Τα βασικά του στοιχήματος Fortnite

Οδηγοί

2023-03-30

Eddy Cheung

Το 2018, το Fortnite εξερράγη σε δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό το οπτικά εντυπωσιακό και ζωντανό παιχνίδι battle royale για πολλούς παίκτες ξεπέρασε τον ανταγωνισμό και γρήγορα κέρδισε τις καρδιές εκατοντάδων εκατομμυρίων παικτών σε όλο τον κόσμο. Η επιχείρηση εξακολουθεί να ταράζεται από τα επαγγελματικά esports και τα στοιχήματα στο παιχνίδι, παρόλο που έχει περάσει το απόγειό της.

Τα βασικά του στοιχήματος Fortnite

Υπολογίζεται ότι η Epic Games είχε έσοδα πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Με αυτά τα στοιχεία, δεν είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι επενδύουν 100 εκατομμύρια δολάρια για να κάνουν το Fortnite φαινόμενο στα esports. Με την εμφάνιση του Fortnite ως δημοφιλούς esport, εμφανίστηκαν ιστοσελίδες στοιχημάτων, με κάποιους να κάνουν τα πάντα για να φιλοξενήσουν παίκτες που δεν ήταν εξοικειωμένοι με το παιχνίδι.

Τι είναι το Fortnite;

Όπως οι Beatles και η Beyonce, Το Fortnite έχει γίνει διεθνής εμμονή. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στη Γη, όπου σχεδόν όλη η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί από ένα παράξενο καιρικό φαινόμενο και 100 παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους (είτε μεμονωμένα είτε σε ομάδες) σε έναν μόνο χάρτη. Ο στόχος είναι να εξαλειφθούν όλοι οι άλλοι παίκτες από το παιχνίδι.

Τα αθλητικά βιβλία για το Fortnite δεν είναι προς το παρόν τόσο κοινά όσο για μεγάλους παίκτες όπως το CS: GO, Dota 2 και League of Legends. Πολλοί παίκτες είναι επιφυλακτικοί στο να μπουν σε ένα παιχνίδι Battle Royale λόγω της κοινής αντίληψης ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι ο ίδιος. Η ωοτοκία και η ρίψη όπλων, για παράδειγμα, είναι εξαιρετικά τυχαίες. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι παίκτες θα έχουν ένα εγγενές πλεονέκτημα έναντι άλλων εάν προσγειωθούν σε μια τοποθεσία πλούσια με χρήσιμα όπλα και εξοπλισμό.

Ένα ακόμη πράγμα είναι ότι, σε ένα battle royale, ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες μπορούν να εκτοπιστούν από το πεδίο της μάχης χωρίς καμία πιθανότητα επιβίωσης. Αυτό μπορεί να καταστήσει άχρηστες ορισμένες αναλύσεις επαγγελματιών παικτών, καθώς ακόμη και οι καλύτεροι από αυτούς μπορεί να παρασυρθούν από κακή τύχη.

Fortnite Mechanics και Gameplay

Οι μηχανισμοί του Fortnite διαφέρουν σημαντικά από άλλα παιχνίδια Battle Royale όπως το PUBG.

 • Εκατό άτομα επιβιβάζονται σε ένα λεωφορείο και κατευθύνονται σε ένα νησί —ο «χάρτης» του παιχνιδιού
 • Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να αποκτήσει προμήθειες, όπλα και πυρομαχικά πηδώντας έξω από το λεωφορείο και προσγειώνοντας σε μια επιλεγμένη τοποθεσία.
 • Οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε έναν χάρτη για να βγουν στην κορυφή. Οι παίκτες έχουν την επιλογή να το κάνουν μόνοι τους ή να σχηματίσουν ομάδες.
 • Ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Fortnite είναι η ευκαιρία για τους παίκτες να δημιουργήσουν τις μοναδικές τους κατασκευές χρησιμοποιώντας υλικά μέσα στο παιχνίδι. Η χρήση δομών μπορεί να είναι επιθετική ή αμυντική. Ένας ικανός οικοδόμος μπορεί να αλλάξει την ισορροπία οποιουδήποτε αγώνα.
 • Μπορείτε να σηκώσετε 25 ασπίδες από τα μικροσκοπικά μπλε μπουκάλια που είναι διάσπαρτα σε όλο τον χάρτη και 50 από τα μεγαλύτερα.
 • Η περιοχή αναπαραγωγής μειώνεται κατά διαστήματα (κάθε λίγα λεπτά) από ένα συμβάν που ονομάζεται Storm's Eye. Αυτό αναγκάζει τους παίκτες να κινούνται και να συμμετέχουν στη δράση αντί να κρύβονται συνεχώς.
 • Τελικά, όποιος παραμένει όρθιος είναι ο νικητής.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ενημέρωσης της Epic Games διασφαλίζει ότι το meta του Fortnite αλλάζει πάντα. Κάθε φορά που προστίθεται ένα νέο όπλο στο παιχνίδι, η βέλτιστη κατασκευή και οι τεχνικές νίκης αλλάζουν για να το αντιμετωπίσουν. Οι νέες ενημερώσεις περιεχομένου παρέχουν βάθος στην πρόοδο του παιχνιδιού δίνοντας στους παίκτες και τους θαυμαστές πρόσβαση σε διαφορετικές στρατηγικές για την επίτευξη της νίκης.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία τρόπων παιχνιδιού στο Fortnite, όπως:

 • Στη λειτουργία Solos, ο χρήστης ανταγωνίζεται έως και 99 άλλα άτομα. Ο νικητής είναι ο τελευταίος όρθιος.
 • Δύο παίκτες μπορούν να δουλέψουν μαζί σε έναν αγώνα «δίδυμο». Πενήντα ομάδες των δύο παικτών η καθεμία είναι δυνατές σε ένα παιχνίδι duo αλλά δεν απαιτούνται. Ωστόσο, τα άτομα μέσα σε ζευγάρια έχουν επίσης την επιλογή να λειτουργούν μόνα τους.
 • Στον τύπο παιχνιδιού Squads, οι παίκτες μπορούν να σχηματίσουν ομάδες έως και τεσσάρων μελών. Δεν μπορούν να υπάρχουν περισσότερες από είκοσι πέντε ομάδες των τεσσάρων ατόμων. Σε αντίθεση με τα σόλο, αν τρεις από τους συμπαίκτες σας είναι νοκ άουτ, ο τέταρτος μπορεί να τους αναστήσει.
 • Με τη λειτουργία Team Rumble, δύο ομάδες των 20 παικτών έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους. Μια ομάδα κερδίζει αν είναι η πρώτη που φτάνει τα 125 kills σε έναν αγώνα.

Τύποι στοιχημάτων Fortnite

Ένα σημαντικό βήμα για την κατανόηση του τρόπου στοιχηματισμού στο Fortnite είναι να μάθετε ποια στοιχήματα είναι διαθέσιμα. Οι πιθανότητες στοιχήματος του Fortnite είναι συγκρίσιμο με το NFL και άλλα αθλήματα. Μια πρόχειρη ανάλυση των πιθανοτήτων για ένα γεγονός Battle Royale μπορεί να μοιάζει με αυτό:

Γραμμή χρήματος

Χρησιμοποιώντας αυτό το στοίχημα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ποιος πιστεύετε ότι θα βγει στην κορυφή του διαγωνισμού Battle Royale. Αυτό είναι ένα στοίχημα υψηλού στοιχήματος, καθώς οι ανατροπές είναι συχνά στα παιχνίδια Battle Royale και το ατομικό ταλέντο συχνά δεν αρκεί για να κερδίσει σε μια ομάδα των 100. Ακόμη και ο πιο ταλαντούχος παίκτης μπορεί να έχει την ατυχία να πυροβοληθεί χωρίς καν να ξέρει ποιος πυροβόλησε αυτόν. Παρακάτω παρατίθεται ένα παράδειγμα αποδόσεων Fortnite moneyline.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τα δικά τους δικές σας μοναδικές πιθανότητες. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω παράδειγμα:

 • Tfue +1350
 • Ninja +1600
 • MrSavage +1600
 • Dubs +1700
 • Mongraal +1800

Δεδομένου ότι οι πιθανότητες του Tfue είναι οι χαμηλότερες, είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ματς. Όλοι οι άλλοι κάτω από αυτό είναι αουτσάιντερ. Οι πιθανότητες μπορεί να μετατοπιστούν καθώς ο διαγωνισμός πλησιάζει, εάν οι παίκτες στοιχημάτων κρίνουν ότι ένας άλλος παίκτης είναι σε ζαριά.

Λόγω της μοναδικής φύσης των duos ως επιλογή στοιχήματος, οι πιθανότητες για τέτοια στοιχήματα θα είναι χαμηλότερες από αυτές για σόλο. Δεν χρειάζεται να κερδίζετε στοιχήματα εναντίον 99 άλλων ομάδων εάν το στοίχημά σας παίζει μόνο εναντίον 49.

Παρόλο που οι πιθανότητες του Stompy είναι +1600 όταν χρησιμοποιείται σόλο, βελτιώνονται σε +800 όταν συνδυάζονται με τον Tschinken.

Futures/Outright Bet

Αυτό το στοίχημα στοχεύει να καθορίσει ποιος θα βγει νικητής από το σύνολο του διαγωνισμού. Τα απευθείας στοιχήματα είναι εξίσου υψηλού κινδύνου με τα στοιχήματα της Moneyline, αν όχι περισσότερο. Οι τρεις πρώτοι τερματιστές του πρωταθλήματος μπορεί επίσης να στοιχηματιστούν.

Στοιχήματα στηρίγματος

Αυτά τα στοιχήματα επικεντρώνονται στην πρόβλεψη των αποτελεσμάτων κάποιων μικρότερων περιστατικών που δεν κερδίζουν το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα κοινά στοιχήματα prop περιλαμβάνουν ποιος θα πάρει το πρώτο σκοτωμένο, τα περισσότερα σκοτώματα, τη διάρκεια του αγώνα ή ποιος θα τερματίσει στο Top 3. Το στοίχημα σε στοιχήματα στηρίξεως απαιτεί σταθερή στρατηγική στοιχηματισμού Fortnite.

Τα σημαντικότερα γεγονότα Fortnite στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να διαγωνιστείτε σε διαγωνισμούς Fortnite όπως υπήρχαν στο παρελθόν. Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite πραγματοποιήθηκε το 2019 και έγινε πρωτοσέλιδο προσφέροντας χρηματικό έπαθλο ρεκόρ 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Έκτοτε δεν έχει υπάρξει παρόμοια απόδοση και οι υποστηρικτές χάνουν την πίστη ότι θα επιστρέφουν με κάθε νέο χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι η Epic Games δεν υποστηρίζει την ανάπτυξη των esports σε άλλους τομείς.

Προς το παρόν, η σειρά Fortnite Championship Series είναι το πιο σημαντικό πρωτάθλημα esports στο σύμπαν του Fortnite. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός διαγωνισμός στον κόσμο του ανταγωνιστικού παιχνιδιού Fortnite, που αναδεικνύει τις δεξιότητες χιλιάδων παικτών παγκοσμίως. Ένα ετήσιο τουρνουά πρωταθλήματος 1 εκατομμυρίου δολαρίων διεξάγεται σε ένα ανοιχτό πρωτάθλημα και οποιοσδήποτε μπορεί να προσπαθήσει να προκριθεί αγωνιζόμενος σε μια σειρά γεγονότων που οδηγούν σε αυτό.

Ωστόσο, μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχήματα στο Fortnite με πολλούς άλλους τρόπους.

Οι σχεδιαστές τουρνουά βελτιώνονται στο διοργανώνοντας εφάπαξ διαγωνισμούς με μεγάλα χρηματικά έπαθλα και ευρεία έκθεση κάθε χρόνο. Στοίχημα στα esports αποτελεί φυσικό μέρος αυτής της κάλυψης. Το καλοκαίρι του 2022, για παράδειγμα, το Ριάντ φιλοξένησε τον διαγωνισμό Gamers8 με χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό το μεμονωμένο τουρνουά ήταν η συζήτηση της κοινότητας των esports και είναι μόνο ένα παράδειγμα από τους πολλούς αυτοσχέδιους διαγωνισμούς Fortnite που μπορεί να προκύψουν.

Είναι καλή ιδέα να ακολουθείτε τα κανάλια esports στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να παρακολουθείτε τον επίσημο ιστότοπο του Fortnite για να δείτε πότε είναι το επόμενο μεγάλο τουρνουά. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκέπτεστε συχνά το EsportsBets.com, όπου προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για τους καλύτερους και μεγαλύτερους διαγωνισμούς Fortnite, εξηγώντας πώς να μεγιστοποιήσετε τα στοιχήματά σας.

Συμβουλές στοιχήματος Fortnite

Αν θέλετε να στοιχηματίσετε στο Fortnite και δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε, αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει.

1. Έχετε ιδέα για το Fortnite

Πριν τοποθετήσετε οποιαδήποτε στοιχήματα σε ιστότοπους στοιχημάτων Fortnite, πρέπει να εξοικειωθείτε με το παιχνίδι. Ακόμα κι αν είστε ικανοί στο ίδιο το παιχνίδι, η γνώση των ιδιορρυθμιών του παιχνιδιού θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα στο στοίχημα.

Πρέπει να γνωρίζετε καλά τις βασικές αρχές του παιχνιδιού, το σημερινό meta, την ποικιλία των στυλ παιχνιδιού και τις λεπτομερείς λεπτομέρειες των ποσοτικών, μετρήσιμων στοιχείων του παιχνιδιού. Θα πρέπει να βασιστείτε μόνο στην τύχη εάν δεν έχετε αυτές τις πληροφορίες. Αυτό είναι ένα τεράστιο όχι-όχι όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακά στοιχήματα esports.

2. Παρακολουθήστε What The Pros Do

Αφού κατακτήσετε τους κανόνες του παιχνιδιού, θα χρειαστεί να αφιερώσετε ατελείωτες ώρες παρατηρώντας την απόδοση των επαγγελματιών. Και δεν προτείνουμε απλώς να παρακολουθήσετε το περιστασιακό παιχνίδι. 

Για να κερδίσετε σε στοιχηματικούς ιστότοπους Fortnite, πρέπει να συμβαδίζεις με τις μεγάλες ομάδες. Μελετήστε τους πιο πρόσφατους αγώνες τους, την προετοιμασία τους για τουρνουά, τα διάφορα στυλ παιχνιδιού που έχουν δείξει και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Εάν μπορείτε να προβλέψετε πώς ένας συγκεκριμένος παίκτης θα μπει σε έναν αγώνα, μπορείτε να στοιχηματίσετε με μεγάλη πληρωμή σε έναν από τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων Fortnite με πραγματικά χρήματα.

3. Δημιουργήστε μια στρατηγική στοιχηματισμού Fortnite

Τέλος, πρέπει να καταλήξετε σε μια σωστή στρατηγική για τα διαδικτυακά σας στοιχήματα. Τα επιτεύγματά σας θα εκτοξευθούν σε νέα ύψη ως αποτέλεσμα αυτού. Αν και οι ανταμοιβές μπορεί να είναι μεγάλες, η ανάπτυξη μιας στρατηγικής στοιχήματος από την αρχή είναι επίπονη και χρονοβόρα. Ευτυχώς, οι βασικές αρχές έχουν τεθεί για εσάς σε αυτόν τον ειδικό οδηγό, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε το σχέδιό σας για την επίτευξη των στόχων σας.

Επιλογή του Καλύτερου Bookmaker

Μπορείτε να το θεωρήσετε δεδομένο. Τα πρότυπα του επιλεγμένου bookmaker περιορίζουν τα κατορθώματα κάποιου. Αν μόλις ξεκινάτε, κοιτάξτε πολύ γύρω σας για να ανακαλύψετε έναν πράκτορα στοιχημάτων που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας. 

Αφού εξετάσετε όλες τις επιλογές σας, επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας — φανταστικά μπόνους, χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών, την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τον αγαπημένο σας τρόπο πληρωμής, και, το πιο σημαντικό, ένα ευρύ φάσμα αγορών esports για να στοιχηματίσετε. Μην περιορίζετε τις στοιχηματικές σας επιλογές μόνο στο Fortnite. Θα πρέπει επίσης δοκιμάστε άλλα παιχνίδια και στοιχηματικές επιλογές, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει το νέο σου αγαπημένο.

Τελικές σκέψεις

Τα στοιχήματα στο Fortnite είναι απίθανο να εξαφανιστούν σύντομα, καθώς το παιχνίδι παραμένει ο πιο δημοφιλής τίτλος του battle royale παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό τόσο από την AL όσο και από το PUBG. Είναι στην πραγματικότητα για το καλύτερο που συνέβη αυτό. Αυτό το αναδυόμενο είδος μπορεί να ωφεληθεί πολύ από μια ένεση υγιούς ανταγωνισμού. Αυτό περιλαμβάνει τόσο την επαγγελματική σκηνή όσο και τη βιομηχανία στοιχημάτων.

Τελευταίες ειδήσεις

Τα βασικά του στοιχήματος Fortnite
2023-03-30

Τα βασικά του στοιχήματος Fortnite

Ειδήσεις

Προωθητική ενέργεια καζίνο

22BET:Μέχρι $600
Παίξτε τώρα

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

EnergyCasino
EnergyCasino

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ivibet
Ivibet

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μην χάσετε αυτές τις προσφορές μπόνους

22BET
22BET
Τρόποι κατάθεσης
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Λάβετε το μπόνους σας22BET επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

EnergyCasino
EnergyCasino
Τρόποι κατάθεσης
BlikSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςEnergyCasino επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ivibet
Ivibet
Τρόποι κατάθεσης
Paysafe Card
Λάβετε το μπόνους σαςIvibet επισκόπηση

18+ | Παίξτε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Close