FIFA eSports Στοιχήματα

Το FIFA, γνωστό ως EA Sports FIFA, είναι ένα βιντεοπαιχνίδι εμπνευσμένο από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδια συνήθως αναπτύσσονται και κυκλοφορούν κάθε χρόνο από την Electronic Arts, που εργάζεται υπό την ετικέτα της EA Sports.

Το EA Sports FIFA περιλαμβάνεται στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το franchise με τις κορυφαίες πωλήσεις αθλητικών βιντεοπαιχνιδιών ποτέ. Επί του παρόντος, έχουν αγοραστεί περισσότερα από 325 εκατομμύρια αντίτυπα του παιχνιδιού. Η δημοτικότητα του παιχνιδιού αυξάνεται συνεχώς και είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται.

Η ιστορία της FIFA

Η ιστορία της FIFA

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς FIFA ήταν το EA Soccer, και αργότερα γνωστό ως FIFA 94. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1993 και είχε πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Έδωσε στους παίκτες μια σχετικά νέα αίσθηση παιχνιδιού επειδή είχε μια ισομετρική άποψη όταν οι παίκτες είχαν συνηθίσει σε παιχνίδια με προβολές από πάνω προς τα κάτω. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μόνο εθνικές ομάδες και δεν χρησιμοποιούνται πραγματικά ονόματα παικτών. Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία, το παιχνίδι είχε ήδη καταχωρηθεί ως το νούμερο ένα παιχνίδι στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και κράτησε τη θέση για έξι μήνες.

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς ήταν το FIFA 95, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1994. Το FIFA 95 παρουσίασε ομάδες συλλόγων ορισμένων κύριων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου όπως η Bundesliga, η Series A, η Premier League και η La Liga. Οι παίκτες ήταν σχετικά εύκολο να αναγνωριστούν, αλλά το παιχνίδι και πάλι δεν χρησιμοποιούσε πραγματικά ονόματα παικτών. Το gameplay ήρθε με μερικές σημαντικές βελτιώσεις στο EA Soccer.

Η ιστορία της FIFA
Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς FIFA

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς FIFA

Κάθε χρόνο που περνούσε κυκλοφορούσε ένα νέο παιχνίδι στη σειρά της FIFA. Κάθε επόμενο παιχνίδι συνοδεύτηκε με βελτιώσεις όσον αφορά την εμπειρία χρήστη και το συνολικό παιχνίδι. Το πιο πρόσφατο είναι το FIFA 22, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2021. Το FIFA 22 είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για Microsoft Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia και Xbox Series X/S.

Το πρόσωπο του παιχνιδιού

Ο Kylian Mbappe είναι το πρόσωπο του franchise στο FIFA 21 και στο FIFA 22, που εμφανίζεται στο εξώφυλλο, τις διαφημίσεις και τις διαφημιστικές καμπάνιες του παιχνιδιού. Ανέλαβε τον Eden Hazard της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ήταν στο FIFA 20. Ο Lionel Messi εμφανίστηκε σε τέσσερα συνεχόμενα εξώφυλλα πριν από αυτό, και ο Wayne Rooney έχει τις περισσότερες εμφανίσεις στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, από το FIFA 06 έως το FIFA 12. FIFA Mobile, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Το 2016, οι Μάρκο Ρόις, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κέβιν ντε Μπρόινε, Εντέν Αζάρ, Νεϊμάρ, Μπάπε και Ντιμπάλα εμφανίζονται στο εξώφυλλο.

Παιχνίδι FIFA

Το παιχνίδι FIFA έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν στα πραγματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Το FIFA 22 επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν παιχνίδια από σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου. Οι παίκτες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν τις ομάδες τους, τις οποίες στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να παίξουν τη λειτουργία καριέρας.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί ιδιόκτητους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης για να εξασφαλίσει ότι οι πληρωτές απολαμβάνουν το καλύτερο παιχνίδι όταν παίζουν χωρίς πραγματικό αντίπαλο. Ο αλγόριθμος δεν δίνει πλεονέκτημα σε κανέναν παίκτη όταν παίζει σε ομάδες ή εναντίον κάποιου άλλου.

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς FIFA
Πώς να στοιχηματίσετε στη FIFA

Πώς να στοιχηματίσετε στη FIFA

Όλες οι αγορές στοιχημάτων στη FIFA προσφέρονται συνήθως μέσω των πρωταθλημάτων ηλεκτρονικών αθλημάτων του παιχνιδιού. Αυτό καθιστά απαραίτητο για τους παίκτες να κατανοούν ξεκάθαρα τα πρωταθλήματα esports πριν προχωρήσουν στην τοποθέτηση στοιχημάτων. Το FIFA Global Series είναι το κορυφαίο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της FIFA. Συνήθως φιλοξενεί μια σειρά από διαδικτυακά τουρνουά και προκριματικούς αγώνες κάθε χρόνο, με αποκορύφωμα την πιο διάσημη διοργάνωση του πρωταθλήματος, το FIFA eWorld Cup. Η κατανόηση της δομής και της γενικής απόδοσης των ομάδων βοηθά τους παίκτες να στοιχηματίσουν καλύτερα.

Αφού κατανοήσουν όλα τα βασικά των esports της FIFA, οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να βρουν έναν κατάλληλο ιστότοπο στον οποίο μπορούν να στοιχηματίσουν. Ιστότοποι κατάταξης καζίνο μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες να βρουν τους καταλληλότερους παρόχους στοιχημάτων που προσφέρουν αγορές στοιχημάτων FIFA. Παρά τη μεγάλη δημοτικότητα του παιχνιδιού, η FIFA δεν έχει ακόμη μπει στην ανώτερη κατηγορία των esports. Αυτό σημαίνει ότι η εύρεση ενός αξιόπιστου ιστότοπου στοιχημάτων που προσφέρει διαδικτυακές αγορές στοιχημάτων FIFA μπορεί να είναι δύσκολη χωρίς τη βοήθεια ιστότοπων κατάταξης.

στοιχηματικές αγορές της FIFA

Οι αγορές στοιχημάτων της FIFA εξακολουθούν να είναι σχετικά περιορισμένες σε σύγκριση με αυτές που είναι διαθέσιμες για τις αντίστοιχες αγορές στα esports. Ωστόσο, οι παίκτες μπορούν πάντα να βρουν αρκετές αγορές στοιχημάτων που είναι συνήθως αρκετά ελκυστικές και εύκολα κατανοητές. Μερικές από τις αγορές στοιχημάτων περιλαμβάνουν τον νικητή αγώνα, τον νικητή του τουρνουά, το πρώτο γκολ και τον αριθμό των σκορ. Όλες οι ατομικές σωστές προβλέψεις καταλήγουν σε θετικά αποτελέσματα στοιχήματος.

Πώς να στοιχηματίσετε στη FIFA
Γιατί η FIFA είναι δημοφιλής;

Γιατί η FIFA είναι δημοφιλής;

Η FIFA είναι αρκετά δημοφιλής για πολλούς λόγους. Το κυριότερο είναι ότι βασίζεται στο ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Έτσι, πολλοί παίκτες αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι για να αναπαράγουν την αίσθηση που απολαμβάνουν όταν παρακολουθούν ή παίζουν πραγματικό ποδόσφαιρο.

Το FIFA είναι επίσης δημοφιλές λόγω των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το FIFA 22, το οποίο έχει τα πιο πρόσφατα και φαινομενικά τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Τα γραφικά του παιχνιδιού, τα στοιχεία ελέγχου και η δυνατότητα τροποποίησης πολλών πτυχών του παιχνιδιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις ενός παίκτη συμβάλλουν στη δημοτικότητα. Βοηθούν να διασφαλιστεί ότι τα παιχνίδια απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη στο παιχνίδι.

Η διαδικτυακή κοινότητα της FIFA

Η FIFA έχει μια τεράστια διαδικτυακή κοινότητα. Αυτό συμβαίνει ειδικά όταν αφορά τόσο τους οπαδούς του παιχνιδιού όσο και εκείνους που στοιχηματίζουν στα esports της FIFA. Οι περισσότερες από τις διαδικτυακές συζητήσεις της κοινότητας της FIFA συνήθως λαμβάνουν χώρα στο επίσημο αθλητικό φόρουμ της EA, έναν ιστότοπο που δημιουργήθηκε ειδικά για να επιτρέπει την εύκολη και αποτελεσματική επικοινωνία.

Το φόρουμ λειτουργεί επίσης ως πηγή ειδήσεων και ένα μέρος όπου οι παίκτες μπορούν να αναζητήσουν βοήθεια από άλλους παίκτες. Ωστόσο, οι περισσότεροι θαυμαστές στις μέρες μας φαίνεται να προτιμούν την επικοινωνία μέσω των social media. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αυξημένη δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στην αυξημένη ταχύτητα απόκρισης.

Παίζοντας FIFA online

Είναι δυνατόν να παίξτε FIFA online. Ωστόσο, αυτό περιορίζεται μόνο στα παιχνίδια της σειράς FIFA Online. Τα παιχνίδια FIFA Online έχουν όλα ένα μοντέλο δωρεάν για παιχνίδι, αλλά απαιτούν αγορές εντός του παιχνιδιού για να κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Με το online FIFA, οι παίκτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη λήψη και την εγκατάσταση του παιχνιδιού.

Ένα συμβατό πρόγραμμα περιήγησης και αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι όλα όσα χρειάζονται. Για τα παιχνίδια της σειράς FIFA, οι παίκτες μπορούν ακόμα να συνδεθούν στο διαδίκτυο για να λαμβάνουν ενημερώσεις και να απολαμβάνουν το παιχνίδι με άλλους παίκτες από απόσταση. Ωστόσο, μπορούν επίσης να παίξουν εκτός σύνδεσης χωρίς να επηρεάσουν την εμπειρία παιχνιδιού.

Γιατί η FIFA είναι δημοφιλής;
Μεγάλοι παίκτες eSports

Μεγάλοι παίκτες eSports

Πολλοί παίκτες είναι γνωστοί για την επιτυχία και την κυριαρχία τους στον κόσμο των διαδικτυακών esports. Lee Sang Hyeok από Κορέα θεωρείται ο καλύτερος παίκτης του δημοφιλούς League of Legends. Έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τρεις φορές, το Πρωτάθλημα IEM 2015, το All-Star Paris 2014 και άλλα. Στα 17 του έχει ήδη κερδίσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Young Lee, ο οποίος παίζει για την ομάδα Evil Geniuses και KT Rolster, είναι ένας άλλος κορυφαίος παίκτης που φημίζεται για τις ικανότητές του στο StarCraft. Στο Counter-Strike, το κορυφαίο όνομα είναι ο Patrick Lindberg. Το Diago από την Ιαπωνία θεωρείται το καλύτερο σε παιχνίδια street fighting.

Γιατί οι παίκτες αγαπούν τη FIFA;

Μεταξύ των βασικών λόγων για να παίζετε βιντεοπαιχνίδια είναι συνήθως για να απολαύσετε την αξία ψυχαγωγίας που προσφέρουν. Το FIFA έχει αναπτυχθεί πλήρως για να προσφέρει μια εμπειρία παιχνιδιού διαφορετική από όλα τα άλλα βιντεοπαιχνίδια. Καταπληκτικά γραφικά, πολλές λειτουργίες παιχνιδιού, μηχανική εκμάθηση και εύκολος έλεγχος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το παιχνίδι από άλλα.

Η FIFA προσφέρει επίσης μια καθηλωτική εμπειρία, χάρη στα ηχητικά εφέ των επευφημιών των θαυμαστών, των σχολιαστών που αναλύουν το παιχνίδι, του φωτισμού, των υφών του γηπέδου, των εορτασμών γκολ και πολλών άλλων πραγμάτων. Το παιχνίδι αναπαράγει την ατμόσφαιρα που συνήθως νιώθουν οι οπαδοί όταν απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Μεγάλοι παίκτες eSports
Πώς να παίξετε το βιντεοπαιχνίδι;

Πώς να παίξετε το βιντεοπαιχνίδι;

Παίζοντας FIFA βιντεοπαιχνίδια μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό για αρχάριους. Αυτό οφείλεται στα πολυάριθμα χειριστήρια που πρέπει να κυριαρχήσουν ενώ παράλληλα εστιάζουν στο gameplay. Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να τροποποιούν τα στοιχεία ελέγχου σε αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα για να το κάνουν πιο εύκολο. Υπάρχουν επίσης πολλά μαθήματα μέσα στο παιχνίδι και μια λειτουργία προπόνησης για να βοηθήσουν τους παίκτες να μάθουν το παιχνίδι.

Η ιδέα πίσω από το παιχνίδι είναι ο έλεγχος των παικτών για να σκοράρουν εναντίον των αντίπαλων ομάδων ενώ παράλληλα αμύνονται για να αποτρέψουν την αντίπαλη ομάδα να σκοράρει. Στη λειτουργία καριέρας, οι παίκτες μπορούν επίσης να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ομάδες. Στη συνέχεια, μπορούν να παίξουν σε αγώνες κατά τη διάρκεια μιας σεζόν ή να προσομοιώσουν τους αγώνες εάν ενδιαφέρονται μόνο για τη διαχείριση.

Μεγάλοι παίκτες esports της FIFA

Με τα χρόνια, υπήρξαν αρκετοί επαγγελματίες παίκτες της FIFA που έχουν δείξει μεγάλο ταλέντο. Κάποιοι έχουν κυριαρχήσει σε πολλά τουρνουά που τώρα φαίνονται αήττητοι στο παιχνίδι. Ο κορυφαίος παίκτης ονομάζεται Mosaad Adlossary, γνωστός και ως The Saudi Prince.

Ξεκίνησε να παίζει ανταγωνιστικό FIFA το 2017 και συνεχίζει να παίζει μέχρι σήμερα. Ανάμεσα στα πολλά επιτεύγματά του είναι η κατάκτηση του πιο διάσημου τροπαίου στα esports της FIFA, του FIFA eWorld Cup.

Ο Donovan Hunt, γνωστός και ως Tekkz, βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Άρχισε να παίζει σε ηλικία 16 ετών, κερδίζοντας όλους τους παίκτες για να κερδίσει το Πρωτάθλημα FUT 18. Είναι γνωστός για την επιθετική του προσέγγιση στο παιχνίδι και την επιθετική άμυνα. Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα περιλαμβάνουν τους Nicolas Villalba, Shaun Springette, Christopher Holly και Tom Leese.

Πώς να παίξετε το βιντεοπαιχνίδι;
FIFA eWorld Cup

FIFA eWorld Cup

ο FIFA eWorld Cup ονομαζόταν παλαιότερα Διαδραστικό Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA. Το τουρνουά esport διεξάγεται συνήθως από τους αντιπροσωπευτικούς συνεργάτες της εταιρείας πίσω από το παιχνίδι, την EA Sports. Η εκδήλωση πραγματοποιείται μία φορά κάθε χρόνο, με την τελευταία ενσάρκωση της σειράς βιντεοπαιχνιδιών της FIFA.

Το FIFA eWorld Cup έχει ανοιχτή μορφή προκριματικών. Αυτό επιτρέπει σε εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο να διαγωνιστούν στα αρχικά διαδικτυακά στάδια προκριματικών. Χάρη σε αυτό, η FIFA έχει καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο διαδικτυακό παιχνίδι ηλεκτρονικών αθλημάτων.

Ιστορία του eWorld Cup της FIFA

Η εναρκτήρια εκδήλωση έλαβε χώρα το 2004 και άρχισε να αυξάνεται με κάθε χρόνο. Μέχρι το 2013, κατέγραψε τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που αναστενάζουν για το τουρνουά, πάνω από 2,5 εκατομμύρια. Οι παίκτες του PlayStation 4 και του Xbox One διαγωνίστηκαν στην εκδήλωση για πρώτη φορά το 2015.

Η ενσωμάτωση των νέων κονσολών βοήθησε να διατηρηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων αρκετά υψηλός όλα αυτά τα χρόνια. Το 2018, το όνομα του τουρνουά άλλαξε από FIFA Interactive World Cup σε FIFA eWorld Cup.

Το τελευταίο event FIFA eWorld Cup πραγματοποιήθηκε το 2019. Νικητής του τουρνουά ήταν ο Mohammed Harkous, ο οποίος έπαιζε στο PS4. Η εκδήλωση ακυρώθηκε για το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας Covid-19 που έπληξε τον κόσμο. Οι ημερομηνίες για την επόμενη εκδήλωση δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

FIFA eWorld Cup
Παγκόσμιο Κύπελλο Esports

Παγκόσμιο Κύπελλο Esports

Το παγκόσμιο κύπελλο esports μετονομάστηκε σε Παγκόσμιο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Αθλητισμού (ESWC). Το ετήσιο πρωτάθλημα τυχερών παιχνιδιών είναι ένας διαγωνισμός μεταξύ διεθνών επαγγελματιών παικτών από μερικά από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια. Είναι το γεγονός ηλεκτρονικών αθλημάτων με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο. Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του τουρνουά ονομάζεται Ligarena. Η εταιρεία με έδρα τη Γαλλία βρισκόταν στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών για αρκετό καιρό πριν επιλέξει να επεκταθεί το 2003. Η ESWC εξαγοράστηκε αργότερα από ένα πρακτορείο που ειδικεύεται στα esports, που ονομάζεται Oxent.

Παιχνίδια που παίζονται στο ESWC

Τα παιχνίδια που εμφανίζονται στα τουρνουά eWorld Cup της FIFA αλλάζουν συνήθως για κάθε τουρνουά. Στην ιδανική περίπτωση, συνήθως εμφανίζονται τα πιο δημοφιλή και ανταγωνιστικά παιχνίδια τη στιγμή της εκδήλωσης. Μερικά από τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια περιλαμβάνουν τα FIFA, Counter-Strike, WarCraft, Trackmania Nations, Dota και Call of Duty. Το ποσό που προσφέρεται ως χρηματικό έπαθλο για τους νικητές ποικίλλει συνήθως κάθε χρόνο. Τα περισσότερα χρόνια, οι τέσσερις πρώτοι νικητές λαμβάνουν βραβεία.

Χώρες με κορυφαία βαθμολογία ESWC

Ο ευκολότερος τρόπος αξιολόγησης των χωρών που έχουν συμμετάσχει ποτέ σε εκδηλώσεις ESWC είναι με βάση τον αριθμό των μεταλλίων που έχουν κερδίσει. Η Γαλλία κατέχει την πρώτη θέση με συνολικά 62 μετάλλια, εκ των οποίων τα 23 είναι χρυσά μετάλλια.

Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, με 13 χρυσά μετάλλια και συνολικά 30. Η Σουηδία βρίσκεται στην τρίτη θέση, με 12 χρυσά μετάλλια και συνολικά 35 μετάλλια. Η πέμπτη είναι η Πολωνία, με πέντε χρυσά μετάλλια, τρία ασημένια μετάλλια και τρία χάλκινα μετάλλια. Μόνο 32 από όλες τις χώρες που έχουν εκπροσωπηθεί ποτέ στο τουρνουά έχουν κερδίσει ένα ή περισσότερα μετάλλια.

Κορυφαίοι παίκτες της ESWC

Ο κορυφαίος παίκτης του ESWC είναι ο Ilyes Satouri, ο οποίος χρησιμοποιεί το ID του παίκτη Stephano. Έχει κερδίσει συνολικά πάνω από $34.000. Ακολουθεί στενά ο Grzegorz Komincz, ο οποίος έχει $32.000 σε κέρδη. Ο Michael Bignet, ο Alexei Yanushevsky και ο Bruce Grannec έχουν $25.333, $24.500 και $24.000 αντίστοιχα.

Παγκόσμιο Κύπελλο Esports
Στοίχημα στη FIFA σε παρόχους

Στοίχημα στη FIFA σε παρόχους

Η FIFA είναι από τα πιο δημοφιλή esports παγκοσμίως, όπως αποδεικνύεται από τον αριθμό των θαυμαστών που συμμετέχουν και παρακολουθούν τουρνουά και εκδηλώσεις της FIFA. Ως εκ τούτου, προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από παίκτες καθώς παρέχει πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Ωστόσο, οι περισσότεροι πάροχοι στοιχημάτων δεν ενδιαφέρονται να παρέχουν αγορές στοιχημάτων esports.

Επομένως, οι παίκτες πρέπει να κάνουν έρευνα για να βρουν τους ιστότοπους που προσφέρουν αγορές στοιχημάτων FIFA πριν προχωρήσουν. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων που επιλέγουν θα πρέπει να είναι αξιόπιστοι για την αποφυγή υποθέσεων απάτης. Αφού βρουν τον κατάλληλο ιστότοπο, οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν τους λογαριασμούς στοιχημάτων τους και καταθέστε χρήματα πριν στοιχηματίσετε. Τα μπόνους μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τον υπολογισμό σε ποιες ομάδες θα στοιχηματίσετε και το είδος των στοιχημάτων που θα τοποθετήσετε. Ιδανικά, το να στοιχηματίζετε σε ομάδες που έχουν αποδειχθεί ότι έχουν εξαιρετικές επιδόσεις είναι μια καλή ιδέα. Αυτό ισχύει ειδικά για ομάδες που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και έχουν δείξει συνέπεια στην απόδοση.

Η επιλογή του σωστού τύπου στοιχήματος είναι επίσης απαραίτητη για τη μεγιστοποίηση των πιθανοτήτων νίκης. Οι παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τοποθετούν στοιχήματα καθώς μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο μερικές φορές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους αρχάριους στα ηλεκτρονικά στοιχήματα esports και όταν ο ιστότοπος στοιχημάτων δεν είναι φιλικός προς τον χρήστη. Τα λάθη που γίνονται μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές απώλειες.

Στοίχημα στη FIFA σε παρόχους
Ποιες είναι μερικές αξιόλογες ομάδες στο EA Sports FIFA;

Ποιες είναι μερικές αξιόλογες ομάδες στο EA Sports FIFA;

Το FIFA 22, το πιο πρόσφατο της σειράς βιντεοπαιχνιδιών της FIFA, έρχεται με πολλές ομάδες. Αυτό περιλαμβάνει ομάδες συλλόγων και διεθνείς ομάδες. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν τις ομάδες τους και να ονομάσουν όλους τους παίκτες των ομάδων.

Ο κύριος παράγοντας διαφοροποίησης των ομάδων είναι η απόδοση. Ορισμένες ομάδες αποδίδουν πολύ καλύτερα και μπορεί να δώσουν σε έναν παίκτη περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, ανάλογα με τις τακτικές παιχνιδιού που χρησιμοποιούνται. Οι ομάδες συνήθως βαθμολογούνται για να διευκολύνουν την επιλογή των παικτών.

PSG

Η PSG κατατάσσεται αυτή τη στιγμή στην κορυφαία ομάδα στο FIFA 22. Μεταξύ των βασικών λόγων ήταν η άφιξη ενός από τους σπουδαιότερους παίκτες, του Λιονέλ Μέσι. Η επιθετική δύναμη των Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ είναι αρκετά τρομερή. Αυτή η ομάδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που προτιμούν έναν επιθετικό τύπο παιχνιδιού.

Πόλη του Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η δεύτερη ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία στο FIFA 22. Η ομάδα έχει πέντε παίκτες που κατατάσσονται μεταξύ των 20 κορυφαίων παικτών του παιχνιδιού, κάτι που βοηθά στο να γίνει η ομάδα αρκετά ανώτερη. Μερικοί από τους παίκτες περιλαμβάνουν τους Kevin de Bryuine, Ruben Dias και Raheem Sterling.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρόμοια με την άφιξη του Μέσι στην PSG, η άφιξη του Christiano Ronaldo στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βοήθησε στην ενίσχυση της ομάδας στο FIFA 22. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και έχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο παιχνίδι. Ο Paul Pogba και ο Bruno Fernandez είναι μερικοί από τους άλλους παίκτες της ομάδας που έχουν επίσης σημαντικά υψηλά νούμερα που βοηθούν στην κατάταξη της ομάδας στην τρίτη θέση.

Μπάγιερν Μονάχου

Οι παίκτες που απολαμβάνουν να σκοράρουν πολύ μπορούν να περάσουν πολύ καλά παίζοντας με την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα επέδειξε παραγωγική απόδοση στην προηγούμενη εκστρατεία όσον αφορά τον αριθμό των γκολ, κάτι που έλαβε υπόψη το FIFA 22 κατά την αξιολόγηση της ομάδας. Έχει δύο παίκτες με βαθμολογία άνω των 90, τον Lewa και τον Manuel Neur.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές ομάδες για να παρακολουθήσετε. Ο Μο Σαλάχ, ο Σάντιο Μανέ και άλλοι πέντε παίκτες είναι μεταξύ των κορυφαίων 20 παικτών με την υψηλότερη κατάταξη στο βιντεοπαιχνίδι. Ο συνδυασμός όλων αυτών των παικτών είναι μια συνταγή για απολαυστικό ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια κορυφαία ομάδα στη La Liga για αρκετό καιρό, και το FIFA 22 το θεώρησε αυτό. Η ομάδα είναι πιθανό να είχε πολύ υψηλότερη βαθμολογία εάν δεν είχαν φύγει από τον σύλλογο οι Ραφαέλ Βαράν και Σέρχιο Ράμος.

Άλλες ομάδες στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης του FIFA 22 είναι η Τσέλσι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Ποιες είναι μερικές αξιόλογες ομάδες στο EA Sports FIFA;
Υπέρ και κατά

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

 • Καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού: Το FIFA είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά βιντεοπαιχνίδια που υπάρχουν. Οι προγραμματιστές δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για να κάνουν το παιχνίδι το πιο συναρπαστικό. Τα καλύτερα γραφικά, τα ηχητικά εφέ, οι υψηλοί ρυθμοί καρέ και η ρεαλιστική φύση διασφαλίζουν ότι ακόμη και οι παίκτες που δεν τους αρέσει απαραίτητα το πραγματικό ποδόσφαιρο θα απολαμβάνουν το βιντεοπαιχνίδι.
 • Διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού: Οι παίκτες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας παιχνιδιού και λειτουργίας καριέρας για να απολαύσουν το παιχνίδι σε διαφορετικές πτυχές. Για παράδειγμα, η λειτουργία καριέρας επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν το όνειρό τους να διευθύνουν μια ποδοσφαιρική ομάδα, παρόλο που είναι εικονική. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να πάρουν τη λειτουργία ενός μόνο παίκτη.
 • Αξιομνημόνευτοι ποδοσφαιριστές και ομάδες: Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να ξαναζήσουν τις αναμνήσεις μερικών από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού. Αυτό οφείλεται στους νέους ήρωες FUT που προστέθηκαν στην ομάδα FIFA 22 Ultimate. Η δοκιμή του μπορεί να αυξήσει τη νοσταλγία για τους περισσότερους παίκτες.
 • Online gaming: Το FIFA 22 επιτρέπει στους παίκτες να παίρνουν το παιχνίδι τους online όπου μπορούν να βρουν περισσότερο ανταγωνισμό. Το επίπεδο ικανοποίησης που έρχεται με τη νίκη σε παιχνίδια ενάντια σε πραγματικούς αντιπάλους κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Μειονεκτήματα

 • Κοστίζει χρήματα: Το πιο προφανές μειονέκτημα της FIFA είναι ότι οι παίκτες πρέπει να το αγοράσουν. Οι παίκτες μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνουν αγορές εντός του παιχνιδιού για να βελτιώσουν την εμπειρία τους. Υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε δωρεάν online FIFA, αλλά αυτό συνήθως συνοδεύεται από πολλούς περιορισμούς.
 • Δεν είναι διαθέσιμο σε πολλές στοιχηματικές τοποθεσίες: Η FIFA εξακολουθεί να αναπτύσσεται στον κόσμο των esport. Πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων δεν προσφέρουν ακόμη αγορές στοιχημάτων esports. Αυτό περιορίζει τους παίκτες από το να είναι πολύ επιλεκτικοί.
Υπέρ και κατά
Ποιες είναι οι πιθανότητες του παιχνιδιού;

Ποιες είναι οι πιθανότητες του παιχνιδιού;

Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές τοποθεσίες ποικίλλουν συνήθως ανάλογα με την πιθανή έκβαση των αγώνων ή των γεγονότων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν συνήθως χαμηλότερες πιθανότητες της FIFA για παίκτες που είναι στατιστικά πιο πιθανό να κερδίσουν λόγω του ιστορικού τους και άλλων παραγόντων. Οι πιθανότητες μπορεί να είναι για τα αποτελέσματα μεμονωμένων αγώνων ή ολόκληρων τουρνουά.

Στοιχηματικές αγορές

Οι αποδόσεις συνήθως προσφέρονται για μια μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών, σχεδόν παρόμοιες με το πραγματικό ποδόσφαιρο. Τα πιο συνηθισμένα είναι για τους νικητές των αγώνων. Για τέτοια, οι παίκτες χρειάζεται μόνο να στοιχηματίσουν για το ποια ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι ή εάν το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο. Αυτά τα είδη στοιχημάτων είναι απλές και κατανοητές.

Τα στοιχήματα μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν. Αυτό μπορεί να ισχύει για μία ή και για τις δύο ομάδες. Διαφορετικές αποδόσεις αποδίδονται στον διαφορετικό αριθμό πιθανών γκολ. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποιοι παίκτες θα σκοράρουν τα γκολ και σε ποια περίοδο του παιχνιδιού θα σκοράρουν.

Τα στοιχήματα με χάντικαπ είναι αρκετά συνηθισμένα όταν παίζουν ομάδες που έχουν άνιση αντιστοιχία. Στην ιδανική περίπτωση, ο πάροχος στοιχημάτων συνήθως δίνει στην πιο αδύναμη ομάδα ένα εικονικό πλεονέκτημα ή ένα εικονικό μειονέκτημα στην ισχυρότερη ομάδα. Το εικονικό πλεονέκτημα είναι γενικά ως προς τον αριθμό των γκολ.

Ποιες είναι οι πιθανότητες του παιχνιδιού;
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα της FIFA

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα της FIFA

Υπάρχουν πολλές συμβουλές και κόλπα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες όταν στοιχηματίζουν σε esports της FIFA. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ποτέ εγγύηση για ένα θετικό αποτέλεσμα για τα στοιχήματα, ανεξάρτητα από τις συμβουλές και τα κόλπα που χρησιμοποιούνται.

 • Χρησιμοποιήστε τον σωστό ιστότοπο στοιχημάτων: Οι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν βρίσκοντας τον κατάλληλο ιστότοπο στοιχημάτων. Στην ιδανική περίπτωση, ο ιστότοπος θα πρέπει να είναι αξιόπιστος και να παρέχει πολλές αγορές στοιχημάτων στη FIFA στην κατηγορία στοιχημάτων esport.
 • Επιλέξτε τα σωστά στοιχήματα: Οι αγορές στοιχημάτων μπορεί να μπερδευτούν λίγο, ειδικά στους νέους παίκτες. Οι παίκτες θα πρέπει να κατανοήσουν πλήρως τους τύπους στοιχημάτων πριν επιλέξουν τα καταλληλότερα.
 • Χρησιμοποιήστε τα διαθέσιμα μπόνους: Σχεδόν όλα οι διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων προσφέρουν μπόνους και άλλες προωθητικές προσφορές σε παίκτες. Η αξιοποίηση τέτοιων είναι απαραίτητη. Οι νέοι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις προσφορές για να μάθουν πώς να στοιχηματίζουν στα esports της FIFA χωρίς την πιθανότητα να χάσουν χρήματα, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα να κερδίσουν μερικά.
 • Ποντάρετε το σωστό ποσό: Διαφορετικοί παίκτες στοιχηματισμού συνήθως ποντάρουν διαφορετικά ποσά ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες. Η εύρεση της σωστής στρατηγικής διαχείρισης bankroll είναι το κλειδί για την ελαχιστοποίηση των ζημιών.
 • Ασκηθείτε στην αυτοπειθαρχία: Η αυτοπειθαρχία είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες διατηρούν τον έλεγχο των δραστηριοτήτων τους στον τζόγο. Για παράδειγμα, οι παίκτες δεν πρέπει να στοιχηματίζουν όταν είναι μεθυσμένοι ή σε κατάθλιψη, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τις ικανότητές τους στη λήψη αποφάσεων.
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα της FIFA