Call of Duty eSports Στοιχήματα

Τα τελευταία χρόνια τα παιχνίδια battle royale έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλή στην κοινότητα στοιχημάτων eSports. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το FPS Call of Duty: Warzone. Είναι δωρεάν για αναπαραγωγή και διαθέσιμο σε μια σειρά από πλατφόρμες. Αυτό περιλαμβάνει εκδόσεις σε κονσόλες PlayStation και Xbox τρέχουσας γενιάς, καθώς και υπολογιστές. Το CoD: Warzone είναι μέρος της δόσης του 2019 Modern Warfare, αντί να είναι ατομικός τίτλος. Κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν των ενημερώσεων περιεχομένου Modern Warfare. Αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη καθιερωμένη βάση αναπαραγωγής CoD μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε αυτό.

Από τότε που κυκλοφόρησε το CoD: Warzone το 2020, έχει δει σημαντικό όγκο επισκεψιμότητας διακομιστή. Το παιχνίδι έχει υιοθετηθεί ως αγαπημένο από πολλούς επαγγελματίες του eSport. Ως αποτέλεσμα, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχει επίσης λάβει υπόψη. Οι προγραμματιστές πίσω από το παιχνίδι είναι οι Infinity Ward και Raven Software.

Call of Duty eSports Στοιχήματα
Μια σύντομη εισαγωγή στα esports του Call of DutyΌλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα στο Call of DutyΠόσο δημοφιλή είναι τα esports Call of Duty;Παίζοντας Call of Duty OnlineΓιατί το CoD αγαπούν οι παίκτες;Υπάρχει πρωτάθλημα Call of Duty;Τα πάντα για το Call of Duty LeagueCoD: Στοίχημα Παγκόσμιου Κυπέλλου εμπόλεμης ζώνηςΒρείτε τις τέλειες εταιρείες στοιχημάτων CoD esportsΑκολουθήστε τις καλύτερες ομάδες CoD: Warzone και στοιχηματίστε με ακρίβειαΤι να αναζητήσετε σε μια ομάδα esport;Αξιοσημείωτες ομάδες CoD για να στοιχηματίσετεΠλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με τα στοιχήματα Call of DutyΚατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Call of DutyΣυμβουλές και κόλπα για στοιχήματα
Μια σύντομη εισαγωγή στα esports του Call of Duty

Μια σύντομη εισαγωγή στα esports του Call of Duty

Ο τελευταίος εργάστηκε αποκλειστικά για την παραγωγή του τμήματος Ψυχρού Πολέμου του Warzone. Η Activision, η εταιρεία πίσω από τους προηγούμενους επιτυχημένους τίτλους CoD το δημοσίευσε.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από δύο κύριες λειτουργίες: Battle Royale ή Plunder. Το πρώτο περιλαμβάνει την απόθεση σε έναν χάρτη με έως και 150 παίκτες σε ένα τυπικό παιχνίδι. Ένας αριθμός περιορισμένων χρονικών γύρων υποστηρίζει 200 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν πολλές επιλογές για το ποιος θα στοιχηματίσει.

Battle Royale

Αυτή η λειτουργία είναι παρόμοια με πολλές άλλες δημοφιλή παιχνίδια στο είδος. Οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε έναν χάρτη που συρρικνώνεται συνεχώς. Νικητής είναι ο τελευταίος παίκτης/ομάδα που στέκεται. Εάν εισαχθεί μια περιοχή που δεν μπορεί να παίξει, η υγεία καταστρέφεται από ένα κίτρινο αέριο.

Το αέριο εξαπλώνεται έως ότου οι τελευταίοι επιζώντες αναγκαστούν σε ένα στενό τμήμα του χάρτη. Όταν οι παίκτες πεθαίνουν μεταφέρονται σε μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Gulag. Τους φέρνει εναντίον ενός άλλου σε έναν αγώνα θανάτου. Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν στο Battle Royale. Οι φίλοι των αθλητικών στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν στοιχήματα στον επιζώντα παίκτη ή ομάδα.

Λεηλασία

Σε αυτήν τη λειτουργία, οι ομάδες συνεργάζονται για να αναζητήσουν στοίβες μετρητών που έχουν διασκορπιστεί στον χάρτη. Οι παίκτες του Plunder ανανεώνονται αυτόματα μετά τον θάνατο. Ο κύριος στόχος είναι να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια. Μόλις επιτευχθεί αυτό, αρχίζει η υπερωρία και τα χρηματικά ποσά πολλαπλασιάζονται. Η ομάδα που καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα όταν τελειώσει το ρολόι ανακηρύσσεται νικήτρια.

Το Blood Money είναι μια παραλλαγή αυτής της λειτουργίας στην οποία οι τελικές κινήσεις ανταμείβουν τους παίκτες με επιπλέον χρήματα. Μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε συμβόλαια. Με την κυκλοφορία του CoD: Vanguard βγήκε άλλη μια παραλλαγή. Εισάγει ιπτάμενα οχήματα μάχης στους αγώνες. Αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τις πιθανότητες ενός στοιχήματος.

Μια σύντομη εισαγωγή στα esports του Call of Duty
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα στο Call of Duty

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα στο Call of Duty

Δεδομένου ότι το Warzone είναι ένας τόσο καλά εδραιωμένος τίτλος μέσα eSport παιχνίδια Δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο να βρείτε μια στοιχηματική τοποθεσία που να εστιάζει σε αυτήν. Για να το βρει ο χρήστης θα πρέπει να έχει πρόσβαση στην καρτέλα eSports markets. Εάν έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ διαδικτυακό καζίνο, τότε η καρτέλα πιθανότατα θα βρίσκεται στη σελίδα αθλητικών στοιχημάτων.

Θα υπάρξουν πληροφορίες για τους επόμενους αγώνες. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποιος παίκτης πιστεύουν ότι έχει πιθανότητες να κερδίσει. Συνήθως 150 από αυτούς θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε έναν αγώνα. Ο ακριβής αριθμός μπορεί να αλλάξει σημαντικά τις πιθανότητες. Εάν οι παίκτες δεν γνωρίζουν το ιστορικό των παικτών, θα έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κερδίσουν το στοίχημά τους.

Το Warzone ακολουθεί την τυπική φόρμουλα άλλων παιχνιδιών battle royale. Οι επιλογές για Ιστότοποι στοιχημάτων eSport θα είναι οικείο σε όποιον έχει παίξει σε παρόμοιους τίτλους. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έναν παίκτη για να προβλέψουν ως τον απόλυτο νικητή. Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να στοιχηματίσουν ότι θα είναι μέσα στους 3 πρώτους.

Υπάρχουν επίσης επιλογές εφαρμογών στοιχημάτων eSports που επιτρέπουν στους παίκτες να τοποθετούν στοιχήματα σε αγώνες CoD one-on-one. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρκετά εξειδικευμένη και απαιτεί από τους παίκτες να λαμβάνουν πρόσκληση από δημιουργούς περιεχομένου στις εφαρμογές. Μια μοναδική πτυχή αυτής της επιλογής είναι ότι οι μη επαγγελματίες μπορούν να στοιχηματίσουν στον εαυτό τους για να κερδίσουν.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το στοίχημα στο Call of Duty
Πόσο δημοφιλή είναι τα esports Call of Duty;

Πόσο δημοφιλή είναι τα esports Call of Duty;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με κοινότητες που επικεντρώνονται στην Warzone και τοποθετούν στοιχήματα σε επερχόμενους αγώνες. Η δωρεάν και διαδικτυακή φύση του παιχνιδιού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του.

Το παιχνίδι είναι αρκετά απλό και διασκεδαστικό. Εάν οι άνθρωποι θέλουν να γίνουν επαγγελματίες σε αυτό, υπάρχουν πολλές δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν. Υπάρχει μια σειρά από στρατηγικές για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα τουρνουά Warzone. Οι παίκτες πρέπει να είναι σε επιφυλακή τόσο για τα καθιερωμένα όσο και για τα ανερχόμενα αστέρια.

Διαδικτυακή κοινότητα

Επειδή το παιχνίδι απολαμβάνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μια μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα έχει σχηματιστεί γύρω από αυτό. Αυτό περιλαμβάνει μια πληθώρα ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν subreddits αφιερωμένα σε συγκεκριμένες και εξειδικευμένες πτυχές του Warzone. Αυτό περιλαμβάνει συμβουλές, μιμίδια και συζητήσεις για ενημερώσεις παιχνιδιών.

Η εφαρμογή ροής Twitch είναι γεμάτη με κανάλια όπου οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες και να ανακαλύψουν ταλαντούχους παίκτες. Εφόσον υπάρχει μια τόσο υγιής κοινότητα, οι νεοφερμένοι στο διαδίκτυο μπορούν εύκολα να μάθουν πώς να παίζουν και να στοιχηματίζουν στον μπακαλιάρο.

Πόσο δημοφιλή είναι τα esports Call of Duty;
Παίζοντας Call of Duty Online

Παίζοντας Call of Duty Online

Η συντριπτική πλειοψηφία των eSports παίζεται αποκλειστικά διαδικτυακά και το Warzone δεν αποτελεί εξαίρεση. Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτό το παιχνίδι επιτρέπει αγώνες cross platform. Οι παίκτες στο Xbox μπορούν να ανταγωνιστούν άτομα στο PlayStations. Το διαδικτυακό παιχνίδι σημαίνει επίσης ότι το παιχνίδι ενημερώνεται σε τακτική βάση.

Τυχόν σφάλματα και προβλήματα μπορούν να διορθωθούν πριν μειωθούν οι αριθμοί των παικτών ως αποτέλεσμα. Επιπλέον, δημιουργείται νέο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, οι online παίκτες Warzone μπόρεσαν να κατεβάσουν νέους χάρτες, όπλα, cutscenes και skins.

Οι μεγαλύτεροι παίκτες CoD

Το παιχνίδι Warzone είναι ένα χόμπι για πολλούς, αλλά κάποιοι το καταφέρνουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν κάποιος θέλει να γίνει ένας μεγάλος παίκτης eSports πρέπει να κάνει πολλά πράγματα. Πρώτα πρέπει να γνωρίζουν το Warzone μέσα και έξω. Όσο περισσότερο παίζουν τόσο καλύτεροι θα γίνουν στο να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Η συμμετοχή σε τουρνουά και εκδηλώσεις θα ανεβάσει το προφίλ τους. Πολλά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στα eSports αφιερώνουν πολύ χρόνο για να παίξουν το παιχνίδι που έχουν επιλέξει. Αν γίνουν αρκετά γνωστά θα αρχίσουν να εμφανίζονται στις αγορές αθλητικών στοιχημάτων.

Παίζοντας Call of Duty Online
Γιατί το CoD αγαπούν οι παίκτες;

Γιατί το CoD αγαπούν οι παίκτες;

Η τυπική έκδοση του Warzone είναι δωρεάν. Επομένως, άτομα από πολλά διαφορετικά οικονομικά υπόβαθρα μπορούν να το απολαύσουν. Δεν είναι ο πρώτος τίτλος του battle royale που γίνεται δημοφιλής. Το Fortnite πρόσφερε παρόμοιο τύπο παιχνιδιού. Ωστόσο, το παιχνίδι είναι μια λιγότερο καρτουνίστικη επιλογή. Η σειρά CoD είναι γνωστή για τη ρεαλιστική απεικόνιση της σύγκρουσης.

Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν αυτήν την νικηφόρα αισθητική μέσα σε μια λειτουργία παιχνιδιού που ενθαρρύνει την προσοχή, τη στρατηγική και τη συνεχή επίλυση προβλημάτων. Δεδομένου ότι το Warzone έχει περιορισμένο αριθμό χαρτών, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι η επαναλαμβανόμενη φύση του γίνεται βαρετή με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, οι άνθρωποι συνεχίζουν να το απολαμβάνουν ανεξάρτητα.

Πώς παίζεται το ανταγωνιστικό CoD;

Οι παίκτες Esport που θέλουν να έχουν πιθανότητες να κερδίσουν θα πρέπει να εκτελέσουν αρκετές εργασίες. Είναι σημαντικό να ελέγξετε πρώτα τον χάρτη στον οποίο θα πάνε. Είναι δυνατό να σκάσετε και να κόψετε το αλεξίπτωτο πολλές φορές για να βρείτε μια ασφαλή ζώνη πτώσης. Οι παίκτες πρέπει να αποθηκεύουν τα μετρητά τους πριν σκοτωθούν από έναν εχθρό. Η αποθησαύρισή του δεν είναι ποτέ κερδοφόρα επιλογή. Επιπλέον, εάν εργάζονται ως μέρος μιας ομάδας, είναι συνετό να μοιράζονται πόρους.

Οι μεγαλύτεροι παίκτες και οι ομάδες του παιχνιδιού

Εάν οι παίκτες θέλουν να τοποθετήσουν ένα νικηφόρο στοίχημα Warzone, είναι ζωτικής σημασίας να εξοικειωθούν με τους πιο επιτυχημένους παίκτες και ομάδες. Αυτό μπορεί να αλλάξει σε αρκετά συχνή βάση. Ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς παρουσιάζονται στην εφαρμογή Twitch. Είναι χρήσιμο να διαβάζετε εβδομαδιαίες ενημερώσεις σχετικά με το ποιος έχει ξεπεράσει τα εβδομαδιαία τουρνουά Warzone. Οι παίκτες μπορούν επίσης να είναι σε επιφυλακή για ανερχόμενα αστέρια. Το στοίχημα σε αυτά είναι ιδανικό για όποιον αναζητά καλές αποδόσεις.

Γιατί το CoD αγαπούν οι παίκτες;
Υπάρχει πρωτάθλημα Call of Duty;

Υπάρχει πρωτάθλημα Call of Duty;

Το Call of Duty League ιδρύθηκε μόλις το 2020. Παρόλα αυτά κατάφερε να τραβήξει σημαντική προσοχή από την κοινότητα του τζόγου. Στο τουρνουά κυριαρχούν ομάδες από τις ΗΠΑ. Οι τρεις πρώτες ήταν οι OpTic Texas (πρώην αυτοκρατορία Dallas), Atlanta FaZe και OpTic Chicago (πρώην Chicago Huntsmen).

Εάν οι παίκτες θέλουν να καταλάβουν ποιοι παίκτες της Warzone είναι οι μεγαλύτεροι, μπορούν να ελέγξουν τις πρόσφατες κατατάξεις ισχύος. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο του 2021 οι πέντε πιο επιτυχημένοι ήταν οι Supervan, Fifakill, Biffle, Jukeyz και Tommey. Αυτοί οι παίκτες μπορεί να μην συμμετέχουν πάντα στο ίδιο το CoD League, αλλά υπάρχει κάποια επικάλυψη.

Ενώ οι ΗΠΑ αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των νικητριών ομάδων, υπάρχουν αρκετοί διεκδικητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τη Γαλλία. Επιπρόσθετα, μεμονωμένοι παίκτες θεωρούνταν χαλάζι παγκόσμιας κλάσης από τη Ρωσία, την Ισπανία, την Τουρκία, την Κίνα και τη Γερμανία. Οι μάνατζερ της Λίγκας αναζητούν συχνά νέα αστέρια για να εγγραφούν. Μπορούν να επιλέξουν άτομα που έχουν γίνει επαγγελματίες μέσω σόλο διαγωνισμών. Οι βαθμολογίες αυτών των ατόμων συνήθως βασίζονται στο πόσα κέρδισαν σε κέρδη σε εκδηλώσεις.

Υπάρχει πρωτάθλημα Call of Duty;
Τα πάντα για το Call of Duty League

Τα πάντα για το Call of Duty League

Μια έκδοση eSports ενός παγκοσμίου κυπέλλου λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και οι αντίστοιχες του πραγματικού κόσμου. Ομάδες ελίτ παικτών ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν το κορυφαίο έπαθλο. Αυτό είναι συνήθως με τη μορφή μετρητών. Για παράδειγμα στις μεγάλες εταιρείες του 2021 για το Call of Duty League το έπαθλο ήταν 1.200.000 δολάρια.

Ενώ θεωρούνταν εξειδικευμένα στο παρελθόν, τα παγκόσμια τουρνουά eSports έχουν μπει πρόσφατα στο mainstream. Ο τζόγος έχει παίξει ρόλο σε αυτό. Οι θαυμαστές του στοιχήματος μπακαλιάρου έχουν αναγνωρίσει ότι το ποντάρισμα σε αυτά τα γεγονότα είναι διασκεδαστικό και απλό. Οι μεγάλοι χορηγοί έχουν επίσης ενισχύσει το προφίλ των τουρνουά. Παρέχοντας έπαθλα υψηλών πληρωμών στις νικήτριες ομάδες έχουν αυξήσει την ελίτ φύση τους.

Ένα παγκόσμιο κύπελλο eSports είναι δομημένο με τη μορφή μιας σεζόν. Το CoD one έχει πέντε στάδια στα οποία οι ομάδες παίζουν αγώνες κατά τη διάρκεια τριών εβδομάδων. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να μελετήσουν τους καλύτερους παίκτες κατά την προετοιμασία για τους τελικούς. Υπάρχουν 12 ομάδες που προκρίνονται σε κάθε μεγάλο τουρνουά. Το έπαθλο κατανέμεται ευρέως. Ακόμα κι αν μια ομάδα έρθει 8η στα πλέι οφ, μπορεί να φτάσει τα $25.000. Για αυτόν τον λόγο το Παγκόσμιο Κύπελλο προσελκύει έμπειρους επαγγελματίες.

Τα πάντα για το Call of Duty League
CoD: Στοίχημα Παγκόσμιου Κυπέλλου εμπόλεμης ζώνης

CoD: Στοίχημα Παγκόσμιου Κυπέλλου εμπόλεμης ζώνης

Υπάρχει μια τεράστια αγορά για CoD wagers warzone. Οι αρχάριοι μπορεί να καταλήξουν να αισθάνονται συγκλονισμένοι και μπερδεμένοι από όλες τις επιλογές. Η επιλογή ενός γνωστού τουρνουά όπως το CoD League είναι ιδανικό για αυτούς τους παίκτες.

Μπορούν να στοιχηματίσουν σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Warzone στον κόσμο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το παιχνίδι είναι στην πραγματικότητα μέρος του CoD: Modern Warfare. Ως αποτέλεσμα, οι επιλογές αθλητικών στοιχημάτων για αυτό μπορούν να βρεθούν κάτω από αυτόν τον τίτλο.

Καθώς τα eSports αρχίζουν να αντιμετωπίζονται πιο σοβαρά, φαίνεται πιθανό ότι θα αυξηθούν τα διαδικτυακά καζίνο που προσφέρουν στοιχήματα στο Warzone. Η φύση των αντιστοιχιών θα επηρεαστεί επίσης από νέες ενημερώσεις περιεχομένου. Για παράδειγμα, η κυκλοφορία του Call of Duty Black Ops: Cold War είχε μεγάλη επίδραση στις λειτουργίες παιχνιδιού που παίζονται στο CoD League.

Ζητήματα δίκαιου παιχνιδιού

Οι παίκτες φυσικά θα ανησυχούν ότι οι αγώνες στους οποίους στοιχηματίζουν διεξάγονται δίκαια. Οι αξιόπιστοι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων λαμβάνουν επίσης σοβαρά υπόψη αυτό το ζήτημα. Το Call of Duty League μπορεί να παιχτεί μόνο με υπολογιστή. Ο ελεγκτής πρέπει επίσης να έχει προεγκριθεί. Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα μέσα σε ένα ελεγχόμενο ψηφιακό περιβάλλον όπου κάθε ομάδα ξεκινά ισότιμα. Αυτό βοηθά στην αποφυγή στημένων αγώνων.

Υπάρχουν περιορισμοί στους χάρτες, τους τρόπους παιχνιδιού και τα όπλα που είναι διαθέσιμα στους υποψηφίους. Πρέπει να τηρούν αυστηρούς κανόνες. Η ρύθμιση είναι μια σημαντική πτυχή του στοιχήματος eSport.

CoD: Στοίχημα Παγκόσμιου Κυπέλλου εμπόλεμης ζώνης
Βρείτε τις τέλειες εταιρείες στοιχημάτων CoD esports

Βρείτε τις τέλειες εταιρείες στοιχημάτων CoD esports

Στο παρελθόν ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί ένας ιστότοπος που να επιτρέπει στους χρήστες να στοιχηματίζουν σε εκδηλώσεις βιντεοπαιχνιδιών. Ευτυχώς αυτό αλλάζει καθώς τα eSports γίνονται πιο mainstream. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι για αυτού του είδους τα στοιχήματα. Ο ευκολότερος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν μια εταιρεία ειδικεύεται σε αυτήν την αγορά είναι να ανοίξετε τη σελίδα αθλητικών στοιχημάτων της. Εάν υπάρχει μια ενότητα eSport, θα είναι καλά νέα.

Ωστόσο, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρείτε έναν πάροχο ειδικά για το Warzone. Παρά τη δημοτικότητά του, το παιχνίδι είναι πιο εξειδικευμένο στον κόσμο του τζόγου σε σύγκριση με το Fortnite ή το FIFA. Ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων eSport θα έχει έναν εκτενή κατάλογο με τίτλους για στοιχήματα. Οι παίκτες θα έχουν περισσότερη τύχη αν περιμένουν για παγκόσμια τουρνουά που περιλαμβάνουν ειδικά το Warzone. Οι ιστότοποι στοιχημάτων CoD δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν, καθώς είναι ένα πολύ γνωστό παιχνίδι για να στοιχηματίσετε.

Εάν οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγωνίζονται να εντοπίσουν αγορές από παραδοσιακά καταστήματα τυχερών παιχνιδιών, υπάρχει μια εναλλακτική επιλογή. Θα μπορούσαν να αναζητήσουν συγκεκριμένες τοποθεσίες στοιχημάτων eSport. Δεδομένου ότι αυτοί οι οργανισμοί επικεντρώνονται αποκλειστικά στο gaming, θα παρέχουν μεγαλύτερο αριθμό τίτλων. Το Warzone μπορεί να είναι ένα από αυτά.

Βρείτε τις τέλειες εταιρείες στοιχημάτων CoD esports
Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες CoD: Warzone και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες CoD: Warzone και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Γιατί συνήθως υπάρχουν 12 pro ομάδες αγωνίζονται σε ένα τουρνουά είναι σημαντικό να γνωρίσετε το καθένα. Κάτι τέτοιο θα δώσει στον τζογαδόρο μια εικόνα για το ποιος είναι πιο πιθανό να κερδίσει. Όσο περισσότερο ένα άτομο ερευνά τις ομάδες τόσο πιο ακριβές είναι πιθανό να είναι το στοίχημά του.

Το άτομο που στοιχηματίζει μπορεί να θέλει να αναλύσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία κάθε ομάδας που προηγείται στα πλέι οφ. Εάν χρειάζεται να κάνουν πρόσθετη έρευνα, οι ιστότοποι ροής παιχνιδιών είναι χρήσιμοι. Ο παίκτης μπορεί να ακολουθήσει μεμονωμένους παίκτες για να κατανοήσει καλύτερα το ιστορικό τους.

Ρόλο θα παίξουν και τα σενάρια που θα αντιμετωπίσουν στη διοργάνωση. Ορισμένες ομάδες ευδοκιμούν μόνο σε έναν συγκεκριμένο χάρτη και λειτουργία παιχνιδιού. Όταν κάνετε ένα στοίχημα call of duty, πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η ακριβής φύση των γύρων του αγώνα.

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες CoD: Warzone και στοιχηματίστε με ακρίβεια
Τι να αναζητήσετε σε μια ομάδα esport;

Τι να αναζητήσετε σε μια ομάδα esport;

Ακόμα κι αν μια ομάδα πρωταθλητών Warzone έχει ιστορικό νικών, δεν σημαίνει ότι τα στοιχήματα είναι σίγουρο. Οι λεπτομέρειες του στυλ παιχνιδιού τους θα έχουν αποτέλεσμα. Ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσει ένα παλιό playthrough μιας ομάδας που ενδιαφέρεται να στοιχηματίσει για να κερδίσει. Η ομάδα πρέπει να παρουσιάζει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά.

Κάθε μέλος της Warzone θα έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο που παίζει στα δυνατά του σημεία. Κάποιοι είναι επιθετικοί ενώ άλλοι είναι πιο τακτικοί. Το βασικό είναι ότι τα άτομα συνεργάζονται καλά ως συλλογικότητα.

Οι καλύτεροι παίκτες θα πυροβολήσουν μόνο εάν είναι βέβαιοι ότι θα εξασφαλίσουν τον αποκλεισμό. Όταν συμβαίνουν αστοχίες τείνει να ειδοποιεί τους εχθρούς. Εάν οι ομάδες έχουν χαμηλή ακρίβεια/αξιολόγηση χτυπήματος, τότε το ποντάρισμα σε αυτές θα είναι ρίσκο.

Εκτός από την εξειδίκευση στα όπλα, μια ανώτερη ομάδα θα γνωρίζει τα καλύτερα σημεία για να προσγειωθεί στην αρχή ενός αγώνα. Θα υπάρχει ήδη ένα αγωνιστικό πλάνο στο οποίο θα τηρήσουν. Οι επαγγελματίες ξοδεύουν πολλές ώρες εξοικειώνοντας τους χάρτες της Warzone για αυτόν τον λόγο.

Τι να αναζητήσετε σε μια ομάδα esport;
Αξιοσημείωτες ομάδες CoD για να στοιχηματίσετε

Αξιοσημείωτες ομάδες CoD για να στοιχηματίσετε

Εκτός από τους προαναφερθέντες διεκδικητές του CoD League, υπάρχουν αρκετές ομάδες υψηλής κατάταξης που ευδοκιμούν σε άλλες διοργανώσεις της Warzone. Το πρόβλημα με τον καθορισμό των καλύτερων είναι ότι οι ομάδες αλλάζουν τακτικά ενδεκάδες. Επομένως, είναι χρήσιμο να βασιστεί η αξιοσημείωτη παρουσία στη μακροπρόθεσμη πρόοδο.

275 τουρνουά Warzone πραγματοποιήθηκαν από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Νοέμβριο του 2021. Ένα έπαθλο άνω των 8.000.000 $ μοιράστηκε μεταξύ των ομάδων. Οι πέντε κορυφαίοι κερδισμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν: 100 Thieves, NRG Esports, FaZe Clan και New York Subliners. Εάν κάποια από αυτές τις ομάδες αγωνιστεί με μια χαμηλότερη κατάταξη, θα έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει. Αυτό τους καθιστά ένα αρκετά ασφαλές στοίχημα.

Αξιοσημείωτες ομάδες CoD για να στοιχηματίσετε
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με τα στοιχήματα Call of Duty

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με τα στοιχήματα Call of Duty

Ενώ πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να στοιχηματίσουν σε αγώνες Call of Duty, δεν είναι για όλους. Για να προσδιορίσει εάν είναι ένα ιδανικό eSport, ο παίκτης θα πρέπει να λάβει υπόψη του όλες τις θετικές και αρνητικές πτυχές.

Πλεονεκτήματα

  • Κάθε αγώνας περιέχει περίπου 150 παίκτες που δίνουν στους παίκτες πολλές επιλογές.
  • Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολο να κατανοηθούν και να μάθουν.
  • Οι καλύτεροι παίκτες συμμετέχουν σε κανονικά τουρνουά, καθιστώντας πιο εύκολο τον περιορισμό των πιθανών νικητών.
  • Το Warzone είναι ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι. Μερικοί άνθρωποι παρακολουθούν αγώνες αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς σκοπούς.
  • Υπάρχει μεγάλος όγκος πολυμέσων πριν από μεγάλους διαγωνισμούς στην εμπόλεμη ζώνη. Η ανάγνωση δημοσιεύσεων για αυτούς θα δώσει στους τζογαδόρους επιπλέον εικόνα πριν ποντάρουν στο Warzone.

Μειονεκτήματα

  • Αν και οι αγώνες είναι διασκεδαστικοί, μπορεί επίσης να είναι απρόβλεπτοι, καθιστώντας τα στοιχήματα λιγότερο ασφαλή από άλλα eSports.
  • Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με κοινότητες της εμπόλεμης ζώνης, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν ιστότοποι που το διαθέτουν στις αγορές αθλητικών στοιχημάτων τους.
  • Εάν οι παίκτες θέλουν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ζωντανά, θα πρέπει να τον μεταδώσουν μέσω ροής στο διαδίκτυο. Είναι σπάνιο για διαγωνισμούς Warzone να μεταδίδονται στην τηλεόραση.
  • Η σειρά CoD κυκλοφορεί τακτικά νέα παιχνίδια. Αυτό καθιστά αβέβαιη τη μελλοντική μακροζωία της Warzone. Οι παίκτες και οι παίκτες μπορεί να στρέψουν την προσοχή τους σε ένα άλλο παιχνίδι CoD τελικά.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με τα στοιχήματα Call of Duty
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Call of Duty

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Call of Duty

Οι πιθανότητες για τα esport στοιχήματα για την εμπόλεμη ζώνη θα βασίζεται σε διάφορους παράγοντες. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να τοποθετούν αρκετά απλά στοιχήματα, όπως η πρόβλεψη του γενικού νικητή ενός αγώνα. Ωστόσο, οι πιθανότητες της εμπόλεμης ζώνης μπορούν να αλλάξουν εάν είναι πιο συγκεκριμένοι. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να προβλέψουν ποιο σκορ θα συγκεντρώσει ο νικητής. Δεδομένου ότι η λειτουργία Plunder περιλαμβάνει τη συλλογή εικονικών μετρητών, το στοίχημα θα μπορούσε να επικεντρωθεί στο συνολικό ποσό.

Ο χάρτης μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην αλλαγή του CoD αποδόσεις στοιχήματος. Σε πολλές περιπτώσεις, ο πάροχος θα δώσει στους χρήστες μια επιλογή από στοιχήματα βάσει χάρτη. Εάν ο χρήστης προβλέψει ότι η ομάδα Α θα κερδίσει, θα μπορούσε να βελτιώσει το στοίχημα μαντεύοντας τον αριθμό των χαρτών στους οποίους θα χάσει η ομάδα Β. Εναλλακτικά, η πρόβλεψη θα μπορούσε να είναι ποια συγκεκριμένη ομάδα χάρτη Α θα κερδίσει.

Τα μειονεκτήματα είναι δημοφιλή στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών eSports. Ο πράκτορας στοιχημάτων θα ορίσει αυτό το μειονέκτημα. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα είναι όταν η αντίπαλη ομάδα έχει 1 προβάδισμα χάρτη. Εναπόκειται στον χρήστη να αποφασίσει εάν μια ομάδα θα συνεχίσει να κερδίσει ακόμα κι αν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Αυτό το είδος στοιχήματος τείνει να έχει δελεαστικές αποδόσεις, αλλά είναι περισσότερο ρίσκο.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Call of Duty
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορεί να έχει ένας παίκτης είναι η γνώση. Εάν ερευνήσουν εκ των προτέρων κάθε ομάδα και παίκτη, θα είναι πολύ καλύτεροι στην επιλογή του νικητή. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με αυτές τις πληροφορίες, επομένως η έρευνα δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολη. Είναι επίσης συνετό να παραμείνετε ενεργοί στην διαδικτυακή κοινότητα της Warzone. Κάτι τέτοιο βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν απρόβλεπτους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν ένα στοίχημα.

Είναι επίσης καλή ιδέα για τους λάτρεις του στοιχήματος να παίξουν οι ίδιοι το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε εικόνα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Warzone. Οι τακτικοί παίκτες μπορούν να ενημερώνονται για ενημερώσεις παιχνιδιών, όπως νέους χάρτες, όπλα και στόχους. Η γνώση για αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμη.

Τα στοιχήματα σε αγώνες Warzone είναι αρκετά απλά. Οι επαγγελματίες παίκτες με τις καλύτερες επιλογές όπλων τείνουν να κερδίζουν. Αυτά είναι συχνά αυτά με καλή ισορροπία ζημιάς, εμβέλειας και ανάκρουσης. Οι πρωταθλητές εμφανίζονται τακτικά να χρησιμοποιούν SMG και AR. H

Ωστόσο, οι προγραμματιστές του CoD είναι γνωστό ότι αλλάζουν τα στατιστικά των όπλων από καιρό σε καιρό. Αυτό θα αναγκάσει τις ομάδες να επινοήσουν νέες τακτικές. Οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν πότε συμβαίνουν αυτές οι αλλαγές, ώστε να μην στοιχηματίζουν χωρίς ενημέρωση.

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα