League of Legends eSports Στοιχήματα

Το League of Legends (LoL) έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην ιστορία του gaming, με εκατομμύρια να παίζουν για ώρες κάθε μέρα. Είναι μια διαδικτυακή αρένα μάχης για πολλούς παίκτες (MOBA) που κυκλοφόρησε από την Riot Games το 2009. Ενσωματώθηκε ως eSport στα World Cyber Games πριν από τέσσερα χρόνια.

Το παιχνίδι συνδυάζει γρήγορη δράση και στρατηγική που μπορεί να μην βρείτε πουθενά αλλού. Μαζί με αυτό έρχεται μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό σε πολλούς παίκτες. Άλλα διασκεδαστικά στοιχεία του παιχνιδιού περιλαμβάνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο σαλόνι και παρακολούθησης περιεχομένου ροής, όπως ταινίες και εκπομπές ενώ παίζετε. Το LoL θεωρείται στην πραγματικότητα το πιο δημοφιλές MOBA στον κόσμο.

Πώς λειτουργεί το League of Legends eSport

Πώς λειτουργεί το League of Legends eSport

Λεγεώνα των Θρύλων, ή LoL, όπως είναι συντομογραφία, είναι ένα διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι μάχης για πολλούς παίκτες που δημοσιεύεται από Riot Games. Κυκλοφόρησε επίσημα στις 27 Οκτωβρίου 2009. Το παιχνίδι παίζεται είτε ως ένας παίκτης (σόλο) είτε με δύο ομάδες των πέντε παικτών η καθεμία.

Το παιχνίδι βασίζεται σε μια συνεχή διαδικτυακή μάχη μεταξύ δύο ομάδων των πέντε παικτών, με τους παίκτες να ξεκινούν ως "πρωτάρηδες" και να φτάσουν μέχρι τους άρτιους πρωταθλητές χρησιμοποιώντας πόντους εμπειρίας ή XP όπως λέγεται στο παιχνίδι.

Ένας παίκτης αποκτά εμπειρία σκοτώνοντας τα τσιράκια της αντίπαλης ομάδας, που δηλώνονται ως "κρέας", νωρίς στο παιχνίδι και στη συνέχεια σκοτώνει τους παίκτες. Πόντοι εμπειρίας απονέμονται στον παίκτη με τον πιο πρόσφατο θάνατο. Το παιχνίδι κερδίζεται από την ομάδα που σκοτώνει τον Στρατηγό της αντίπαλης ομάδας.

Σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού

Το League of Legends είναι ένα παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από τη συσσώρευση χρυσού, εμπειρίας και επιπέδων. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί αυτούς τους τρεις παράγοντες για να καθορίσει πόσο καλά τα πάτε. Ο χρυσός είναι το πιο κοινό από αυτά τα στατιστικά στοιχεία, με τα επίπεδα να είναι το δεύτερο πιο κοινό στατιστικό, ενώ η εμπειρία δεν χρησιμοποιείται τόσο πολύ. Το σύνολο του χρυσού της ομάδας σας θα καθορίσει πόσες φορές μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα, ενώ το επίπεδό σας καθορίζει ποια είδη μπορείτε να αγοράσετε σε κάθε κατάστημα ομάδας.

Ο χρυσός κερδίζεται σκοτώνοντας τέρατα ή τσιράκια που βρίσκονται σε κάθε λωρίδα του χάρτη. Πόντοι εμπειρίας κερδίζονται αν στέκεστε κοντά στη ζούγκλα σας ή σκοτώνοντας εχθρούς πρωταθλητές σε οποιαδήποτε λωρίδα του χάρτη, ενώ ανεβείτε το επίπεδο θα σας προσφέρει μόνιμες ενισχύσεις στατιστικών που παραμένουν ακόμα και μετά τον θάνατο.

Πώς λειτουργεί το League of Legends eSport
Στοίχημα στο League of Legends

Στοίχημα στο League of Legends

Το στοίχημα στο League of Legends είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους και δημοφιλείς τρόπους διασκέδασης στα esports στοιχήματα. Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά πρωταθλήματα διαθέσιμα για στοιχήματα, όπως το LPL, το LCS και το CBLoL.

Πού να αναζητήσετε στοιχήματα LoL

Το League of Legends είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, και υπάρχουν πολλούς τρόπους για να στοιχηματίσετε σε αυτό το παιχνίδι. Οι πιο διάσημοι ιστότοποι στοιχημάτων για το League of Legends είναι οι Betway, Bet365 και Unibet. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν αποδόσεις για τα πάντα, από τον επερχόμενο χάρτη έως τους νικητές συγκεκριμένων αγώνων.

Αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε στοιχήματα League of Legends σε άλλους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών, εκατοντάδες από αυτούς, στην πραγματικότητα. Διαβάστε online κριτικές για διαφορετικούς ιστότοπους στοιχημάτων για να μάθετε ποιες ταιριάζουν στις στοιχηματικές σας ανάγκες.

Τύποι στοιχημάτων στο League of Legends

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη στοιχημάτων στο League of Legends. Αυτές περιλαμβάνουν τις πιο συνηθισμένες επιλογές, όπως ποιος θα κερδίσει, ποιος θα πεθάνει πρώτος και ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής. Υπάρχουν επίσης περισσότερα εξειδικευμένα στοιχήματα με συγκεκριμένους όρους όπως "ποιος θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πεθάνει" ή "θα υπάρχει δράκος σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού"

Στοίχημα στο League of Legends
Γιατί το LoL είναι τόσο δημοφιλές;

Γιατί το LoL είναι τόσο δημοφιλές;

Το League of Legends είναι σταθερά ένα από τα αγαπημένα του κοινού από την κυκλοφορία του το 2009. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια εκεί έξω και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Το παιχνίδι διαθέτει βαθιά γνώση, χαρισματικούς χαρακτήρες και όμορφα γραφικά σε συνδυασμό με ανταγωνιστικό παιχνίδι που κάνει τους παίκτες να επιστρέφουν. Δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε αυτόν τον τεράστιο τίτλο κάθε μέρα.

Η διαδικτυακή κοινότητα του League of Legends

Το League of Legends είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους στην ιστορία των eSports, με πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες μηνιαίως. Το ίδιο το παιχνίδι έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, αλλά η κοινότητα γύρω από αυτόν τον τίτλο έχει επίσης αλλάξει.

Η διαδικτυακή κοινότητα του League of Legends κυριαρχούνταν κάποτε από millennials, κυρίως λευκούς άντρες μεταξύ 18 και 35 ετών. Με τον καιρό, εξελίχθηκε σε μια διαφορετική βάση παικτών που αποτελείται από άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα και διαφορετικές φυλές.

Σήμερα, οι άνθρωποι αναζητούν κάτι περισσότερο από το να παίζουν απλά παιχνίδια. ψάχνουν τρόπους για να συνδεθούν με άλλους παίκτες. Όταν ένας παίκτης έρχεται στο League of Legends, ξέρει ότι θα τον καλωσορίσουν σε μια κοινότητα που θα του δώσει την ευκαιρία να διαγωνιστούν και να διασκεδάσουν. Αυτό όχι μόνο τους βοηθά να συνδεθούν με τους άλλους, αλλά τους βοηθά επίσης να ενισχύσουν τη δική τους ταυτότητα.

Παίζοντας online League of Legends

Για να παίξετε το League of Legends, πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή League of Legends στη συσκευή σας και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με την Riot Games. Θα χρειαστείτε έναν επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, μια έξυπνη τηλεόραση ή μια κινητή συσκευή που να υποστηρίζει την εφαρμογή.

Στη συνέχεια, ανοίγετε απλώς την εφαρμογή στη συσκευή σας και επιλέγετε "εγγραφή" από την κύρια οθόνη για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Εάν θέλετε να παίξετε με άλλα άτομα, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι αρκετά γρήγορη για παιχνίδια για πολλούς παίκτες.

Γιατί το LoL είναι τόσο δημοφιλές;
Παίκτες του Big League of Legends

Παίκτες του Big League of Legends

Το League of Legends είναι ένα τεράστιο διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες που απαιτεί διαφορετικές δεξιότητες, όπως στρατηγική, ομαδική εργασία, δεξιότητες και αντανακλαστικά. Από την έναρξή του, το παιχνίδι έχει δει σούπερ σταρ να έρχονται και να φεύγουν.

Ωστόσο, ορισμένα ονόματα είναι συνώνυμα με αυτό το παιχνίδι. Ένας από τους πιο διάσημους παίκτες σε αυτό το παιχνίδι είναι ο Lee "Faker" Sang-Hyeok. Έχει κερδίσει πολλές διοργανώσεις και είναι ο κορυφαίος παίκτης για πέντε συνεχόμενα χρόνια. Άλλοι κορυφαίοι παίκτες περιλαμβάνουν τους ακόλουθους:

 • Bjergsen
 • Καρσά
 • Smeb (Συνταξιούχος)
 • Perkz
 • Ο ντροπαλός
 • Νεοσύλλεκτος
 • Ρέκκλες
 • Uzi
 • Καπέλα
 • Vizicsacsi

Γιατί οι παίκτες αγαπούν το παιχνίδι;

Το League of Legends είναι ένα μοναδικό παράδειγμα του πώς ο σχεδιασμός εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των παικτών του. Το gameplay συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, διατηρώντας παράλληλα μια διαρκώς αναπτυσσόμενη ανταγωνιστική σκηνή. Αυτό δημιουργεί μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι παίκτες αγαπούν το League of Legends είναι ότι είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Αυτό το είδος παιχνιδιού επιτρέπει στους παίκτες να συνεργαστούν με τους συμπαίκτες τους για να πετύχουν. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν πολλά να μάθουν ο ένας από τον άλλο και να κοινωνικοποιηθούν. Δεν έχουν όλα τα βιντεοπαιχνίδια αυτό το επίπεδο κοινωνικής πτυχής.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι παίκτες λατρεύουν το League of Legends λόγω της ανταγωνιστικής φύσης του. Σε αυτό το παιχνίδι, οι ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε διαφορετικούς τρόπους. Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες μάχονται για τη νίκη. Ο απώτερος στόχος είναι να καταστρέψετε το δέσιμο ή τη βάση της αντίπαλης ομάδας. Ναι, η ομορφιά κάθε παιχνιδιού έγκειται στον ανταγωνισμό.

Παίκτες του Big League of Legends
Υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο League of Legends;

Υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο League of Legends;

Η απάντηση είναι ναι. Είναι γνωστό ως Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends, και πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Η εκδήλωση δεν έχει καθορισμένη ημερομηνία έναρξης και τόπο διεξαγωγής, αλλά συνήθως διεξάγεται στην Ευρώπη ή τη Βόρεια Αμερική τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Από τα εγκαίνιά του το 2011, ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά αυξάνεται σταθερά.

Το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends (2011) είχε οκτώ ομάδες, ενώ οι εκδόσεις του 2012 και του 2013 είδαν 12 και 14 ομάδες, αντίστοιχα, να μάχονται για τον πολυπόθητο τίτλο. Μεταξύ 2014 και 2016, συνολικά 16 ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά. Αυτός ο αριθμός θα εκτοξευόταν στα 24 μεταξύ 2017 και 2019. Το 2020 και το 2021, ωστόσο, ο αριθμός των συμμετεχόντων μειώθηκε κατά δύο.

Όσον αφορά την τηλεθέαση, εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν συντονιστεί για να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends. Το 2018, σχεδόν 100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την εκδήλωση. Αυτό είναι μια ένδειξη του πόσο δημοφιλές και εξέχον είναι το πρωτάθλημα. Κοιτάζοντας το έπαθλο, αυτό κάνει το τουρνουά ακόμα μεγαλύτερο. Κάθε μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες λαμβάνει το μερίδιο που της αναλογεί στο έπαθλο, το οποίο είναι συνήθως ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Πώς έχουν παίξει οι ομάδες

Συνολικά οκτώ ομάδες έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα από την έναρξη του το 2011. Ωστόσο, μόνο δύο ομάδες έχουν βάλει τα χέρια τους στον τίτλο περισσότερες από μία φορές. Αυτές περιλαμβάνουν την T1, η οποία κέρδισε τον τίτλο το 2013, το 2015 και το 2016, και την Gen.G, η οποία διεκδίκησε τον τίτλο το 2014 και το 2017. Οι άλλες ομάδες που στέφθηκαν πρωταθλητές είναι οι Fnatic (2011), DWG KIA (2020), Invictus Gaming (2018), J Team (2012), FunPlus Phoenix (2019) και Edward Gaming (2021).

Υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο League of Legends;
Στοίχημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL

Στοίχημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends είναι μια τεράστια ευκαιρία για ανθρώπους που λατρεύουν τα στοιχήματα στα eSports. Πολλοί άνθρωποι στοιχηματίζουν στις αγαπημένες τους ομάδες για να κερδίσουν. Αυτό οφείλεται σε πολλούς ιστότοπους στοιχημάτων eSport, οι οποίοι επιτρέπουν στους παίκτες να εγγραφούν και να στοιχηματίσουν. Σε αυτό το τουρνουά, οι παίκτες του στοιχήματος έχουν ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων για να διαλέξουν, μεταξύ άλλων, ποιος θα κερδίσει το τουρνουά και ο νικητής μεμονωμένων αγώνων.

Κορυφαίες περιοχές βαθμολογίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends

Ας κάνουμε ένα ταξίδι στη λωρίδα μνήμης και ας ρίξουμε μια ματιά στις χώρες ή τις ηπείρους που έχουν κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends. Αυτές περιλαμβάνουν τη Νότια Κορέα, την Κίνα, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ανατολική Ασία (Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν, Μακάο και Νοτιοανατολική Ασία).

Μέχρι στιγμής (από το 2021), η Νότια Κορέα είναι η πιο επιτυχημένη χώρα στο τουρνουά, έχοντας πάρει τον τίτλο κύρους έξι φορές το 2013, το 2014, το 2015, το 2016, το 2017 και το 2020. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ως ομάδες από αυτή τη χώρα ήταν επίσης επιλαχόντες σε πέντε περιπτώσεις, το 2012, το 2015, το 2016, το 2017 και το 2021.

Η Κίνα έχει διεκδικήσει τον τίτλο τρεις φορές, το 2018, το 2019 και το 2021, και η χώρα ήρθε δεύτερη σε τρεις σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των 2013, 2014 και 2020. Η Ευρώπη και η Ανατολική Ασία έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες από μία φορά, ενώ η Βόρεια Αμερική δεν έχει κατακτήσει ακόμη τον τίτλο. Ωστόσο, ο τελευταίος έχει τερματίσει στην πρώτη τετράδα το 2011 (δύο ομάδες) και το 2018 (μία ομάδα).

Στοίχημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL
Στοιχηματίστε στο League of Legends σε παρόχους

Στοιχηματίστε στο League of Legends σε παρόχους

Οι ιστότοποι στοιχημάτων Esport είναι εξαιρετικοί για εκείνους τους ανθρώπους που απολαμβάνουν να στοιχηματίζουν σε ανταγωνιστικά βιντεοπαιχνίδια. Με αυτούς τους ιστότοπους, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ομάδες, παίκτες, γεγονότα, αποτελέσματα αγώνων κ.λπ. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι στοιχημάτων eSport που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λειτουργιών. Αυτό σημαίνει ότι η εύρεση μιας πλατφόρμας στοιχημάτων lol esport δεν είναι μεγάλη υπόθεση.

Ωστόσο, ως παίκτης του στοιχήματος, πρέπει να βρείτε ένα με κορυφαία εξυπηρέτηση και δίκαιες αποδόσεις. Εάν δεν έχετε ιδέα για την διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων με την οποία ασχολείστε, θα ήταν καλύτερο να μην στοιχηματίσετε σε έναν συγκεκριμένο αγώνα, επειδή ορισμένοι ιστότοποι απλώς θα σας πάρουν τα χρήματά σας χωρίς να σας δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Μπορείς να τους πεις απάτες!

Όταν στοιχηματίζετε στο League of Legends σε οποιονδήποτε πάροχο, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε εάν ο ιστότοπος:

 • Διαθέτει αξιόπιστο σύστημα υποστήριξης πελατών
 • Διαθέτει αξιόπιστους τρόπους πληρωμής
 • Ελέγχεται τακτικά για δικαιοσύνη
 • Πληρώνει τους νικητές χωρίς να παρακρατεί τα χρήματά τους χωρίς καλό λόγο
 • Έχει φαρδύ σειρά παιχνιδιών eSport για να στοιχηματίσετε εκτός από το League of Legends
 • Είναι εύκολο στη χρήση

Μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους για στοιχήματα στο League of Legends περιλαμβάνουν:

 • 1xBet
 • 22 Στοίχημα
 • Betway
 • MelBet
 • Betsafe
 • Casumo
 • Unibet
 • TonyBet
Στοιχηματίστε στο League of Legends σε παρόχους
Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες του League of Legends και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες του League of Legends και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Το στοίχημα στα esports του League of Legends μπορεί να είναι διασκεδαστικό και κερδοφόρο. Με τη δημοτικότητα αυτού του παιχνιδιού να αυξάνεται συνεχώς, τα στοιχήματα σε αυτό έχουν γίνει αγαπημένο για πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στοιχηματίσετε στο League of Legends, αλλά κάθε παίκτης θα πρέπει να περπατήσει προσεκτικά για να αποφύγει να χάσει τα χρήματά του ούτως ή άλλως.

Με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να λάβουν υπόψη πολλούς διαφορετικούς παράγοντες πριν βάλουν τα στοιχήματά τους, όπως το ιστορικό απόδοσης των παικτών, τα στοιχεία απόδοσης της ομάδας και άλλους παράγοντες που είναι πιο δύσκολο να προβλεφθούν με ακρίβεια τη στιγμή του στοιχήματος.

Τούτου λεχθέντος, η παρακολούθηση της απόδοσης των καλύτερων ομάδων του League of Legends και το ποντάρισμα σε αυτές τις ομάδες μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες προσεγγίσεις από αυτή την άποψη.

Πρόσφατη φόρμα

Παρόλο που υπάρχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία σε αυτό το άθλημα, μην ξεγελιέστε και πιστεύετε ότι το παρελθόν μιας ομάδας θα καθορίζει πάντα το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Μια ομάδα μπορεί να είναι υπερασπιστής του πρωταθλητή αλλά να έχει τρεις ή τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά.

Γι' αυτό αξίζει να ελέγχετε τις πιο πρόσφατες νίκες πριν ποντάρετε σε αυτές. Μια ομάδα μπορεί να κερδίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων στη σειρά και θα ήταν πολύ δελεαστικό να στοιχηματίσετε σε αυτά, αλλά δεν αξίζει να στοιχηματίσετε όλες οι πρόσφατες νίκες όλων των ομάδων. Οπότε, περιμένετε οτιδήποτε αφού βάλετε το στοίχημά σας στα lol esports.

Ελέγξτε την εγγραφή Head-to-Head

Για την επιτυχία του στοιχήματός σας, είναι απαραίτητο να κοιτάξετε το ρεκόρ αντιμέτωπου πριν ποντάρετε σε έναν αγώνα League of Legends. Η φόρμα τους είναι ένας εξαιρετικός δείκτης της απόδοσης μιας ομάδας απέναντι στον αντίπαλό της και είναι ένας τέλειος τρόπος για να καθορίσετε ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα.

Για παράδειγμα, εάν η ομάδα Α έχει παίξει εναντίον της ομάδας Β πέντε φορές και έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι από τα πέντε, σημαίνει ότι η ομάδα Α έχει ποσοστό νίκης 80%, ενώ ο αντίπαλος έχει καταφέρει μόνο το 20%. Εάν οι δύο ομάδες συναντηθούν σε έναν αγώνα League of Legends, η ομάδα Α έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει από την ομάδα Β. Αλλά και πάλι, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει. Μια αναστάτωση είναι πολύ πιθανή σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες του League of Legends και στοιχηματίστε με ακρίβεια
Ελέγξτε τις αποδόσεις των bookmakers

Ελέγξτε τις αποδόσεις των bookmakers

Οι αποδόσεις των bookmakers σε έναν αγώνα League of Legends μπορεί να είναι ένας δείκτης για το ποια ομάδα θα κερδίσει. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τη σημασία αυτών των πιθανοτήτων. Φυσικά, κανένας bookmaker δεν θα δώσει σε μια πιο δυνατή ομάδα υψηλές αποδόσεις και το αντίστροφο. Ελέγχοντας αυτές τις πιθανότητες, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι δεν στοιχηματίζετε στα τυφλά και δεν αφήνετε τα χρήματά σας σε κάτι που μπορεί να μην σας βγει.

Αξιόλογες ομάδες στο League of Legends

Πολλά διαφορετικές ομάδες συμμετέχουν στο League of Legends, αλλά αυτά είναι μερικά από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του παιχνιδιού. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Damwon
 • KIA
 • TSM
 • Team Liquid
 • T1 Esports
 • Γεν.Γ
 • Royal Never Give Up
 • Invictus Gaming
 • G2 Esports
 • FunPlus Phoenix
 • Σύννεφο 9

Έτσι, αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτό το eSport, αυτά είναι τα ονόματα που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε.

Ελέγξτε τις αποδόσεις των bookmakers
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το League of Legends

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το League of Legends

Με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες, για να μην αναφέρουμε εκατομμύρια θεατές και παίκτες, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το League of Legends φέρει μαζί του και το σιτάρι και το άχυρο. Όχι μόνο μπορεί να είναι μια ευκαιρία καριέρας για πολλούς παίκτες, αλλά και παρασύρει τους ανθρώπους σε ανεύθυνα στοιχήματα, χάρη στον εθιστικό χαρακτήρα του.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι μια ευκαιρία για όποιον θέλει να είναι ανταγωνιστικός παίκτης και να πληρώνεται για να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, όπως η καθοδήγηση, το casting και η παραγωγή περιεχομένου για εκδηλώσεις eSport.
 • Το παιχνίδι περιλαμβάνει πολλά τουρνουά για να παίξετε, να παρακολουθήσετε και να στοιχηματίσετε
 • Το παιχνίδι είναι εύκολο να το μάθετε και να το παίξετε, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για αρχάριους
 • Δεδομένης της δημοτικότητάς του, το League of Legends είναι διαθέσιμο σε εκατοντάδες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε παίκτης ή παίκτης δεν θα δυσκολευτεί να το βρει.
 • Οι αγώνες είναι σύντομοι, γεγονός που διευκολύνει τον κόσμο να παρακολουθεί χωρίς να βαριέται.
 • Είναι ένα βιντεοπαιχνίδι για πολλούς παίκτες, που σημαίνει ότι σας επιτρέπει να φέρετε τους φίλους σας στο σκάφος.

Μειονεκτήματα

 • Είναι πολύ ανταγωνιστικό. Πολλοί παίκτες παραιτούνται επειδή δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση που συνοδεύει το έντονο gaming.
 • Οι παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά μπορεί να δυσκολεύονται να κατακτήσουν το παιχνίδι. Ίσως χρειαστούν λίγο χρόνο για να αντιμετωπίσουν τις περιπλοκές του παιχνιδιού.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με το League of Legends
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος League of Legends

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος League of Legends

Το League of Legends είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στον κόσμο των eSports. Η δημοτικότητά του ήταν πάντα σε άνοδο, και αυτή των επαγγελματικών ομάδων σε αυτό το παιχνίδι. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι είναι πρόθυμοι να στοιχηματίσουν σε αυτό το παιχνίδι. Φυσικά, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε διαφορετικά στοιχήματα για διάφορους λόγους, αλλά αν ψάχνετε για κάποια εικόνα για το τι συμβαίνει με τις πιθανότητες, πρέπει να ξέρετε σε ποια πλατφόρμα να κοιτάξετε.

Διαφορετικά αθλητικά βιβλία, διαφορετικές αποδόσεις

Πριν από μερικά χρόνια, ήταν δυνατό να βρείτε τις καλύτερες πιθανότητες σε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε στο αγαπημένο σας esportsbook. Ωστόσο, με τόσες πολλές επιλογές τώρα, η εύρεση ενός διαδικτυακού στοιχήματος με τις καλύτερες αποδόσεις μπορεί να είναι δύσκολη αν δεν ξέρετε τι να αναζητήσετε. Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που καθορίζουν ποιος ιστότοπος έχει καλύτερες πιθανότητες από άλλους. Αυτά περιλαμβάνουν προηγούμενες επιδόσεις και δημοτικότητα μεταξύ των παικτών.

Πραγματοποιήστε τη δική σας έρευνα στο διαδίκτυο για να μάθετε τι λένε οι άλλοι παίκτες για το πού θα βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις του League of Legends. Μπορείτε επίσης να δείτε, ας πούμε, πέντε διαφορετικά αθλητικά βιβλία για να μάθετε ποιο έχει τις καλύτερες αποδόσεις. Σημειώστε ότι οι πιθανότητες μπορεί να αλλάξουν, οπότε αν βρείτε αυτές που πιστεύετε ότι είναι οι καλύτερες πιθανότητες σε μια συγκεκριμένη στιγμή, τότε δεν πρέπει να χάνετε χρόνο. Θα μπορούσαν να αλλάξουν σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, δεν κάνουν κανένα λάθος.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος League of Legends
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα League of Legends

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα League of Legends

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν στο League of Legends, αλλά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν και γι' αυτό συνεχίζουν να χάνουν. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτό το παιχνίδι και να κερδίσετε τους στοιχηματιστές στο δικό τους παιχνίδι (αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το κάνετε πάντα), τότε εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν τοποθετήσετε στοιχήματα.

Αναζητήστε μια πλατφόρμα στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις. Όπως εξηγήθηκε στην προηγούμενη ενότητα, διαφορετικοί bookmakers έχουν άλλες πιθανότητες. γιατί να μην ψάξετε για ένα με το καλύτερο; Με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος στοιχημάτων esport είναι γνήσιος. Μην ξεχνάτε να σκέφτεστε δύο φορές όταν η συμφωνία είναι πολύ καλή.

Κάντε μια διεξοδική ανάλυση των ομάδων που παίζουν και επιλέξτε μία που έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει. Ελέγξτε πτυχές όπως η πρόσφατη φόρμα της ομάδας, τα ρεκόρ αντιμέτωπους και ποιοι παίκτες θα παίξουν.

Μην κυνηγάς τις απώλειες. Εάν χάσετε ένα στοίχημα, θα ήταν καλύτερο να σταματήσετε να στοιχηματίζετε μέχρι να βρείτε έναν άλλο αγώνα στον οποίο έχετε πιθανότητες. Επιμείνετε στον προϋπολογισμό σας!

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα League of Legends