Κορυφαίοι ιστότοποι στοιχημάτων Overwatch 2024

Το Overwatch είναι ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου 2016. Η Blizzard Entertainment και το Iron Galaxy ανέπτυξαν αυτό το παιχνίδι σκοποβολής. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε πλατφόρμες όπως το PlayStation 4, το Xbox One, τα Microsoft Windows και το Nintendo Switch. Το Overwatch eSports είναι ένα παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που δίνει χώρο για επιλογές για πολλούς παίκτες. Αυτό το παιχνίδι eSports χωρίζει τους παίκτες σε δύο ομάδες, καθεμία από τις οποίες έχει έξι παίκτες.

Πρώτον, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν τους χαρακτήρες τους από μια μεγάλη πισίνα. Αυτοί οι χαρακτήρες αναφέρονται ως ήρωες και έχουν μοναδικές δυνατότητες. Η πρόκληση εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε τον περιορισμένο χρόνο για να ολοκληρώσετε τους καθορισμένους στόχους στον χάρτη. Η μόνη χρέωση που θα συναντήσετε στο παιχνίδι είναι η αγορά προαιρετικών καλλυντικών.

Κορυφαίοι ιστότοποι στοιχημάτων Overwatch 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Overwatch Betting 2024 : όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Blizzard Entertainment έχει λάβει τα περισσότερα εύσημα ως ο προγραμματιστής και ο εκδότης του Overwatch, αν και πολλοί άνθρωποι είχαν μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι. Οι σχεδιαστές πίσω από την επιτυχία του Overwatch περιλαμβάνουν τους Jeremy Craig, Michael Elliott και Scott Mercer.

Άλλες αξιοσημείωτες αναφορές περιλαμβάνουν τον Derek Duke, τον συνθέτη, ενώ ο Michael Chu και η Alyssa Wong ήταν συγγραφείς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Mike Elliott και ο John LeFleur έκαναν εξαιρετική δουλειά στο τμήμα προγραμματισμού. Οι Jeff Kaplan, Chris Metzen και Aaron Keller σκηνοθέτησαν επίσης αυτό το παιχνίδι Multiplayer.

Αυτή η ομάδα έχει εξασφαλίσει ότι θα υπάρχει συνέχεια αυτού του παιχνιδιού κυκλοφορώντας το Overwatch 2. Είναι μια συνέχεια της αρχικής κυκλοφορίας. Ανακοινώθηκε το 2019. Το παιχνίδι αναβαθμίζει το αρχικό έργο με νέους ήρωες, προηγμένες λειτουργίες παιχνιδιού και νέους χάρτες. Ανακοίνωσαν ότι το παιχνίδι θα πουληθεί ως ξεχωριστός τίτλος, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου παίκτη έναντι περιβάλλοντος.

Τα πάντα για τα στοιχήματα σε Overwatch esports

Το παιχνίδι έχει κερδίσει μερικά σημαντικά βραβεία από την κυκλοφορία του. Αυτά περιλαμβάνουν το Βραβείο Παιχνιδιών της Βρετανικής Ακαδημίας για πολλούς παίκτες το 2017, το Βραβείο Παιχνιδιού για το Παιχνίδι της Χρονιάς το 2016, Το βραβείο παιχνιδιού για το καλύτερο παιχνίδι Esports το 2018, το Βραβείο BAFTA Games για το Evolving Game το 2018 και το Teen Choice Award για το Choice Video Game.

Το στοίχημα στο Overwatch είναι εύκολο, ακόμη και για παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά. Ακόμα καλύτερα, αυτό το παιχνίδι είναι εύκολα προσβάσιμο και έχει απευθείας αγορές στοιχημάτων. Αρκετές κορυφαίες πλατφόρμες στοιχημάτων eSports εξώφυλλο Overwatch τζόγος. Ωστόσο, τα κύρια παιχνίδια που θα βρείτε σε δημοφιλείς ιστότοπους περιλαμβάνουν τους αγώνες Overwatch League και Παγκόσμιου Κυπέλλου. Οι παίκτες είναι σίγουροι για υπηρεσίες στοιχηματισμού παγκόσμιας κλάσης και γενναιόδωρες προσφορές και μπόνους.

Ορισμένοι ιστότοποι στοιχημάτων που καλύπτουν εκδηλώσεις Overwatch eSports περιλαμβάνουν τα BetOnline, BetWay, 888 Sport, William Hill, ArcaneBet, Leo Vegas, Betsson, Bwin, Nitrogen και Bet365. Μόλις συνδεθείτε στον στοιχηματικό σας λογαριασμό, θα πρέπει να εντοπίσετε την ενότητα eSports για να βρείτε το OW. Ορισμένες αγορές που θα βρείτε σε αυτήν την ενότητα είναι ο νικητής του αγώνα, το χάντικαπ και ο τελικός νικητής.

Ο νικητής αγώνα είναι μια απλή αγορά όπου στοιχηματίζετε στις καλύτερες ομάδες που κερδίζουν κανονικά overwatch. Η διατύπωση μπορεί να διαφέρει σε διαφορετικούς ιστότοπους και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τους νέους παίκτες. Σε ορισμένους, θα βρείτε «συγκεντρωμένους» ενώ σε άλλους χρησιμοποιούν τον όρο «Χρηματογραμμή», αλλά ο όρος «νικητής αγώνα» είναι πιο συνηθισμένος.

Στο χάντικαπ, στοιχηματίζετε αν η ομάδα με πλεονέκτημα ή μειονέκτημα θα κερδίσει τον αγώνα. Ωστόσο, αυτή η αγορά δεν προσφέρεται από τα περισσότερα αθλητικά βιβλία. Ο απόλυτος νικητής είναι μια κατάσταση στοιχήματος όπου τοποθετείτε ένα στοίχημα στον πιθανό νικητή στα τουρνουά. Η αγορά δεν επικεντρώνεται σε μεμονωμένα ματς.

Γιατί το Overwatch είναι δημοφιλές για αναπαραγωγή;

Επί του παρόντος, υπάρχουν μικτές απόψεις σχετικά με τη δημοτικότητα του Overwatch. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε σύντομα να χάσει τη φήμη του, ενώ κάποιοι προβλέπουν ένα επιτυχημένο μέλλον. Μια φθίνουσα τάση στον αριθμό των ενεργών παικτών θα μπορούσε να είναι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι παραμένουν δύσπιστοι σχετικά με τη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Το 2020, αυτό το παιχνίδι προσέλκυε περίπου 10 εκατομμύρια κάθε μήνα. Το παιχνίδι λαμβάνει επίσης χιλιάδες ροές, χάρη στους δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου.

Το Overwatch με τις περισσότερες ακολουθίες ομάδες esports είναι οι San Francisco Shock, Shanghai Dragons, Dallas Fuel, New York Excelsior, Guangzhou Charge και η δυναστεία της Σεούλ της Νότιας Κορέας.

Διαδικτυακή κοινότητα

Το OW είναι δημοφιλές στην κοινότητα του Διαδικτύου, καθώς λαμβάνει πολλές ροές καθημερινά. Διάσημοι δημιουργοί περιεχομένου είχαν τεράστια συμβολή στην επιτυχία του παιχνιδιού στο διαδίκτυο. Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, είχε πάνω από 2500 ροές, αριθμός που διατήρησε μέχρι το 2020. Αυτό δείχνει ότι το gamet εξακολουθεί να είναι δημοφιλές μεταξύ των streamers.

Παίζοντας Overwatch Esports Online

Τα πιο δημοφιλή eSports προσφέρουν διαδικτυακά τουρνουά που είναι διαθέσιμα στο κοινό. Για να συμμετάσχετε σε διαδικτυακά τουρνουά Overwatch, πρέπει να πληροίτε συγκεκριμένες απαιτήσεις για συγκεκριμένα τουρνουά. Τα τουρνουά OW είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επειδή προσελκύουν παίκτες παγκοσμίως, οι περισσότεροι από τους οποίους επιλέγονται από τα καλύτερα του κόσμου. Οι δημοφιλείς παίκτες eSports παγκοσμίως περιλαμβάνουν τους JJonak, Gamsu, Sinatraa, Jake, Profit, Neko και Jeff Wilpon.

Για αρχή, όποιος έχει σταθερό διαδίκτυο μπορεί να συμμετάσχει σε αυτά τα διαδικτυακά τουρνουά. Το Overwatch esports gaming μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα επιλογή καριέρας για παίκτες που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο. Μπορείτε να είστε προγραμματιστής παιχνιδιών, YouTuber που δημιουργεί περιεχόμενο στα eSports, συμμετέχοντας σε ανταγωνιστικά τουρνουά ή συμμετέχετε σε μια ομάδα eSports.

Μεγάλοι παίκτες Overwatch που αξίζει να στοιχηματίσετε

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες eSport σε όλο τον κόσμο που συμμετέχουν σε διαφορετικές εκδηλώσεις. Η κατάταξη αυτών των αθλητών μπορεί να είναι από την άποψη της τουρνουά και πρωταθλήματα κέρδισε και επίσης κέρδισε χρηματικό έπαθλο. Μερικά μεγάλα ονόματα περιλαμβάνουν?

Απατεών: Αυτός είναι ένας 25χρονος Νοτιοκορεάτης παίκτης για το T1 που αγωνίζεται σε ένα επαγγελματικό League of Legends. Ο Faker παίζει για την ομάδα του από το 2013 ως mid-laner και θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης του League of Legends όλων των εποχών. Έχει επίσης εκφράσει ενδιαφέρον να παίξει το Overwatch, όπου θα ήταν επίσης ένα εξαιρετικό στοίχημα.

Σούπερ: Επίσημα γνωστός ως Matthew De Lisi, αυτός ο νεαρός προκαλεί κύματα στη βιομηχανία OW. Είναι ευέλικτο και όμως σούπερ με συγκεκριμένους χαρακτήρες. Σημειωτέον, ο super έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής του Overwatch League. Υπήρξε επίσης νικητής Stage 2, Πρωταθλητής Παγκοσμίου Κυπέλλου, Role Star, νικητής May Melee Tournament και δεύτερος MVP. Μόλις πρόσφατα, κέρδισε 1,5 εκατομμύρια δολάρια στους μεγάλους τελικούς του Overwatch League ενώ εκπροσωπούσε το San Francisco Shock, μια μεγάλη ομάδα στους κύκλους αυτού του παιχνιδιού.

Χειρονομία: Ένας έμπειρος παίκτης που αγωνίζεται από το 2017. Έχει παίξει για την ομάδα του London Spitfire και είχε μεγάλες νίκες όπως τα Overwatch League Season Playoffs και το APC Premier το 2017. Επίσης ήρθε δεύτερος στους τελικούς Overwatch League Grand του 2020 και πήρε σπίτι 750.000 $.

Γιατί οι παίκτες αγαπούν το Overwatch;

Οι παίκτες αγαπούν τα eSports λόγω της ευκολίας πρόσβασης και της ευκολίας του παιχνιδιού. Το ίδιο ισχύει και για το Overwatch. Το να είσαι επαγγελματίας παίκτης του Overwatch μπορεί να είναι μια καλή καριέρα με μια καλή πηγή εισοδήματος. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε καλές ευκαιρίες για υποτροφίες σε κορυφαία κολέγια που έχουν ομάδες Overwatch.

Τα κολέγια με ομάδες OW περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Maryville, το Πανεπιστήμιο Akron, το Πανεπιστήμιο Northwood και το Πανεπιστήμιο Harrisburg, μεταξύ πολλών άλλων. Διαφορετικά κολέγια έχουν προγράμματα υποτροφιών σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, επομένως είναι καλό να είστε σε επιφυλακή.

Η ενασχόληση με δραστηριότητες eSport είναι ευεργετική για την υγεία σας, ειδικά για τη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου σας.

Πώς να παίξετε Overwatch esports;

Η αναπαραγωγή του Overwatch μοιάζει αρκετά με άλλα eSports. Πρώτα, πρέπει να επιλέξετε το παιχνίδι που προτιμάτε. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε μια πλατφόρμα που θα σας προσφέρει μια καλή εμπειρία παιχνιδιού.

Μελετήστε το παιχνίδι και όλες τις πτυχές που εμπλέκονται. Μπορείτε να βασιστείτε σε εκπαιδευτικά προγράμματα YouTube και ροές Twitch για να μάθετε από τους καλύτερους. Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να σκεφτείτε να προσλάβετε έναν έμπειρο προπονητή για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ή να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό παιχνιδιού σας για να βελτιώσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. Αφού πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε ή να γίνετε μέλος μιας ομάδας και να συμμετάσχετε σε τουρνουά.

Παρακολουθήστε τους μεγαλύτερους συντελεστές

Πολλοί άνθρωποι είχαν μεγάλη συνεισφορά στα eSports. Κάποιοι βοήθησαν στο σχεδιασμό των αγώνων και άλλοι ξεκίνησαν και κατείχαν τις ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επαγγελματίας παίκτης του Overwatch είχε επίσης σημαντική επιρροή στη θέση του παιχνιδιού σήμερα.

Μερικοί θρυλικοί ιδιοκτήτες ομάδων περιλαμβάνουν τον Jack Etienne, ο οποίος ίδρυσε το Cloud9. Το Cloud9 είναι γνωστό ότι καλλιεργεί παίκτες και έχει μερικά από τα καλύτερα ονόματα λόγω του φιλικού του περιβάλλοντος για τους παίκτες. Ο Matthew είναι μια άλλη ιδιαίτερα αναγνωρισμένη προσωπικότητα στον κλάδο των eSport, έχοντας συνιδιοκτήτη τους 100 Thieves. Είναι επίσης πρώην επαγγελματίας παίκτης του Call of Duty.

Τα πάντα για το Overwatch League

Υπάρχει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Overwatch κάθε χρόνο, που ονομάζεται Overwatch League. Η Blizzard Entertainment, η οποία είναι η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, βρίσκεται πίσω από αυτόν τον ετήσιο διαγωνισμό. Αυτή η διεθνής εκδήλωση προσελκύει ομάδες από όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός αυτός εγκαινιάστηκε το 2016.

Από την έναρξή της, η Νότια Κορέα είχε τους περισσότερους τίτλους, με τρεις από το 2021. Το 2016, αυτή η εκδήλωση eSports είχε 16 συμμετέχοντες, 32 το 2017, 24 το 2018 και 10 το 2019. Αυτή η διεθνής διοργάνωση φιλοξενήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Κίνα, Πολωνία, Ταϊλάνδη και Νότια Κορέα.

Με τα χρόνια, η Overwatch συνεργάστηκε με ορισμένες διάσημες πλατφόρμες μετάδοσης για να ενισχύσει την παγκόσμια απήχησή της. Ένα δημοφιλές κανάλι είναι η πλατφόρμα Twitch που έχει πολλά κανάλια ζωντανής ροής. Η Overwatch συνεργάστηκε επίσης με την Disney για να διασφαλίσει ότι θα αυξήσει τη βάση των θαυμαστών της παγκοσμίως. Οι Γλώσσες που χρησιμοποιούνται στο ζωντανό στοίχημα Οι εκπομπές είναι Αγγλικά, Κορεάτικα, Ρώσικα, Γαλλικά, Ιαπωνικά, Γερμανικά, Κινέζικα και Ταϊλανδέζικα για να καλύψουν τις ανάγκες διαφορετικών θαυμαστών.

Το τουρνουά είχε διαφορετικές μορφές όλα αυτά τα χρόνια. Στην πρόσφατη έκδοση, χρησιμοποιήθηκε ένα προκριματικό στάδιο για τον προσδιορισμό των ομάδων που προκρίθηκαν στις φάσεις των ομίλων. Οι πέντε πρώτες ομάδες της κατάταξης έχουν απευθείας πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Τι είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο eSports;

Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο eSport είναι α επαγγελματικό διαγωνισμό που αφορούν ηλεκτρονικά αθλήματα. Όντας ένα παγκόσμιο τουρνουά, το άθλημα προσελκύει κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως, έχοντας κατά συνέπεια μια τεράστια βάση θαυμαστών. Πολλά τουρνουά Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγονται για διαφορετικά eSports.

Ορισμένα από αυτά τα διεθνή τουρνουά έχουν πολλές αθλητικές δραστηριότητες που περιορίζονται σε μία μόνο έκδοση. Για παράδειγμα, το Electronic eSports World Convention (ESWC) φιλοξενεί παιχνίδια όπως το Call of Duty και το Counter-Strike: Global Offensive. Άλλα, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Overwatch, διαθέτουν ένα μοναδικό γεγονός eSports

Κορυφαίες χώρες στον τομέα OW eSports

Οι χώρες που είναι γνωστό ότι συμμετέχουν ενεργά στα Overwatch eSports περιλαμβάνουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Νότια Κορέα και την Κίνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι βαθμολογίες δίνονται αναλύοντας τον αριθμό των ανταγωνιστικών παικτών που διαθέτει μια χώρα. Από το 2020, τα στατιστικά eSports έδειξαν ότι οι ΗΠΑ είχαν πάνω από 4.300 ενεργούς επαγγελματικές ομάδες. Ακολούθησαν η Γερμανία με 973, η Νότια Κορέα με 890 και η Βραζιλία με 852.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Overwatch, η Νότια Κορέα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τρεις τίτλους, ενώ οι ΗΠΑ έχουν έναν και είναι σήμερα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Overwatch eSports World Cup

Ακριβώς όπως τα στοιχήματα στα αθλήματα, έτσι και τα στοιχήματα σε online τουρνουά Overwatch esports αφορούν την τύχη. Αρκετά κορυφαία αθλητικά βιβλία καλύπτουν εκδηλώσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Overwatch. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες αγορές για εκδηλώσεις Overwatch eSports.

Λόγω της μεγάλης αβεβαιότητας στον τομέα των eSports, οι αποδόσεις στοιχήματος δεν προσφέρονται μέχρι να κλείσει το γεγονός. Οι αγορές που θα βρείτε στις περισσότερες από τις κορυφαίες τοποθεσίες στοιχημάτων esports περιλαμβάνουν:

 • Ο αντιμέτωπος νικητής.
 • Ο απόλυτος νικητής στο τουρνουά.
 • Ο πρώτος σκόρερ.

Όταν στοιχηματίζετε online σε αυτά τα γεγονότα OW, να έχετε πάντα κατά νου ότι η ήττα είναι μια πιθανότητα. Για αυτόν τον λόγο, οι περισσότεροι στοιχηματικοί οίκοι πάντα προειδοποιούν τους παίκτες να στοιχηματίζουν υπεύθυνα. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε προκλήσεις στα στοιχήματα eSports, θα πρέπει να ανατρέχετε στις Συνήθεις Ερωτήσεις του ιστότοπου και να λαμβάνετε τις επαφές του τμήματος υποστήριξης πελατών για βοήθεια. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών συνομιλίας τους και να βρείτε μια λύση.

Βρείτε τους τέλειους στοιχηματιστές Overwatch

Οι εκδηλώσεις OW γίνονται όλο και περισσότερο μια προσοδοφόρα αγορά για τους λάτρεις των eSports. Ωστόσο, οι παίκτες του Overwatch ενθαρρύνονται να παίζουν σε αδειοδοτημένα και εγγεγραμμένα καζίνο. Αρκετοί πάροχοι στοιχημάτων esports καλύπτουν τις επιλογές στοιχήματος Overwatch. Αυτοί οι πάροχοι περιλαμβάνουν το 888 Casino, το Spinamba και το Bet Master.

Οι αρχάριοι στο διαδικτυακό στοίχημα esports θα πρέπει να διαθέτουν μερικές βασικές συμβουλές για να εξασφαλίσουν ότι έχουν πιθανότητες να κερδίσουν τα στοιχήματά τους. Αυτές οι βασικές συμβουλές περιλαμβάνουν: Γνωρίστε το παιχνίδι. Όταν ξεκινάτε να στοιχηματίζετε στο Overwatch, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιες βασικές γνώσεις για το παιχνίδι. Με καλύτερη κατανόηση, έχετε το πάνω χέρι για να κερδίσετε.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σε εφαρμογές στοιχημάτων eSports. Διαφορετικοί πάροχοι έχουν διαφορετικές αγορές. Μερικά είναι τα ίδια, αλλά η διαφορά είναι στο branding. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά τις αγορές πριν ασχοληθείτε με οτιδήποτε.

Γνωρίστε την ομάδα που συμμετέχει και τους παίκτες σε καθεμία. Αυτό είναι απαραίτητο γιατί θα βρείτε αγορές που περιλαμβάνουν μεμονωμένους παίκτες. Εν κατακλείδι, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή διαχείριση των κεφαλαίων σας για τον τζόγο. Ποντάρετε με ό,τι έχετε την πολυτέλεια να χάσετε για μια ομαλή εμπειρία στοιχηματισμού με το Overwatch.

Οι καλύτερες ομάδες στοιχηματισμού Overwatch

Δράκος της Σαγκάης

Αυτή είναι μια κινεζική επαγγελματική ομάδα Overwatch. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2017 και συμμετέχει στο Overwatch League, το οποίο περιλαμβάνει ομάδες από την Κίνα, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Οι Shanghai Dragons είναι οι πιο πρόσφατοι πρωταθλητές πρωταθλήματος υπό τον Moon Byung-Chul, ο οποίος είναι ο σημερινός προπονητής τους.

Atlanta Reign

Αυτή είναι μια επαγγελματική πλευρά των esports Overwatch από την Ατλάντα της Τζόρτζια. Αυτή η ομάδα ιδρύθηκε το 2018 και αγωνίζεται στο Overwatch League. Ανήκει στην Atlanta Esports Ventures και είναι μέλος της Δυτικής Περιφέρειας του πρωταθλήματος. Επί του παρόντος, τα διαχειρίζεται ο Brad Sajani και χρηματοδοτούνται από την Cox Communications. Ο Μπραντ οδήγησε την ομάδα σε τρία συνεχόμενα πλέι οφ και έναν τελικό το 2021, όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Ντάλας Καύσιμα

Αυτή είναι μια άλλη αξιοσημείωτη ομάδα Overwatch που ιδρύθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2016. Ξεκίνησε ως Team EnVyUs προτού μετονομαστεί σε Dallas Fuel το 2017. Η ομάδα είναι συνιδιοκτήτης των Mike Rufail και Kenneth Hersh. Συμμετέχει στο Overwatch League και χρησιμοποιεί το Esports Stadium Arlington.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Envy Gaming είναι η μητρική τους ομάδα και ο Yun Hee-won είναι ο επικεφαλής προπονητής. Το Jack in the Box, ένα αμερικανικό εστιατόριο γρήγορου φαγητού, χορηγεί τις δραστηριότητές τους.

Μονομάχοι του Λος Άντζελες

Αυτή η αμερικανική ομάδα eSports Overwatch εδρεύει στην Καλιφόρνια. Παίρνουν μέρος στο Overwatch League ως μέλος από τη Δυτική περιοχή του πρωταθλήματος. Αυτή η ομάδα esports είναι συνιδιοκτήτης των Stan και Josh Kroenke, οι οποίοι κατέχουν το Kroenke Sports & Entertainment. Η ομάδα βρίσκεται σε δράση από το 2017 και έχει καταφέρει να φτάσει στα πλέι οφ της σεζόν σε τέσσερις περιπτώσεις υπό τον πρώτο της προπονητή, Ντέιβιντ Πέι.

New York Excelsior

Αυτή είναι μια κορυφαία επαγγελματική ομάδα Overwatch που ανήκει στον Jeff Wilpon. Η ιστορία της ομάδας ξεκινά από το 2017, όταν ιδρύθηκε και άρχισε να αγωνίζεται στο Overwatch League. Η ομάδα από την ανατολική περιοχή του πρωταθλήματος χορηγείται από την T-Mobile και χρησιμοποιούν το μαύρο, το μπλε και το κόκκινο ως επίσημα χρώματά τους.

Δυναστεία της Σεούλ

Αυτή η ομάδα esports της Overwatch προέρχεται από Νότια Κορέα. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2017 και χρηματοδοτείται από την Net Gear. Ο πιο επιτυχημένος προπονητής τους ήταν ο Dong-gun, ο οποίος τους οδήγησε σε μια εμφάνιση στα playoff της πρώτης σεζόν.

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

 • Συμβατό με πολλαπλές συσκευές αναπαραγωγής και πλατφόρμες
 • Το λατρεύουν οι στοιχηματισμοί
 • Υπόσχεται μεγάλο ανταγωνισμό με γενναιόδωρα βραβεία
 • Μεγάλη οπτική επεξεργασία. Το Overwatch βοηθά έναν παίκτη να βελτιώσει τις οπτικές του ικανότητες.
 • Βελτιώνει τον οπτικό συντονισμό και τον συντονισμό των χεριών. Η συμμετοχή στο Overwatch θα κάνει τα χέρια σας να συνεργάζονται αρμονικά, αφού επεξεργάζεστε αυτό που βλέπετε και εκτελείτε με τα χέρια.
 • Οι παίκτες αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στην επίλυση προβλημάτων.
 • Οι παίκτες τείνουν να αναπτύσσουν ενδιαφέρον για θέματα επιστήμης, μηχανικής, μαθηματικών και τεχνολογίας.
 • Η συμμετοχή στο Overwatch σάς βοηθά να συνδεθείτε με άλλους παίκτες που συμβάλλουν στην κοινωνική σας ζωή.

Μειονεκτήματα

 • Οι παίκτες κινδυνεύουν να αναπτύξουν διαταραχές του παιχνιδιού. Η υπερβολική συμμετοχή στα στοιχήματα eSport είναι εθιστική. Αυτό μπορεί να είναι επιβλαβές, ειδικά σε ένα μη ρυθμισμένο περιβάλλον όπου μπορεί να εμπλέκονται παιδιά.
 • Οι ανταγωνιστές σε προηγμένα επίπεδα μπορεί να εμπλακούν στη χρήση φαρμάκων που βελτιώνουν την απόδοση που έχουν σοβαρές παρενέργειες.
 • Θα μπορούσε να εκθέσει τους παίκτες σε οπτικά προβλήματα. Οι παρατεταμένες ώρες στην οθόνη θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς για την όρασή σας.
 • Αυτά τα μειονεκτήματα δεν είναι μοναδικά για τα παιχνίδια Overwatch, αλλά προέρχονται από τα γενικά παιχνίδια ή τα τυχερά παιχνίδια eSports.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αποδόσεις στοιχήματος Overwatch

Όντας ένα νέο eSports, το Overwatch έχει συγκεντρώσει πολλούς θαυμαστές και έχει ανοίξει το δρόμο του στη σκηνή του στοιχήματος. Οι εφαρμογές στοιχημάτων Esport έχουν προσφέρει στους χρήστες πολλές επιλογές στοιχήματος. Περιλαμβάνουν τη γραμμή χρημάτων, τα σύνολα και τα Spreads. Παρακάτω είναι οι λεπτομέρειες των παραπάνω αποδόσεων esports:

Στοιχήματα σε Moneyline

Αυτή η απλή επιλογή στοιχήματος απαιτεί από εσάς να προβλέψετε έναν αγώνα-νικητή. Οι αποδόσεις στοιχήματος Overwatch σε ένα στοίχημα γραμμής χρήματος εμφανίζονται σε αμερικανικές αποδόσεις. Έχουν τη μορφή αριθμών που έχουν είτε αρνητικό είτε θετικό πρόσημο. Η ομάδα με αρνητική απόδοση έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι ενώ οι αουτσάιντερ έχουν θετική απόδοση.

Απλώνει

Αυτές είναι αποδόσεις των οποίων η εστίαση είναι στους βαθμούς που κερδίζονται σε ένα παιχνίδι. Το αποτέλεσμα εδώ δεν έχει μεγάλη σημασία. Το στοίχημα Overwatch έχει spread για τους χάρτες και κάθε ομάδα μπορεί να πάρει είτε θετικό είτε αρνητικό χάντικαπ. Ένα θετικό χάντικαπ σημαίνει ότι μια ομάδα μπορεί να ξεκινήσει 1,5 ή 2,5 χάρτες μπροστά, που σημαίνει ότι χρειάζεστε μία νίκη ή δύο χάρτες για να κερδίσετε ένα στοίχημα.

Σύνολο

Αυτά τα στοιχήματα καλύπτουν τον συνολικό αριθμό των πραγμάτων. Ο ιστότοπος στοιχημάτων Overwatch esports ορίζει έναν αριθμό στον οποίο μπορείτε να στοιχηματίσετε πάνω ή κάτω. Εάν ποντάρετε σε αποτέλεσμα άνω των 3,5 χαρτών, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πάνω από αυτό το σύνολο είναι ευνοϊκό.

Στοιχηματικά κόλπα και συμβουλές

Γνωρίστε τους ήρωές σας

Το Overwatch είναι ένα παιχνίδι σκοποβολής που περιλαμβάνει παίκτες που επιλέγουν ήρωες για να παίξουν. Οι ήρωες έχουν μοναδικά δυνατά σημεία και εξίσου έχουν αδυναμίες. Για να έχετε μια καλή εμπειρία στοιχηματισμού esports σε αυτό το παιχνίδι, φροντίστε να κατανοήσετε διαφορετικούς χαρακτήρες. Με γνώση, θα πάρετε μια σωστή απόφαση σε ποια ομάδα θα τοποθετήσετε τα χρήματά σας.

Κατανοήστε διαφορετικούς ιστότοπους στοιχημάτων

Θα πρέπει να επισκεφτείτε διαφορετικές πλατφόρμες στοιχημάτων που προσφέρουν μπουκ της Overwatch και να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες τους. Να είστε πρόθυμοι να σημειώσετε το διακύμανση των αποδόσεων και τις διαθέσιμες αγορές. Βρείτε την καλύτερη πλατφόρμα πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Επίσης, μην αισθάνεστε ποτέ άνετα με μια ενιαία πλατφόρμα στοιχημάτων. αναζητάτε πάντα αλλαγές και ενημερώσεις για να βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν.

Γίνε μέρος του παιχνιδιού

Μπορείτε να είστε ενεργά μέρος του παιχνιδιού παρακολουθώντας ή παίζοντας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθετε μερικά βασικά στοιχεία του παιχνιδιού που θα σας βοηθήσουν στο διαδικτυακό στοίχημα. Μπορείτε να ζυγίσετε και να δείτε τα φαβορί στο παιχνίδι και να αποφασίσετε ποιο είναι το πιο κατάλληλο.

Κατανοήστε τις πιθανότητες

Αυτή είναι μια βασική απαίτηση όταν συμμετέχετε σε στοιχήματα eSports. Κατανοήστε πώς λειτουργούν οι πιθανότητες και οι αριθμοί στο Overwatch. Ο τζόγος στα τυφλά συνήθως οδηγεί σε απώλειες.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
esports
About

Ο Jun-ho Kim, ο δυναμικός μαέστρος των Esports της Νότιας Κορέας, στέκεται ως φάρος γνώσης στο EsportRanker. Συνδυάζοντας την αναλυτική ικανότητα με την έμφυτη αγάπη για τα παιχνίδια, ο Jun-ho ξετυλίγει την περίπλοκη ταπετσαρία των διαδικτυακών διαγωνισμών, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες παραμένουν ενημερωμένοι και εμπνευσμένοι.

Send email
More posts by Jun-ho Kim