CS:GO eSports Στοιχήματα

Σε αυτόν τον οδηγό στοιχηματισμού CS: GO, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν για τα στοιχήματα στο βιντεοπαιχνίδι shooter πρώτου προσώπου. Είτε πρόκειται για το παιχνίδι και τους κανόνες είτε για τις αγορές και τις αποδόσεις στοιχημάτων, αυτή η σελίδα τα λέει όλα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα eSports στοιχήματα κυριαρχούν.

Οι λάτρεις δημοφιλών τίτλων όπως Valorant, FIFA21, Call of Duty, Madden, NBA2K, StarCraft, Dota 2 και οι υπόλοιποι μπορούν τώρα να στοιχηματίσουν στις διάφορες εκδηλώσεις eSports σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, η συνολική αξία χρημάτων και αντικειμένων των eSports που στοιχηματίστηκαν το 2020 ανήλθε συνολικά στα 12,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τι είναι το CS:GO;

Τι είναι το CS:GO;

Ενώ πάνω από δώδεκα βιντεοπαιχνίδια εμφανίζονται σε ιστότοπους στοιχημάτων eSports, το CS: GO είναι μια από τις πιο κυρίαρχες δυνάμεις. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία από μια δημοσίευση της Narus Advisors LLC και της Eilers & Krejcik Gaming, τα στοιχήματα CS: GO έρχονται στη δεύτερη θέση όσον αφορά τον όγκο στοιχημάτων eSports, αντιπροσωπεύοντας το 29% των συνολικών στοιχημάτων eSports.

Counter-Strike: Global Offensive, κοινώς γνωστό ως CS: GO, είναι ένας καθηλωτικός τίτλος AAA shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες που αναπτύχθηκε από και εκδ. Valve και Hidden Path Entertainment. Κυκλοφόρησε το 2012, είναι η τέταρτη δόση της σειράς Counter-Strike.

Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά νέα πρόσθετα που το ξεχωρίζουν από τον προκάτοχό του. Το παιχνίδι έρχεται με νέους χάρτες, νέους χαρακτήρες, νέους τρόπους παιχνιδιού, ένα νέο σετ όπλων, δυνατότητες αντιστοίχισης και ανταγωνιστικές ομάδες δεξιοτήτων.

CS: GO αγώνες pit δύο πλευρές, τρομοκράτες και αντιτρομοκρατικοί. Οι δύο πλευρές συμμετέχουν σε μάχες ενώ αλλάζουν πλευρές. Το αντικείμενο του παιχνιδιού εξαρτάται από τη λειτουργία. Μερικοί από τους στόχους περιλαμβάνουν την ασφάλεια μιας τοποθεσίας, την εξουδετέρωση βομβών, τη διάσωση ομήρων και τη σύλληψη ομήρων.

Μιλώντας για τρόπους παιχνιδιού, το CS: GO έχει 9. Competitive, Casual, Danger Zone, Wingman, Deathmatch, Weapons Course, Arms Race, Demolition και Flying Scountsman. Το Demolition, μια λειτουργία παιχνιδιού που περιλαμβάνει την εξουδετέρωση βόμβας, είναι η πιο δημοφιλής από τις δύο κλασικές λειτουργίες.

Μετά την κυκλοφορία του, το CS: GO έτυχε εγκάρδιας υποδοχής. Οι κριτικοί βιντεοπαιχνιδιών επαίνεσαν την ομάδα ανάπτυξης για το ρευστό gameplay του παιχνιδιού και την πιστότητα στη σειρά. Η μηχανική, τα γραφικά και ο ήχος του παιχνιδιού βελτιώθηκαν επίσης δραματικά, προσφέροντας στους παίκτες ρεαλισμό και βύθιση στο πεδίο της μάχης. Ωστόσο, το CS: GO είχε επίσης ένα δίκαιο μερίδιο των haters. Υπήρχαν διαφορές στα χαρακτηριστικά μεταξύ της έκδοσης κονσόλας και υπολογιστή. Αυτό είναι κάτι που δεν προοιωνίστηκε καλά με κάποιους θαυμαστές.

Τι είναι το CS:GO;
Στοίχημα στο CS: GO

Στοίχημα στο CS: GO

CS: Το στοίχημα GO είναι απολύτως νόμιμο, αλλά στους παίκτες συνιστάται πάντα να στοιχηματίζουν σε αδειοδοτημένες και ελεγχόμενες τοποθεσίες. Τα στοιχήματα στο CS: GO δεν διαφέρουν σε καμία περίπτωση από τα στοιχήματα σε άλλα eSports FPS, talk of Valorant, Call of Duty: Warzone και Rainbow Six Siege.

Πώς να εγγραφείτε σε στοιχηματικούς ιστότοπους

Οι παίκτες πρέπει πρώτα να βρουν έναν ιστότοπο στοιχημάτων με τις αγορές στοιχημάτων CS: GO για να στοιχηματίσουν στο CS: GO. Αφού βρείτε αυτόν τον αξιόπιστο bookmaker, το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό. Κάντε κλικ στην επιλογή ΕΓΓΡΑΦΗ, εισαγάγετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, συμφωνήστε με τους όρους και προϋποθέσεις και ολοκληρώστε την εγγραφή. Στη συνέχεια, οι νέοι παίκτες θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τις διευθύνσεις email τους πριν τους επιτραπεί να ξεκινήσουν το στοίχημα.

Real Money CS: GO στοίχημα

Τώρα, οι παίκτες πρέπει να φορτώσουν τον πρόσφατα εγγεγραμμένο λογαριασμό τους για να μπουν σε πραγματικά χρήματα CS: GO στοίχημα. Οι στοιχηματιστές Esports συνεργάζονται με όλα τα επώνυμα ονόματα στο διαδικτυακές πληρωμές βιομηχανία για να διευκολύνει τις εύκολες, ασφαλείς, γρήγορες και προσιτές καταθέσεις και αναλήψεις. Μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές κατάθεσης και ανάληψης περιλαμβάνουν Visa, MasterCard, Neteller, Trustly, MuchBetter, Euteller, Paysafecard, Maestro κ.λπ.

Υπάρχουν πολλά CS: GO προσφορές και μπόνους που οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν για ρεκόρ. Οι νέοι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν το μπόνους καλωσορίσματος ενώ οι υπάρχοντες παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν μπόνους επαναφόρτωσης και επιστροφή μετρητών.

Στοίχημα στο CS: GO
Γιατί το CS: GO είναι τόσο δημοφιλές;

Γιατί το CS: GO είναι τόσο δημοφιλές;

Το CS: GO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στη σκηνή των eSports και στη βιομηχανία στοιχημάτων eSports.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Statista, το CS: GO προσέλκυσε 942.520 ταυτόχρονους παίκτες μόνο στο Steam τον Σεπτέμβριο του 2021. Είναι ενδιαφέρον ότι ο αριθμός είχε κορυφωθεί πέντε μήνες νωρίτερα τον Μάρτιο, όταν το παιχνίδι συγκέντρωσε σχεδόν 1,2 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του, το CS: GO προσελκύει πάνω από 11 εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα και παραμένει ένα από τα παιχνίδια με τα περισσότερα παιχνίδια του Steam συνολικά.

Λοιπόν, τι κάνει το CS: GO δημοφιλές στη σκηνή των eSports και στη βιομηχανία στοιχημάτων eSports;

1. Διαισθητικό παιχνίδι

Σε αντίθεση με πολλά παιχνίδια FPS με περίπλοκες ιστορίες, το CS: GO έχει απλό, απλό και διαισθητικό παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από τη βάση «σκότωσε ή σκοτώθηκε». Κάθε πλευρά έχει την ευκαιρία να παίξει ως τρομοκράτες ή ως αντιτρομοκρατική μονάδα. Όταν πρόκειται για την ιστορία, βασίζεται σε ζητήματα που επηρεάζουν ολόκληρο τον κόσμο σήμερα - την τρομοκρατία.

2. Προσαρμοσσιμότητα

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το CS: GO εξακολουθεί να είναι δημοφιλές είναι επειδή επιτρέπει στους παίκτες να ρυθμίσουν εκ νέου το παιχνίδι με βάση τις ανάγκες και το επίπεδο δεξιοτήτων τους. Αυτό βοηθά τους νέους παίκτες που θέλουν να μάθουν και να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους στο παιχνίδι. Επί πλέον? Τα παιχνίδια επιτρέπουν επίσης στους παίκτες να προσαρμόζουν πτυχές όπως το FPS και το εύρος για καλύτερο gaming.

3. Μοντέλο Free-To-Play

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας του CS: GO οφείλεται στην εισαγωγή του μοντέλου free-to-play το 2018, το οποίο άφησε τα καλλυντικά ως τη μοναδική πηγή εσόδων. Τώρα που οι παίκτες δεν χρειάζεται να ξοδέψουν τίποτα για να παίξουν το παιχνίδι, σίγουρα προσελκύει περισσότερους θαυμαστές.

4. Έλεγχος στις βίαιες τάσεις

Στην κορυφή του CS: GO, προέκυψε ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ της κοινότητας. Μερικοί παίκτες παρουσίαζαν βίαιη συμπεριφορά, η οποία ήταν ενόχληση για άλλους. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ώθησαν την πτώση του CS: GO, αλλά ευτυχώς, η εταιρεία κατέληξε σε μέτρα για τον έλεγχο των βίαιων παικτών. Αυτό επέστρεψε την κάποτε χαμένη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι FSP.

5. eSports και eSports στοιχήματα

Το Counter-Strike: Global Offensive είναι ένα μεγάλο όνομα στον κλάδο των eSports. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι δεύτερο μετά το League of Legends στη λίστα με τα πιο δημοφιλή eSports με βάση τον όγκο στοιχημάτων. Το παιχνίδι είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι σκοποβολής μεταξύ των δυτικών χωρών και ένας από τους μεγαλύτερους κλάδους των esports. Επί πλέον? Έχει influencers - διασημότητες συμπεριλαμβανομένου του Neymar παίζουν το παιχνίδι. Η διαθεσιμότητα της αγοράς στοιχημάτων eSports CS: GO είναι επίσης καταλυτική.

6. Συναρπαστικό οικοσύστημα

Το συναρπαστικό οικοσύστημα CS: GO είναι επίσης ένας παράγοντας που έχει συμβάλει στη δημοτικότητα του παιχνιδιού. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι η ικανότητα των παικτών να πουλούν skins. Κάθε έμπειρος παίκτης του CS: GO γνωρίζει ότι τα δέρματα γίνονται μονότονα. Το καλό είναι ότι οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν skins, να κερδίσουν νέα skins ή να αγοράσουν νέα skins για να αποκτήσουν κίνητρο όταν το τρέχον skin είναι βαρετό.

Η δημοτικότητα του CS: GO μειώνεται τώρα που υπάρχουν νεότερα παιχνίδια FPS και η εξαπάτηση αποθαρρύνει τους παίκτες. Ωστόσο, είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε στη βιομηχανία στοιχημάτων eSports.

Γιατί το CS: GO είναι τόσο δημοφιλές;
Τα μεγαλύτερα τουρνουά και διαγωνισμοί CS: GO eSports

Τα μεγαλύτερα τουρνουά και διαγωνισμοί CS: GO eSports

Ο λόγος για την κυριαρχία του CS: GO στη σκηνή στοιχημάτων eSports είναι η διαθεσιμότητα τουρνουά γεμάτα αδρεναλίνη καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτά τα τουρνουά προσελκύουν μισθούς που ξεκινούν από $1.000 έως $30 εκατομμύρια για τα τουρνουά creme de la creme. Σε αυτό το τμήμα, μάθετε όλα τα μεγαλύτερα τουρνουά και διαγωνισμούς CS: GO.

Μεγάλα Πρωταθλήματα

Χορηγός της Valve, Το The Major, είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο τουρνουά CS: GO παγκοσμίως. Το τουρνουά φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά το 2013 όταν προσέλκυσε ένα έπαθλο 250.000 $, χωρισμένο στις 16 ομάδες που συμμετείχαν. Με τα χρόνια, το The Major αναπτύχθηκε εκθετικά. Ο τελευταίος Major διαφήμισε ένα συνολικό έπαθλο 2.000.000 $.

Ο Natus Vincere είναι ο κυρίαρχος πρωταθλητής στο Major 2021, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στο Avicii Arena. Στους θερμούς τελικούς, ο Natus Vincere απέκλεισε το G2 Esports με 2-0. Το PGL Major Stockholm 2021 προσέλκυσε ένα έπαθλο 2.000.000 $ ΗΠΑ, διπλάσιο από το ποσό που είχε διατεθεί το προηγούμενο έτος. Όμως η Astralis παραμένει η πιο επιτυχημένη ομάδα στο Counter-Strike: Global Offensive Major Championships, έχοντας κερδίσει τέσσερις τίτλους.

Εκδηλώσεις S-Tier

Επίσημα γνωστός ως Τουρνουά Premier CS: GO, οι εκδηλώσεις S-Tier περιλαμβάνουν τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες CS: GO από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία. Οι εκδηλώσεις S-Tier χαρακτηρίζονται από μάχες υψηλών οκτανίων μεταξύ των καλύτερων ομάδων του κόσμου.

Και δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη. αυτές οι εκδηλώσεις προσελκύουν επίσης φανταστικά καλούδια. Για παράδειγμα, το ESL: One Rio 2020 και το ESL: One Cologne 2020 έχουν έπαθλο 2.000.000 $, ενώ το χρηματικό έπαθλο του Flashpoint Season 1 & 2 ήταν 1.000.000 $ μετρητά ανά σεζόν.

Εκδηλώσεις A-Tier

Κάτω από τις εκδηλώσεις S-Tier είναι οι εκδηλώσεις CS: GO A-Tier, μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Κίνα, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Μαζί με τα S-Tier Events, τα A-Tier Events είναι κρίσιμα για να καθοριστεί ποιος θα πάει στο The Major.

Γεγονότα Β Βαθμίδας

Οι εκδηλώσεις B-Tier περιλαμβάνουν αγώνες LAN και διαδικτυακούς διαγωνισμούς. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία. Μπορεί να μην προσελκύουν τεράστια χρηματικά έπαθλα, αλλά είναι μέρος του δρόμου προς το The Major.

Γεγονότα C-Tier

Αυτά είναι πολύ μικρότερα τουρνουά που δεν προσελκύουν μεγάλους θαυμαστές αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά ανταγωνιστικά. Παίζονται διαδικτυακά.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα τουρνουά αποκλειστικά για παίκτες CS: GO από ευρωπαϊκές χώρες. Συγκεντρώνει 16 από τις καλύτερες ομάδες που μοιράζονται το εκπληκτικό έπαθλο των $30.000.000. Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συμμετέχουν με απευθείας πρόσκληση.

Σειρά IEM

Τα Intel Extreme Masters (IEM) είναι τουρνουά CS: GO που χορηγούνται από την Intel που διοργανώνονται από την ESL (Electronic Sports League). Οι προκριματικές διοργανώσεις διεξάγονται σε διάφορες χώρες. οι τελικοί διεξάγονται στην Πολωνία, όπου δύο ομάδες μάχονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IEM.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα καλύτερα τουρνουά και διαγωνισμοί CS: GO για να ακολουθήσετε και να στοιχηματίσετε. Με τα στοιχήματα eSports να γίνονται μεγαλύτερα, περιμένετε περισσότερα τουρνουά και διαγωνισμούς.

CS: GO Tournament έπαθλα

Όσον αφορά τα χρηματικά έπαθλα, τα στατιστικά στοιχεία της Statista δείχνουν ότι το συνολικό χρηματικό έπαθλο των παγκόσμιων τουρνουά CS: GO μειώθηκε σημαντικά το 2020, όταν το συνολικό χρηματικό έπαθλο ήταν 15,85 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το 2018 σημειώθηκε ένα ρεκόρ - αυτό το παιχνίδι προσέλκυσε ένα συνολικό έπαθλο τουρνουά 22,65 εκατομμυρίων δολαρίων.

Προς το παρόν, η δημοτικότητα του CS: GO μειώνεται, επομένως είναι πολύ απίθανο να αυξηθεί το συνολικό έπαθλο. Αλλά για τους κορυφαίους διαγωνισμούς όπως το The Major, το έπαθλο αναμφίβολα θα αυξηθεί.

Τα μεγαλύτερα τουρνουά και διαγωνισμοί CS: GO eSports
Καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων CS: GO eSports

Καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων CS: GO eSports

Σήμερα, εκατοντάδες εφαρμογές και ιστότοποι στοιχημάτων eSports προσφέρουν αγορές στοιχημάτων eSports, συμπεριλαμβανομένου του CS: GO. Αν και η ποικιλία είναι καλό πράγμα, θέτει τους παίκτες σε δίλημμα σε ποια τοποθεσία στοιχημάτων eSports να εγγραφούν. Λοιπόν, πώς πρέπει οι παίκτες να επιλέξουν τον καλύτερο ιστότοπο στοιχημάτων eSport;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξακριβωθεί είναι η αξιοπιστία του ιστότοπου και του χειριστή πίσω από αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχει άδεια και ρυθμίζεται. Οι παίκτες μπορούν να ελέγξουν τι λένε οι διαδικτυακές κριτικές και, κυρίως, να αναζητήσουν συστάσεις από ιστότοπους και φόρουμ στοιχημάτων eSports.

Στη συνέχεια, ελέγξτε την επιλογή του παιχνιδιού, τις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος στοιχημάτων προσφέρει στοιχήματα CS: GO και καλύπτει όλα τα επαγγελματικά γεγονότα CS: GO παγκοσμίως. Επίσης, να είστε σε επιφυλακή για εντυπωσιακές λειτουργίες όπως η ζωντανή ροή και οι υψηλές αποδόσεις.

Τρίτον, βρείτε έναν ιστότοπο στοιχημάτων eSports που να έχει ευέλικτες τραπεζικές επιλογές. Μια καλή ευκαιρία εδώ είναι ένας ιστότοπος στοιχημάτων γρήγορης πληρωμής που προσφέρει στους παίκτες γρήγορες καταθέσεις και άμεσες αναλήψεις. Οι ιστότοποι στοιχημάτων γρήγορης πληρωμής συνεργάζονται με όλα τα επώνυμα ονόματα στον κλάδο των διαδικτυακών πληρωμών.

Τέλος, βρείτε έναν ιστότοπο στοιχημάτων με μπόνους. Αυτά είναι κίνητρα που χρησιμοποιούν οι ιστότοποι στοιχημάτων για να προσελκύσουν νέους πελάτες και να διατηρήσουν τους ήδη υπάρχοντες, για αρχή. Το πλεονέκτημα των μπόνους είναι ότι αυξάνουν τα bankrolls.

Καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων CS: GO eSports
Καλύτερες ομάδες CS: GO

Καλύτερες ομάδες CS: GO

Ένας από τους λόγους της επιτυχίας στη σκηνή στοιχηματισμού eSports είναι το επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις CS: GO. Αυτές οι ομάδες είναι εξίσου ανταγωνιστικές με κάθε άλλη ομάδα, είτε πρόκειται για ένα από τα καλύτερα franchise στο ΝΒΑ είτε για τα βαρέα βάρη του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Για να παραμείνουν ανταγωνιστικές, οι ομάδες CS: GO διοχετεύουν πολλά χρήματα για την απόκτηση και την εκπαίδευση ταλέντων. Οι παίκτες υπογράφονται και δίνονται συμβόλαια όπως στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα. Μπορούν επίσης να αποβληθούν εάν δεν ανταποκριθούν στις προσδοκίες της ομάδας.

Τώρα, όσον αφορά τα στοιχήματα CS: GO, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις κορυφαίες ομάδες του παιχνιδιού και, κυρίως, τα ρόστερ τους. Έτσι, σε αυτό το τμήμα, μάθετε τα πάντα τις καλύτερες ομάδες που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια των μεγάλων τουρνουά.

Astralis

Δανοί βαρέων βαρών eSports Astralis είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα CS: GO eSports. Η ομάδα ιδρύθηκε από τους Frederik Byskov, Jakob L. Kristensen και Nikolaj Nyholm. Σήμερα, το Astralis μπορεί να υπερηφανεύεται για τέσσερις τίτλους Major. Το τρέχον ρόστερ τους CS: GO έχει μια ομάδα αποκλειστικά από τη Δανία που περιλαμβάνει τους Andreas Højsleth (Xyp9x), Lukas Rossander (gla1ve), Lucas Andersen (Bubzkji) και Kristian Wienecke (K0nfig).

Natus Vincere

Μια άλλη ομάδα CS: GO eSports στο τιμόνι είναι ο νικητής του PGL Stockholm 2021, Natus Vincere. Η ουκρανική στολή έγινε πρωτοσέλιδο στη Στοκχόλμη όταν ξεπέρασαν τα G2 eSports για να κατακτήσουν το The Major 2021. Το τρέχον ρόστερ περιλαμβάνει τους Oleksandr Kostyliev (s1mple), Denis Sharipov (ηλεκτρονικός), Kirill Mikhailov (Boombl4), Ilya Zalutskiy (Perfecto) και Valerii (b1t).

G2 eSports

Ευρέως γνωστό ως G2, αυτό είναι ένα άλλο γνωστό όνομα στον χώρο CS: GO eSports. Το G2 έχει κυριαρχήσει σε πολλές διοργανώσεις, όπως το DreamHack Open Tours 2017, το ESL Pro League Season 5, το eSports Championship Series Season 1 και DreamHack Masters Μάλμε 2017.

Το τρέχον ρόστερ έχει τους Nikola Kovač (NiKo), Nemanja Isaković (nexa), Nemanja Kovač (huNter-), Kenny Schrub (KennyS), Audric Jug (JaCkz) και François Delaunay (AmaNEk).

Ομαδική ζωτικότητα

Τα γαλλικά eSports βαρέων βαρών Team Vitality είναι επίσης τα αγαπημένα στον χώρο CS: GO. Ιδρύθηκε το 2013, η ομάδα δεν ήταν τόσο κυρίαρχη στο CS: GO, αλλά είναι μια ομάδα που πρέπει να παρακολουθήσετε. Το τρέχον ρόστερ περιλαμβάνει τους Richard Papillon (shox), Jayson Nguyen Van (Kyojin), Mathieu Herbaut (ZywOo), Kévin Rabier (misutaaa) και Dan Madesclaire (apEX).

Τα παραπάνω είναι μερικές από τις καλύτερες ομάδες CS: GO eSports. Άλλες αξιόλογες αναφορές περιλαμβάνουν τα Gambit eSports, FaZe Clan, Fnatic, και SK Gaming, μεταξύ άλλων.

Καλύτερες ομάδες CS: GO
CS: GO στοίχημα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

CS: GO στοίχημα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σε αυτήν την ενότητα, μάθετε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να στοιχηματίσουν στο csgo και μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες πρέπει να σκεφτούν δύο φορές.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη ποικιλία γεγονότων - Σε αντίθεση με άλλα eSports, το CS: GO έχει πολλά γεγονότα για να στοιχηματίσετε όλο το χρόνο. Υπάρχουν μεγάλα τουρνουά καθώς και ενδιάμεσα τουρνουά, και είναι όλα ανταγωνιστικά.
  • Ευκαιρία νίκης - Η νίκη είναι για όσους παίζουν. Οι παίκτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πραγματικά χρήματα όταν παίζουν σε ιστοσελίδες στοιχημάτων CS: GO με πραγματικά χρήματα.
  • Πολλές τοποθεσίες στοιχημάτων esport - Σε αντίθεση με το παρελθόν, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων CS: GO σήμερα. Εκτός από τους τεράστιους ιστότοπους που διαθέτουν αγορές CS: GO, αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν πολλές γενναιόδωρες προσφορές με τη μορφή μπόνους.

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς σκληρά δεδομένα - Εκτός από τις κορυφαίες διοργανώσεις, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου δεδομένα για αξιολόγηση πριν συμβιβαστείτε με μια συγκεκριμένη ομάδα στο χαμηλότερο CS: GO τουρνουά eSports.

Το στοίχημα στα esport είναι διασκεδαστικό, αλλά στη συνέχεια, οι παίκτες πρέπει να συμμορφώνονται με τους υπεύθυνους κανόνες τζόγου. Θα πρέπει να ορίσουν έναν προϋπολογισμό για στοιχήματα σε αυτό το παιχνίδι και να προσπαθήσουν να μην πέσουν ποτέ σε ψυχαναγκαστικό τζόγο - CS: Το στοίχημα GO είναι εξίσου εθιστικό με το ίδιο το CS: GO.

CS: GO στοίχημα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
CS: Επεξηγούνται οι αποδόσεις στοιχήματος GO

CS: Επεξηγούνται οι αποδόσεις στοιχήματος GO

Πριν βουτήξετε στο στοίχημα CS: GO, οι παίκτες θα πρέπει πρώτα να καταλάβουν τις πιθανότητες. Για αρχή, οι πιθανότητες είναι μια αναπαράσταση της πιθανότητας να περάσει ένα γεγονός. Όσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες και το αντίστροφο.

Τώρα, οι πιθανότητες CS: GO μπορούν να αναπαρασταθούν σε οποιαδήποτε από τις τρεις μορφές πιθανοτήτων. Βρετανικές αποδόσεις, αμερικανικές ή ευρωπαϊκές αποδόσεις. Παρακάτω είναι τα κυριότερα σημεία κάθε μορφής αποδόσεων.

Βρετανικές αποδόσεις

Επίσης γνωστές ως πιθανότητες ΗΒ, ή κλασματικές πιθανότητες, αυτές αντιπροσωπεύονται σε κλάσματα. Σε κλασματικές αποδόσεις, ο αριθμός στα αριστερά είναι αυτό που κερδίζουν οι παίκτες για το ποντάρισμα του αριθμού στα δεξιά, συν το ποντάρισμα.

Αμερικανικές αποδόσεις

Οι αμερικανικές πιθανότητες αντιπροσωπεύονται σε αρνητικό αριθμό ή θετικό. Οι πιθανότητες με σύμβολο + δείχνει το κέρδος για κάθε ποντάρισμα 100 $ ενώ το σύμβολο - υποδεικνύει το ποσό που πρέπει να ποντάρετε για να πραγματοποιήσετε κέρδος 100 $. Για την ιστορία, το σύμβολο συν είναι για το αουτσάιντερ, ενώ το σύμβολο μείον είναι συνώνυμο της αγαπημένης ομάδας.

Ευρωπαϊκές αποδόσεις

Γνωστές και ως δεκαδικές αποδόσεις, οι ευρωπαϊκές αποδόσεις αναπαρίστανται με δεκαδικούς αριθμούς. Για να υπολογίσετε τα κέρδη, πολλαπλασιάστε τις δεκαδικές πιθανότητες με το ποντάρισμα.

Ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων CS: GO έχουν μόνο μία από αυτές τις μορφές αποδόσεων, ενώ άλλες υποστηρίζουν την τριάδα.

CS: Επεξηγούνται οι αποδόσεις στοιχήματος GO
CS: GO Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

CS: GO Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Σε αυτήν την τελευταία ενότητα αυτού του CS: GO οδηγός στοιχήματος, οι ειδικοί έχουν μοιραστεί πολλές ζωτικής σημασίας συμβουλές και κόλπα για να βοηθήσουν τους παίκτες να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν στο στοίχημα CS: GO.

Αρχικά, οι παίκτες πρέπει να εξοικειωθούν με το gameplay και τους κανόνες των διαγωνισμών CS: GO eSports. Είναι σημαντικό ότι θα πρέπει να κατακτήσουν όλες τις μορφές τουρνουά, τις δομές αγώνων και τους τύπους αγώνων.

Δεύτερον, να χρησιμοποιείτε πάντα τις συμβουλές των ιστότοπων προβλέψεων eSports. Όπως το ποδόσφαιρο και άλλα παραδοσιακά αθλήματα, τα eSports έχουν ειδικούς και ειδικούς αναλυτές που καταλήγουν σε ορισμένες αξιόπιστες πληροφορίες για τις επερχόμενες εκδηλώσεις CS: GO eSports.

Μια άλλη συμβουλή είναι να αναζητήσετε ιστοσελίδες στοιχημάτων με μπόνους. Για παίκτες που θέλουν να αυξήσουν το bankroll τους, προωθήσεις όπως μπόνους καλωσορίσματος, μπόνους επαναφόρτωσης και επιστροφή μετρητών είναι χρήσιμες.

Η εύρεση μιας στρατηγικής είναι επίσης απαραίτητη όταν στοιχηματίζετε στο CS: GO. Όπως σε όλες τις άλλες μορφές τζόγου, υπάρχουν στρατηγικές CS: GO που μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες να έχουν περισσότερες πιθανότητες να στοιχηματίσουν κερδισμένα.

Τέλος, ακολουθήστε τις πιθανότητες. Πολλές φορές, οι παίκτες πηγαίνουν για τις υψηλές αποδόσεις μόνο για να χάσουν τα χρήματά τους. Πάντα να εμπιστεύεστε τους πράκτορες στοιχημάτων - όταν οι πιθανότητες είναι χαμηλές, οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι υψηλές, αλλά όταν οι πιθανότητες είναι υψηλές, οι πιθανότητες είναι υψηλές για να μην πραγματοποιηθεί το στοίχημα.

Τυλίγοντας

Αυτό είναι το τέλος αυτού του οδηγού στοιχημάτων CS: GO eSports. Ενώ το CS: GO μπορεί να χάνει τη δυναμική του, ριζώνει στον κόσμο των στοιχημάτων eSports και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν ακόμη και skins, τα στοιχήματα CS: GO είναι εδώ για να μείνουν.

CS: GO Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα