Αποδόσεις στοιχηματισμού

Ας υποθέσουμε ότι σκοπεύετε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε στα αγαπημένα σας παιχνίδια eSports, η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των αποδόσεων θα είναι προϋπόθεση για επιτυχημένα στοιχήματα. Θα ήταν μάταιο να ποντάρετε σε παιχνίδια χωρίς να σκεφτείτε ποιος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ποια ομάδα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει. Εδώ μπαίνουν οι πιθανότητες.

Οι bookmakers χρησιμοποιούν αποδόσεις για να αναπαραστήσουν την πιθανότητα να συμβεί ένα γεγονός. Οι αποδόσεις βοηθούν επίσης τους παίκτες να καθορίσουν τα παιχνίδια με μεγαλύτερη πιθανότητα νίκης. Όταν οι καλύτεροι στοιχηματίζουν σε ομάδες που τους αρέσει να κερδίζουν, μπορούν να καθορίσουν τα πιθανά κέρδη τους.

Τα στοιχήματα CSGO είναι αρκετά δημοφιλή αυτές τις μέρες. Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο το στοίχημα csgo είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές. Το CSGO διαθέτει επίσης μια τεράστια σκηνή esports με τρελή διαφημιστική εκστρατεία και έπαθλα που ξεπερνούν τακτικά το μισό εκατομμύριο δολάρια. CS: Οι διαγωνισμοί GO είναι μερικά από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα και στους ανθρώπους αρέσει να στοιχηματίζουν σε αυτά. 

Εμφάνιση περισσότερων...

Όταν μιλάμε για shooters πρώτου προσώπου, ίσως το πρώτο παιχνίδι που μας έρχεται στο μυαλό είναι το Call of Duty. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό το παιχνίδι esport είναι το πρωτοποριακό για τα shooters πρώτου προσώπου. Το COD είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, με εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο να παίζουν τακτικά Call of Duty. Τόνοι περισσότεροι παίκτες μπαίνουν στο Call of Duty καθώς ένα νέο παιχνίδι κυκλοφορεί κάθε χρόνο. 

Εμφάνιση περισσότερων...

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια τεράστια αύξηση σε άτομα που άρχισαν να στοιχηματίζουν για παιχνίδια esports όπως το League of Legends. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό ήταν το κλείσιμο των τακτικών αθλητικών εκδηλώσεων λόγω του Covid 19. 

Εμφάνιση περισσότερων...

Το Dota 2 είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές παιχνίδι esports, με αρκετά εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Μαζί με αυτούς τους ενεργούς παίκτες, υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που ήταν κανονικοί παίκτες Dota 2, αλλά τώρα παρακολουθούν μόνο εκδηλώσεις esports για την Dota. Οι άνθρωποι και από τις δύο αυτές κοινότητες αρχίζουν να ασχολούνται με τα στοιχήματα esports λόγω του πόσο συναρπαστικό είναι.

Εμφάνιση περισσότερων...

Αν παίζετε βιντεοπαιχνίδια εδώ και λίγο καιρό ή εάν είστε εξοικειωμένοι με βιντεοπαιχνίδια προσομοίωσης αθλητικών αγώνων, τότε μάλλον γνωρίζετε τι είναι το FIFA. Το FIFA είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης αθλημάτων εκεί έξω, με εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες να παίζουν τακτικά το παιχνίδι. 

Εμφάνιση περισσότερων...

Το Valorant ξεκίνησε με μία από τις καλύτερες στρατηγικές μάρκετινγκ που έχει δει ποτέ κανείς. Ήταν τόσο επιτυχημένο που εκατομμύρια παίκτες άρχισαν να παίζουν το παιχνίδι πριν ακόμα βγει από τη φάση beta. Σήμερα, η βάση παικτών για τον Valorant είναι ακόμα ισχυρή. Το παιχνίδι έχει επίσης μια τεράστια σκηνή esports, με τεράστια γεγονότα κάθε χρόνο.

Εμφάνιση περισσότερων...

Εάν παίζετε παιχνίδια FPS όλη σας τη ζωή, πιθανότατα δεν έχετε ακούσει για αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε αν ακούσετε ότι το Age of Empires είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι. Το Age of Empires έχει επίσης τη δική του σκηνή esports, με εκδηλώσεις esports να λαμβάνουν χώρα τακτικά.

Εμφάνιση περισσότερων...

Το λανσάρισμα για το Rainbos Six Siege δεν ήταν τόσο σπουδαίο, τουλάχιστον. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει αλλάξει πολύ από την κυκλοφορία του. Έχει καταφέρει να κερδίσει τόνους έλξης. Τώρα έχει φτάσει στο σημείο να υπάρχει μια τεράστια σκηνή esports αφιερωμένη στο R6. 

Εμφάνιση περισσότερων...
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις στοιχημάτων esports

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις στοιχημάτων esports

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν αισθάνεστε μπερδεμένοι. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στοιχημάτων esports για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όταν στοιχηματίζετε.

Καθώς τα esports gaming γίνονται δημοφιλή, οι παίκτες πρέπει να κατανοήσουν πώς να στοιχηματίζουν σε διαφορετικές ομάδες. Ωστόσο, το επιτυχημένο στοίχημα θα ήταν δυνατό μόνο εάν γνωρίζουν κάποιες συμβουλές για στοιχήματα esports. Μία από τις πιο κρίσιμες συμβουλές είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι αποδόσεις στοιχημάτων στα esports.

Οι αποδόσεις στοιχημάτων Esports βοηθούν τους καλύτερους να προσδιορίσουν τα γεγονότα που έχουν μεγάλη πιθανότητα να συμβούν. Εδώ, έχετε δύο παιχνίδια με δύο πιθανά γεγονότα μετά το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι η μία ομάδα θα κερδίσει ενώ η άλλη θα χάσει. Ενώ και οι δύο ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον αγώνα, υπάρχει μία που έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις στοιχημάτων esports
Πώς υπολογίζονται οι αποδόσεις των esports;

Πώς υπολογίζονται οι αποδόσεις των esports;

Οι εταιρείες στοιχημάτων Esports χρησιμοποιούν διάφορους παράγοντες όπως το ιστορικό των ομάδων, τη φόρμα, τους διαθέσιμους χαρακτήρες, μεταξύ άλλων, για τον υπολογισμό των αποδόσεων.

Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει πολλές συμβουλές για στοιχήματα esports για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις αποδόσεις για να τοποθετείτε επιτυχημένα στοιχήματα. Εάν είναι δυνατόν, επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους στοιχημάτων esports για να δείτε τις αποδόσεις που έχουν δώσει στις ομάδες που σας ενδιαφέρουν να στοιχηματίσετε.

Οι αγορές μέσω γραμμής θα σας βοηθήσουν να μάθετε τι προβλέπουν οι άλλοι παίκτες στοιχημάτων για ένα παιχνίδι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να τοποθετήσετε επιτυχημένα στοιχήματα. Μπορείτε επίσης να ψάξετε σε απευθείας σύνδεση ιστοσελίδες στοιχημάτων esports που θα σας προσφέρει τις καλύτερες πληρωμές εάν κερδίσετε. Ας μάθουμε τώρα πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στοιχημάτων esports.

Πώς υπολογίζονται οι αποδόσεις των esports;
Επεξηγήθηκαν οι αποδόσεις στοιχημάτων Esports

Επεξηγήθηκαν οι αποδόσεις στοιχημάτων Esports

Πώς λειτουργούν οι αποδόσεις στοιχημάτων eSports;

Όταν στοιχηματίζετε σε παιχνίδια esports, η εξέταση των αποδόσεων μπορεί να σας βοηθήσει με χρήσιμες πληροφορίες. Οι αποδόσεις στοιχηματισμού βασίζονται στην πιθανότητα για να καθοριστεί ποια ομάδα είναι πιθανό να κερδίσει.

Εάν οι πιθανότητες ευνοούν το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης ομάδας, η ομάδα έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει. Από την άλλη πλευρά, εάν οι πιθανότητες δεν ευνοούν το αποτέλεσμα μιας ομάδας, η ομάδα έχει μικρή πιθανότητα να κερδίσει.

Για παράδειγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αριθμούς για να προσδιορίσουμε την πιθανότητα να κερδίσει μια ομάδα. Ας υποθέσουμε ότι έχετε δύο ομάδες, την Α και τη Β, όπου η ομάδα Α έχει 1/2 πιθανότητες και η ομάδα Β έχει 2/1 πιθανότητες.

Όταν στοιχηματίζετε, θα γνωρίζετε ότι η ομάδα Α έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει από την ομάδα Β. Η ομάδα Α έχει 66,7% πιθανότητα να κερδίσει ενώ η ομάδα Β έχει 33,3% πιθανότητα να κερδίσει. Ωστόσο, το ποσό που θα κερδίσετε όταν ποντάρετε σε μια δεδομένη ομάδα να κερδίσει θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις πιθανότητες.

Οι στοιχηματιστές εκμεταλλεύονται τους παίκτες που δεν δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για το πώς οι αποδόσεις βοηθούν στον προσδιορισμό της πιθανότητας. Η αγαπημένη σας ομάδα θα μπορούσε να είναι οι αουτσάιντερ, οπότε το να στοιχηματίσετε να κερδίσουν θα ήταν πλεονέκτημα για τους μπουκ. Οι πιθανότητες είναι ότι η ομάδα σας έχει μεγάλες πιθανότητες να χάσει παρά να κερδίσει. Θα συζητήσουμε περαιτέρω πώς να διαβάζετε και να κατανοείτε τις αποδόσεις, ώστε να μπορείτε να στοιχηματίζετε με σύνεση.

Επεξηγήθηκαν οι αποδόσεις στοιχημάτων Esports
Τύποι πιθανοτήτων eSports

Τύποι πιθανοτήτων eSports

Όταν εγγραφείτε σε ιστότοπους στοιχημάτων eSports, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αποδόσεις που εμφανίζονται σε διαφορετικές μορφές. Η περιοχή και η δημοτικότητα των πιθανοτήτων θα καθορίσουν αυτές τις μορφές. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι bookmakers εμφανίζουν τις αποδόσεις τους σε τρεις διαφορετικές μορφές. Οι τρεις μορφές είναι:

  • Δεκαδικές πιθανότητες
  • Κλασματικές πιθανότητες
  • Αμερικάνικες πιθανότητες

Οι περισσότεροι στοιχηματιστές προτιμούν τη χρήση δεκαδικές πιθανότητες γιατί οι παίκτες του στοιχήματος τα βρίσκουν εύκολα κατανοητά στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, οι ιστότοποι στοιχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ δεν χρησιμοποιούν δεκαδικές αποδόσεις. Εάν είστε από διαφορετική περιοχή και επισκέπτεστε τις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αποδόσεις τους για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Κλάσμα πιθανότητες δημιουργήστε τον παλαιότερο τρόπο εμφάνισης πιθανοτήτων. Οι αποδόσεις κλασμάτων χρησιμοποιήθηκαν σε τυχερά παιχνίδια ιπποδρομιών και παραμένουν δημοφιλείς στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Όταν χρησιμοποιείτε κλασματικές αποδόσεις για στοιχήματα σε παιχνίδια esports, οι δύο ομάδες θα έχουν διαφορετικά κλάσματα που αντιπροσωπεύουν τις πιθανότητες νίκης. Πρέπει να κάνετε καλά τα μαθηματικά σας για να γνωρίζετε την αγαπημένη σας ομάδα και να κερδίσετε εάν στοιχηματίσετε σε αυτήν.

Οι αμερικανικές αποδόσεις Υπάρχουν σε Αμερική, αλλά μερικές φορές μπορεί να τα βρείτε χρησιμοποιημένα στον Καναδά. Μπορεί να βρείτε τις αμερικανικές πιθανότητες περίπλοκες, ειδικά αν προέρχεστε από άλλες περιοχές. Ωστόσο, μόλις καταλάβετε πώς λειτουργούν, μπορεί να εκπλαγείτε όταν συνειδητοποιήσετε ότι είναι το πιο εύκολο στη χρήση.

Ας μάθουμε τώρα πώς να διαβάζουμε και να κατανοούμε τις τρεις μορφές στοιχηματισμού eSports. Θα μάθετε επίσης να χρησιμοποιείτε αποδόσεις για να προσδιορίζετε τις αγαπημένες ομάδες και το ποσό που θα κερδίσετε μετά το στοίχημα.

Τύποι πιθανοτήτων eSports
Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχημάτων eSports

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχημάτων eSports

Τι είναι οι δεκαδικές πιθανότητες;

Όταν χρησιμοποιείτε δεκαδικές αποδόσεις για στοιχήματα, θα πρέπει να πολλαπλασιάσετε το ποσό που στοιχηματίζετε (ποντάρετε) με τις πιθανότητες. Ας πούμε την αγαπημένη σου ομάδα Το A έχει πιθανότητες που εμφανίζονται ως 2,1. Όταν στοιχηματίζετε στην ομάδα Α να κερδίσετε με ποντάρισμα 10 $, η συνολική σας πληρωμή θα είναι 21 $.

Μπορείτε να υπολογίσετε την πιθανότητα νίκης υπολογίζοντας το ποσοστό και των δύο ομάδων. Μπορείτε να φτάσετε στο ποσοστό διαιρώντας το ένα με τις πιθανότητες μιας ομάδας που πολλαπλασιάζονται με το 100. Για την ομάδα Α, το ποσοστό νίκης είναι (12,1) x 100=47,6%.

Κλάσμα πιθανότητες

Εάν η αγαπημένη σας ομάδα έχει 1/2 πιθανότητες και τοποθετήσετε ένα στοίχημα με $10 για να κερδίσει η ομάδα, η συνολική σας πληρωμή θα είναι (2÷1) x $10= $20. Για να βρείτε το ποσοστό νίκης της αγαπημένης σας ομάδας, παίρνετε τον αριθμητή και διαιρείτε με το σύνολο του αριθμητή και του παρονομαστή και πολλαπλασιάζετε τα αποτελέσματα με το 100. Για παράδειγμα, το ποσοστό νίκης της αγαπημένης σας ομάδας είναι (1÷3) x 100=33,3%

Πώς λειτουργούν οι American Odds;

Οι αμερικανικές πιθανότητες έρχονται με θετικούς ή αρνητικούς περιττούς αριθμούς. Για παράδειγμα, η ομάδα σας μπορεί να έχει αποδόσεις +200. Αυτό σημαίνει ότι αν στοιχηματίσετε με $100, θα λάβετε μια πληρωμή 200 $ μόλις κερδίσει η ομάδα.

Με δυσμενείς αποδόσεις, οι αριθμοί που εμφανίζονται σημαίνουν το ποσό που θα ποντάρατε για να κερδίσετε $100. Για παράδειγμα, εάν η ομάδα σας είχε πιθανότητες -200, το ποσό πονταρίσματος θα είναι 200 $ για να κερδίσετε 100 $.

Πώς να διαβάσετε τις αποδόσεις στοιχημάτων eSports
Πώς λειτουργούν οι διαφορετικές αποδόσεις των eSports ανά είδος

Πώς λειτουργούν οι διαφορετικές αποδόσεις των eSports ανά είδος

Όταν μαθαίνετε πώς να στοιχηματίζετε στα eSports, πρέπει να κατανοήσετε πώς λειτουργούν οι αποδόσεις των eSports. Ας αναλύσουμε διαφορετικά παιχνίδια για να μάθουμε πώς λειτουργούν οι πιθανότητες τους.

MOBA

Τα παιχνίδια MOBA (Multiple Online Battle Arena) έχουν τρεις σημαντικές εμφανίσεις αποδόσεων. Οι αποδόσεις μπορούν να εμφανίζονται σε στοιχηματικές τοποθεσίες σε δεκαδική, κλασματική ή αμερικανική μορφή. Βεβαιωθείτε κατανοήσουν το τουρνουά και τους συμμετέχοντες πριν βάλετε τα στοιχήματά σας.

Οι διαφορετικές μορφές που χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση των αποδόσεων θα επηρεάσουν τον τρόπο που στοιχηματίζετε. Εάν χρησιμοποιείτε την αμερικανική έκδοση, πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ των δύο πιθανοτήτων που εμφανίζονται με θετικό και αρνητικό πρόσημο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τρεις μορφές για να προσδιορίσετε την πιθανότητα να κερδίσει η ομάδα σας.

Battle Royale

Όταν στοιχηματίζετε στο Battle Royale, θα πρέπει να αναπτύξετε μια στρατηγική που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε. Θεωρείτε μια ομάδα ή παίκτη που έχει ιστορικό να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Οι διαθέσιμες αποδόσεις θα σας καθοδηγήσουν να μάθετε ποια ομάδα ή παίκτης έχει μεγαλύτερο ποσοστό νίκης. Εδώ, θα βρείτε αποδόσεις που εμφανίζονται σε τρεις μορφές – δεκαδική, κλασματική και αμερικανική.

Τα παιχνίδια Battle Royale είναι CoD: Warzone και PUBG.

Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο στοιχηματίζοντας στο Battle Royale, οι αποδόσεις σας θα εμφανίζονται σε κλασματικές μορφές. Για παράδειγμα, εάν στοιχηματίζετε σε ένα Call of Duty: Warzone παιχνίδι, οι δύο ομάδες που παίζουν θα έχουν αποδόσεις που εμφανίζονται σε κλασματικές μορφές. Ανάλογα με την περιοχή σας, μπορεί επίσης να εμφανιστούν αποδόσεις σε δεκαδική ή αμερικανική μορφή.

FPS

Τα παιχνίδια First-Person Shooter (FPS) έχουν αποδόσεις που εμφανίζονται στις τρεις μορφές. Όταν στοιχηματίζετε σε παιχνίδια FPS, σκεφτείτε να αναζητήσετε παιχνίδια με τις καλύτερες αποδόσεις και υψηλό ποσοστό νίκης. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε παιχνίδια FPS όπως Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, γενναίος, μεταξύ πολλών άλλων.

Αθλητικά παιχνίδια

Όταν στοιχηματίζετε σε αθλητικά παιχνίδια eSports, το πιο δημοφιλές παιχνίδι είναι το παιχνίδι eSports FIFA. Το καλό είναι ότι αν είστε λάτρης της FIFA, θα απολαύσετε τα στοιχήματα στο eFIFA, καθώς η περίεργη εμφάνιση είναι παρόμοια με αυτή του πραγματικού ποδοσφαίρου. Όταν στοιχηματίζετε, αναζητήστε ομάδες με ανταγωνιστικές ιδιότητες.

Θα διαπιστώσετε ότι οι πιθανότητες θα εμφανίζονται στις τρεις μορφές ανάλογα με την περιοχή σας. Εάν θέλετε να μάθετε ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει, η περίεργη εμφάνιση θα σας καθοδηγήσει καλά. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα μαθηματικά σας για να μάθετε το ποσό που θα κερδίσετε αφού στοιχηματίσετε για μια δεδομένη ομάδα.

RTS

Η στρατηγική σε πραγματικό χρόνο (RTS) περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, μεταξύ των οποίων Age of Empires II ή Starcraft II. Η εμφάνιση των αποδόσεων εξαρτάται από τα παιχνίδια και τις περιοχές όπου οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν αποδόσεις που εμφανίζονται σε δεκαδική, κλασματική ή αμερικανική μορφή. Κάποιος πρέπει να ενδιαφέρεται έντονα για τις πιθανότητες, καθώς μπορεί να γνωρίζει τις ομάδες ή τον παίκτη με μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει. Οι πιθανότητες θα βοηθήσουν επίσης τους καλύτερους να καθορίσουν τις πληρωμές τους σε περίπτωση που το αγαπημένο τους κερδίσει.

Πώς λειτουργούν οι διαφορετικές αποδόσεις των eSports ανά είδος