Στοιχηματίστε στο Fortnite World Cup 2024

Το Pro-Am και το κύριο γεγονός του Παγκοσμίου Κυπέλλου χρησιμοποιούν και τα δύο Fortnite Battle Royale. Αυτό είναι ένα Το παιχνίδι Battle Royale στο οποίο έως και 100 παίκτες ρίχνονται με αέρα σε ένα νησί χωρίς όπλα ή πανοπλίες εκτός από μια αξίνα. Οι παίκτες πρέπει να ψάξουν για όπλα και θεραπευτικά αντικείμενα μια φορά στο έδαφος. Χρησιμοποιούν επίσης την αξίνα τους για να καταρρίψουν υπάρχουσες λειτουργίες για τη συλλογή πόρων.

Όλα αυτά πρέπει να ολοκληρωθούν αποφεύγοντας τις επιθέσεις άλλων παικτών και παραμένοντας μέσα σε έναν στενό κύκλο στον χάρτη ή διακινδυνεύοντας θανατηφόρα ζημιά αν τον εγκαταλείψουν. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πόρους που έχουν συγκεντρώσει για να δημιουργήσουν τη βάση τους για να προστατευτούν από επιθέσεις. Ο παίκτης ή η ομάδα με τις περισσότερες ζωές στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει. Οι παίκτες μπορούν επίσης να κάνουν προσαρμοσμένα μαθήματα με τον δικό τους ρυθμό στο Fortnite Creative, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικά γεγονότα που μπορούν να μοιραστούν με άλλους.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Διαγωνισμοί

Η Epic έχει ξοδέψει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να ιδρύσει το καλύτερα τουρνουά esports. Το 2018, η εταιρεία δεσμεύτηκε εκατό εκατομμύρια δολάρια για να επεκτείνει το Fortnite esport, με τελικό στόχο να φιλοξενήσει ένα μεγάλο τουρνουά eSports. Η διαδικασία, ωστόσο, δεν ήταν ιδιαίτερα ομαλή.

Τεχνικά ζητήματα, κακή ποιότητα παραγωγής και προβλήματα επισκεψιμότητας ιστότοπων ταλαιπώρησαν τα πρώτα τουρνουά. Λόγω καθυστέρησης, ακόμη και η πρώτη διοργάνωση Summer Skirmish έπρεπε να ακυρωθεί στα μισά του δρόμου. Τα πράγματα βελτιώθηκαν σταδιακά, αλλά τα προβλήματα συνέχισαν να δημιουργούνται.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχαν επίσης τα προβλήματά τους, ιδιαίτερα όσον αφορά την εξαπάτηση. Λόγω εξαπάτησης κατά τη διάρκεια των προκριματικών, γνωστοί παίκτες όπως ο Xxif και ο Damion Cook αποβλήθηκαν αλλά αργότερα αποκαταστάθηκαν. Με τον ίδιο τρόπο, η ταχεία ανάπτυξη της Epic σημαίνει ότι νέες δυνατότητες όπως το πανίσχυρο Infinity Blade συχνά προστίθενται στο ίδιο παιχνίδι ακριβώς πριν από μεγάλα τουρνουά. Αυτά μπορεί να εμποδίσουν τους παίκτες να εξασκηθούν αρκετά καλά για τουρνουά eSports.

Με διαφορά, η πιο εντυπωσιακή πτυχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι το πώς η Epic κατάφερε να ενσωματώσει την πραγματικότητα και το ψηφιακό σύμπαν. Το κοινό ενθαρρύνεται να αναλαμβάνει πολλαπλές εργασίες κάθε μέρα, όπως επίσκεψη σε θεματικά πάρκα, για να κερδίσει ανταμοιβές. Τα προνόμια θα μπορούσαν να είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα φυσικό νόμισμα V-Bucks, όπως στο παιχνίδι. Οι θαυμαστές θα μπορούσαν να αγοράσουν ρούχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite στην εκδήλωση, καθώς και άλλα δωρεάν, όπως ταπετσαρία, τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο κατά την περίσταση.

Η πρώιμη πρόσβαση είναι μια καλή μέθοδος που χρησιμοποιεί ο γιγαντιαίος πάροχος για να κάνει τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται για το παιχνίδι. Απαιτεί όμως περισσότερα για να κρατήσει τους χρήστες αφοσιωμένους και η Epic έχει κάνει εξαιρετική χρήση και των δύο καρτών. Το Save the World προσέλκυσε μεγάλο αριθμό ατόμων που ήθελαν να επωφεληθούν από τη λειτουργία Early Access.

Ακόμα και αφού έγινε premium, κάποιοι έμειναν. Στη συνέχεια, η Epic έκανε την πιο πρόσφατη λειτουργία της διαθέσιμη ως δωρεάν υπηρεσία. Σχεδιάστηκε ως μπόνους για όσους έχουν παραμείνει πιστοί στις προηγούμενες λειτουργίες. Επίσης, ήταν ένα κίνητρο για όσους δεν είχαν μπει ακόμα στο παιχνίδι να το δοκιμάσουν.

Γιατί είναι δημοφιλείς οι τελικοί του Παγκόσμιου Κυπέλλου Fortnite;

Τα τουρνουά esports είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Η Epic αποκάλυψε ότι οι κρατήσεις για τον χώρο με χωρητικότητα άνω των 23.000 ατόμων εξαντλήθηκαν λίγο πριν το τουρνουά esports του 2019. Τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου παρακολούθησαν πάνω από δύο εκατομμύρια ταυτόχρονοι θεατές στις πλατφόρμες ροής Twitch και YouTube.

Το ίδιο το πρωτάθλημα είναι ποικίλο και τα προκριματικά προσελκύουν πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες. Το έπαθλο του τουρνουά είναι αρκετά μεγάλο, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Για να πετύχει η εκδήλωση, η Epic Games βασίζεται στην προσέλευση των θαυμαστών.

Η Epic Games δημιούργησε μια σειρά από αξιοθέατα με επίκεντρο το τουρνουά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, δημιουργείται ένα θεματικό πάρκο ρεπλίκα. Το κοινό είναι πάντα διαφορετικό, ειδικά όσον αφορά την ηλικία, αποδεικνύοντας τη δημοτικότητα της εκδήλωσης. Πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς και παιδιά και ενήλικες ντυμένοι με φανέλες esports, κάνουν το θεματικό πάρκο να μοιάζει περισσότερο με πραγματικό μέρος.

Γιατί αυτό το τουρνουά είναι δημοφιλές για στοιχήματα;

Επειδή υπάρχουν πολλές εκδόσεις του παιχνιδιού, είναι μια δημοφιλής επιλογή στοιχηματισμού για άτομα που τους αρέσει στοιχηματισμός σε τουρνουά esports. Οι τρεις λειτουργίες του παιχνιδιού παρέχουν πολλές επιλογές για παίκτες διαφόρων γούστων. Οι άνθρωποι, από τη φύση τους, απολαμβάνουν να έχουν επιλογές όπως ένα δημιουργικό περιβάλλον όπου κατέχουν μοναδικά νησιά και έχουν πλήρη ανεξαρτησία. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να απολαμβάνουν την τακτική εναλλαγή μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών. Επομένως, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μην γίνει βαρετό το παιχνίδι.

Οι νικήτριες ομάδες του Fortnite World Cup Finals και οι μεγαλύτερες στιγμές

Το εναρκτήριο Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2019. Η Epic είχε σκοπό να πραγματοποιεί τη διοργάνωση κάθε χρόνο. Μια διαδικασία πρόκρισης επέλεξε περίπου 200 παίκτες ή ομάδες για να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι παίκτες και οι ομάδες συναγωνίστηκαν με άλλες στην online περιοχή τους για να προκριθούν.

Κάθε εβδομάδα, σόλο παίκτες και ομάδες δίδυμων από μια συγκεκριμένη περιοχή διαγωνίζονται σε έως και δέκα αγώνες με αντιπάλους από την ίδια κατηγορία. Οι διαγωνισμοί πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά και επιλέχθηκαν οι 3000 κορυφαίες ομάδες ή παίκτες.

Η ετήσια εκδήλωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά eSports παγκοσμίως. Ήταν απόλαυση να παρακολουθώ την έκδοση του 2019. Η υπερπληθώρα οθονών στα πρωταθλήματα eSports μπορεί να φαίνεται υπερβολική, αλλά διευκολύνουν πολύ την παρακολούθηση της δράσης.

Κάθε παίκτης στο τουρνουά esport είχε ένα μόνιτορ μπροστά του που σκοτείνιαζε μόλις αποκλείστηκε και άλλες οθόνες χρησιμοποιήθηκαν για να μεταδώσουν αγώνες από διάφορες οπτικές γωνίες. Διότι υψηλού επιπέδου Fortnite Το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό, με τους παίκτες να καταστρέφουν και να ξαναφτιάχνουν γρήγορα το τοπίο γύρω τους για να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους, οι διαφορετικές γωνίες θέασης ήταν κρίσιμες.

Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite

Αρκετοί γνωστοί παίκτες και influencers δεν μπόρεσαν να προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite 2019. Ο Tyler Blevins, ο πιο δημοφιλής Twitch streamer όλων των εποχών, χάρη στις ξεκαρδιστικές του ροές Fortnite, δεν απέδωσε αρκετά καλά στα προκριματικά για να διαγωνιστεί στο main event. Άλλες αξιοσημείωτες προσωπικότητες του Fortnite που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση ήταν η ζωντανή μετάδοση του Team SoloMid Myth, ο Ali Kabbani, ο σούπερ σταρ Cloak, ο Dennis Lepore της Team FaZe Clan και ο 72ωρος βετεράνος της Team Liquid, Thomas Mulligan.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite χωρίστηκε σε δύο μέρη. ένα για μεμονωμένους παίκτες και ένα άλλο για ομάδες ή δίδυμα δύο παικτών. Έξι αγώνες έγιναν τόσο σε σόλο όσο και σε δίδυμο. Στα δίδυμα, η δομή βαθμολογίας απονέμει βαθμούς για αποβολές και πλασάρισμα.

Κάθε αποκλεισμός κέρδιζε έναν βαθμό, καθώς και μη αθροιστικούς πόντους τοποθέτησης. Στις 28 Ιουλίου 2019 διεξήχθησαν οι τελικοί της ατομικής εκδήλωσης. Ο Kyle Giersdorf, γνωστός στο διαδίκτυο ως Bugha, ένας 16χρονος Αμερικανός, κέρδισε το τουρνουά και πήρε το κορυφαίο έπαθλο των 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι Nyhrox, Emil Bergquist Pedersen, Aqua και David Wang μοιράστηκαν το μεγάλο έπαθλο των 3 εκατομμυρίων δολαρίων στον τελικό του ντουέτου μια μέρα νωρίτερα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Fortnite επρόκειτο να επιστρέψει τον Απρίλιο του 2020 για δεύτερη φορά. Ακυρώθηκε, ωστόσο, επειδή ο κόσμος ήταν σε lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Για τον ίδιο λόγο, η έκδοση του 2021 ακυρώθηκε. Ως αποτέλεσμα, αυτή η εκδήλωση eSports είχε μόνο μία έκδοση. Η Epic, από την άλλη, συνεχίζει να φιλοξενεί αρκετά πρωταθλήματα eSport στο διαδίκτυο.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Fortnite World Cup

Το στοίχημα σε τουρνουά esports δεν πρέπει να είναι μια περίπλοκη εμπειρία. Είναι πολύ το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο είδος αθλητικού στοιχηματισμού. Τα στοιχήματα εντός παιχνιδιού γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μεταξύ των μπουκ. Το Fortnite είναι ένα δημοφιλές eSport που μπορείτε να βρείτε στους καταλόγους πολλών εταιρειών στοιχημάτων esport. Έτσι, το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε μια τοποθεσία στοιχήματος που να καλύπτει τις ανάγκες των παικτών.

Τόσο το Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και η πρόκριση για τα ηλεκτρονικά τουρνουά esport είναι διαθέσιμα για στοιχήματα σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων esport. Οι περισσότεροι bookmakers καλύπτουν μια λίστα τουρνουά, ενώ άλλοι ειδικεύονται στα στοιχήματα Fortnite esports. Αν και το στοίχημα για το ίδιο το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το πιο δημοφιλές, το ποντάρισμα στα προκριματικά δίνει σε έναν παίκτη ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Τους επιτρέπει να γνωρίσουν το ομάδες και παίκτες σε διάφορες κατηγορίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μάθουν πώς να στοιχηματίζουν στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Είναι κρίσιμο να στοιχηματίζετε μικρά ενώ στοιχηματίζετε στις προκρίσεις. Λόγω του τεράστιου αριθμού παικτών που διεκδικούν μια θέση, ακόμη και οι σε μεγάλο βαθμό άπειροι παίκτες πρέπει να διαγωνιστούν. Αυτό το επίπεδο θα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εξοικείωση με τους συμμετέχοντες. Η κατανόηση της κατανομής πιθανοτήτων βοηθά στην επιλογή παικτών. Το spread των αποδόσεων δείχνει ποιος παίκτης έχει ανώτερες ικανότητες.

Το Στοίχημα Διάρκειας Χάρτη, Συνολικοί Πύργοι Καταστράφηκαν, Πρώτος/Δεύτερος Νικητής Χάρτη, Συνολικοί Γύροι και Χάντικαπ Γύρου είναι όλα δημοφιλή στοιχήματα. Καθώς ένας παίκτης αποκτά καλύτερη κατανόηση των παιχνιδιών και των συμμετεχόντων, μπορεί στη συνέχεια να προχωρήσει σε πιο περίπλοκα στοιχήματα.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou