Βασικές στρατηγικές για στοιχήματα Esports: Μια πλήρης επισκόπηση

Μια στρατηγική στοιχηματισμού eSports είναι ένα σύνολο κανόνων που σας καθοδηγούν πώς να στοιχηματίσετε στα eSports. Η κατοχή στρατηγικής δείχνει ωριμότητα στο στοίχημα, καθώς και καλή γνώση του τρέχοντος στοιχηματικού τοπίου. Μια στρατηγική εξετάζει τις διάφορες μεταβλητές που μπορεί να επηρεάσουν τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα στοίχημα eSports. Για παράδειγμα, πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, θα πρέπει να κάνετε έρευνα για το συμβάν, να μάθετε αν είναι σε κάποια είδηση και να διαβάσετε για την προηγούμενη απόδοσή τους για να προσδιορίσετε ποιες είναι οι πιθανότητες.

Βασικές στρατηγικές για στοιχήματα Esports: Μια πλήρης επισκόπηση
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Γιατί είναι χρήσιμο να έχετε μια στρατηγική στοιχήματος

Στη σημερινή κοινωνία, οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι στην άμεση ικανοποίηση, όπως προέρχεται από τα smartphone τους. Περιμένουν τα πράγματα να γίνουν πιο γρήγορα, καθώς αυτό τους έχει τροφοδοτήσει από το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο παλιομοδίτικος τρόπος να κάνεις πράγματα - να παίρνεις πολύ χρόνο και να το σκέφτεσαι - δεν ταιριάζει με τη σημερινή γενιά.

Με αυτήν την ξαφνική αλλαγή στον τρόπο που ζούμε, έχει αυξηθεί η ζήτηση για στρατηγικές στοιχηματισμού eSports που θα βοηθήσουν τους παίκτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις στοιχηματικές τους εμπειρίες. Ρίξτε μια ματιά στους παρακάτω τρεις λόγους για τους οποίους πρέπει να σκεφτείτε να έχετε μια στρατηγική για τα eSports στοιχήματά σας.

Βοηθά στη διαχείριση του bankroll

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν πρόκειται για στοιχήματα eSports είναι ότι δεν ορίζουν προϋπολογισμό. Μια καλή στρατηγική στοιχηματισμού eSports θα βοηθήσει στη διαχείριση του bankroll. Μπορεί να σας βοηθήσει διασφαλίζοντας ότι το bankroll σας είναι υγιές και ότι δεν θα χάσετε όλα τα χρήματά σας σε περίπτωση κακού στοιχήματος. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πόσα χρήματα πρέπει να καταθέτετε στον ιστότοπο κάθε μέρα, ακόμα κι αν είναι μόνο μερικά δολάρια, επειδή η απώλεια χρημάτων στα στοιχήματα eSports δεν είναι είδηση.

Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ στοιχηματίζετε στα eSports είναι να έχετε μια στρατηγική που περιλαμβάνει τον ορισμό μηνιαίου ορίου κατάθεσης. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του bankroll και να διασφαλίσει ότι δεν θα ξοδέψετε όλα τα χρήματά σας εάν τα πράγματα αρχίσουν να πηγαίνουν νότια για την ομάδα σας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή τουρνουά.

Βοηθά στην ελαχιστοποίηση των απωλειών

Μια καλή στρατηγική στοιχηματισμού eSports δεν σημαίνει απλώς να τοποθετείτε στοιχήματα σε οποιαδήποτε εκδήλωση - αλλά μόνο σε εκείνα όπου οι πιθανότητές σας να κερδίσετε είναι υψηλές. Ένας τρόπος για να μάθετε πού να βάλετε τα χρήματά σας είναι να μάθετε ποια ομάδα ευνοείται από τους παίκτες του στοιχήματος ή άλλους παίκτες. Επιπλέον, εάν η στρατηγική σας περιλαμβάνει την τοποθέτηση μικρών στοιχημάτων, τότε θα έχετε προστατευτεί από την απώλεια υπερβολικών χρημάτων σε ένα μόνο στοίχημα.

Δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη μέγιστη διασκέδαση

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις ποτέ είναι να πας στα eSports στοίχημα έχοντας τη νοοτροπία να κερδίζεις κάθε στοίχημα. Στην πραγματικότητα, το στοίχημα, όπως και κάθε μορφή τζόγου, έχει να κάνει με την ήττα, αν και η νίκη είναι πολύ δυνατή. Αλλά υπάρχουν περισσότερα στο στοίχημα από το να κερδίσεις ή να χάσεις. το διασκεδαστικό μέρος.

Τα στοιχήματα Esports είναι ένα δημοφιλές χόμπι που δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις eSport και ακόμη και να κοινωνικοποιηθούν. Εάν έχετε μια στρατηγική στοιχηματισμού που περιλαμβάνει στοιχήματα μικρών ποσών, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε το στοίχημά σας, να μείνετε αναπαυτικά και να συγκεντρωθείτε στο να παρακολουθήσετε ακόμη και το αγαπημένο σας, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να χάσετε πάρα πολλά χρήματα στο στοίχημα που βάλατε.

Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική στοιχηματισμού eSports

Η δημιουργία μιας στρατηγικής στοιχηματισμού esports είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των στρατηγικών στοιχηματισμού. Αυτό γίνεται ακόμη πιο σύνθετο από το γεγονός ότι δεν υπάρχει μια ενιαία στρατηγική που να εγγυάται κέρδη. Γι' αυτό οι ειδικοί στο στοίχημα συνιστούν να δοκιμάσετε πολλές στρατηγικές στοιχηματισμού μέχρι να καταλήξετε σε μια που σας ταιριάζει.

Τα βασικά για τη δημιουργία μιας στρατηγικής στοιχηματισμού esports

Ανεξάρτητα από τη στρατηγική που σχεδιάζετε, υπάρχουν τουλάχιστον τρία βασικά στοιχεία της διαδικασίας δημιουργίας: να βρείτε τον κατάλληλο bookmaker, να κατανοήσετε τις ομάδες eSports και να μάθετε πώς να διαχειριστείτε το bankroll σας.

Εύρεση του κατάλληλου bookmaker

Υπάρχουν πολλοί bookmakers εκεί έξω, αλλά δεν έχουν όλες τις ίδιες αποδόσεις για κάθε αγώνα. Θέλετε να βρείτε έναν πράκτορα στοιχημάτων με τις αποδόσεις που ταιριάζουν στη στρατηγική τοποθέτησης σας. Επιπλέον, η ασφάλεια των χρημάτων σας είναι κρίσιμη. Το να αγνοήσετε αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ ακριβό για εσάς μακροπρόθεσμα.

Οι πλατφόρμες στοιχημάτων Rogue eSports φαίνεται να υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο, αλλά υπάρχουν αμέτρητοι γνήσιοι μπουκ. Εάν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ελέγξετε Κριτικές διαδικτυακών ιστοτόπων στοιχημάτων eSports, θα πρέπει να βρείτε εύκολα έναν ασφαλή, ασφαλή ιστότοπο.

Κατανοήστε τις ομάδες και τους παίκτες esport

Αυτό είναι εξίσου σημαντικό με την εύρεση του κατάλληλου bookmaker. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε ποιον στοιχηματίζετε και πώς παίζουν μεμονωμένοι παίκτες ή ποιους παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην ομάδα τους. Η κατανόηση καθενός από τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις στοιχηματικές σας επιλογές πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη πράγματα όπως αποτελέσματα έναντι κοινών αντιπάλων ή πρόσφατες αλλαγές που έγιναν από την ομάδα. Θα βοηθούσε αν προσέχετε επίσης πιθανές ανατροπές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στοιχηματίζουν σε αυτούς τους αγώνες.

Διαχείριση bankroll

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι με τη διαχείριση του bankroll είναι ότι παίζουν πάρα πολύ και στοιχηματίζουν πάρα πολύ. Με αυτόν τον τρόπο, καταλήγουν να σπαταλούν πάρα πολλά χρήματα σε λάθος στοιχήματα χωρίς χρήματα.

Όταν κερδίζουν, τα κέρδη τους συνήθως τρώγονται από τις ήττες τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σταθερή διαχείριση του bankroll είναι ουσιαστικό μέρος οποιασδήποτε αποτελεσματικής στρατηγικής στοιχηματισμού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διαχείρισης του bankroll σας, συμπεριλαμβανομένου του ορισμού ορίων κατάθεσης και του στοιχήματος λιγότερο συχνά.

Πού να αναζητήσετε μια στρατηγική

Η αναζήτηση μιας αξιόπιστης στρατηγικής στοιχηματισμού eSports δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Υπάρχουν πολλές πηγές πληροφοριών στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των ιστολογίων. Ρίξτε τους μια ματιά και δείτε τι λένε. Άλλοι παίκτες του στοιχήματος μπορεί επίσης να έχουν τις δικές τους στρατηγικές που λειτουργούν για αυτούς. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν επίσης να είναι πολυμήχανοι κατά κάποιο τρόπο.

Συμβουλές για στοιχήματα για esports

Συμβουλές στοιχήματος MOBA

Το MOBA είναι ένα διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι αρένα μάχης για πολλούς παίκτες, όπου οι παίκτες ελέγχουν έναν ήρωα με μοναδικές δεξιότητες και ικανότητες και εντάσσονται σε μία από τις δύο ομάδες που αποτελούνται από άλλους ήρωες. Αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με τα στοιχήματα MOBA, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας καθοδηγήσουν.

Επιλέξτε παιχνίδια MOBA που καταλαβαίνετε καλά. Μερικές δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν Λεγεώνα των Θρύλων, Heroes of the Storm, Dota 2και Smite. Με τόσα πολλά παιχνίδια MOBA που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, είναι πιθανό να είσαι jack όλων των συναλλαγών και κύριος σε κανένα. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο στο στοίχημα.

Ποντάρετε στις καλύτερες ομάδες. Ένας σοφός παίκτης σπάνια ρισκάρει τα χρήματά του στις πιο αδύναμες ομάδες.

Χρησιμοποιήστε επαγγελματίες στοιχηματιστές ως οδηγό σας. Οι επαγγελματίες παίκτες στοιχηματισμού έχουν συγκεντρώσει τις δικές τους ώρες παιχνιδιού και εμπειρία με πολλά διαφορετικά παιχνίδια και μπορούν να σας δώσουν γνώσεις από ειδικούς για όλους τους τύπους στοιχημάτων.

Συμβουλές για στοιχήματα Battle Royale

Γνωρίστε τις καλύτερες ομάδες και τους καλύτερους παίκτες όταν στοιχηματίζετε στο Battle Royale όπως π.χ PUBG. Οι ομάδες που έχουν επιτυχία στο Battle Royale είναι αυτές με τους καλύτερους παίκτες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες γιατί θα σας δώσουν μια εικόνα για το τι συμβαίνει στο παιχνίδι και θα σας δώσουν μερικές πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να τοποθετείτε έξυπνα στοιχήματα.

Γνωρίστε τα καλύτερα στοιχήματα για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στοιχημάτων που μπορείτε να κάνετε στο Battle Royale. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στον νικητή, την τοποθεσία ή το ποσό των σκοτών.

Επιλέξτε bookmakers με τις καλύτερες αποδόσεις όταν στοιχηματίζετε στο Battle Royale.

Συμβουλές για στοιχήματα FPS

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια FPS εκεί έξω, μεταξύ των οποίων CS: ΠΑΕΙ, Overwatch και Πεδίο μάχης, που μπορείτε να στοιχηματίσετε. Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε σε ποια ομάδα και παίκτη στοιχηματίζετε. Αυτό σας δίνει μια καλή ιδέα για το ποσοστό κέρδους τους τους τελευταίους μήνες. Μετά από αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιες εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά. Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε σε ποιο παιχνίδι FPS στοιχηματίζετε, καθώς διαφορετικά παιχνίδια έχουν διαφορετικές αποδόσεις.

Συμβουλές για στοιχήματα RTS

Τα RTT είναι ένα είδος διαδικτυακού βιντεοπαιχνιδιού για πολλούς παίκτες, το όνομα προέρχεται από τη στρατηγική σε πραγματικό χρόνο. Το RTS ήταν πάντα δημοφιλές μεταξύ των παικτών, αλλά η δημοτικότητα αυτού του είδους αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς με την κοινότητα, τους διαγωνισμούς και τα τουρνουά του. Με παιχνίδια RTS όπως π.χ Starcraft II, Total War: WARHAMMER II και Age of Empires II, οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν πολλές ευκαιρίες να δοκιμάσουν την τύχη τους στα eSports στοιχήματα. Όμως, όπως και άλλα είδη, το στοίχημα RTS απαιτεί στρατηγική και κόλπα.

Πρώτα και κύρια, μην παρασυρθείτε στη μέση των απατεώνων. Η επιλογή ενός αξιόπιστου ιστότοπου στοιχημάτων esports RTS εξαρτάται από παράγοντες όπως η εμπειρία του παίκτη, οι τρόποι πληρωμής και η υποστήριξη πελατών. Εξετάστε τον ιστότοπο στον οποίο θέλετε να εγγραφείτε για να προσδιορίσετε πώς φαίνεται.

Ένας καλός ιστότοπος πρέπει επίσης να έχει εξαιρετική διεπαφή και να είναι γρήγορος, είτε σε υπολογιστή είτε σε smartphone. Τα RTS είναι παιχνίδια με γρήγορους ρυθμούς, επομένως χρειάζεστε έναν ιστότοπο με υπερ-ανταπόκριση που μπορεί να σας επιτρέψει να αλλάξετε τα στοιχήματά σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μια άλλη συμβουλή για στοιχήματα είναι να τοποθετείτε στοιχήματα όταν οι αποδόσεις είναι στις υψηλότερες. Οι αποδόσεις του RTS συνεχίζουν να αλλάζουν, επομένως μπορεί να θέλετε να τις παρακολουθείτε. Επιπλέον, μπορεί να θέλετε να μείνετε μακριά από μπουκ με τις χαμηλότερες αποδόσεις.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Οδηγός στοιχημάτων eWorld Cup FIFA 2022 eSports
2022-04-28

Οδηγός στοιχημάτων eWorld Cup FIFA 2022 eSports

Ένα από τα πολυαναμενόμενα γεγονότα eSports φέτος είναι το FIFA eWorld Cup 2022, το πιο διάσημο τουρνουά στη σκηνή των eSports της FIFA. Ναι, υπάρχουν πολλά άλλα τουρνουά FIFA στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε, αλλά δεν προσελκύουν την επιρροή που έρχεται με το FIFA eWorld Cup. Σε αυτό το άρθρο, οι παίκτες μπορούν να μάθουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για αυτό το επερχόμενο τουρνουά.