Battlefield eSports Στοιχήματα

Αυτός ο οδηγός στοιχηματισμού eSports Battlefield εξετάζει όλη τη δυναμική σχετικά με τα στοιχήματα σε αυτό το μπλοκ. Μάθετε για το υπόβαθρο του βιντεοπαιχνιδιού, τα διαφορετικά παιχνίδια της σειράς, το παιχνίδι, τη θέση του Battlefield στη σκηνή των eSports, τις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις, τα τουρνουά eSports για στοιχήματα, τις καλύτερες ομάδες Battlefield eSports κ.λπ.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο κλάδος των eSports αξίζει τα επιβλητικά 1,08 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2021 και αναμένεται να φτάσει τα 1,62 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2024. Η ανταγωνιστικότητα στον κλάδο των eSports έχει ωθήσει τα στοιχήματα eSports, ειδικά μετά το χτύπημα της πανδημίας. Καθώς οι περισσότερες ζωντανές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν, οι εταιρείες στοιχημάτων εξερεύνησαν τα eSports για να προσφέρουν στους παίκτες κάτι για να στοιχηματίσουν.

Battlefield eSports Στοιχήματα
Σχετικά με τη σειρά Battlefield

Σχετικά με τη σειρά Battlefield

Σήμερα, τα στοιχήματα eSports είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στη σκηνή του διαδικτυακού τζόγου. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 2020, η συνολική αξία των στοιχημάτων στα eSports ήταν πάνω από 12,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Ένα από τα eSports στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε σήμερα είναι το Battlefield. Παρόλο που δεν είναι τόσο σημαντικό όσο άλλα παιχνίδια eSports, η νέα δόση, το Battlefield 2042, είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα. Στοχεύει στη διόρθωση όλων των ελαττωμάτων που προέκυψαν με τους δύο προκατόχους του, το Battlefield 4 και το Battlefield 5.

Το πεδίο μάχης είναι α βιντεοπαιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου (FPS) που μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά μεμονωμένα παιχνίδια και πακέτα επέκτασης. Τα κύρια παιχνίδια είναι Battlefield 1942 (2002), Battlefield Vietnam (2004), Battlefield 2 (2005), Battlefield 2142 (2006), Battlefield 3 (2011), Battlefield 4 (2013), Battlefield 1 (2016), Battlefield V (2018). ), και την τελευταία δόση, το Battlefield 2042 (2021).

Πεδίο μάχης 4

Το Battlefield IV είναι η πιο κυρίαρχη δόση. Είναι το μόνο παιχνίδι της σειράς που έχει εκπροσωπήσει καλά το franchise στη σκηνή των eSports. Η ιστορία διαδραματίζεται έξι χρόνια μετά από έναν φανταστικό πόλεμο του 2020. Το Battlefield 4 κυκλοφόρησε το 2013 και εγκωμιάστηκε για τα εξαιρετικά γραφικά, το παιχνίδι και τη λειτουργία πολλών παικτών.

Ενώ εξακολουθεί να είναι το καλύτερο παιχνίδι eSports στη σειρά, η λειτουργία για έναν παίκτη και οι δυσλειτουργίες σε λειτουργία πολλών παικτών το έκαναν να δεχτεί λίγη κριτική.

Πεδίο μάχης V

Το Battlefield V ήταν η συνέχεια του Battlefield 4, αλλά δυστυχώς, παραμένει μια αποτυχία. Απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες λόγω ελαττωμάτων στο μάρκετινγκ. Επίσης, η εστίαση είναι σε μια καμπάνια για έναν παίκτη αντί για μια καμπάνια battle royale που είναι συνώνυμη με τα eSports που σκότωσαν τις δυνατότητες του παιχνιδιού. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που αρέσουν στους παίκτες στο Battlefield 5.

Συνοδευόταν από πολλές προσθήκες, για παράδειγμα, νέες λειτουργίες για πολλούς παίκτες, όπως η λειτουργία "συνεχούς" εκστρατείας "Firestorm" και "Grand Operations". Στο Battlefield V, υπάρχει βελτιωμένος ρεαλισμός χάρη στη μηχανή παιχνιδιών Frostbite 3 και η λειτουργία battle royale είναι κυρτή γύρω από τους πυλώνες της καταστροφής του franchise, τα οχήματα και, κυρίως, το ομαδικό παιχνίδι.

Battlefield 2042

Στις 19 Νοεμβρίου 2021, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Battlefield 2042. Διαθέτει επτά ολοκαίνουριους χάρτες και την ενδιαφέρουσα λειτουργία Portal. Ένα πράγμα που κάνει αυτή τη δόση περίεργη είναι ότι είναι ένα παιχνίδι μόνο σε λειτουργία πολλών παικτών που σημαίνει ότι επικεντρώνεται στα eSports.

Αν και δεν υπάρχουν λειτουργίες κατάταξης ή eSports κατά την κυκλοφορία, τουλάχιστον το παιχνίδι διαθέτει εργαλεία δημιουργού που επιτρέπουν στους παίκτες να προσαρμόζουν τις λειτουργίες παιχνιδιού. Οι λειτουργίες κατάταξης και eSports δεν είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή για να επιτρέψουν στους παίκτες να μάθουν τη δυναμική του παιχνιδιού, η οποία είναι λίγο περίπλοκη. Αυτές οι δυνατότητες θα προστεθούν αργότερα μόλις οι παίκτες εξοικειωθούν με το παιχνίδι. Το Battlefield 2042 δεν έχει φτάσει ακόμη στη σκηνή των eSports, αλλά θα είναι μια μεγάλη επιτυχία όταν το κάνει. Διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον και διαθέτει φουτουριστικά όπλα.

Σχετικά με τη σειρά Battlefield
Στοίχημα στο Battlefield

Στοίχημα στο Battlefield

Παρόλο που τα στοιχήματα στο Battlefield δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο άλλα παιχνίδια eSport, σίγουρα θα αποκτήσει πρόσφυση. Αρχικά, είναι απολύτως νόμιμο να στοιχηματίζετε στο Battlefield, εφόσον οι παίκτες έχουν συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία του τζόγου. Το στοίχημα σε αυτό το βιντεοπαιχνίδι δεν διαφέρει σε καμία περίπτωση από το στοίχημα σε άλλα παιχνίδια FPS, μιλάμε για CS: GO, Valorant, Rainbow Six Siege και τα υπόλοιπα.

Πώς να εγγραφείτε σε ιστότοπους στοιχημάτων Battlefield

Για να στοιχηματίσετε στο Battlefield, οι παίκτες πρέπει πρώτα να αναζητήσουν μια τοποθεσία στοιχημάτων με αγορές Battlefield. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνουν κλικ στην επιλογή εγγραφής και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής επιβεβαιώνοντας το email τους. Για την περίπτωση των ιστοτόπων στοιχημάτων χωρίς επαλήθευση, αλλιώς γνωστές ως ιστοσελίδες στοιχημάτων Trustly, μπορούν να μπουν στο παιχνίδι χωρίς την ταλαιπωρία της εγγραφής ή της επαλήθευσης απλώς καταθέτοντας χρήματα στον στοιχηματιστή.

Στοίχημα Battlefield με πραγματικά χρήματα

Ενώ ορισμένες ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports προσφέρουν δωρεάν στοιχήματα χρημάτων, οι περισσότερες είναι ιστοσελίδες στοιχημάτων με πραγματικά χρήματα, επομένως οι παίκτες πρέπει να έχουν πραγματικά χρήματα για να μπουν στη δράση. Το πλεονέκτημα των ιστοτόπων στοιχημάτων Battlefield με πραγματικά χρήματα είναι ότι οι παίκτες κερδίζουν πραγματικά χρήματα όταν τα στοιχήματά τους ολοκληρωθούν. Σε εταιρείες στοιχημάτων με πραγματικά χρήματα, οι λάτρεις των στοιχημάτων eSports μπορούν να παίξουν χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat money ή κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin και το ethereum.

Στοίχημα στο Battlefield
Πόσο δημοφιλές είναι το Battlefield;

Πόσο δημοφιλές είναι το Battlefield;

Το Battlefield είναι από τους πιο δημοφιλείς τίτλους της EA στην κοινότητα του διαδικτυακού gaming. Ωστόσο, στη σκηνή των eSports, δεν είναι τόσο δημοφιλές. Αυτό το τμήμα διερευνά τη δημοτικότητα του Battlefield και τους λόγους για τους οποίους υπάρχουν ισχυρισμοί ότι πεθαίνει.

Το πεδίο μάχης σε αριθμούς

Τον Σεπτέμβριο του 2021, το Gamerant ανέφερε μια άνοδο στη δημοτικότητα του Battlefield 5 στο Steam. Το βιντεοπαιχνίδι έφτασε τους 76.456 ταυτόχρονους παίκτες την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2021, ένα ιστορικό υψηλό όλων των εποχών από την κυκλοφορία του. Αυτά ήταν αρκετά καλά νέα για τους προγραμματιστές του παιχνιδιού, καθώς η δημοτικότητα του παιχνιδιού είχε μειωθεί νωρίτερα.

Από την 1η Σεπτεμβρίου, το BF βρισκόταν στο νούμερο 9 στη λίστα των κορυφαίων ταυτόχρονων παικτών, κάτω από τους Rocket League, Dead By Daylight και Rainbow Six Siege. Παρά τα μεγάλα ελαττώματα του παιχνιδιού, το Battlefield 5 εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι.

Το Steam Charts ανέφερε επίσης ότι τον Μάιο του 2021, το παιχνίδι κορυφώθηκε στους 3.408 ταυτόχρονους παίκτες. Η δημοτικότητα του παιχνιδιού αυξήθηκε περαιτέρω τον Ιούνιο, με τους αριθμούς αιχμής να αγγίζουν τις 11.714, ενώ τον Σεπτέμβριο, ο αριθμός κορυφαίων παικτών αυξήθηκε στους 12.284.

Δυστυχώς, για το Battlefield 2042, τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο ρόδινα. Αν και είναι η τελευταία δόση, δεν υπάρχει μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία στα eSports γύρω από το παιχνίδι. Παρόλο που η EA και η DICE επιμένουν ότι το παιχνίδι τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από την απόδοση του Battlefield 5 στο ίδιο σημείο, υπάρχει ακόμη πολύ έδαφος να καλυφθεί. Ίσως το παιχνίδι αρχίσει να ανεβαίνει όταν προστεθούν οι λειτουργίες eSports που λείπουν και οι ομάδες αρχίσουν να δημιουργούν ρόστερ για το Battlefield 2042.

Πόσο δημοφιλές είναι το Battlefield;
Γιατί το Battlefield είναι δημοφιλές;

Γιατί το Battlefield είναι δημοφιλές;

Όλα ειπωμένα και τελειωμένα, η σειρά Battlefield παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους AAA FPS. Υπάρχουν μερικοί λόγοι που εξηγούν το γιατί.

Battlefield gaming κοινότητα

Πρώτον, το παιχνίδι είναι εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ευρεία κοινότητα σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Reddit. Το πρώτο παιχνίδι, το Battlefield 1942, κυκλοφόρησε το 2002 και από τότε, έχει ενημερωθεί με πιο συναρπαστικά, νέα παιχνίδια.

Επί πλέον? Έχουν γίνει τεράστιες προσθήκες σε κάθε τίτλο και τόνοι περιεχομένου με δυνατότητα λήψης (DLC). Οι εκδότες του παιχνιδιού ήταν επίσης πρόθυμοι να διορθώσουν σφάλματα και σφάλματα όποτε εντοπίζονται.

Νέες ιστορίες, πλοκές και πολεμικές εποχές

Ένας άλλος λόγος για τη δημοτικότητα του Battlefield είναι ο δυναμισμός. Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια FPS που βασίζονται σε σχεδόν παρόμοιες ιστορίες και ρυθμίσεις, η σειρά Battlefield είναι ποικίλη.

Για παράδειγμα, η τελευταία δόση, το Battlefield 2042, έχει οριστεί στο εγγύς μέλλον και έχει τρεις λειτουργίες παιχνιδιού. Από την άλλη, το Battlefield V διαδραματίζεται στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ακολουθώντας τα βήματα του Battlefield 1, το οποίο διαδραματίζεται στην εποχή του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Έτσι, η σειρά Battlefield έχει τα πάντα, είτε οι παίκτες θέλουν να μπουν στο Battlefield με παλιά όπλα της εποχής του Παγκόσμιου Πολέμου είτε με φουτουριστικά όπλα και πυροβολικό.

Μπορεί να παιχτεί online (Δωρεάν)

Το δωρεάν παιχνίδι στο διαδίκτυο (με Xbox Game Pass ή Battlefield Online) είναι επίσης ένας λόγος για την αύξηση της δημοτικότητας του Battlefield. Εξηγεί την πρόσφατη αύξηση του αριθμού των παικτών των ταυτόχρονων παικτών του Battlefield 5. Επιπλέον, οι πολύ μειωμένες τιμές του παιχνιδιού έχουν επίσης τονώσει τη δημοτικότητά του.

Εξαιρετικοί μηχανισμοί παιχνιδιού

Ο ρεαλισμός στη μηχανική του παιχνιδιού του Battlefield είναι επίσης ένας λόγος για τον οποίο οι λάτρεις των παιχνιδιών FPS λατρεύουν το Battlefield. Οι τελευταίες εκδόσεις βασίζονται στη μηχανή παιχνιδιών Frostbite 3. Διαθέτει καταστρεπτό περιβάλλον, επιλεκτική ιεράρχηση ήχου, φωτισμό σε πραγματικό χρόνο, προβολή σε μεγάλη απόσταση και γραφικά υψηλής ανάλυσης.

Η φθίνουσα δημοτικότητα του Battlefield

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Battlefield είχε επίσης ένα δίκαιο μερίδιο μισητών. Η δημοτικότητα του παιχνιδιού μειώθηκε κάποια στιγμή για μερικούς λόγους, όπως συζητείται παρακάτω.

Στην περίπτωση του Battlefield V, η εστίαση σε μια καμπάνια για έναν παίκτη αντί για μια λειτουργία Battle Royale είναι ο λόγος που η δημοτικότητα του παιχνιδιού μειώνεται. Είναι επίσης ο κύριος λόγος που το παιχνίδι απέτυχε στη σκηνή των eSports.

Ένας άλλος λόγος για την πτώση της BF, ειδικά της τελευταίας έκδοσης, Battlefield 2042, είναι η έλλειψη κρίσιμων ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Παρόλο που υπάρχει μια δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων λειτουργιών, το Battlefield 2042 δεν κατατάσσεται και δεν διαθέτει λειτουργία eSports, επομένως δεν έχει προσελκύσει πολλούς παίκτες.

Γιατί το Battlefield είναι δημοφιλές;
Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports Battlefield

Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports Battlefield

Με την αυξανόμενη ζήτηση για αγορές στοιχημάτων eSports, εκατοντάδες ιστότοποι στοιχημάτων eSports έχουν φυτρώσει. Λοιπόν, αυτό είναι τόσο καλό για τους παίκτες, αλλά τότε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν οι καλύτεροι ιστότοποι για συμμετοχή. Για όσους δεν είναι σίγουροι ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων Battlefield, παρακάτω είναι μερικές σημαντικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αξιοπιστία

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν οι παίκτες είναι να εγγραφούν σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων που έχει λάβει άδεια από οποιαδήποτε από τις διάσημες ρυθμιστικές αρχές τυχερών παιχνιδιών. Σε τέτοιους ιστότοπους, οι παίκτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα χρήματά τους είναι σε ασφαλή χέρια και οι περιπτώσεις στημένων αγώνων δεν προκαλούν ανησυχία.

Αγορές και πιθανότητες

Στη συνέχεια, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι ο ιστότοπος διαθέτει διάφορες αγορές στοιχημάτων Battlefield και πολλά γεγονότα Battlefield για στοιχήματα. Το σημαντικό είναι ότι οι πιθανότητες πρέπει να είναι υψηλές.

Τραπεζικές επιλογές

Ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο κατά την επιλογή του καλύτερου ιστότοπου στοιχημάτων Battlefield είναι το Επιλογές πληρωμής eSports. Η εφαρμογή στοιχημάτων eSports για συμμετοχή θα πρέπει να προσφέρει ευέλικτες, γρήγορες και ασφαλείς τραπεζικές επιλογές. Θα πρέπει να υποστηρίζονται όλοι οι δημοφιλείς μέθοδοι ηλεκτρονικής πληρωμής. Οι μέθοδοι κατάθεσης και οι αναλήψεις eSports θα πρέπει επίσης να είναι γρήγορες.

Μπόνους στοιχημάτων στα Esports

Για όσους θέλουν να αυξήσουν το bankroll τους, προσφορές όπως και μπόνους χωρίς κατάθεση και τα μπόνους κατάθεσης μετράνε επίσης. Μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων όπου μπορείτε να βρείτε μπόνους είναι οι BetWay, 22Bet, Bet365 και Betsson.

Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports Battlefield
Τουρνουά και διαγωνισμοί eSports Battlefield

Τουρνουά και διαγωνισμοί eSports Battlefield

Το Battlefield δεν είναι τόσο ενεργό όσο άλλα παιχνίδια FPS στη σκηνή των eSports. Δεν υπάρχουν κανονικά τουρνουά και διαγωνισμοί όπως στα Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Tom Clancy's Rainbow Six Siege και Call of Duty. Αυτό συμβαίνει επειδή οι τελευταίες δόσεις δεν έχουν επικεντρωθεί κυρίως στα eSports. Ωστόσο, οι προηγούμενες εκδόσεις των παιχνιδιών FPS ήταν ενεργές στο παρελθόν και προσέλκυσαν αρκετά κορυφαία τουρνουά και διαγωνισμούς.

Τουρνουά και διαγωνισμοί eSports Battlefield
Υπάρχει πρωτάθλημα Battlefield;

Υπάρχει πρωτάθλημα Battlefield;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το crème de la crème στα eSports. Αυτό το τουρνουά έχει διαφορετικά ονόματα ανάλογα με τα eSports. Δυστυχώς για το Battlefield, δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο ή μεγάλο τουρνουά, καθώς το βιντεοπαιχνίδι δεν είναι τόσο δημοφιλές στη βιομηχανία των eSports. Αλλά μόλις η τελευταία δόση, BF2042, αποκτήσει έλξη, σίγουρα θα υπάρξει ένα κορυφαίο τουρνουά για να στεφθεί η καλύτερη ομάδα που θα συμμετάσχει.

Αν και δεν υπάρχουν κορυφαία τουρνουά αυτή τη στιγμή, αρκετά προηγούμενα τουρνουά θα αναβιώσουν πράγματι στο εγγύς μέλλον, μόλις το Battlefield αποκτήσει τη βάση του στα eSports. Παρακάτω είναι μερικά από τα μεγάλα τουρνουά Battlefield που θα μπορούσαν να είναι στα σκαριά.

Συναρμολόγηση Χειμώνας

Υποστηριζόμενο από Οργάνωση Συνέλευσης Ου, Το Assembly Winter είναι μια φινλανδική εκδήλωση eSports που είναι ενεργή από τη δεκαετία του '90. Το 2007, για παράδειγμα, το τουρνουά προσέλκυσε αρκετούς αγώνες Battlefield 2142 όπου απονεμήθηκε ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο 13.644,88 $. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν εκδηλώσεις Battlefield στο τουρνουά Assembly Winter 2021, αλλά το Battlefield σίγουρα θα εμφανιστεί μόλις η τελευταία δόση ξεκινήσει τη λειτουργία eSports και οι ομάδες αρχίσουν να δημιουργούν τους καταλόγους BF.

ESL One

Electronic Sports League OneΤο , γνωστό και ως ESL One, είναι ένα άλλο τουρνουά Battlefield που προσπάθησε να ανυψώσει το Battlefield στη σκηνή των eSports μερικά χρόνια πριν. Το τουρνουά προσέλκυσε πολλές κορυφαίες ομάδες στους τελικούς της σεζόν του Χειμώνα του 2015 που φιλοξενήθηκαν στην Κολωνία της Γερμανίας.

Οκτώ ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους πάλεψαν για τη δόξα. Μετά από φρικιαστικές μάχες, είναι το Epsilon eSports που κέρδισε τη μερίδα του λέοντος στο έπαθλο των 35.000 ευρώ αφού ξεπέρασε το INTZ e-Sports. Μόλις το Battlefield 2042 πραγματοποιήσει τις λειτουργίες eSports, το ESL One θα το έχει σίγουρα ενσωματωμένο στα τουρνουά και τους διαγωνισμούς του.

ESB League

Αν και δεν προσελκύει τα τεράστια έπαθλα που βλέπουμε σε άλλους διαγωνισμούς, η ESB League έχει κάνει το Battlefield V κάποια δικαιοσύνη παρά τα ελαττώματα του βιντεοπαιχνιδιού. Έχουν διοργανωθεί αρκετά τουρνουά από την ESB, με μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες με ρόστερ του Battlefield 5. Όταν το Battlefield 2042 αποκτήσει ανενεργά eSports, αυτό είναι ένα από τα τουρνουά που θα επανέλθουν.

Ζυρίχη Πρόσκληση

Το Zurich Invitational είναι ένα άλλο τουρνουά που έβαλε το Battlefield στον χάρτη των eSports. Η ESB φιλοξενεί το τουρνουά μαζί με τα GameTurnier, eStudios και g4g.ch. Τη σεζόν 2019/2020, η εκδήλωση προσέλκυσε τέσσερις ομάδες Battlefield 1 σε έναν αγώνα διπλού αποκλεισμού, 5v5 Domination, μόνο με πρόσκληση Battlefield 1 LAN εκδήλωση στο PS4.

Το έπαθλο δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά τουλάχιστον, οι οπαδοί του Battlefield είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε μια ανταγωνιστική σκηνή. Εάν το Battlefield 2042 υλοποιήσει τις λειτουργίες eSports, αυτό το τουρνουά πιθανότατα θα ξαναζήσει.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα τουρνουά και διαγωνισμούς του Battlefield. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί διαγωνισμοί για να στοιχηματίσετε αυτή τη στιγμή που το παιχνίδι απέτυχε στη σκηνή των eSports.

Όμως, καθώς η DICE ανυπομονεί να δημιουργήσει το Battlefield 2042 για eSports, αποκαλύπτοντας τις λειτουργίες κατάταξης και eSports που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει, η εταιρεία πιθανότατα θα συνεργαστεί με τους διοργανωτές τουρνουά eSports για να φιλοξενήσει αρκετές εκδηλώσεις eSports, πιθανώς, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Battlefield.

Υπάρχει πρωτάθλημα Battlefield;
Οι καλύτερες ομάδες eSports στο Battlefield

Οι καλύτερες ομάδες eSports στο Battlefield

Τώρα που το Battlefield δεν είναι δημοφιλές στη σκηνή των eSports, δεν υπάρχουν τόσα πολλά Επαγγελματικές ομάδες eSports. Στα eSports, οι ομάδες τείνουν να δημιουργούν ρόστερ στα δημοφιλή eSports που προσελκύουν μεγάλα έπαθλα, για παράδειγμα, DOTA 2, CS: GO, FIFA και Valorant.

Αλλά τώρα που το Battlefield ετοιμάζεται για μια επιστροφή στα eSports, οι ομάδες που κυριάρχησαν στο παρελθόν σίγουρα θα επιστρέψουν.

Μερικές από τις ομάδες που πρέπει να περιμένουμε περιλαμβάνουν:

PENTA Sports

Η PENTA Sports, που ιδρύθηκε το 2013, είναι μια γερμανική ομάδα eSports που άφησε σημάδι στην ανταγωνιστική σκηνή του Battlefield. Συμμετείχε στη σεζόν ESL One Battlefield 4 Winter 2015. Η ομάδα πήγε καλά, αλλά δυστυχώς τερμάτισε τρίτη. Ίσως, εάν το Battlefield 2042 κυκλοφορήσει τις λειτουργίες eSports, η ομάδα θα δημιουργήσει ένα ρόστερ και θα επιστρέψει στον ενεργό ανταγωνισμό. Το 2021, η ομάδα δραστηριοποιήθηκε στη σκηνή του CS: GO.

Epsilon eSports

Μια άλλη κορυφαία ομάδα που θα πρέπει να εμφανίζεται στα Battlefield eSports είναι το Epsilon eSports, ένας οργανισμός eSports που ιδρύθηκε το 2008. Η ομάδα κέρδισε τη σεζόν ESL One Battlefield 4 Winter 2015, κερδίζοντας το INTZ e-Sports. Προς το παρόν, το Epsilon eSports έχει ρόστερ στα Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Gears of War και H1Z1. Λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα κατορθώματα της ομάδας στο Battlefield 4, η διοίκηση μπορεί να σκεφτεί να δημιουργήσει ένα ρόστερ BF2042.

Τα παραπάνω είναι μερικές από τις δημοφιλείς ομάδες eSports του Battlefield. Πιθανώς, μόλις το Battlefield 2042 κάνει το ντεμπούτο του στα eSports μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία eSports, άλλες ομάδες eSports που ειδικεύονται σε παιχνίδια FPS, για παράδειγμα, Astralis, Entropiq, Extra Salt, Team Vitality και Movistar Riders, θα δημιουργήσουν ρόστερ για το Battlefield.

Οι καλύτερες ομάδες eSports στο Battlefield
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στοιχηματισμού στο Battlefield

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στοιχηματισμού στο Battlefield

Όπως και οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, το στοίχημα Battlefield έχει πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα

  • Διαθεσιμότητα του Battlefield σε στοιχηματικές ιστοσελίδες – Σήμερα, πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων eSports διαθέτουν αγορές στοιχημάτων eSports. Οι παίκτες δεν θα χρειαστεί να χτενίσουν πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων για να βρουν μπουκ με τις αγορές στοιχημάτων Battlefield.
  • Κερδίστε πραγματικά χρήματα – Το δεύτερο πλεονέκτημα του στοιχήματος στο πεδίο μάχης είναι ότι οι παίκτες έχουν πιθανότητες να κερδίσουν. Αλλά για την ιστορία, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν πραγματικά χρήματα μόνο εάν παίξουν σε στοιχηματικές τοποθεσίες Battlefield με πραγματικά χρήματα.
  • Προσοδοφόρα μπόνους και προσφορές– Τώρα που υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός μεταξύ των ιστοτόπων στοιχημάτων eSports, υπάρχουν πολλά φανταστικά μπόνους στοιχημάτων Battlefield τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες παίκτες.

Μειονεκτήματα

  • Έλλειψη δεδομένων – Σε αντίθεση με τα κανονικά αθλητικά στοιχήματα, τα eSports, συμπεριλαμβανομένου του Battlefield, δεν διαθέτουν ακατέργαστα δεδομένα στα οποία μπορούν να βασιστούν οι παίκτες για να τοποθετήσουν στοιχήματα.
  • Κίνδυνος εθισμού – Με τον ίδιο τρόπο που το παιχνίδι Battlefield μπορεί να είναι εθιστικό, τα στοιχήματα στο παιχνίδι εγκυμονούν επίσης κινδύνους εθισμού και, κατά συνέπεια, προβλήματα τζόγου.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στοιχηματισμού στο Battlefield
Εξηγούνται οι αποδόσεις στοιχήματος στο Battlefield

Εξηγούνται οι αποδόσεις στοιχήματος στο Battlefield

Πριν μπουν στη δράση, οι παίκτες πρέπει να κατανοήσουν τις αποδόσεις στοιχηματισμού Battlefield. Για αρχή, οι αποδόσεις στοιχήματος είναι η αναπαράσταση ενός γεγονότος που συμβαίνει ή όχι. Ο κανόνας του αντίχειρα είναι πάντα, όσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες νίκης και το αντίστροφο.

Μορφές αποδόσεων στοιχήματος Battlefield

Υπάρχουν τρεις τυπικές μορφές αποδόσεων στοιχήματος. Ορισμένες ιστοσελίδες στοιχημάτων υποστηρίζουν μόνο μία μορφή αποδόσεων, ενώ άλλες υποστηρίζουν και τις τρεις μορφές.

  • Βρετανικές αποδόσεις: Αναφέρονται επίσης ως κλασματικές ή βρετανικές πιθανότητες, αυτές οι πιθανότητες αντιπροσωπεύονται σε κλάσματα, για παράδειγμα, 5/2. Ο αριθμός στα αριστερά είναι το ποσό που κερδίζουν οι παίκτες για το στοίχημα που υπάρχει στα δεξιά, συν το αρχικό τους ποντάρισμα.
  • Αμερικανικές πιθανότητες: Αυτές οι πιθανότητες αντιπροσωπεύονται με σύμβολο συν ή πλην. Το πρώτο δηλώνει το αουτσάιντερ, ενώ το δεύτερο για τα φαβορί. Οι αμερικανικές αποδόσεις με το σύμβολο συν δείχνουν το κέρδος που αποκομίζουν οι παίκτες για κάθε 100 $ που στοιχηματίζουν, ενώ το σύμβολο μείον υποδεικνύει το ποσό που πρέπει να στοιχηματίσει ένας παίκτης για να βγάλει 100 $ ως κέρδος.
  • Ευρωπαϊκές αποδόσεις: Γνωστές και ως δεκαδικές πιθανότητες, αυτές οι πιθανότητες αναπαρίστανται με δεκαδικούς. Για να γνωρίζουν το ποσό που θα κερδίσουν, οι παίκτες θα πρέπει να πολλαπλασιάσουν το ποντάρισμά τους στις δεκαδικές αποδόσεις.
Εξηγούνται οι αποδόσεις στοιχήματος στο Battlefield
Συμβουλές στοιχήματος

Συμβουλές στοιχήματος

Όπως το παραδοσιακό αθλητικό στοίχημα, το Battlefield Τα eSports στοιχήματα απαιτούν ορισμένες στρατηγικές για να αυξήσει τις πιθανότητες των παικτών να κερδίσουν. Αυτό το τμήμα μοιράζεται πολλές συμβουλές για στοιχήματα Battlefield.

Το πρώτο πράγμα είναι να εξοικειωθείτε με τους κανόνες και τους κανονισμούς παιχνιδιού του Battlefield. Πολλοί παίκτες αρχίζουν να στοιχηματίζουν στα τυφλά χωρίς να καταλαβαίνουν τη δυναμική του παιχνιδιού. Κατανοήστε πώς παίζεται το παιχνίδι και, κυρίως, τις αγορές στοιχημάτων και τις αποδόσεις. Χωρίς να μάθουν τη δυναμική του παιχνιδιού, οι παίκτες κινδυνεύουν να στοιχηματίσουν σε εξαιρετικά αδύνατα αποτελέσματα.

Το επόμενο πράγμα είναι να κατανοήσετε τη σκηνή των eSports του Battlefield. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να γνωρίζουν τις κορυφαίες διοργανώσεις και τα φαβορί για κάθε αγώνα ή τουρνουά. Δείτε την πρόσφατη φόρμα των ομάδων που το παλεύουν και πάντα εμπιστεύεστε τις πιθανότητες. Θυμηθείτε, όσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί αυτό το στοίχημα. Με την ίδια λογική, όσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες νίκης.

Τέλος, ακολουθήστε τι λένε οι ειδικοί. Στο στοίχημα Battlefield eSports, ορισμένοι ειδικοί παρακολουθούν στενά το παιχνίδι και προβλέπουν τους νικητές. Ενώ οι προβλέψεις στοιχημάτων Battlefield δεν είναι εγγυημένο ότι θα πραγματοποιηθούν, έχουν αρκετά υψηλή ακρίβεια.

Παρόλο που το παιχνίδι δεν είναι τόσο δημοφιλές στη σκηνή των eSports και των στοιχημάτων, η νέα δόση θα αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Αναμένετε ότι θα αρχίσει να χτυπά στο έδαφος μόλις κυκλοφορήσουν οι πολυαναμενόμενες λειτουργίες, η κατάταξη και οι λειτουργίες eSports.

Συμβουλές στοιχήματος