Τα πάντα για το στοίχημα στο G2 Esports

Το G2 eSports, πρώην Gamers2, είναι ένα ευρωπαϊκό franchise eSports που συμμετέχει σε πολλά τουρνουά και εκδηλώσεις eSports. Η οργάνωση εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από έναν επαγγελματία παίκτη του League of Legends που ονομάζεται Carlos Rodriguez Santiago και έναν επενδυτή που ονομάζεται Jens Hilgers. Το Gamers2 μετονομάστηκε σε G2 eSports τον Οκτώβριο του 2015.

Ο οργανισμός δήλωσε επίσης τις βασικές του αξίες της δημιουργικότητας, της αποφασιστικότητας, της φιλοδοξίας, της καινοτομίας, της συνάφειας και του οράματος να γίνει μια παγκόσμια μάρκα ψυχαγωγίας βασισμένη στα eSports.

Τα πάντα για το στοίχημα στο G2 Esports
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Κατάλογοι ομάδων eSports G2

Ο οργανισμός έχει οκτώ κορυφαίες ομάδες esports, το καθένα έχει μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες παίκτες eSports στον κόσμο. Οι ομάδες eSports του G2 παίζουν πολλά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite και Counter-Strike: Global Offensive. Το G2 eSports είχε πολλά άλλα τμήματα, τα οποία διακόπηκαν για διάφορους λόγους. Τα τμήματα ήταν για Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins και PlayerUnknown's Battlegrounds.

Κάθε μία από τις ομάδες eSports του G2 εστιάζει μόνο σε ένα παιχνίδι eSports. Το ρόστερ της ομάδας για το Counter-Strike: Global Offensive έχει τους Nikola Kovac, Aleksi Virolainen, Ilya Osipov, Nemanja Kovac και Audric Jug. Η ομάδα είχε ποσοστό νικών 63% πέρυσι, κάτι που είναι αρκετά εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πόσο σκληρός είναι ο ανταγωνισμός στο παιχνίδι.

Η σύνθεση της ομάδας eSports του League of Legends G2 περιλαμβάνει τους Marcin Jankowski, Raphael Crabbe και Dylan Falco. Πέρυσι, η ομάδα είχε αρκετά χαμηλό ποσοστό νικών, αλλά τώρα είναι έτοιμη να ανακάμψει φέτος. Η ομάδα του G2 eSports Rainbow Six αποτελείται από τους Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen και Fabian Hailsten. Η ομάδα Valorant έχει τους Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell και Pipson. Η ομάδα της Rocket League αποτελείται από τους JKnaps, Atomic και Chicago. Οι παίκτες του Fortnite είναι οι jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss και Smqcked. Η ομάδα του Halo Infinite έχει τους Sabinater, Tusk, Str8 Sick και Gilkey.

Οι παίκτες του G2 eSports προέρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες, οι περισσότεροι από τους οποίους εδρεύουν στην Ευρώπη. Τα ρόστερ των ομάδων αλλάζουν επίσης συνήθως τακτικά, ως τρόπος οργάνωσης που διασφαλίζει ότι οι ομάδες έχουν υψηλότερες πιθανότητες να έχουν καλή απόδοση.

συνεργάτες του G2

Το G2 eSports έχει ποικίλο κατάλογο συνεργατών. Ο οργανισμός συνεργάζεται πολύ στενά με τους εταίρους για να διασφαλίσει ότι παρέχουν τις απόλυτες εμπειρίες eSports και ψυχαγωγία. Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν εταιρείες στοιχημάτων, εταιρείες ψηφιακών πορτοφολιών και υπηρεσίες ροής, μεταξύ πολλών άλλων. Άλλες εταιρείες μπορούν ακόμα να γίνουν συνεργάτες μέσω μιας γρήγορης και απλής διαδικασίας που επισημαίνεται στο Επίσημος ιστότοπος G2 eSports.

G2 eSports πιο δυνατά παιχνίδια

Λεγεώνα των Θρύλων

Το G2 eSports διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες eSports για τις οποίες Λεγεώνα των Θρύλων που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην Ευρώπη. Χάρη σε αυτό, η ομάδα έχει καλή απόδοση πρόσφατα. Εκτός από την απόδοση, οι παίκτες G2 είναι γνωστό ότι προσφέρουν στους θαυμαστές καλή ψυχαγωγία. Η επιτυχία τους μπορεί να αποδοθεί στη φύση του παιχνιδιού τους και στις καινοτόμες στρατηγικές που χρησιμοποιούν, οι οποίες κρατούν πάντα τους θαυμαστές στην άκρη των θέσεων τους.

Counter-Strike: Global Offensive

ο CS: ΠΑΕΙ Η ομάδα αποτελείται από νέα και παλιά αστέρια, συνδυάζοντας εκτεταμένες δεξιότητες και εμπειρία για να παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα στα περισσότερα από τα τουρνουά στα οποία συμμετέχουν. Μερικά από τα τουρνουά πρώτης βαθμίδας στα οποία η ομάδα έχει καλή απόδοση περιλαμβάνουν το Blast Premier και το ESL Pro League.

Rocket League

Rocket League είναι ένα άλλο παιχνίδι στο οποίο το G2 eSports προσφέρει σταθερά αποτελέσματα, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα χρησιμοποιεί συνήθως υπολογισμένο συντονισμό αλλά με φλογερή επιθετικότητα, που έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική. Η τελευταία κορυφαία επίδοση ήταν τον Ιανουάριο του 2022, όταν κέρδισαν το RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

Οι ομάδες eSports του G2 έχουν κυριαρχήσει Rainbow Six Siege εκδηλώσεις και τουρνουά για αρκετό καιρό, λαμβάνοντας μέρος στα περισσότερα αναγνωρισμένα τουρνουά. Μερικές πρόσφατες κορυφαίες επιδόσεις περιλαμβάνουν την κατάκτηση του European League και του GSA League.

Γιατί το G2 eSports είναι δημοφιλές;

Η ομάδα G2 eSports απολαμβάνει παγκόσμια δημοτικότητα, ειδικά μεταξύ των παικτών. Οι περισσότεροι παίκτες στοιχημάτων eSports συνήθως στοιχηματίζουν στην ομάδα, ειδικά για τα παιχνίδια που επισημαίνονται παραπάνω ως τα πιο δυνατά τους. Ο κύριος λόγος πίσω από τη δημοτικότητα της ομάδας στους κύκλους τυχερών παιχνιδιών είναι ότι έχει σταθερά καλές επιδόσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν αξιόπιστα στη νίκη της ομάδας και έχουν υψηλές πιθανότητες επιτυχίας των στοιχημάτων.

Το G2 eSports διαθέτει επίσης έναν πολύ ολοκληρωμένο ιστότοπο που συνήθως ενημερώνεται τακτικά. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με την ομάδα εύκολα και άνετα. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για να λάβουν στοιχηματικές αποφάσεις. Αυτό κάνει την ομάδα πιο δημοφιλή από πολλές άλλες που οι παίκτες δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους. Πληροφορίες σχετικά με το G2 eSports κοινοποιούνται επίσης συνήθως από εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ένας άλλος λόγος που το G2 eSports είναι δημοφιλές μεταξύ των παικτών είναι ότι οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports καλύπτουν τις αγορές στοιχημάτων τους. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να βρουν στοιχηματικές αγορές για την ομάδα εύκολα. Χρειάζεται μόνο να επιλέξουν έναν κατάλληλο ιστότοπο στοιχημάτων.

Ο άλλος προφανής λόγος είναι ότι το gameplay της ομάδας είναι συνήθως διασκεδαστικό. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τη ροή των αγώνων αφού στοιχηματίσουν για να απολαύσουν την αξία της ψυχαγωγίας. Οι παίκτες μπορούν ακόμη και να στοιχηματίσουν ζωντανά καθώς απολαμβάνουν να παρακολουθούν τους αγώνες.

Βραβεία και αποτελέσματα G2 eSports

Βραβεία E-Sports 2020

Το G2 eSports κέρδισε τον Οργανισμό eSports της Χρονιάς στα Βραβεία E-Sports του 2020. Αυτό σηματοδότησε ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ομάδας, το οποίο ήρθε μετά από μια μακρά χρονιά εντυπωσιακών επιδόσεων σε όλα τα eSports. Ο ιδρυτής του οργανισμού κέρδισε επίσης το βραβείο E-sports Personality of the Year Award κατά την ίδια εκδήλωση.

Αυτό μπήκε στη λίστα με τα επιτεύγματα της ομάδας εκείνη τη χρονιά ακόμη περισσότερο. Ο οργανισμός είχε προταθεί για άλλες δέκα θέσεις, υποδεικνύοντας πόσο καλά είχε επιδόσεις εκείνη τη χρονιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για προφανείς λόγους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές του G2 eSports παγκοσμίως να γιορτάσουν το επίτευγμα.

Αποτελέσματα G2 eSports

Κάθε ένα από τα οκτώ τμήματα των ομάδων eSports του G2 είχε αρκετές εντυπωσιακές επιδόσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Με τα χρόνια, τα τμήματα με μη εντυπωσιακές επιδόσεις σταμάτησαν αφήνοντας την οργάνωση ισχυρότερη και καλύτερη. Παρακάτω είναι μερικές ξεχωριστές επιδόσεις από ομάδες G2 eSport που έχουν κερδίσει την ομάδα μια θέση ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ομάδες eSport.

Counter-Strike: Global Offensive

Η ομάδα G2 eSports CS: GO κέρδισε το 2017 DreamHack Open Tours και DreamHack Masters Malmo. Κέρδισε επίσης το ESL Pro League Season 5 και το Πρωτάθλημα eSports Series 1. Οι κορυφαίες επιδόσεις στο παιχνίδι έχουν κερδίσει στην ομάδα περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια δολάρια.

Λεγεώνα των Θρύλων

Η ομάδα G2 eSports League of Legends κέρδισε το καλοκαιρινό πρωτάθλημα LEC 2020, το πρωτάθλημα άνοιξη LEC 2020, το Mid Season Invitational 2019, το 2019 LEC Spring Split, το 2017 EU LCS Spring και το 2015 LCS Promotion. Αυτά είναι μεταξύ των δεκάδων άλλων τροπαίων που έχει κατακτήσει η ομάδα. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες άλλα τουρνουά στο οποίο τα G2 eSports κατέλαβαν τη δεύτερη ή τρίτη θέση, οι οποίες εξακολουθούν να είναι εντυπωσιακές επιδόσεις.

Rainbow Six Siege

Τα κορυφαία αποτελέσματα της ομάδας Rainbow Six Siege περιλαμβάνουν την κατάκτηση του European League 2020, του GSA League 2020 και Έξι προσκλητήριο 2019. Άλλες κορυφαίες επιδόσεις που αξίζει να αναφερθούν ήταν στο Six August 2020 Major, European League Season 1, European Open Clash και Pro League Season 11.

γενναίος

Η απόδοση της ομάδας G2 eSports Valorant είναι αναμφίβολα από τις πιο εντυπωσιακές από όλα τα τμήματα του οργανισμού. Κέρδισε πολλές σειρές Valorant Ignition, συμπεριλαμβανομένων των Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational και Mandatory.gg Cup. Η τελευταία κορυφαία επίδοση ήταν το 2021 στο Stage 3 Masters που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Rocket League

Το G2 eSports Rocket League κατέχει το πιο πρόσφατο τρόπαιο για την ομάδα, το οποίο κέρδισε τον Ιανουάριο του 2022 για τη νίκη του RLCS Winter NA Regional Event 2. Άλλες κορυφαίες επιδόσεις είναι σε τουρνουά όπως RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series Season 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit και RLCS Season 7 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι καλύτεροι και πιο δημοφιλείς παίκτες G2 eSports

Marcin Jankowski

Ο Marcin, ευρέως γνωστός ως Jankos, είναι Πολωνός παίκτης γεννημένος το 1995. Παίζει το παιχνίδι League of Legends ως Jungler. Ο Jankos έχει κερδίσει περίπου $492.000 από τότε που ήταν ενεργός και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει πολλά τουρνουά. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων δύο τίτλοι MVP. Ήταν επίσης ο πρώτος παίκτης που κέρδισε περισσότερα από 300 παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends.

Κένι Σρουμπ

Ο Kenny Schrub, πιο γνωστός ως Kennys, παίζει το Counter-Strike: Global Offensive για την ομάδα eSports του G2. Ο Γάλλος παίκτης γεννήθηκε το 1995. Έπαιξε σε πολλές άλλες ομάδες πριν ενταχθεί στο G2 eSports, που σημαίνει ότι μπήκε στην ομάδα με μεγάλη εμπειρία. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, με ένα από τα κύρια επιτεύγματά του να είναι το The Game Awards eSports Player of the Year.

Rasmus Winther

Ο Rasmus είναι ευρέως γνωστός ως Caps. Παίζει τον ρόλο του Mid Laner στο παιχνίδι League of Legends. Ο Δανός παίκτης ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά το 2016, αλλά εντάχθηκε στο G2 eSports πριν από τη σεζόν του 2019. Αναδείχθηκε MVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος League of Legends το 2020.

Ο Ben McMillan, ευρέως γνωστός ως CTZN, είναι ένας Βρετανός επαγγελματίας παίκτης eSports που ειδικεύεται στο παιχνίδι Rainbow Six Siege. Ο CTZN κέρδισε τον τίτλο του MVP στην πρώτη του διοργάνωση στο R6.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο G2 Esports;

Πού να στοιχηματίσετε στο G2 Esports

Διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSports προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο στοιχηματισμού στα G2 eSports. Εκατοντάδες ιστότοποι στοιχημάτων προσφέρουν αγορές στοιχημάτων για τα περισσότερα τουρνουά στα οποία συνήθως συμμετέχουν τα G2 eSports. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν έναν από αυτούς τους ιστότοπους στοιχημάτων και να εγγραφούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παρόχου στοιχημάτων.

Όταν επιλέγουν έναν ιστότοπο στοιχημάτων, οι παίκτες πρέπει να λάβουν υπόψη πολλά στοιχεία για να αποκτήσουν την καλύτερη πλατφόρμα στοιχημάτων eSports. Η επιλεγμένη τοποθεσία στοιχήματος παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της στοιχηματικής εμπειρίας των παικτών.

Παραδείγματα εκτιμήσεων περιλαμβάνουν την αδειοδότηση, τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και τις προσφορές μπόνους. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε είναι να ελέγξετε έναν αξιόπιστο ιστότοπο κατάταξης που παραθέτει τους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων eSports. Ο ιστότοπος κατάταξης μπορεί να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και προτάσεις σχετικά με την επιλογή του σωστού ιστότοπου σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες.

Πώς να στοιχηματίσετε στο G2 Esports

Οι παίκτες πρέπει πρώτα να καταθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς στοιχημάτων τους, τους οποίους θα χρησιμοποιήσουν για να τοποθετήσουν στοιχήματα. Οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων προσφέρουν αρκετές μέθοδοι πληρωμής, επιτρέποντας στους παίκτες να επιλέξουν το πιο βολικό για αυτούς. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε έναν αγώνα G2 eSports και τον σωστό τύπο στοιχήματος που θα τοποθετήσετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαφορετικές στοιχηματικές αγορές έχουν διαφορετικές αποδόσεις.

Επιπλέον, κάθε παίκτης που θέλει να κερδίσει θα πρέπει πάντα να στοιχηματίζει στις καλύτερες ομάδες esports του G2. Εκτός από την εστίαση σε μια διάσημη ομάδα esport, η οποία προσφέρει στα υψηλότερα επίπεδα, ο υπεύθυνος τζόγος είναι ανεκτίμητος για την απόλαυση του παιχνιδιού.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

G2 Esports: Western Hope στο MSI 2024 Against Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope στο MSI 2024 Against Eastern Titans

Σε μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων στο Mid-Season Invitational (MSI) 2024, G2 Esports έχει αναδειχθεί ως το σκοτεινό άλογο, αψηφώντας τις προσδοκίες όχι απλώς συμμετέχοντας αλλά κυριαρχώντας. Το πρόσφατο 3-0 τους κόντρα Κορυφαία Esports (TES) έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητα του League of Legends, αναζωπυρώνοντας τη ζέση των δυτικών οπαδών που είχαν αρχίσει να χάνουν την ελπίδα τους ενάντια στους ανατολικούς τζιχαντέρ.