Στοιχηματίστε στο Six Invitational 2024

Το Six Invitational της Ubisoft κάνει όνομα στα παγκόσμια τουρνουά esports. Τα ετήσια επαγγελματικά διαδικτυακά τουρνουά esports Rainbow Six Siege προσελκύουν μερικά από τα καλύτερα ταλέντα gaming στον κόσμο. Με έδρα το Μόντρεαλ, όπου η Ubisoft εργάζεται για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, το τουρνουά φιλοξενεί ομάδες που διαγωνίζονται σε ένα πρωτάθλημα που μοιάζει με Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το 2021, οι διοργανωτές της εκδήλωσης ανέβαλαν τον διαγωνισμό λόγω του κλεισίματος των συνόρων στη Γαλλία. Έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι το 2022 λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, οι παίκτες του διαγωνισμού θα συναντηθούν στο Palais Brongniart. Για λόγους ασφαλείας, η εκδήλωση δεν θα έχει κοινό. Ως το πρώτο σημαντικό γεγονός από το 2020, οι διοργανωτές του Rainbow Six προσδοκούν ισχυρή τηλεθέαση στο διαδίκτυο.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Σχετικά με το Six Invitational

Συγκέντρωση 19 ομάδων για να αγωνιστούν σε ένα διαπεριφερειακό τουρνουά διπλού αποκλεισμού. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης αύξησαν τον αριθμό των αγώνων του τουρνουά. Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο ομάδες ανάλογα με τη σπορά. Οι συμμετέχοντες θα παίξουν συνολικά σε 81 αγώνες που θα χωριστούν μεταξύ τεσσάρων περιοχών στη σκηνή. Οι 8 καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο συνεχίζουν στα Playoffs.

Οι παίκτες του τουρνουά λαμβάνουν υποστήριξη από παγκόσμιους οπαδούς και κοινότητες του Rainbow Six Siege από όλο τον κόσμο. Οι κοινότητες συνεισφέρουν σε ένα Battle Pass, το οποίο σας βοηθά να φτάσετε στο μέγιστο έπαθλο των 3.000.000 $. Το χρηματικό έπαθλο κατανέμεται σε ποσοστά. Οι πρώτες ομάδες κερδίζουν 1 εκατομμύριο δολάρια ή το 33,3 τοις εκατό του έπαθλου. Η δεύτερη θέση κερδίζει 450.000 $ ή 15 τοις εκατό. Η τρίτη θέση κερδίζει 240.000 $ ή 8 τοις εκατό. Η δέκατη ένατη και η εικοστή θέση κερδίζουν $30.000 ή το 1 τοις εκατό του έπαθλου.

Ανταγωνιζόμενοι σε μια εγκατάσταση υπολογιστή που βασίζεται σε LAN, οι ομάδες υπόκεινται σε αυστηρές υγειονομικές απαιτήσεις. Το Six Invitational συνεργάζεται με την ACEPS, μια υπηρεσία υγείας και ασφάλειας και την ISMA, μια υπηρεσία ιατρικής βοήθειας για να διασφαλίσει την ασφάλεια των παικτών. Η κυβέρνηση στη Γαλλία εργάζεται επίσης σε συνεργασία με τους διοργανωτές εκδηλώσεων για την εφαρμογή ενός ασφαλούς, ελεγχόμενου περιβάλλοντος, το οποίο ακολουθεί τις οδηγίες που ορίζονται από τις τοπικές αρχές και τους φορείς υγείας.

Rainbow Six Siege

Το shooter πρώτου προσώπου Rainbow Six Siege Το παιχνίδι επιτρέπει σε διαφορετικούς χειριστές ανά πρωτάθλημα esport να συμμετέχουν. Οι παίκτες ελέγχουν εικονικούς χειριστές με διαφορετικές εθνικότητες, gadget και όπλα. Με την ασύμμετρη δομή, οι ομάδες μπορεί να μην έχουν ίσες ικανότητες. Οι Αντιτρομοκρατικές Μονάδες ονομάζονται FBI SWAT στο παιχνίδι και διασώζουν Αμερικανούς ομήρους.

Οι αμυντικοί και οι επιτιθέμενοι περιλαμβάνουν επίσης το γερμανικό GSG-9, το βρετανικό SAS, το γαλλικό GIGN και το ρωσικό Spetsnaz. Κάθε μονάδα περιέχει για χειριστές. Οι παίκτες μπορούν να στρατολογήσουν έναν χειριστή με την ικανότητα να επιλέγει εξοπλισμό και ικανότητες. Η επιλογή νέων χειριστών γίνεται στην αρχή ενός γύρου. Οι αγορές εντός παιχνιδιού επιτρέπουν στους χειριστές να αγοράζουν πιστώσεις για καλλυντικά είδη, να αποκτούν χειριστές πιο γρήγορα ή όπλα.

Μετά την έναρξη ενός γύρου, οι επιτιθέμενοι επιλέγουν τα σημεία αναπαραγωγής για να ξεκινήσουν μια επίθεση και οι αμυντικοί αποφασίζουν επίσης τη στρατηγική άμυνας. Κατά τη διάρκεια ενός σύντομου χρονικού πλαισίου προετοιμασίας, οι επιτιθέμενοι ελέγχουν drones για ανίχνευση χαρτών για να αναζητήσουν χειριστές αντιπολίτευσης, εγκαταστάσεις, στόχους και παγίδες. Οι χάρτες επιτρέπουν τη στενή μάχη, επιτρέποντας την επαναγέννηση μόνο μετά το τέλος του γύρου.

Οι παίκτες των οποίων οι χαρακτήρες πεθαίνουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια λειτουργία υποστήριξης για να αποκτήσουν πρόσβαση σε drone και κάμερες ασφαλείας και να ενημερώσουν την ομάδα τους τις δραστηριότητες και τις τοποθεσίες του εχθρού. Οι casual αγώνες διαρκούν τέσσερα λεπτά και οι αγώνες κατάταξης διαρκούν τρία λεπτά. Η ομαδική εργασία είναι απαραίτητη για τους παίκτες R6 για να νικήσουν την αντίπαλη ομάδα. Με την επικοινωνία με κάθε παίκτη της ομάδας, ένα μέλος της ομάδας μπορεί να χρησιμοποιήσει πλήρως τις ικανότητές του και να ολοκληρώσει τον στόχο.

Στη λειτουργία θεατής, ο παίκτης μπορεί να παρατηρήσει διαφορετικές γωνίες ενός αγώνα. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι έχει μεγάλη έμφαση στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Οι παίκτες καταστρέφουν κατασκευές με εκρηκτικά ή σφαίρες. Μετά την καταστροφή ενός περιβάλλοντος, μια ομάδα μπορεί να κερδίσει το πλεονέκτημα του εχθρού. Οι παίκτες που χρησιμοποιούν δημιουργικότητα και στρατηγική στο παιχνίδι μπορούν να πλοηγηθούν καλύτερα στο σύστημα. Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού περιλαμβάνουν ένα σύστημα διείσδυσης, το οποίο βλάπτει λιγότερο τον εχθρό όταν οι σφαίρες περνούν μέσα από δομές.

Οι αμυνόμενες ομάδες μπορούν να οχυρώσουν τοίχους και να χρησιμοποιήσουν ασπίδες για προστασία. Ωστόσο, ο εχθρός μπορεί να παραβιάσει ή να καταστρέψει αυτές τις προστασίες με εκρηκτικά και άλλα gadget. Οι αμυντικοί χρησιμοποιούν παγίδες, συμπεριλαμβανομένων συρματοπλέγματος σε όλους τους χάρτες. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν ραπέλ μέσα από τα παράθυρα, να καταστρέψουν πατώματα και να στήσουν ενέδρα στην αντίπαλη ομάδα. Οι χειροβομβίδες και οι γομώσεις είναι πολύτιμα εργαλεία καταστροφής, τα οποία είναι περιορισμένα σε κάθε γύρο.

Λειτουργίες παιχνιδιού R6

Στην αρχή, οι παίκτες έχουν 11 χάρτες και 5 λειτουργίες για να διαλέξουν πριν από την εκκίνηση. Το πρόσθετο περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης περιλαμβάνει 20 συνολικά χάρτες για αναπαραγωγή. Οι λειτουργίες παιχνιδιού περιλαμβάνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Ομηρος: Οι επιτιθέμενοι παίρνουν ομήρους τους αμυνόμενους σε λειτουργία πολλών παικτών. Οι αμυντικοί στοχεύουν να αποτρέψουν επιτυχώς τα παιχνίδια των επιτιθέμενων εξαλείφοντας κάθε χειριστή στην αντίπαλη ομάδα ή υπερασπίζοντας τους ομήρους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εάν ένας όμηρος πεθάνει, η ομάδα που επιτίθεται κερδίζει τον γύρο.
 • Βόμβα: Στη λειτουργία Bomb, οι εισβολείς πρέπει να βρουν και να εξουδετερώσουν μία στις δύο βόμβες. Για τη νίκη, οι υπερασπιστές είναι υπεύθυνοι για τη θανάτωση των επιτιθέμενων ή την καταστροφή του εξουδετέρωσης της βόμβας. Ακόμα κι αν οι αμυνόμενοι σκοτώσουν όλους τους επιτιθέμενους, θα πρέπει να καταστρέψουν τον αποσβεστήρα, εάν έχει ήδη τοποθετηθεί.
 • Περιοχή: Σε λειτουργία ασφαλούς περιοχής, οι υπερασπιστές προστατεύουν ένα δωμάτιο κοντέινερ για βιολογικούς κινδύνους, καθώς οι επιτιθέμενοι προσπαθούν να πολεμήσουν και να ασφαλίσουν το κοντέινερ. Στο τέλος της λειτουργίας, είτε το δοχείο βιολογικού κινδύνου αποκτάται από τους επιτιθέμενους είτε όλοι οι παίκτες μιας ομάδας σκοτώνονται στο παιχνίδι.
 • Τακτικός: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους παίκτες να μαρκάρουν τους αντιπάλους και να βλέπουν τους συμπαίκτες τους μέσα από τοίχους. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ομαδική εργασία και τον ρεαλισμό, αφαιρεί τις λειτουργίες heads-up display.
 • Εκπαίδευση: Σε solo gaming ή multiplayer, έως και πέντε παίκτες ενεργούν ως υπερασπιστές ή επιτιθέμενοι ενώ πολεμούν κύματα αντιπάλων που ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη μέσω διαφορετικών τρόπων λειτουργίας, όπως Hostage, Bomb και Elimination.
 • Εξαρση: Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το Operation Chimera παρουσίασε ομάδες 3 παικτών μεταξύ τους. Μια ομάδα είναι μια ανθρώπινη μετάλλαξη που διαχειρίζεται το AI και έχει μολυνθεί με εξωγήινο παράσιτο. Σε αυτή τη λειτουργία, οι παίκτες πρέπει να ξεπεράσουν δυσκολίες, όπως φιλικά πυρά στη δυσκολότερη από τις δύο δυσκολίες της λειτουργίας.

Δημοτικότητα

Η δημοτικότητα του παιχνιδιού αποδεικνύεται από το γεγονός ότι Έξι προσκλητήρια πρωταθλήματα esports είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς όρους αναζήτησης στο διαδίκτυο με εκατομμύρια στοιχήματα στα τουρνουά esport. Σε θεατές, έσοδα και δημοτικότητα στοιχημάτων, το Six Invitational κατατάσσεται ψηλά. Δεδομένου ότι το παιχνίδι βρίσκεται στη σκηνή του στοιχήματος εδώ και χρόνια, το τουρνουά είναι ανταγωνιστικό με μερικά από τα μεγαλύτερα τουρνουά esports της αγοράς.

Από την αρχή, οι δημιουργικοί τρόποι παιχνιδιού και η ομαδική συνεργασία έχουν κατακτήσει τις καρδιές των παικτών σε όλο τον κόσμο. Σε μόλις δύο χρόνια, η πρώτη εκδήλωση Six Invitational στο Μόντρεαλ του Καναδά το 2017 βοήθησε να αυξηθεί η δημοτικότητα του παιχνιδιού. Το έπαθλο των $100.000 ήταν αρκετό για να τροφοδοτήσει την επιτυχία του παιχνιδιού. Το επόμενο έτος, το βραβείο ήταν ακόμη υψηλότερο στα 500.000 δολάρια και τετραπλασιάστηκε μέχρι το 2019 στα 2 εκατομμύρια δολάρια. Με συνολικό ποσό 3 εκατομμυρίων δολαρίων για το τουρνουά του 2022, ο τυχερός νικητής της διοργάνωσης θα πάει σπίτι του με ένα εκατομμύριο χρηματικό έπαθλο.

Οι νικητήριες ομάδες του Six Invitational και οι μεγαλύτερες στιγμές

Με διαφορά, οι διοργανωτές αναμένουν ότι το τουρνουά του 2022 θα είναι ένα από αυτά τα καλύτερα τουρνουά esports. Το ενδιαφέρον τροφοδοτείται από την αυξανόμενη δημοτικότητα του παιχνιδιού και τα εκατομμύρια σε χρηματικά έπαθλα. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ομάδες περιλαμβάνουν τις SSG, Penta, G2, cTm και Elevate, οι οποίες είναι πρωταθλητές. Το Elevate και το cTm κέρδισαν πραγματικά τα Invitationals του 2017, ενώ το G2 και το Empire είναι σταθερά επιτυχημένα στο να νικούν τον ανταγωνισμό στα καλύτερα τουρνουά esports.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Six Invitational;

Η εκμάθηση σχετικά με τα στοιχήματα σε τουρνουά esport είναι δύσκολη. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να εντοπίσουν έναν αξιόπιστο διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων esports με ευνοϊκές αποδόσεις Six Invitational για στοιχήματα. Η αναζήτηση στο Διαδίκτυο και η εξέταση των κριτικών των σημερινών στοιχημάτων μπορεί να βοηθήσει τους νέους παίκτες να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση για το πού θα στοιχηματίσουν.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες αθλητικών στοιχημάτων προσφέρουν τα ακόλουθα:

 • Γρήγορα στοιχήματα
 • Διάφορες επιλογές πληρωμής
 • Ευνοϊκές πιθανότητες
 • Μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών
 • Γενναιόδωρα μπόνους
 • Εύκολη πλοήγηση σε ιστότοπους
 • Απλές διεπαφές
 • Λίστα τουρνουά esports

Μόλις ένας παίκτης επιλέξει διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων esports για να στοιχηματίσει σε μεγάλα τουρνουά esports, μπορεί να εξετάσει τις επιλογές στοιχήματος και τις πιθανότητες για να επιλέξει τον τύπο του στοιχήματος που θα στοιχηματίσει. Μετά την επιλογή ενός συγκεκριμένου αγώνα, η έρευνα στατιστικών στοιχείων θα σας βοηθήσει επιλέγοντας τις καλύτερες ομάδες. Ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε το στοίχημα. Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας ή το τουρνουά, ο πράκτορας στοιχημάτων θα ενημερώσει έναν κάτοχο λογαριασμού αθλητικών στοιχημάτων εάν έχει κερδίσει.

Το Six Invitational είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά esports στον κόσμο. Με έπαθλο 3 εκατομμυρίων δολαρίων, το τουρνουά είναι η καλύτερη διαφήμιση για το παιχνίδι Six Siege της Ubisoft. Η δημοτικότητα του παιχνιδιού συνεχίζει να αυξάνεται, πυροδοτούμενη από μια παγκόσμια βάση θαυμαστών, η οποία συνδέεται στο διαδίκτυο για να παίζει και να βλέπει επαγγελματίες κατά τη διάρκεια δημοφιλών αγώνων. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, το Invitational έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στον Ιστό, προσελκύοντας θεατές από όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν ομάδες που σκοτώνουν ή σκοτώνονται σε ένα παιχνίδι εξυπνάδας.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Τα 5 κορυφαία τουρνουά στοιχημάτων Esports 2022
2022-12-08

Τα 5 κορυφαία τουρνουά στοιχημάτων Esports 2022

Τα Esports επεκτείνονται και περισσότεροι διαγωνισμοί και παιχνίδια περιλαμβάνονται στις αγορές στοιχημάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα στοιχήματα esports αυξάνονται σε δημοτικότητα, δεδομένου του πόσο δημοφιλείς έχουν γίνει οι αθλητικοί αγώνες τα τελευταία χρόνια.