Οδηγοί

March 23, 2023

Rainbow 6 Betting: The Ultimate Guide

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Η τελική επιτυχία του Rainbow Six Siege στα esports φαινόταν αναπόφευκτη. Ως shooter πρώτου προσώπου, ήταν βέβαιο ότι θα προσέλκυε τους πιο ικανούς παίκτες από όλο τον κόσμο. Το R6S, όπως το αποκαλούν οι άνθρωποι, ακολούθησε μια πιο τακτική προσέγγιση στο είδος FPS από άλλα shooters πρώτου προσώπου.

Rainbow 6 Betting: The Ultimate Guide

Παρόλο που παιχνίδια όπως το Call of Duty επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στο βίαιο παιχνίδι τρεξίματος, το R6S ήταν ένα μοναδικό θηρίο. Οι τακτικές, οι στρατηγικές κινήσεις και η καλά συντονισμένη ομαδική εργασία ήταν απαραίτητα για τη νίκη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχανες κάθε γύρο αμέσως, αν βυθιζόσουν χωρίς σκέψη στο περιβάλλον.

Λόγω της άνευ προηγουμένου πτυχής αυτού του πεδίου παιχνιδιού, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και μαζί του έρχεται η προοπτική να κερδίσετε σημαντικά νομισματικά κέρδη.

Τι είναι το Rainbow Six;

Το Rainbow Six του Tom Clancy είναι α σειρά βιντεοπαιχνιδιών δημοσιεύτηκε από την Ubisoft, με το Rainbow Six να είναι η πρώτη δόση. Από το ντεμπούτο του το 2015, το Rainbow Six Siege ήταν το παιχνίδι της επιλογής για διαγωνισμούς esports και τα στοιχήματα στο Rainbow Six: Siege έχουν εκτιναχθεί σε δημοτικότητα. Ομάδες των πέντε ανταγωνίζονται μεταξύ τους στους αγώνες Attacker εναντίον Defender, με τη στρατηγική ομαδική εργασία να παίζει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Οι παίκτες διασχίζουν πολλές περιοχές ενώ συμμετέχουν σε μάχη και σε κάθε επίπεδο, μπορούν να κατεδαφίσουν ορισμένες δομές για να αυξήσουν τις τακτικές τους επιλογές. Είναι ένα shooter πρώτου προσώπου με έμφαση στη στρατηγική.

Το Rainbow Six Siege έχει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων παιχνιδιού, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ παιχνιδιού:

  • Στο Ομηρος ανταγωνιστικός τρόπος, ο στόχος των επιτιθέμενων είναι να απελευθερώσουν τον όμηρο, ενώ ο στόχος των αμυνόμενων είναι να τους σταματήσουν. Για να κερδίσετε τον γύρο ως άμυνα, πρέπει είτε να σκοτώσετε όλους τους επιτιθέμενους είτε να κρατήσετε τον όμηρο ασφαλή για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι επιτιθέμενοι πρέπει να είναι προσεκτικοί για να σώσουν τον αιχμάλωτο χωρίς να τον θέσουν σε κίνδυνο, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν το σενάριο.
  • Στο Βόμβα λειτουργία παιχνιδιού, οι παίκτες πρέπει να αναζητήσουν και να εξουδετερώσουν ένα από τα δύο κρυμμένα εκρηκτικά. Εάν οι αμυνόμενοι μπορέσουν να εξαφανίσουν τους επιτιθέμενους και να καταστρέψουν τον εκτονωτή, θα κερδίσουν γύρους. Εάν οι αμυνόμενοι εξαλείψουν επιτυχώς τους επιτιθέμενους στη συνέχεια, όταν εγκατασταθεί ο εκτονωτής, αλλά δεν μπορούν να τον εξουδετερώσουν εγκαίρως, οι αμυνόμενοι θα υποστούν ήττα.
  • Στο Ασφαλής Περιοχή λειτουργία, οι αμυνόμενοι φρουρούν έναν θάλαμο που περιέχει ένα δοχείο βιολογικού κινδύνου, ενώ οι επιτιθέμενοι προσπαθούν να το προστατεύσουν. Και οι δύο παίκτες πρέπει να αποκλειστούν για να τερματιστεί το παιχνίδι ή η επιτιθέμενη ομάδα πρέπει να ασφαλίσει το κοντέινερ βιολογικού κινδύνου ενώ δεν ανιχνεύονται αμυντικοί.

Rainbow Six Επιλογές στοιχήματος eSports

Αυτές οι αγορές στοιχηματισμού Rainbow Six Siege συχνά συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα pools στις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων Rainbow Six, αφού εκεί εστιάζουν τα χρήματά τους οι περισσότεροι παίκτες.

Φιναλίστ/Νικήτρια Τουρνουά

Τα στοιχήματα για νικητή αγώνα, στα οποία επιλέγετε τον νικητή ενός παιχνιδιού ή τον νικητή της σειράς χωρίς περαιτέρω περιορισμούς, είναι το πιο βασικό είδος στοιχηματισμού στα esports. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να περιμένουν ένα ευρύ φάσμα απρόβλεπτων και πιθανοτήτων σε αυτές τις αγορές. Ενώ η απόδοση των καθιερωμένων δυνητικών πελατών είναι συνήθως προβλέψιμη, ορισμένα αουτσάιντερ έχουν πάντα την ευκαιρία να κερδίσουν.

Νικητής χάρτη

Μία από τις αγορές "απόλυτου νικητή", αυτό το στοίχημα βασίζεται στο ποιος θα βγει πρώτος σε έναν δεδομένο χάρτη σε ένα τουρνουά. Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να αποφύγουν να επιλέξουν τον τρέχοντα αρχηγό του πίνακα τουρνουά ως πιθανό νικητή του χάρτη. Δεν είναι ασυνήθιστο για έναν αγώνα στον χάρτη να εξαρτάται από την απόδοση ενός ή δύο παικτών σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Σωστή βαθμολογία

Αυτό είναι σχεδόν το ίδιο με το προηγούμενο τμήμα, με τη διαφορά ότι η πρόβλεψη βαθμολογίας για τα στοιχήματα Rainbow Six πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη. Είναι ένα στοίχημα υψηλού πονταρίσματος που περιλαμβάνει εκτενή μελέτη όλων των ομάδων και των παιχνιδιών, αλλά η πιθανή πληρωμή είναι σημαντική αν κερδίσετε. Αυτός ο τύπος στοιχήματος απαιτεί η καλύτερη στρατηγική στοιχηματισμού Rainbow Six να προβλέψει σωστά.

Πάνω κάτω

Ένας παίκτης του στοιχήματος προβλέπει ότι οι αθροιστικοί πόντοι που θα σημειωθούν σε ένα τουρνουά R6 esports ή διάρκεια σειράς θα εμπίπτουν σε ένα συγκεκριμένο εύρος. Ένας παίκτης θα χάσει το ποντάρισμά του εάν υπερβεί τους αριθμούς που έχουν οριστεί. Η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία ενέχει τον υψηλότερο δυνατό κίνδυνο και, σε σπάνιες περιπτώσεις, τα περισσότερα πραγματικά χρήματα που μπορεί να δώσει το στοίχημα Rainbow Six.

Τα περισσότερα Kills

Η αποστολή ενός στοιχηματιστή είναι να προβλέψει ποιος θα συγκεντρώσει τα περισσότερα σκοτώματα σε έναν αγώνα ή τουρνουά. Είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος στοιχημάτων Rainbow Six επειδή είναι τόσο απλός: πολλές ομάδες ορίζουν τους καλύτερους παίκτες τους ως "ειδικούς καταστροφείς" στη σκηνή των esports και τους εξοπλίζουν με τις πιο θανατηφόρες επιθέσεις του παιχνιδιού.

Ειδικά στοιχήματα

Διαφορετικοί πράκτορες στοιχημάτων μπορούν επίσης να παρέχουν μια ποικιλία άλλων ειδικών στοιχημάτων. Ένα τέτοιο στοίχημα περιλαμβάνει την πρόβλεψη εάν η ομάδα θα αναπτύξει επιτυχώς τον εκτονωτή, εάν κάποιος όμηρος θα τραυματιστεί ή όχι, και ούτω καθεξής.

Τα καλύτερα τουρνουά Rainbow Six για να στοιχηματίσετε

Αν ψάχνετε για επαγγελματικά τουρνουά Rainbow Six Siege, η Ubisoft, ο εκδότης του παιχνιδιού, φιλοξενεί τρία από αυτά και είναι όλα διασυνδεδεμένα - το Six Invitational, το Six Major και το Pro League. 

Η σκηνή των esports των συμβάσεων παιχνιδιών όπως το Gamers8 περιλαμβάνει συχνά το R6 Siege. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα μέλη της κοινότητας μπορεί να ανυπομονούν για μια χούφτα ετήσιους διαγωνισμούς esports που φιλοξενούνται από προγραμματιστές παιχνιδιών και χρηματοδοτούνται από χορηγούς της βιομηχανίας. Μερικά από αυτά γίνονται γερά σταθερά ετήσια, ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι εφάπαξ.

Έξι προσκλητήριο

Το Six Invitational είναι το κύριο τουρνουά esports Rainbow Six Siege της Ubisoft. Κάθε χρόνο, οι 20 καλύτερες ομάδες διαγωνίζονται σε διεθνείς διοργανώσεις esports. Αυτές οι ομάδες είναι οι πρωταθλητές περιφερειακών αγώνων και οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στα esports. Το μεγάλο έπαθλο στο Rainbow Six Siege Invitational είναι $1.000.000 και το συνολικό έπαθλο είναι $3.000.000. Δεκάδες παρουσιαστές και streamers, με την υποστήριξη ενός τρομερού αναλυτικού προσωπικού, μετέδωσαν τα playthrough σε διεθνές κοινό.

Η μάχη είναι βάναυση, η ψυχαγωγία είναι συναρπαστική και τα αποτελέσματα των στοιχημάτων είναι απροσδόκητα. Οι τυχεροί παίκτες μπορούν να κερδίσουν ποσά που θα αλλάξουν τη ζωή τους παρά τις χαμηλές πιθανότητες στοιχηματισμού όταν νεότερες ομάδες απροσδόκητα ξεπερνούν έναν πρωταθλητή, και οι σκοτεινοί παίκτες γίνονται αστέρια σε μια μέρα.

Έξι Ταγματάρχης

Τα τουρνουά Rainbow Six: Siege's Six Major είναι λίγο μικρότερα αλλά ένα διάσημο γεγονός που λαμβάνει χώρα δύο φορές το χρόνο, τον Μάιο και τον Νοέμβριο, και τιτλοφορείται από τη διοργανώτρια πόλη, όπως το Six Major Paris. Η Ubisoft το φιλοξενεί επίσης και οι 16 ομάδες της χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους: οκτώ περιφερειακοί πρωταθλητές Pro League, έξι ομάδες που προκρίθηκαν μέσω μεγάλων και δευτερευόντων προκριματικών, ο πρωταθλητής από το τουρνουά του προηγούμενου έτους και η αγαπημένη του οικοδεσπότη. Οι παίκτες στα υψηλότερα επίπεδα συνεχίζουν να προσελκύονται στο χρηματικό έπαθλο των $500.000 του τουρνουά.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα και ο αυστηρός γύρος προκριματικών ανοίγουν έναν μεγάλο χώρο στοιχηματισμού. Δεν είναι εύκολο να προβλέψεις κάθε αποτέλεσμα σε έναν αγώνα Rainbow Six Siege, όπως αν οι περιφερειακοί πρωταθλητές είναι άξιοι ο ένας για τον άλλον ή αν η επιλογή του εκδότη θα περάσει ή όχι στους ημιτελικούς. Για να επωφεληθούν από αυτό, οι εταιρείες στοιχημάτων παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία από σχετικά ακριβείς εναλλακτικές λύσεις, η καθεμία με πολύ υψηλότερες αποδόσεις και κινδύνους στοιχηματισμού.

Pro League

Αν ψάχνετε για το επόμενο μεγάλο όνομα στα esports, μην προχωρήσετε περισσότερο από το Pro League. Δύο φορές το χρόνο, πριν από κάθε σετ Six Majors, είναι μια σεζόν Pro League. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά περιφερειακά πρωταθλήματα εντός της Pro League: Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική και Ασία και Ειρηνικός. Οι νικητές προκρίνονται στον τελικό γύρο και επιλέγονται για να διαγωνιστούν στο Μεγάλο Πρωτάθλημα. Με τις σειρές αγώνων στο Pro League να διαρκούν συνήθως για μερικούς μήνες, ένας παίκτης έχει επαρκή χρόνο για να κερδίσει και να αναλύσει τις ομάδες που προτιμούν.

Τα στοιχήματα Pro League είναι τόσο τα πιο απαιτητικά όσο και τα πιο απλά στον κλάδο. Είναι ένα σημείο συνάντησης για τις λίγες έμπειρες ομάδες με μια εκτενή λίστα νικών και τις πολλές ανερχόμενες ομάδες με λίγα, έως καθόλου, τέτοια επιτεύγματα στο όνομά τους. Η τελική νίκη είναι συνήθως σίγουρη, όμως θαύματα συμβαίνουν. Ωστόσο, οι αουτσάιντερ σύλλογοι μπορούν να κερδίσουν μεγάλα κέρδη για παίκτες σε διάφορα παιχνίδια και εποχές.

Rainbow Six Συμβουλές στοιχήματος

Είστε σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσετε τα στοιχήματα Rainbow Six Siege τώρα που κατανοείτε τις διάφορες αγορές και τις μορφές αποδόσεων που είναι προσβάσιμες. Αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε στοιχήματα στο Rainbow Six Siege ακολουθώντας τις συμβουλές που σας παρέχουμε παρακάτω.

1. Εντοπίστε ευκαιρίες να στηρίξετε το φαβορί ή το αουτσάιντερ

Γνωρίζοντας ποια πλευρά είναι το φαβορί και το αουτσάιντερ σε κάθε αναμέτρηση R6 esports θα σας βοηθήσει να στοιχηματίσετε. Στο στοίχημα R6, το να υποστηρίζετε προφανή φαβορί πολύ συχνά μπορεί να βλάψει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

2. Γνωρίστε τους κανόνες του παιχνιδιού

Η γνώση των στοιχείων του Rainbow Six Siege, από τους χειριστές (χρήσιμους χαρακτήρες) και τις δεξιότητές τους έως τις τυπικές μεθόδους και το παιχνίδι, είναι ζωτικής σημασίας για να κερδίσετε στοιχήματα. Οι παίκτες πρέπει να κατακτήσουν τις μοναδικές επιθετικές, αμυντικές και υποστηρικτικές ικανότητες του προτιμώμενου χειριστή τους. Η γνώση των βασικών παικτών και του πώς αλληλεπιδρούν με τις αγαπημένες σας ομάδες θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα και θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε πιο διαφοροποιημένες αγορές στοιχημάτων.

3. Συμμετέχετε στη μεγαλύτερη κοινότητα R6 και κάντε την εργασία σας

Πολλοί άνθρωποι παίζουν το Rainbow Six Siege και σε όλους αρέσει να μιλάνε μεταξύ τους και να μοιράζονται τις σκέψεις τους. Οι περισσότεροι επαγγελματίες παίκτες R6, ιδιαίτερα στο Twitter και στο Twitch, μπορούν να βρεθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να κάνετε την εκμάθηση για το R6 πιο διασκεδαστική αναπτύσσοντας μια ισχυρή σύνδεση με τις ομάδες που θέλετε να υποστηρίξετε παρακολουθώντας τις ζωντανές μεταδόσεις τους και παρακολουθώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους. Οι χειριστές και το γενικό στυλ παιχνιδιού των παικτών που παρακολουθείτε ζωντανά μπορεί να σας πουν πολλά για το παιχνίδι και την ομάδα για την οποία παίζετε.

Τελικές σκέψεις

Τουρνουά και άλλα γεγονότα για το Rainbow Six Siege συμβαίνουν συχνά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Ένα τεράστιο τοπίο τζόγου σας περιμένει στο Rainbow Six. Δείτε μερικά από τα eSportsbooks αξιολογήσαμε στο eSportRanker και ξεκινήστε να βάζετε στοιχήματα αν σας πιάνει φαγούρα για να μπείτε στη δράση.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou
ThunderPick
Μπόνους 2.000$

Τελευταίες ειδήσεις

EliGE: The North American Veteran Shining Bright in Counter-Strike 2's Season 2024
2024-05-16

EliGE: The North American Veteran Shining Bright in Counter-Strike 2's Season 2024

Ειδήσεις