Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε: Ζωντανή ροή Esports

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία ζωντανής ροής, μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας ηλεκτρονικά αθλήματα και να στοιχηματίζετε σε αυτά καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται από όπου κι αν βρίσκεστε. Με τις περισσότερες ευκαιρίες ζωντανής ροής esports να είναι δωρεάν και εύκολα προσβάσιμες, η παρακολούθηση και το στοιχηματισμό σε ζωντανές ροές αγώνων ή άτομα που παίζουν παιχνίδια έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο σήμερα.

Οι κορυφαίοι ιστότοποι στοιχημάτων εντός παιχνιδιού είναι γνωστό ότι προσφέρουν ζωντανές ροές, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν αγώνες και να στοιχηματίζουν ταυτόχρονα χωρίς να φεύγουν από τον ιστότοπο. Αλλά τι άλλο πρέπει να προσέξετε όταν θέλετε να μπείτε σε αυτήν την τεράστια τάση των esports; Ευτυχώς για εσάς, έχουμε δημιουργήσει έναν λεπτομερή οδηγό για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κόσμο των ηλεκτρονικών αθλητικών ζωντανών ροών και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, εδώ είναι οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων ζωντανής ροής esports μέχρι σήμερα:

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Εξηγείται η ζωντανή ροή Esports

Το στοίχημα σε ζωντανές ροές esports είναι ουσιαστικά το ίδιο με το κανονικό αθλητικό στοίχημα, εκτός από το ότι αντί να στοιχηματίζετε σε παραδοσιακά αθλήματα, στοιχηματίζετε σε ανταγωνιστικά ηλεκτρονικά αθλήματα ενώ αυτό γίνεται μέσω της ζωντανής ροής. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να επιλέξετε μια αγορά στοιχημάτων που θέλετε να στοιχηματίσετε ζωντανά στα esports, να επιλέξετε το άθλημα και τις αποδόσεις σας και να τοποθετήσετε το στοίχημά σας. Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα θα χρειαστείτε ένα αθλητικό στοίχημα και αφού έχουμε να κάνουμε με esports, θα χρησιμοποιήσετε ένα online αθλητικό στοιχηματισμό για να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

Πώς να μάθετε εάν ένας ιστότοπος στοιχημάτων μπορεί να είναι αξιόπιστος

Με την άνοδο του iGaming, του live streaming και των ηλεκτρονικών αθλητικών στοιχημάτων, υπάρχουν πλέον αρκετοί ιστότοποι που προσφέρουν την υπηρεσία διαδικτυακού gaming για εκδηλώσεις ζωντανής ροής esport. Γι' αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέξετε και τι θα χρειαστούν οι παίκτες για να συμμετέχουν με ασφάλεια και επιτυχία σε ζωντανά στοιχήματα e-sports. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που πρέπει να προσέξετε:

  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν αξιόπιστο ιστότοπο που διαθέτει μία ή περισσότερες έγκυρες άδειες που έχουν εκδοθεί από τους σχετικούς αξιόπιστους ρυθμιστικούς φορείς της χώρας σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται διαθέτει σύστημα πληρωμών που θα διασφαλίζει αξιόπιστες και ασφαλείς συναλλαγές κατάθεσης και αναλήψεων.
  • Θετικές κριτικές από προηγούμενους χρήστες.
  • Πιστοποιητικά Secure Sockets Layer (SSL) και Transport Layer Security (TLS).

Τύποι αποδόσεων στοιχημάτων Esports Live Stream

Η κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των αποδόσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για επιτυχημένα στοιχήματα. Θα ήταν μάταιο να στοιχηματίζετε σε παιχνίδια ζωντανής ροής esports χωρίς να εξετάζετε ποια έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσετε. Αλλά μερικές φορές, μπορεί να είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει αυτούς τους πόντους. Εδώ μπαίνουν οι πιθανότητες.

Παρακάτω παραθέτουμε δύο δημοφιλείς αποδόσεις ηλεκτρονικών αθλητικών ζωντανών στοιχημάτων. Ωστόσο, αν ψάχνετε για έναν πιο λεπτομερή οδηγό σχετικά με τις αποδόσεις στοιχήματος για κάθε παιχνίδι esports, διαβάστε το δικό μας οδηγός αποδόσεων στοιχήματος.

Οι πιο δημοφιλείς αποδόσεις στοιχημάτων Esports Live Stream

Δεκαδικές αποδόσεις

Εκατομμύρια μπουκ στη βιομηχανία ζωντανής ροής προτιμούν να χρησιμοποιούν δεκαδικές αποδόσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή οι παίκτες τα βρίσκουν εύκολα κατανοητά στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, οι ιστότοποι στοιχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν χρησιμοποιούν δεκαδικές αποδόσεις. Εάν είστε από άλλη περιοχή και επισκέπτεστε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή το Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αποδόσεις τους για να τοποθετήσετε στοιχήματα.

Κλάσμα Πιθανότητες

Αυτού του είδους οι πιθανότητες υπάρχουν εδώ και χρόνια και τις καθιστούν τον παλαιότερο τρόπο εμφάνισης πιθανοτήτων. Όταν χρησιμοποιείτε κλασματικές αποδόσεις για να στοιχηματίσετε σε ζωντανές ροές ηλεκτρονικών αθλητικών, οι δύο ομάδες θα έχουν διαφορετικά κλάσματα που αντιπροσωπεύουν τις πιθανότητες νίκης. Πρέπει να κάνετε καλά τα μαθηματικά σας για να γνωρίζετε την αγαπημένη σας ομάδα και να κερδίσετε εάν στοιχηματίσετε σε αυτήν.

Πώς να στοιχηματίσετε σε ζωντανές ροές Esports στο Διαδίκτυο

Προτού οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ιστότοπους ζωντανής ροής esports, οι παίκτες πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχετε σημειώσει όλα τα πλαίσια των συγκεκριμένων απαιτήσεων που έχει ορίσει η εταιρεία στοιχημάτων. Κάθε ιστότοπος ζωντανής ροής έχει διαφορετικές απαιτήσεις, οπότε φροντίστε να τις ελέγξετε εκ των προτέρων. Ωστόσο, εδώ είναι μερικοί από τους τυπικούς όρους που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες πριν ξεκινήσει το ταξίδι τους για στοιχήματα σε ζωντανή ροή esports:

Δημιουργήστε έναν στοιχηματικό λογαριασμό

Πρώτα απ 'όλα, οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για να απολαμβάνουν τα στοιχήματα σε ζωντανές ροές από έναν συγκεκριμένο μπουκ. Μόλις οι παίκτες δημιουργήσουν και επαληθεύσουν τον λογαριασμό τους, οι παίκτες πρέπει να καταθέσουν κάποια χρήματα στον λογαριασμό για να είναι επιλέξιμοι για την υπηρεσία ζωντανής ροής.

Flash ή HTML5

Στα περισσότερα από τα καλύτερα online bookmakers, οι παίκτες θα χρειαστούν ένα σύστημα flash ή HTML5 για να μεταδώσουν ζωντανή αθλητική δράση. Ενδέχεται να απαιτείται από τους παίκτες να εγκαταστήσουν ένα πρόσθετο flash. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις σημερινές συσκευές διαθέτουν αυτές τις προεγκατεστημένες.

σύνδεση στο Internet

Για να δείτε ζωντανές ροές, οι παίκτες πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Η ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 Mbps για απρόσκοπτη σύνδεση στους περισσότερους ιστότοπους στοιχημάτων ζωντανής ροής εκεί έξω.

Αφού ελέγξετε όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, μπορείτε να προχωρήσετε με τα βήματα της παρακάτω λίστας για να στοιχηματίσετε σε ζωντανή ροή esports στο διαδίκτυο:

  1. Επιλέξτε ένα esports live streaming site στοιχημάτων από τη λίστα των κορυφαίων στοιχημάτων μας.
  2. Ανοίξτε έναν λογαριασμό μαζί τους και ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης πελατών. Αυτό θα περιλαμβάνει την παροχή διαφόρων ειδών εγγράφων ταυτοποίησης.
  3. Προσθέστε κάποια μετρητά στον λογαριασμό σας.
  4. Μεταβείτε στην ενότητα ζωντανών στοιχημάτων και κάντε κλικ σε αγώνες ή αγώνες.
  5. Δημιουργήστε το κουπόνι σας.
  6. Και στοιχηματίστε μακριά!

Μοναδικά χαρακτηριστικά του δημοφιλούς Λογισμικού στοιχημάτων Live Stream Esports

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί δημοφιλείς ιστότοποι για να διαλέξετε στον κόσμο που έχουν μοναδικές προσφορές όσον αφορά τις ζωντανές ροές esports. Ακολουθούν δύο μοναδικά χαρακτηριστικά που μπορούν να προσφερθούν στους παίκτες:

Παρακολούθηση αγώνων και στοιχηματισμός ταυτόχρονα

Πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι στοιχημάτων ζωντανής ροής esports διασφαλίζουν ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο ενώ είστε συνδεδεμένοι στον ιστότοπο στοιχημάτων. Ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να γίνει αυτό είναι μέσω μιας προβολής διαχωρισμένης οθόνης κάθε αγώνα στην οποία οι παίκτες έχουν πρόσβαση μέσω ενός ειδικού μενού ζωντανής ροής.

Παράθυρο ζωντανής συνομιλίας

Οι δημοφιλείς ιστότοποι είναι επίσης γνωστό ότι διαθέτουν ένα παράθυρο ομαδικής ζωντανής συνομιλίας στο πλάι ή στο κάτω μέρος του βίντεο του αγώνα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάποια συζήτηση με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο.

Πώς να επιλέξετε τους καλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων ζωντανής ροής

Με πολλές υπηρεσίες esports που προσφέρουν πλέον ζωντανές ροές στοιχημάτων, μπορεί να είναι συντριπτικό να αποφασίσετε ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, η επιλογή του καλύτερου ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία κάποιου είναι θετική και ότι οι παίκτες ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ενώ στοιχηματίζουν. Ακολουθούν οι συστάσεις μας σχετικά με τους παράγοντες που πρέπει να προσέξετε κατά τη λήψη αυτής της απόφασης:

Μεγάλη ποικιλία από ζωντανές αθλητικές ροές και επιλογές παιχνιδιών

Δεν προσφέρουν όλοι οι ιστότοποι στοιχημάτων ζωντανής ροής τα ίδια παιχνίδια, εκδηλώσεις ή αθλήματα ηλεκτρονικών αθλημάτων. Κάποιοι μπορεί να ενδιαφέρονται απλώς για ένα άθλημα, ενώ άλλοι μπορεί να προσφέρουν πολλά. Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που θα επιλέξετε έχει μεγάλη γκάμα προσφορών καθώς και το e-sport που σας ενδιαφέρει.

Χώρος αποθήκευσης

Οι περισσότεροι παίκτες στοιχημάτων θα χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ορισμένες από τις εφαρμογές που θα χρειαστεί να κατεβάσετε ενδέχεται να απαιτούν μεγάλο χώρο. Λάβετε λοιπόν αυτό υπόψη σας και βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει αρκετό χώρο για την ομαλή εκτέλεση αυτών των εφαρμογών.

Εμπειρία χρήστη

Μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό όταν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα που δεν έχει σχεδιαστεί σωστά για μια ομαλή και εύκολη εμπειρία. Καθώς οι παίκτες θέλουν να επικεντρωθούν στα στοιχήματα και να μην τους αποσπά η κακή σχεδίαση UX, βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που θα επιλέξετε είναι εύκολη στην κατανόηση και στη χρήση.

Τραπεζικές επιλογές

Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό και να τοποθετήσετε ένα στοίχημα, οι παίκτες θα χρειαστούν έναν λογαριασμό με χρήματα συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας. Επομένως, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει την τράπεζά σας και μέθοδο μεταφοράς χρημάτων σας.

Διαφορετικά αθλήματα για να στοιχηματίσετε

Η ζωντανή ροή γίνεται πιο σχετική στον κόσμο της ψυχαγωγίας, των ταινιών και, κυρίως, του αθλητισμού. Υπάρχουν πολλά αθλητικές εκδηλώσεις μπορείτε πλέον να κάνετε streaming online και να στοιχηματίζετε. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα πιο κοινά αθλήματα στα οποία μπορείτε να κάνετε ζωντανή ροή και να κάνετε ζωντανά στοιχήματα:

FIFA

Αν παίζετε βιντεοπαιχνίδια εδώ και λίγο καιρό ή αν είστε εξοικειωμένοι με βιντεοπαιχνίδια προσομοίωσης αθλητικών αγώνων, τότε μάλλον γνωρίζετε τι είναι το FIFA. FIFA είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές παιχνίδι προσομοίωσης αθλημάτων εκεί έξω, με εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες να παίζουν τακτικά το παιχνίδι.

Call of Duty

Όταν μιλάμε για shooters πρώτου προσώπου, το πρώτο παιχνίδι που πιθανότατα μας έρχεται στο μυαλό είναι το Call of Duty. Πολλοί παίκτες θεωρούν ότι αυτό το κανάλι ενός παιχνιδιού esport είναι το πρωτοποριακό για τους σκοπευτές πρώτου προσώπου. Call of Duty είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, με εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο να παίζουν τακτικά Call of Duty.

Λεγεώνα των Θρύλων

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια τεράστια αύξηση των ανθρώπων που άρχισαν να στοιχηματίζουν για παιχνίδια esports όπως Λεγεώνα των Θρύλων. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνέβαλαν σε αυτό ήταν το κλείσιμο των τακτικών αθλητικών εκδηλώσεων λόγω του Covid 19.

CS: GO

Τα στοιχήματα ζωντανής ροής CS:GO είναι αρκετά δημοφιλή αυτές τις μέρες. Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο το στοίχημα CS:GO είναι τόσο δημοφιλές είναι ότι το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές. Το CS:GO διαθέτει επίσης μια τεράστια σκηνή esports με τρελή διαφημιστική εκστρατεία και έπαθλα που ξεπερνούν τακτικά το μισό εκατομμύριο δολάρια. Οι διαγωνισμοί CS:GO είναι μερικά από τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα και οι παίκτες λατρεύουν να στοιχηματίζουν σε αυτά.

Dota 2

Dota 2 είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές παιχνίδι esports, με αρκετά εκατομμύρια ενεργούς παίκτες. Μαζί με αυτούς τους ενεργούς παίκτες, υπάρχουν πολλοί άλλοι άνθρωποι που ήταν κανονικοί παίκτες Dota 2, αλλά τώρα παρακολουθούν μόνο εκδηλώσεις esports για την Dota. Οι παίκτες και από τις δύο αυτές κοινότητες αρχίζουν να μπαίνουν στα στοιχήματα esports λόγω του πόσο συναρπαστικό είναι.

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα Esports Live Stream

Για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι ανάπτυξης και επιτυχίας με τα στοιχήματα περιεχομένου ζωντανής ροής esports, παραθέτουμε μια σειρά από συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως:

Κανε τα μαθηματα σου

Πριν ξεκινήσετε να τοποθετείτε ζωντανά στοιχήματα σε έναν αγώνα ζωντανής ροής esports, θα πρέπει να κάνετε εκτενή έρευνα σχετικά με τους παίκτες που πρόκειται να διαγωνιστούν στην εκδήλωση. Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες ομάδες ήταν μέρος πριν ενταχθούν σε αυτήν την ομάδα και ποια ήταν η απόδοσή τους στους πρόσφατους αγώνες. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε άλλους παράγοντες όπως οι σχέσεις που έχει ένας παίκτης με την ομάδα του, έχουν προβλήματα επικοινωνίας ή μήπως τους λείπει η σωστή ηγεσία. Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ ικανός, εάν ένας παίκτης δεν έχει καλές σχέσεις με την ομάδα του, μπορεί να μην μπορέσει να κερδίσει τον αγώνα.

Δείτε προσεκτικά τον αγώνα

Αν και αυτό το σημείο μπορεί να φαίνεται προφανές σε κάποιους, οι αρχάριοι πολλές φορές κάνουν το λάθος να μην εστιάζουν εκτενώς στον αγώνα ζωντανής ροής. Υπάρχουν φορές που οι αγώνες ζωντανής ροής είναι εξαιρετικά απρόβλεπτοι και τα αποτελέσματα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ποντάρετε μόνο σε παιχνίδια για τα οποία είστε καλά ενημερωμένοι

Ίσως είναι δελεαστικό να κάνετε στοιχήματα σε διαφορετικούς τίτλους esports για τους οποίους δεν έχετε πολλές γνώσεις. Ωστόσο, είναι καλύτερο να εμμείνετε στα παιχνίδια που γνωρίζετε περισσότερο, ειδικά αν είστε αρχάριοι. Ως αρχάριος, δεν θέλετε να στοιχηματίζετε εκεί που οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σας.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Faq

Όλα όσα χρειάζεται να μάθετε για τα καζίνο

Τι συνεπάγεται το στοίχημα ζωντανής ροής esports;

Το στοίχημα στα esports είναι ουσιαστικά το ίδιο με το κανονικό αθλητικό στοίχημα, εκτός από το ότι αντί να στοιχηματίζουν σε παραδοσιακά αθλήματα, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε ζωντανή ροή ανταγωνιστικών ηλεκτρονικών αθλημάτων όπως συμβαίνει.

Σε ποιο άθλημα είναι πιο εύκολο να στοιχηματίσετε;

Υπάρχουν πολλά esports παιχνίδια στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε ζωντανά, όπως CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League και Overwatch. Ωστόσο, θα πρέπει να στοιχηματίζετε μόνο στο παιχνίδι που γνωρίζετε περισσότερο.

Είναι νόμιμα τα στοιχήματα ζωντανής ροής esports;

Ναί. Εάν ο τζόγος είναι νόμιμος στη χώρα στην οποία βρίσκεστε, τότε τα στοιχήματα ζωντανής ροής esports θα είναι νόμιμα. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι ο ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών ή παιχνιδιών που χρησιμοποιείτε πρέπει να έχει άδεια χρήσης.

Σας χρεώνουν οι ιστότοποι ζωντανής ροής;

Όχι. Μπορείτε να μεταδώσετε δωρεάν ένα ευρύ φάσμα αθλητικών γεγονότων από πολλούς ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από αυτά απαιτούν από τους χρήστες να δημιουργήσουν πρώτα έναν λογαριασμό και να χρηματοδοτήσουν τον στοιχηματικό τους λογαριασμό πριν μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στη λειτουργία ζωντανής ροής.

Ποια είναι η βέλτιστη ταχύτητα Διαδικτύου για ζωντανή ροή;

Για ζωντανή ροή σε υψηλή ταχύτητα και ποιότητα HD απαιτούνται τουλάχιστον 5 Mbps. Ωστόσο, η ταχύτητα για καλή ποιότητα ροής θα εξαρτηθεί και από τον bookie που χρησιμοποιείτε.