Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Esports Εφαρμογές στοιχήματος

Ο σύγχρονος άνθρωπος έψαχνε πάντα για αξιόπιστους και βολικούς τρόπους να πλοηγηθεί στη ζωή. Χάρη στις εξελίξεις της τεχνολογίας, είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες από οποιοδήποτε σημείο και ώρα. Για παράδειγμα, στον κόσμο των παιχνιδιών eSports, είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ να εγγραφείτε σε μια εφαρμογή στοιχημάτων eSports και να ξεκινήσετε το διαδικτυακό στοίχημα.

Μια εφαρμογή στοιχημάτων eSports σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας παιχνίδια eSports μέσω εφαρμογών για κινητά. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε τον ιστότοπο στοιχημάτων eSports για να συνδεθείτε και να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε. Αντίθετα, μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή στοιχημάτων eSports από τον ιστότοπο και να την εγκαταστήσετε στο Android ή το iPhone σας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για: Esports Εφαρμογές στοιχήματος
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εφαρμογές στοιχημάτων eSports

Οι εφαρμογές στοιχημάτων Esports αντικαθιστούν γρήγορα τις παραδοσιακές μεθόδους στοιχηματισμού χρησιμοποιώντας φορητούς υπολογιστές και επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στα αγαπημένα τους παιχνίδια οπουδήποτε και να ακολουθούν τα στοιχήματά τους ενώ κάνουν άλλα πράγματα. Δεν είστε πλέον δεμένοι με την επιφάνεια εργασίας σας στο σπίτι. Οι εφαρμογές στοιχημάτων eSports χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να υιοθετηθούν στα στοιχήματα παγκοσμίως.

Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν smartphone, οι εταιρείες στοιχημάτων eSports έχουν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να κερδίσουν το πλεονέκτημα αυτής της δημοφιλής συσκευής. Οι καλύτεροι ιστότοποι esports έχουν αγκαλιάσει εφαρμογές για να προσεγγίσουν περισσότερους παίκτες και να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό.

Η δημοτικότητα των εφαρμογών στοιχημάτων eSports

Οι εφαρμογές στοιχημάτων eSports έχουν κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ των λάτρεις του τζόγου eSports. Μετά τη λήψη των εφαρμογών στο smartphone σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο στοιχημάτων σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Είτε βρίσκεστε στη στάση του λεωφορείου, είτε σε διακοπές, είτε έξω για δείπνο, στο σχολείο, δεν έχει σημασία το μέρος. Σε σύγκριση με το ιστοσελίδες στοιχημάτων eSports, οι εφαρμογές έχουν προχωρήσει πολύ στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Θυμηθείτε, στους ιστότοπους τζόγου βιντεοπαιχνιδιών, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης, να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε. Όλα αυτά έγιναν εύκολα με τη χρήση των εφαρμογών στοιχημάτων eSports.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το smartphone σας θα σας μεταφέρει απευθείας στον ιστότοπο στοιχημάτων. Θα σας είναι εύκολο να κάνετε κύλιση σε διάφορα παιχνίδια, να συγκρίνετε τις αποδόσεις και να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας. Η εφαρμογή θα σας διευκολύνει επίσης να συνεχίσετε να ακολουθείτε τα στοιχήματά σας.

Η πλειοψηφία των παικτών eSports προτιμά τη χρήση εφαρμογών στοιχήματος λόγω πολλών προνομίων. Πρώτον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων βιντεοπαιχνιδιών. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό που βλέπετε σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων συμπυκνώνεται σε μια εφαρμογή για στοιχήματα eSports.

Και το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο προτιμούν να μην αφιερώνουν πολύ χρόνο σε ένα πράγμα. Έτσι επιλέγετε κάτι συμπαγές και εύκολο στην κατανόηση.

Χώρες όπου οι εφαρμογές στοιχημάτων eSports είναι δημοφιλείς

Όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές στοιχημάτων eSports, βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε εάν είναι μια εφαρμογή διαθέσιμο στη χώρα σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αξιόπιστο διαδίκτυο και για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στην περιοχή σας. Οι χώρες που έχουν ευρέως αποδεκτές εφαρμογές στοιχηματισμού eSports περιλαμβάνουν τη Νότια Κορέα, τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Σουηδία και τη Ρωσία, μεταξύ πολλών άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθώς τα smartphone γίνονται αποδεκτά παγκοσμίως, είναι πιθανό να βρείτε εφαρμογές στοιχημάτων eSports που χρησιμοποιούνται σχεδόν παντού. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε εφαρμογές στοιχημάτων eSports υψηλής ποιότητας και ελέγξτε εάν αξιόπιστα συμβούλια έχουν αδειοδοτήσει.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των εφαρμογών στοιχημάτων eSports

Πλεονεκτήματα

Βολικός. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή στοιχηματισμού βιντεοπαιχνιδιών σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε τοποθετήστε τα στοιχήματά σας χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή.

 • Μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Οι εφαρμογές στοιχημάτων eSports θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια και να στοιχηματίσετε σε πραγματικό χρόνο.
 • Αξιόπιστες επιλογές τραπεζικής μεταφοράς. Μπορείτε να κάνετε καταθέσεις ή αναλήψεις αφού κερδίσετε παιχνίδια eSports.
 • Μεταδώστε δημοφιλή παιχνίδια eSports. Επιπλέον, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά παιχνίδια και να στοιχηματίσετε σε αυτά.

Μειονεκτήματα

Εμπειρία χρήστη. Οι εφαρμογές μπορεί να μην είναι τέλειες για όλους λόγω των συμπυκνωμένων λεπτομερειών.

Εθιστικό. Έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με αποτέλεσμα να σας δελεάζει να συνεχίσετε να στοιχηματίζετε. Ωστόσο, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να εθιστείτε στα esports στοιχήματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές στοιχημάτων eSports

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα στοιχήματα σας αγαπημένα παιχνίδια esports χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή; Αρχικά, θα σας μάθουμε πώς να επιλέξετε έναν πάροχο, να κατεβάσετε την εφαρμογή στοιχημάτων eSports και να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας.

Και το καλό; Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά σε λιγότερο από πέντε λεπτά και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο και το smartphone σας για να ξεκινήσετε. Λοιπόν, ας βουτήξουμε αμέσως.

Πώς να επιλέξετε έναν πάροχο εφαρμογών στοιχημάτων eSports

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν αξιόπιστο πάροχο όπου μπορείτε να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε. Θυμηθείτε, τα στοιχήματα eSports είναι διαφορετικά και δεν θέλετε να επιλέξετε έναν πάροχο που δεν προσφέρει τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Δεδομένου ότι οι πάροχοι θα έχουν μια σειρά επιλογών, είναι πάντα επιτακτική ανάγκη να κάνετε την εργασία σας πριν επιλέξετε μία.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι εάν ο πάροχος είναι εστιασμένος στα esports. Η επιλογή παρόχων που εστιάζουν στα esports σάς λέει ότι γνωρίζουν τη θέση τους και σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες. Μάθετε εάν έχουν άδεια λειτουργίας από αξιόπιστα συμβούλια αδειοδότησης και έχουν άδεια να δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας.

Οι εφαρμογές θα πρέπει επίσης να παρέχουν ασφάλεια για τα προσωπικά σας στοιχεία και τα χρήματά σας. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, αναζητήστε παρόχους που προσφέρουν αποκλειστικά προνόμια όπως π.χ μπόνους και προσφορές. Θα επωφεληθείτε παίζοντας παιχνίδια χρησιμοποιώντας τέτοιες προσφορές. Τέλος, ελέγξτε την ταχύτητα φόρτωσης. Εάν χρειάζεται πολύς χρόνος για τη φόρτωση πληροφοριών από τον ιστότοπό τους, αυτό θα πρέπει να χρησιμεύσει ως κόκκινη ειδοποίηση.

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή

Τώρα που επιλέξατε τους παρόχους σας, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Δυστυχώς, δεν θα βρείτε εφαρμογές στοιχημάτων eSports στο App Store ή στο Google Play store.

Το θέμα είναι ότι η Google δεν επιτρέπει την εμφάνιση τέτοιων εφαρμογών στις αγορές τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει το τέλος των στοιχημάτων σας στα eSports χρησιμοποιώντας εφαρμογές. Όταν ανοίγετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων eSports, θα βρείτε την επιλογή λήψης της εφαρμογής του. Θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή από εκεί και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό

Κατεβάσατε την εφαρμογή. Αυτό που απομένει είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με την εφαρμογή στοιχημάτων eSports. Θα διαπιστώσετε ότι οι εφαρμογές στοιχημάτων eSports θα έχουν διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας λογαριασμών. Ελέγξτε για να προσδιορίσετε τι απαιτεί η εφαρμογή στοιχημάτων eSports πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Για παράδειγμα, ορισμένες εφαρμογές θα ρωτήσουν το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση σπιτιού, την ημερομηνία γέννησης, το όνομα του αγαπημένου σας κατοικίδιου και το όνομα της χώρας σας. Εναπόκειται σε εσάς να πληκτρολογήσετε τις σωστές πληροφορίες. Ωστόσο, εάν πιστεύετε ότι μια εφαρμογή ζητά πάρα πολλά προσωπικά στοιχεία, βρείτε μια άλλη που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Μόλις έχετε μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή στοιχημάτων esports, θα έχετε εύκολη πρόσβαση και να στοιχηματίζετε σε διαφορετικά παιχνίδια. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές ή επιτραπέζιους υπολογιστές, η χρήση ενός smartphone θα σας προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία τζόγου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εφαρμογές στοιχημάτων eSports συμπιέζουν τα στοιχεία τους σε μια εφαρμογή για να σας βοηθήσουν να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο.

Δημοφιλείς μέθοδοι πληρωμής για εφαρμογές στοιχηματισμού esports

Γιατί εγγραφείτε σε μια εφαρμογή στοιχημάτων esports; Αρχικά, θέλετε να συμμετάσχετε και να στοιχηματίσετε στα αγαπημένα σας παιχνίδια και αυτός είναι ένας καλύτερος τρόπος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Δεύτερον, μπορεί να ψάχνετε για έναν συναρπαστικό τρόπο να στοιχηματίσετε και να κερδίσετε χρήματα. Θα χρειαστεί επιλέξτε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για να σας βοηθήσει να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη μετρητών. Ορισμένες δημοφιλείς μέθοδοι πληρωμής σε εφαρμογές στοιχημάτων eSports περιλαμβάνουν:

 • Ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική διαδικασία που επιτρέπει ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω υπολογιστών ή smartphone. Για παράδειγμα, οι περισσότερες εφαρμογές στοιχημάτων eSports έχουν αποδεχτεί ευρέως τη χρήση ηλεκτρονικών πορτοφολιών για να επιτρέψουν την κατάθεση και ανάληψη ηλεκτρονικών χρημάτων.
 • Paysafe. Πρόκειται για ηλεκτρονικό λογισμικό, παρόμοιο με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, που επιτρέπει τη συναλλαγή ηλεκτρονικού χρήματος από το ένα σημείο στο άλλο χρησιμοποιώντας υπολογιστές ή smartphone. Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές στοιχημάτων eSports δέχονται το Paysafe καθώς προσφέρει έναν ασφαλή τρόπο μεταφοράς χρημάτων.
 • Neteller. Αυτό το ψηφιακό πορτοφόλι χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ηλεκτρονικών χρημάτων από έναν έμπορο σε άλλο. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Neteller για να καταθέσουν ή να αποσύρουν τα ηλεκτρονικά τους χρήματα από διάφορες εφαρμογές στοιχημάτων eSports σε πραγματικό χρόνο.
 • Bitcoin. Αυτό το εικονικό νόμισμα (κρυπτονόμισμα) δεν απαιτεί μεσάζοντες όπως τράπεζες για συναλλαγές. Το Bitcoin έγινε πρόσφατα αποδεκτό στους περισσότερους ιστότοπους στοιχημάτων eSports για να επιτρέπει αξιόπιστες μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης.
 • Πιστωτικές κάρτες. Πρόκειται για μια πλαστική κάρτα που εκδίδεται από τράπεζες για να μπορούν οι πελάτες τους να αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες με πίστωση. Παραδείγματα πιστωτικών καρτών περιλαμβάνουν American Express, Chase, MasterCard και Visa. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να καταθέσουν μετρητά στους λογαριασμούς τους eSports χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες.

Πώς αξιολογούμε και αξιολογούμε τους παρόχους στοιχημάτων

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συμπεριλαμβάνουμε πριν αξιολογήσουμε και ελέγξουμε τις εφαρμογές στοιχημάτων eSports. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Προσιτότητα. Προτιμούμε εφαρμογές που έχουν εύκολη πρόσβαση και απλές στην πλοήγηση. Τέτοιες εφαρμογές προσφέρουν μια εμπειρία χρήστη υψηλής ποιότητας και περισσότεροι πελάτες θα απολαύσουν τη χρήση τους.
 • Ασφάλεια. Η ασφάλεια έχει σημασία όταν κάποιος απαιτείται να παράσχει προσωπικά στοιχεία. Κανείς δεν θέλει τα προσωπικά του στοιχεία να διαρρεύσουν σε τρίτα άτομα.
 • Υποστήριξη. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα κατά τη χρήση εφαρμογών στοιχημάτων esport και βοηθάει εάν οι πελάτες χρησιμοποιούν εφαρμογές με αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης χρησιμοποιώντας email, τηλέφωνο και ζωντανή συνομιλία 24/7.
 • Δημοτικότητα. Κάποιος αισθάνεται σίγουρος όταν χρησιμοποιεί κάτι που είναι ευρέως αποδεκτό. Οι παίκτες προτιμούν να χρησιμοποιούν δημοφιλείς εφαρμογές στοιχηματισμού eSports όταν στοιχηματίζουν. Τέτοιες εφαρμογές έχουν ιστορικό προσφοράς αξιόπιστων υπηρεσιών. Έτσι, κάποιος έχει λόγους να νιώθει άνετα.
 • Ασφάλεια. Το πόσο ασφαλής είναι μια εφαρμογή στοιχημάτων esports έχει μεγάλη σημασία. Οι παίκτες θα εμπιστεύονται την εφαρμογή με τα χρήματα που έχουν κερδίσει με κόπο. Δεν θέλουν να χρησιμοποιούν εφαρμογές που δεν διασφαλίζουν τα χρήματά τους και εκθέτουν τους λογαριασμούς τους σε απατεώνες.

Ο ιστότοπος της εταιρείας είναι κρυπτογραφημένος με ασφάλεια, όπως πιστοποιητικά SSL. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσουν οι πιο έμπειροι παίκτες. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι αγαπημένες τους εφαρμογές λειτουργούν νόμιμα και ότι έχουν λάβει άδεια και έχουν εκδοθεί πιστοποιητικά ασφαλείας.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou