Ο οδηγός σας για στοιχήματα Esports για κινητά

Το κινητό τηλέφωνο έχει αλλάξει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι το θεωρούν δεδομένο, θα περιοριζόμασταν σοβαρά στις εργασίες που μπορούμε να κάνουμε αν χάναμε τα κινητά μας τηλέφωνα. Για αυτόν τον λόγο, σχεδόν όλοι έχουν κινητό τηλέφωνο αυτές τις μέρες.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που έχουν δημιουργήσει τα κινητά τηλέφωνα είναι στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Τα παιχνίδια για κινητά και τα esports για κινητά γίνονται δημοφιλή με γρήγορους ρυθμούς, γεγονός που έχει προκαλέσει περισσότερους ανθρώπους να στραφούν στα στοιχήματα ηλεκτρονικών κινητών. Εδώ είναι η άποψή μας για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα στοιχήματα για κινητά esports.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Τι είναι τα Mobile Esports;

Τα Esports είναι μια μορφή ανταγωνισμού για βιντεοπαιχνίδια. Επιδέξιοι παίκτες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται και διαγωνίζονται σε έναν διαγωνισμό που διοργανώνουν μεγάλες εταιρείες.

Για παράδειγμα, η σειρά τουρνουά DPC είναι για το δημοφιλές παιχνίδι Dota 2. Αυτό το οικοσύστημα όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους τουρνουά και διαγωνισμούς μεγάλης κλίμακας ονομάζεται esports.

Δεδομένου ότι τα esports είναι ουσιαστικά βιντεοπαιχνίδια, οι ανταγωνιστές χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές για να διαγωνιστούν σε εκδηλώσεις esports. Αυτές οι συσκευές μπορεί να περιλαμβάνουν υπολογιστές ή κονσόλες παιχνιδιών.

Όταν πρόκειται για κινητά esport, είναι απλώς η σκηνή των esports για παιχνίδια για κινητά. Για τουρνουά παιχνιδιών για κινητά και διαγωνισμούς ενός παιχνιδιού για κινητά, όλοι οι αγωνιζόμενοι απαιτείται να χρησιμοποιούν τηλέφωνο αντί για υπολογιστή ή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών.

Με απλά λόγια, τα esports για gaming για κινητά είναι βιντεοπαιχνίδια esport που παίζονται σε φορητή συσκευή, όπως το PUBG Mobile και το Call of Duty Mobile.

Διαφορά μεταξύ κινητών και κανονικών παιχνιδιών Esports

Αν και είναι αλήθεια ότι πολλά esports παιχνιδιών για κινητά βασίζονται σε παιχνίδια υπολογιστή και μοιάζουν πολύ με τις εκδόσεις τους για υπολογιστή, τα παιχνίδια esports για κινητά διαφέρουν από τα κανονικά παιχνίδια esports από πολλές απόψεις.

Πρώτα απ 'όλα, ας μιλήσουμε για τα οπτικά. Δεδομένου ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν πολλή ισχύ για να μπορούν να χειριστούν απαιτητικά παιχνίδια υπολογιστή, τα παιχνίδια esports για κινητά έχουν πολύ χαμηλότερη ποιότητα γραφικών. Ακόμα κι αν συγκρίνουμε ένα κανονικό παιχνίδι esports πριν από πέντε χρόνια με το πιο πρόσφατο αθλητικό παιχνίδι για κινητά, η διαφορά θα ήταν αμέσως εμφανής.

Δεύτερον, υπάρχουν οι μηχανισμοί. Τα παιχνίδια esports για κινητά έχουν διαφορετικούς μηχανισμούς όσον αφορά τη σκοποβολή, την κίνηση κ.λπ. Η πτώση σφαίρας και η ανάκρουση των όπλων στα κανονικά PUBG είναι πολύ υψηλά σε σύγκριση με την έκδοση για κινητά.

Μια άλλη σημαντική διαφορά που έχουν τα ανταγωνιστικά παιχνίδια για κινητά είναι ότι τα παιχνίδια esports για κινητά έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχονται από μια οθόνη αφής. Από την άλλη πλευρά, τα κανονικά παιχνίδια είτε ελέγχονται από ένα χειριστήριο είτε από ένα συνδυασμό ποντικιού και πληκτρολογίου.

Τα καλύτερα παιχνίδια Esports για κινητά για να στοιχηματίσετε

Υπάρχουν πολλά esports για κινητά παιχνίδια εκεί έξω. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια esports για κινητά στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε.

Τζάκι

Τζάκι είναι μακράν ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια esports για κινητά εκεί έξω. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα παιχνίδια esports για κινητά, που κυκλοφόρησε το 2014.

Το Hearthstone είναι ένα παιχνίδι με κάρτες που αναπτύχθηκε από την Blizzard. Ο λόγος για τον οποίο το Hearthstone έχει μια τόσο τεράστια και επιτυχημένη ανταγωνιστική σκηνή είναι ότι η Blizzard αναπτύσσει παιχνίδια με επίκεντρο τα esports.

PUBG Mobile

Ακολουθεί το PUBG Mobile. Τα περισσότερα εύσημα για τη δημιουργία μιας σκηνής esports για βιντεοπαιχνίδια για κινητά μπορούν να αποδοθούν στο PUBG Mobile. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τα esports για το PUBG Mobile ως το πρώτο αληθινό παιχνίδι esports για κινητά.

Το PUBG Mobile είναι βασικά μια έκδοση για φορητές συσκευές του δημοφιλούς τίτλου esports PlayerUnknown's Battlegrounds. Το PUBG Mobile αναπτύχθηκε από την Tencent Games και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018. Από τότε, έχει προσελκύσει πολλούς παίκτες στην καλύτερη ανταγωνιστική σκηνή παιχνιδιών για κινητά.

Garena Free Fire

Πιθανώς ένα από τα μοναδικά παιχνίδια που μπορεί να ταιριάξει ή να ξεπεράσει τη δημοτικότητα του PUBG Mobile, είναι το Garena Free Fire. Το Garena Free Fire κυκλοφόρησε το 2017 και πρακτικά έκλεισε σε δημοτικότητα. Τα νούμερα τηλεθέασης για τους διαγωνισμούς Garena Free Fire ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια θεατές τακτικά.

Το Free Fire μοιάζει πολύ με το PUBG Mobile, αλλά περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες που προσελκύουν τους παίκτες κινητών τηλεφώνων. Ένα άλλο πράγμα που είναι κοινό μεταξύ του Free Fire και του PUBG Mobile είναι ότι και τα δύο αυτά παιχνίδια είναι πιο δημοφιλή στην Κεντρική και Ανατολική Ασία, ειδικά στην Ινδία και την Κίνα.

Call of Duty Mobile

Με τα παιχνίδια battle royale να κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά για φορητές συσκευές, υπήρχε απόλυτη ανάγκη για ένα παιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου που είχε παραδοσιακές λειτουργίες όπως τα deathmatch. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το Call of Duty Mobile.

Το Call of Duty Mobile είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ανταγωνιστικά shooter πρώτου προσώπου για κινητές συσκευές αυτή τη στιγμή. Έχει επίσης μια τεράστια σκηνή esports.

Αυτά τα παιχνίδια είναι όπου θα δείτε τη μεγαλύτερη δράση στα κινητά esports. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από αυτά τα παιχνίδια για στοιχήματα.

Αν και όλα αυτά τα παιχνίδια είναι εξαιρετικές επιλογές, η επιλογή ενός μόνο παιχνιδιού για στοιχήματα είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας. Επιλέξτε το παιχνίδι για το οποίο γνωρίζετε τα περισσότερα και το έχετε παίξει.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αποδόσεις στοιχημάτων Mobile Esports

Αποδόσεις στοιχημάτων Esports Τα στοιχήματα στα κινητά esports είναι ένας τρόπος να αντιπροσωπεύσετε την πιθανότητα να συμβεί ένα αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένας αγώνας esports για το κινητό PUBG. Εάν μια συγκεκριμένη ομάδα είναι πολύ καλή στο παιχνίδι και θεωρείται πιο πιθανό να κερδίσει τον αγώνα, τότε οι πιθανότητες για τη νίκη αυτής της ομάδας είναι υψηλές.

Ωστόσο, εάν ένα αποτέλεσμα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να συμβεί, τότε η απόδοση που θα έχετε ποντάροντας σε αυτό και κερδίζοντας το στοίχημα θα είναι επίσης σχετικά μικρή.

Υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι με τους οποίους αναπαρίστανται οι αποδόσεις στα στοιχήματα για κινητά esports, δηλαδή δεκαδικός, κλασματικός και αμερικανικός. Στη δεκαδική μορφή, οι πιθανότητες αντιπροσωπεύονται με έναν αριθμό και ένα δεκαδικό όπως 2,5 ή 4,6. Στην κλασματική μορφή, οι πιθανότητες αντιπροσωπεύονται ως κλάσμα όπως 1/5 ή 2/4. Τέλος, οι αμερικανικές πιθανότητες αντιπροσωπεύονται είτε με θετικό πρόσημο με αριθμό είτε με αρνητικό πρόσημο με αριθμό, όπως +150 ή -200.

Όλοι οι διαφορετικοί τρόποι αναπαράστασης των αποδόσεων μεταφέρουν διαφορετικές πληροφορίες για τον αγώνα. Ωστόσο, δεν υπάρχει διαφορά στις αποδόσεις μεταξύ των κανονικών διαδικτυακά στοιχήματα esports και στοιχήματα για κινητά esports.

Γιατί είναι δημοφιλές το στοίχημα Mobile Esports;

Τα παιχνίδια για κινητά έχουν κάνει κάτι που άλλες μορφές gaming δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν αποτελεσματικά, δηλαδή να προσελκύσουν μεγάλο αριθμό παικτών από ένα κοινό που δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για παιχνίδια και δεν άγγιξε ποτέ μια κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών ή έναν υπολογιστή παιχνιδιών. Πώς το έκανε αυτό το mobile gaming;

Λοιπόν, ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι στους ανθρώπους δεν αρέσει να ξοδεύουν χρήματα σε κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών ή υπολογιστές παιχνιδιών. Ωστόσο, ξοδεύουν χρήματα σε ένα κινητό τηλέφωνο επειδή κάνει πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να κάνει ένας υπολογιστής ή μια κονσόλα παιχνιδιών. Μόλις ένα άτομο που δεν έχει παίξει ποτέ ανταγωνιστικό παιχνίδι δοκιμάσει ένα παιχνίδι esports στο κινητό του τηλέφωνο, κολλάει αμέσως σε αυτό.

Αυτή η αύξηση της δημοτικότητας των esports για κινητά είναι στην πραγματικότητα που προκάλεσε την αύξηση της δημοτικότητας των στοιχημάτων για κινητά esports. Υπάρχουν τόνοι ανθρώπων που καταφεύγουν στα κινητά esports. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα στοιχήματα για κινητές συσκευές είναι τόσο δημοφιλή είναι ο ενθουσιασμός.

Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στη σκηνή των esports κάνουν πράγματα που κανείς δεν έχει ξαναδεί. Αυτό κάνει τα mobile esport εξαιρετικά συναρπαστικά. Κάνει τα στοιχήματα για κινητά esports ακόμα πιο συναρπαστικά επειδή τα χρήματά σας είναι στη γραμμή.

Κινητά εναντίον κανονικών στοιχημάτων Esports

Ακριβώς όπως υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ των esports για κινητά και των κανονικών esports, τα στοιχήματα σε mobile esports είναι επίσης διαφορετικά από στοιχηματισμός σε κανονικά esports. Ωστόσο, η διαφορά στην πραγματικότητα δεν είναι στη διαδικασία του στοιχήματος.

Ακριβώς όπως τα κανονικά esports, για να στοιχηματίσετε σε κινητά esports, θα πρέπει να πάτε σε ένα bookmaker, να ελέγξετε τις πιθανότητες έκβασης ενός γεγονότος esports για κινητά και, στη συνέχεια, να στοιχηματίσετε. Ωστόσο, η διαφορά αρχίζει να προκύπτει στα ίδια τα παιχνίδια, επειδή τα παιχνίδια για κινητά είναι πολύ διαφορετικά από τα κανονικά παιχνίδια.

Η κύρια διαφορά είναι η προβλεψιμότητα. Τα στοιχήματα για κινητά esports μπορεί να είναι πολύ πιο απρόβλεπτα από τα στοιχήματα για κανονικά παιχνίδια esports. Ένας λόγος για αυτό είναι ότι τα mobile esports βρίσκονται επί του παρόντος στα αρχικά τους στάδια σε σύγκριση με τα κανονικά esports. Μεγάλοι παίκτες εμφανίζονται από όλο τον κόσμο και ποτέ δεν ξέρεις πότε ένα αουτσάιντερ μπορεί να κερδίσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στη σκηνή των esports.

Δεύτερον, τα mobile esports χρησιμοποιούν ασύρματες συνδέσεις για να συνδέσουν όλους τους παίκτες μεταξύ τους. Ενώ οι συνδέσεις είναι υψηλής ποιότητας, οι ασύρματες συνδέσεις δεν είναι ποτέ αξιόπιστες. Τα αποτελέσματα μπορεί να αλλάξουν λόγω αστάθειας στις ασύρματες συνδέσεις. Ένας παίκτης μπορεί να πάρει πλεονέκτημα ping ενώ κάποιος άλλος μπορεί να χάσει λόγω καθυστέρησης. Αν και αυτό δεν είναι συνηθισμένο, είναι πιο συνηθισμένο από τα κανονικά esports.

Esports Στοίχημα στο κινητό

Για να τοποθετήσετε στοιχήματα σε esports χρησιμοποιώντας ένα κινητό, πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να βρείτε στοιχηματιστές που διαθέτουν εφαρμογές στοιχημάτων για κινητά. Μετά από αυτό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι νόμιμες και ασφαλείς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ελέγχοντας τις κριτικές για αυτούς.

Αφού βρείτε μια εφαρμογή στοιχήματος, κατεβάστε την εφαρμογή και εγγραφείτε στον πράκτορα στοιχημάτων. Αφού εγγραφείτε, πρέπει να κάνετε κάποιες καταθέσεις χρησιμοποιώντας το μεθόδους κατάθεσης διαθέσιμο στο bookmaker. Μετά από αυτό, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να αναζητήσετε μια εκδήλωση esports που σας αρέσει και να στοιχηματίσετε σε ένα αποτέλεσμα με τις καταθέσεις που μόλις κάνατε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρίξει μια ματιά στις αποδόσεις πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα.

Τα στοιχήματα σε κινητά είναι υπέροχα, επειδή οι στοιχηματιστές συνήθως δίνουν πολλές σκέψεις κατά την ανάπτυξη μιας εφαρμογής στοιχημάτων. Επειδή οι εφαρμογές αναπτύχθηκαν στη σύγχρονη εποχή και οι ιστότοποι αναπτύχθηκαν πριν από πολύ καιρό, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων έχουν εφαρμογές που είναι πολύ πιο φιλικές προς το χρήστη από τις ιστοσελίδες τους.

Το στοίχημα στο κινητό σας τηλέφωνο είναι επίσης πολύ πιο άνετο. Μπορείτε να το κάνετε ακόμα και στο κρεβάτι σας. Ωστόσο, όλα καταλήγουν στις προσωπικές προτιμήσεις.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou