Κορυφαίοι ιστότοποι στοιχημάτων Hearthstone 2024

Το Hearthstone είναι ένας δημοφιλής τίτλος esports που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Blizzard Entertainment. Παρόλο που αυτό το ψηφιακό συλλεκτικό παιχνίδι καρτών (CCG) κυκλοφόρησε μόλις το 2014, έχει τραβήξει την προσοχή περισσότερων από 100 εκατομμυρίων στοιχηματιστών esports παγκοσμίως. Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Hearthstone είναι ότι δανείζεται τους χαρακτήρες και τα αντικείμενα του από το World of Warcraft. Αυτό το τεράστιο διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων για πολλούς παίκτες (MMORPG), το οποίο κυκλοφόρησε επίσης από την Blizzard Entertainment πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, διαθέτει σχεδιασμό ανοιχτού κόσμου.

Επιτρέπει στους παίκτες να συμμετέχουν σε μια πληθώρα συναρπαστικών δραστηριοτήτων, όπως η ολοκλήρωση αποστολών και η καταπολέμηση τεράτων. Όπως ήλπιζαν οι προγραμματιστές του, πέτυχε απίστευτη εμπορική επιτυχία, θέτοντας κατά συνέπεια τα θεμέλια για τη δημιουργία οκτώ μεγάλων πακέτων επέκτασης.

Κορυφαίοι ιστότοποι στοιχημάτων Hearthstone 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Κάρτες Hearthstone

Οι κάρτες βρίσκονται στον πυρήνα του παιχνιδιού του Hearthstone. Συνήθως, αυτό το esport έρχεται με αυτούς τους τέσσερις τύπους:

 • Κάρτες Minion
 • Ορθογραφικές κάρτες
 • Κάρτες ηρώων
 • Κάρτες όπλων

Συγκεκριμένα, κάθε κάρτα είναι μοναδική και αντιπροσωπεύει τις ικανότητες, τα εφέ και τους χαρακτήρες που μπορούν να έχουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για παράδειγμα, οι κάρτες ξόρκι ενεργοποιούν ένα συγκεκριμένο εφέ μίας χρήσης και οι παίκτες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να καταστρέψουν τους αντιπάλους τους ή τα τσιράκια των τελευταίων.

Hearthstone gameplay

Η ελκυστική πτυχή του Hearthstone είναι το απλό παιχνίδι του και μπορεί να παίξει τόσο σε PC όσο και σε Mac. Οι χρήστες Android/iPhone μπορούν επίσης να κατεβάσουν τις εκδόσεις για κινητά αυτού του esport και να περάσουν την ώρα της ζωής τους παίζοντας το.

Το Hearthstone είναι ένα ανταγωνιστικό esport δύο παικτών που συνοδεύεται από αγώνες 1 vs1. Κάθε ένα μπορεί να υπερηφανεύεται για δύο αντιπάλους που συμμετέχουν σε μια μάχη ενώ παίζουν εναλλάξ τα χαρτιά τους. Οι παίκτες είναι ελεύθεροι να καλούν «minions» που μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες για λογαριασμό τους, πράγμα που σημαίνει ότι μια μάχη μπορεί να γίνει μεταξύ ενός συμμετέχοντα που ελέγχεται από υπολογιστή και ενός ανθρώπου παίκτη ή δύο ανθρώπων αντιπάλων.

Στο Hearthstone, οι παίκτες επιλέγουν έναν «ήρωα» από την παράδοση του Warcraft για να τους εκπροσωπήσει. Μερικοί από τους διαθέσιμους τρόπους παιχνιδιού είναι:

 • Solo Adventures
 • αρένα
 • μονομαχίες
 • Πεδία μάχης
 • Ταβέρνα Brawl

Στοίχημα στο Hearthstone

Το Hearthstone έχει ταξινομηθεί ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια esport για να στοιχηματίσετε, διευκρινίζοντας γιατί πολλοί παίκτες το έχουν πάρει. Όταν κάποιος θέλει να στοιχηματίσει σε αυτό, πρέπει να αναζητήσει έναν αξιόπιστο ιστότοπο στοιχημάτων Hearthstone. Η πλατφόρμα που προτιμά κάποιος θα πρέπει να παρέχει εξαιρετικές αποδόσεις και μεγάλα μπόνους για τους παίκτες αυτού του παιχνιδιού.

Αλλά το να στοιχηματίσετε με επιτυχία στο Hearthstone απαιτεί περισσότερα από την απλή επιλογή του καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων esport. Οι παίκτες έχουν επίσης την ευθύνη να μάθουν πώς λειτουργεί ή τι αναμένεται από αυτούς. Συνήθως, μπορούν να στοιχηματίσουν στα άτομα που είναι πιθανό να κερδίσουν τους αγώνες και σε άλλους παράγοντες, όπως ρόλους και χαρτιά παικτών. Επιπλέον, οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να εξοικειωθούν με τα διαθέσιμα esport στοιχήματα Hearthstone. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Νικητής αγώνα
 • Turn στοιχήματα
 • Ειδικά στοιχήματα
 • Στοιχήματα με πραγματικά χρήματα
 • Χάντικαπ στοιχήματα

Ένας παίκτης πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει καθένα από αυτά τα στοιχήματα πριν τα τοποθετήσει. Για παράδειγμα, ο νικητής του αγώνα είναι κατάλληλος για όσους σχεδιάζουν να στοιχηματίσουν στον παίκτη που πιστεύουν ότι θα κερδίσει έναν συγκεκριμένο αγώνα. Από την άλλη, τα ειδικά στοιχήματα είναι πιο συγκεκριμένα. Ένας παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει σε κάτι όπως ο παίκτης που είναι πιθανό να ολοκληρώσει πρώτος μια συγκεκριμένη δραστηριότητα εντός του αγώνα ή τα φύλλα που θα χρησιμοποιήσουν οι παίκτες καθώς προχωρούν οι αγώνες.

Γιατί είναι δημοφιλές το Hearthstone;

Μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί το Hearthstone είναι ένα από τα πιο δημοφιλή esports του σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το εξηγήσουμε αυτό. Αυτά περιλαμβάνουν:

Η κοινότητα του Διαδικτύου Hearthstone

Το Hearthstone έχει κερδίσει την εύνοια εκατομμυρίων εγγεγραμμένων παικτών που περνούν ώρες παίζοντας το. Οι περισσότεροι από αυτούς αλληλεπιδρούν με τους συνομηλίκους τους σε διάφορα φόρουμ και ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Μερικά από τα θέματα που συζητούν περιλαμβάνουν επερχόμενα τουρνουά και συμβουλές για να απολαύσετε αυτό το ψηφιακό παιχνίδι καρτών, το οποίο βοηθά τους αρχάριους να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο Hearthstone παίζοντας και στοιχηματισμού.

Παίζοντας online Hearthstone

Αυτό είναι κάτι άλλο που έχει κάνει τη δημοτικότητα του Hearthstone να αυξάνεται σταδιακά με τα χρόνια. Οι παίκτες δεν χρειάζεται να πληρούν περίπλοκες απαιτήσεις για να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται μόνο να αποκτήσουν συσκευές με τις προτεινόμενες απαιτήσεις επεξεργαστή και λειτουργικού συστήματος. Αυτά περιλαμβάνουν AMD® Athlon™ 64 X2 ή Intel® Pentium® D και Windows 7, παράθυρα 8, ή Windows 10.

Οι παίκτες των μεγάλων Hearthstone

Ένα άλλο στοιχείο που αύξησε τη δημοτικότητα αυτού του CCG είναι η φιλικότητα προς τους αρχάριους, που ανοίγει τις πόρτες στους ερασιτέχνες να μεταμορφωθούν σε μεγάλους παίκτες του Hearthstone. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Blizzard Entertainment απαιτεί από όλους τους παίκτες να εξερευνήσουν "Νέες τάξεις παικτών" πριν συμμετάσχετε στις κατάλληλες καταστάσεις κατάταξης. Αυτό τους επιτρέπει να παίζουν εναντίον άλλων άπειρων παικτών και να λαμβάνουν δωρεάν πακέτα καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι.

Γιατί το λατρεύουν οι παίκτες του Hearthstone;

Οι παίκτες του Hearthstone το θεωρούν συναρπαστικό λόγω όλων των εκπληκτικών πλεονεκτημάτων που συνοδεύει. Για αρχή, αυτό το παιχνίδι διαθέτει απίστευτα γραφικά, για να μην αναφέρουμε τον υπέρτατο σχεδιασμό ήχου. Με το συναρπαστικό παιχνίδι του, οι παίκτες περιμένουν τίποτα λιγότερο από μια φανταστική στιγμή κάθε φορά που μπαίνουν στις αίθουσες παιχνιδιών τους.

Πώς να παίξετε το Hearthstone

Μερικοί παίκτες esport έλκονται προς το Hearthstone επειδή η εκμάθησή του δεν είναι απαιτητική. Μία από τις στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο παιχνίδι είναι να βελτιώσουν τη σειρά τους εστιάζοντας στο παιχνίδι. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να παρατηρούν τη σωστή σειρά των μινιόν και ενισχύει την ποιότητα των εμπειριών τους.

Οι μεγαλύτεροι παίκτες και ομάδες της Hearthstone

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε πολλούς λάτρεις του Hearthstone αρέσει αυτό το παιχνίδι λόγω της επιρροής ορισμένων από τους πιο παραγωγικούς παίκτες του, όπως:

 • Santo Kenta (δόξα)
 • Wataru Ishibashi (posesi)
 • Yashima Nozomi (Alutemu)
 • Thijs Molendijk (Thijs)
 • Jerome Faucher (Monsanto)
 • Brian Eason (bloodyface)
 • Σιμόν Λιγκουόρι (Λέτα)
 • Enzo Flock (Warma)

Πολλοί παίκτες ακολουθούν επίσης το δημοφιλές Hearthstone ομάδες για να στοιχηματίσετε τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παραδείγματα είναι:

 • Team Liquid
 • Nova eSports
 • Ομάδα SoloMid
 • Σύννεφο 9
 • Fnatic
 • G2 Esports
 • Team Secret
 • Διαστημικό παιχνίδι
 • Αυτοκρατορία του Ντάλας
 • Comrade Gaming

Υπάρχει πρωτάθλημα Hearthstone;

Ναί. Υπάρχει ένα ετήσιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hearthstone και είναι μια τεράστια προσφορά για ολόκληρη την κοινότητα αυτού του παιχνιδιού τράπουλας. Οκτώ αξιόλογοι παίκτες του Hearthstone διαγωνίζονται για ένα προκαθορισμένο χρηματικό έπαθλο κατά τη διάρκεια αυτού του διαγωνισμού. Αυτά είναι από την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, την Αμερική και την Κίνα.

Το πρώτο τουρνουά Hearthstone πραγματοποιήθηκε το 2013, μήνες πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα αυτό το παιχνίδι. Η Blizzard επέλεξε τους οκτώ διακεκριμένους παίκτες του Hearthstone που έλαβαν μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό. Ο Artosis (Daniel Ray Stemkoski), ένας από τους πιο εξέχοντες παίκτες esports, κέρδισε αυτόν τον διαγωνισμό, κερδίζοντας το πολυπόθητο "Μεγάλος Δάσκαλος της Εστίας" τίτλος.

Ακολούθησαν περισσότερα τουρνουά, με το τελευταίο να είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hearthstone 2021 που διεξήχθη μεταξύ 18 και 19 Δεκεμβρίου. Ο Ιάπωνας Wataru Ishibashi, ευρέως γνωστός ως "posesi" κέρδισε, παίρνοντας ένα απίστευτο έπαθλο $200.000. Ο Ποσέζι κέρδισε τη δόξα (Σάτο Κέντα) με 3-2 στον τελικό αγώνα, αλλά ο τελευταίος έλαβε επίσης έπαθλο 100.000 $.

Στοίχημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Hearthstone

Οι λάτρεις του στοιχήματος του Hearthstone esport μπορούν να επισκεφτούν το κανάλι YouTube του Hearthstone Esports για να μεταδώσουν τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Hearthstone. Θα απλοποιήσει τη διαδικασία στοιχηματισμού εξοπλίζοντάς τους με ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τους παίκτες και το τουρνουά. Οι διαθέσιμες γλώσσες είναι:

 • Αγγλικά
 • Ιαπωνικά
 • Μανταρίνι
 • Ισπανικά (LATAM)
 • κορεάτης
 • Πορτογαλικά (LATAM)

Κάποιος πρέπει να συνδέσει τον λογαριασμό του Blizzard Battle.net και YouTube για να παρακολουθήσει τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Hearthstone και να λάβει διάφορα βραβεία. Συνιστάται να μάθουν πρώτα τους κανόνες καταλληλότητας για να τους υπακούουν και να απολαμβάνουν απρόσκοπτη τηλεθέαση.

Στοίχημα στο Hearthstone σε παρόχους

Τα στοιχήματα Hearthstone είναι πολύ πιο ικανοποιητικά όταν ένας παίκτης επιλέγει μια κορυφαία εφαρμογή στοιχημάτων esports που το παρέχει. Σημειωτέον, αυτό δεν είναι πάντα ένα αεράκι, κυρίως για τους νέους λάτρεις των στοιχημάτων esports. Ποιους παράγοντες πρέπει να προσέχουν αυτοί οι παίκτες; Δείτε μερικά από αυτά παρακάτω.

Πιθανότητα

Διάφοροι πάροχοι προσφέρουν διαφορετικές αποδόσεις για τους παίκτες του Hearthstone. Οι παίκτες που λαχταρούν να απολαύσουν αξέχαστες στοιχηματικές εμπειρίες πρέπει να επιλέξουν πλατφόρμες με ευνοϊκές αποδόσεις, καθώς μεταφράζονται σε υψηλότερες πληρωμές.

Προσφορές

Μπόνους εμπλουτίστε τις στοιχηματικές εμπειρίες των παικτών. Επομένως, όσοι στοιχηματίζουν στο Hearthstone θα πρέπει να αρκεστούν σε ιστότοπους στοιχημάτων esport που παρέχουν προσοδοφόρες προσφορές, ώστε να μπορούν να στοιχηματίσουν σε περισσότερους αγώνες, ομάδες ή παίκτες.

Μέθοδοι πληρωμής

ο καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esport δέχονται διάφορα ασφαλή μέθοδοι πληρωμής για τη διευκόλυνση αξιόπιστων αναλήψεων και καταθέσεων. Οι επιλογές που παρέχει θα πρέπει επίσης να υποστηρίζουν πολλά νομίσματα για να κάνουν την κατάθεση και την ανάληψη μετρητών πιο βολική για τους παίκτες του Hearthstone σε όλο τον κόσμο.

Στερεή εξυπηρέτηση πελατών

Μια εξαιρετική πλατφόρμα στοιχηματισμού Hearthstone δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες των παικτών και χρησιμοποιεί αξιόπιστους ειδικούς υποστήριξης πελατών για να τις καλύψει. Αυτοί οι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι πολύγλωσσοι, φιλικοί, υπομονετικοί και προσβάσιμοι όλη μέρα και νύχτα.

Σήμερα, ορισμένοι από τους κορυφαίους παρόχους Hearthstone στην αγορά περιλαμβάνουν τους 22Bet, Megapari, Betmaster, Casumo και Betwinner. Αν και αυτές οι πλατφόρμες δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες, έχουν τη φήμη ότι προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στοιχηματισμού esports.

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες Hearthstone και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Όπως συνιστάται, οι παίκτες του Hearthstone θα πρέπει να ψάχνουν στο διαδίκτυο για όλες τις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με αυτό το CCG για να κάνουν τα πιο ακριβή στοιχήματα. Αυτό περιλαμβάνει τις ομάδες υψηλού επιπέδου αυτού του παιχνιδιού, όπως οι ακόλουθες:

 • Team Liquid: Αυτή η ομάδα της Hearthstone ιδρύθηκε το 2000 στην Ολλανδία. Σήμερα, νιώθει περήφανη που βρίσκεται στο πρωτάθλημα των καλύτερων οργανισμών esports, με παίκτες που ειδικεύονται στο Hearthstone και άλλα παιχνίδια όπως το League of Legends, το Dota 2, το Heroes of the Storm, το Apex Legends και το Valorant.
 • Σύννεφο 9: Αυτή η ομάδα παιχνιδιών ιδρύθηκε στη Βόρεια Αμερική. Έρχεται με επαγγελματίες παίκτες γνωστούς για εξαιρετικές δεξιότητες στο Hearthstone και άλλα δημοφιλή esports όπως το Counter-Strike: Global Offensive, το Dota 2, το Smite και το League of Legends.
 • Comrade Gaming: Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει επίσης να προσέχουν την Comrade Gaming, μια ομάδα τυχερών παιχνιδιών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο με παίκτες της Hearthstone από διάφορα μέρη της Ευρώπης.
 • Ομάδα SoloMid: Ορισμένοι λάτρεις των esports γνωρίζουν αυτήν την ομάδα ως TSM, η οποία εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και διαθέτει εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες στο Hearthstone και μια μακρά λίστα άλλων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Battlegrounds Mobile India, Fortnite, League of Legends, Rainbow Six Siege, Apex Legends και Magic: The Gathering Arena.

Σημειωτέον, αυτές δεν είναι οι μόνες εξαιρετικές ομάδες της Hearthstone. Οι παίκτες θα πρέπει επίσης να ερευνήσουν άλλα, όπως τα Ace Breakers EU, Team Ascension, FlowEsports, Infected Gaming, ROOT Gaming, Meet Your Makers και Team Archon.

Υπέρ και κατά

Παρακάτω, δείτε τα κορυφαία πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Hearthstone.

Πλεονεκτήματα

 • Υψηλή ποιότητα: Το Hearthstone είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα συλλεκτικά παιχνίδια καρτών που είναι διαθέσιμα σήμερα. Η συνολική σχεδίασή του είναι ελκυστική, για να μην αναφέρουμε ότι είναι μια φιλική προς το mainstream, γυαλιστερή επιλογή που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μέγιστη ψυχαγωγία τόσο στους παίκτες όσο και στους θαυμαστές.
 • Προσιτότητα: Οι λάτρεις του Hearthstone δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα για να το παίξουν αφού είναι δωρεάν. Στη συνέχεια, αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows και Mac OS X, εκτός από smartphone Android, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή ενός παίκτη δεν είναι ο απόλυτος καθοριστικός παράγοντας για το αν τους αρέσει το Hearthstone ή όχι. Επιπλέον, προσφέρεται από μια πληθώρα εφαρμογών στοιχηματισμού esports, δίνοντας στους παίκτες πολλές επιλογές που πρέπει να εξετάσουν όταν θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτό.
 • Ζωντανή κοινότητα: Το Hearthstone μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια, ποικιλόμορφη και ζωηρή κοινότητα στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν παίκτες και οπαδοί για να μιλήσουν και να μάθουν περισσότερα γι' αυτήν. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, παρά το επίπεδο εμπειρίας ή τις γνώσεις τους σχετικά με τα συλλεκτικά παιχνίδια με κάρτες. Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Hearthstone είναι προσβάσιμα μέσω πλατφορμών όπως το YouTube, το Twitch, το Facebook, το Reddit και το Twitter.
 • Απλότητα: Πολλοί παίκτες έχουν ομολογήσει ότι δυσκολεύτηκαν να κατανοήσουν το Hearthstone και τον τρόπο λειτουργίας του. Ενώ ορισμένοι από αυτούς είναι αρχάριοι που μόλις μπήκαν στον κόσμο των esports, άλλοι είναι επαγγελματίες με τεράστιες γνώσεις σχετικά με αυτά τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Warcraft.

Ενάντιος

 • Οι παίκτες πρέπει να βήξουν μερικά δολάρια για να ανοίξουν τις τελευταίες επεκτάσεις του Hearthstone.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Hearthstone

Όλοι οι παίκτες του Hearthstone θα πρέπει να κατανοήσουν τις αποδόσεις αυτού του CCG πριν ποντάρουν. Συνήθως, οι παίκτες στοιχημάτων τα υπολογίζουν, αλλά όχι με παρόμοιο τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που αυτά που προσφέρονται από έναν ιστότοπο μπορεί να διαφέρουν από έναν άλλο. Ευτυχώς, λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε άλλο άθλημα, οπότε αν κάποιος έχει εμπειρία στο να στοιχηματίσει στο δεύτερο, μπορεί να τα καταλάβει αβίαστα.

Οι πιο δημοφιλείς αποδόσεις Hearthstone είναι οι δεκαδικές αποδόσεις, χάρη στην ευθύτητα τους. Με αυτούς, είναι πολύ εύκολο για κάποιον να υπολογίσει τις πιθανές αποδόσεις του με βάση τα πονταρίσματά του. Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε ότι ο παίκτης Y του Hearthstone έχει αποδόσεις 3,22 και ένας παίκτης στοιχηματίζει με $10, είναι πιθανό να λάβει $32,2 (3,22 x 10) εάν κερδίσει.

Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέχουν αποδόσεις γραμμής χρήματος, οι οποίες αναφέρονται επίσης ως αμερικανικές αποδόσεις. Αυτά παρουσιάζονται με τα θετικά (+) ή πλην (-) ως προθέματά τους. Ενώ οι αρνητικές (-) πιθανότητες (αγαπημένα) υποδεικνύουν το ποσό που πρέπει να ποντάρετε για να κερδίσετε 100 $, οι θετικές (+) δείχνουν το ποσό που πρέπει να κερδίσετε για κάθε ποντάρισμα 100 $ και συνήθως αποδίδονται σε αουτσάιντερ.

Οι παίκτες μπορεί επίσης να βρουν μπουκ με κλασματικές αποδόσεις που παρουσιάζονται σε κλασματική μορφή. Η ανάγνωσή τους είναι εύκολη. Για παράδειγμα, αν είναι ¼, δεν είναι ευνοϊκά, αφού οι παίκτες κερδίζουν 1 $ για κάθε 4 $ που επενδύουν. Συνήθως, ο επάνω αριθμός αντιπροσωπεύει την πληρωμή, ενώ ο κάτω δείχνει το ποσό του στοιχήματος.

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα Hearthstone

Η επίσκεψη απροετοίμαστη σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων Hearthstone αποθαρρύνεται επειδή ένας παίκτης μπορεί να κάνει πολλές λάθος κινήσεις και να χάσει ολόκληρο το bankroll του. Μία από τις συμβουλές που πρέπει να έχουν πάντα υπόψη είναι ότι η γνώση σχετικά με αυτό το παιχνίδι τους δίνει τη δύναμη να τοποθετούν νικηφόρα στοιχήματα. Επομένως, οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να κατανοούν όλες τις πτυχές του Hearthstone, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων, των πακέτων επέκτασης, των τουρνουά και των κατηγοριών.

Και πάλι, οι παίκτες του Hearthstone συμβουλεύονται να είναι επιλεκτικοί και αντικειμενικοί όταν στοιχηματίζουν σε αυτό το παιχνίδι τράπουλας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το να ποντάρετε σε έναν παίκτη επειδή του αρέσει είναι λάθος στρατηγική. Αντίθετα, οι παίκτες θα πρέπει να στοιχηματίζουν μόνο σε αγώνες και παίκτες για τους οποίους είναι τουλάχιστον σίγουροι. Το να στοιχηματίζετε σε κάθε αγώνα ή τουρνουά για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη είναι επίσης μια κακή ιδέα.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
esports
About

Ο Jun-ho Kim, ο δυναμικός μαέστρος των Esports της Νότιας Κορέας, στέκεται ως φάρος γνώσης στο EsportRanker. Συνδυάζοντας την αναλυτική ικανότητα με την έμφυτη αγάπη για τα παιχνίδια, ο Jun-ho ξετυλίγει την περίπλοκη ταπετσαρία των διαδικτυακών διαγωνισμών, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες παραμένουν ενημερωμένοι και εμπνευσμένοι.

Send email
More posts by Jun-ho Kim