Ο καλύτερος σας οδηγός στοιχήματος Mortal Kombat 2023

Πολλά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια esport προέρχονται από αρκετά πρόσφατα franchise. Ωστόσο, η σειρά Mortal Kombat είναι διαφορετική επειδή τα ανταγωνιστικά τουρνουά έχουν λάβει χώρα από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Αυτό σημαίνει ότι προηγείται της ίδιας της έννοιας του αθλητικού τζόγου που βασίζεται στο Διαδίκτυο. Ενώ οι μεταγενέστερες δόσεις του Mortal Kombat έκαναν προόδους στα γραφικά και το gameplay, τα βασικά στοιχεία παρέμειναν τα ίδια από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού το 1992.

Οι παίκτες ελέγχουν έναν χαρακτήρα που πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε εχθρούς σε αγώνες 1v1. Όταν είτε ο παίκτης είτε ο εχθρός έχουν εξαντληθεί από αρκετή υγεία, μπορούν να σκοτωθούν με μια τελική κίνηση.

Ο καλύτερος σας οδηγός στοιχήματος Mortal Kombat 2023
Τι κάνει το Mortal Combat ξεχωριστό;

Τι κάνει το Mortal Combat ξεχωριστό;

Ανάλογα με τον χαρακτήρα που επιλέγεται, υπάρχει ένας συνδυασμός άοπλων και βασισμένων σε όπλα στυλ επίθεσης προς χρήση. Το στοίχημα Mortal Kombat esport είναι σχετικά απλό. Ο παίκτης θα πρέπει συνήθως να προβλέψει ποιος από τους δύο παίκτες θα κερδίσει μια νίκη. Επομένως, αυτό το στυλ στοιχηματισμού έχει ευρεία απήχηση.

Στα esports, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μάχης για να επιλέξουν οι άνθρωποι. Το Mortal Kombat έχει αντέξει στο πέρασμα των δεκαετιών γιατί προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους παίκτες όσο και για τους θεατές. Διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό σύμπαν γεμάτο με πολύ αξέχαστους χαρακτήρες.

Οι Scorpion, Sub-Zero και Johnny Cage έχουν γίνει εμβληματικές φιγούρες για τους θαυμαστές των βιντεοπαιχνιδιών. Αργότερα παιχνίδια έχουν δώσει άδεια σε άλλους χαρακτήρες από τη δημοφιλή κουλτούρα. Αυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις των στοιχημάτων esports μπορούν να στοιχηματίσουν στον Freddy Krueger, τον Jason Voorhees, τον Predator, τον Terminator και τον Robocop, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Η σειρά έχει γίνει επίσης ξεχωριστή χάρη στις διαβόητες βίαιες τελικές κινήσεις της. Αυτά είναι γνωστά ως "Fatalities" και τείνουν να είναι εξαιρετικά βάναυσα. Αν και αυτό μπορεί να αποθαρρύνει μερικούς από τους πιο αυθόρμητους θαυμαστές στοιχημάτων βιντεοπαιχνιδιών, αυτές οι ακολουθίες λατρεύονται από αυτούς που απολαμβάνουν τα σπλαχνικά μέσα. Στην ουσία, παρέχει το ίδιο είδος ψυχαγωγίας που παρατηρήθηκε στις αρένες των μονομάχων του παρελθόντος. Ωστόσο, το κάνει σε ένα περιβάλλον ψηφιακής φαντασίας.

Τι κάνει το Mortal Combat ξεχωριστό;
Στοίχημα στο Mortal Kombat online

Στοίχημα στο Mortal Kombat online

Το στοίχημα Mortal Kombat είναι πολύ πιο απλό από πολλά ηλεκτρονικά παιχνίδια εκεί έξω, χάρη στους περιορισμούς των αγώνων. Βάζουν δύο παίκτες ο ένας εναντίον του άλλου. Εάν ο παίκτης θέλει απλώς να κάνει μια πρόβλεψη για τον νικητή του γύρου, τότε οι πιθανότητες είναι αρκετά δίκαιες. Εάν οι ανταγωνιστές ταιριάζουν ισομερώς, τότε θα μπορούσε να δώσει στους παίκτες μια ευκαιρία 50/50. Για αυτόν τον λόγο, η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχημάτων Mortal Kombat περιστρέφεται γύρω από την επιλογή ενός πιθανού πρωταθλητή αγώνα.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές εάν οι άνθρωποι θέλουν κάτι πιο περίπλοκο. Αντίθετα, μπορούσαν να στοιχηματίσουν τη διάρκεια ενός αγώνα ή τον αριθμό των γύρων. Οι χαρακτήρες συνήθως πεθαίνουν με την πλήρη εξάντληση της υγείας τους ή με ένα Fatality. Ένα στοίχημα Mortal Kombat μπορεί να τοποθετηθεί προβλέποντας ποιο θα συμβεί.

Ο αριθμός των γύρων σε έναν αγώνα μπορεί να ποικίλλει πολύ. Θα εξαρτηθεί από τις ενέργειες των παικτών. Μερικές φορές ένας πράκτορας στοιχημάτων θα προσφέρει ένα στοίχημα over/under για τους συνολικούς γύρους ανά αγώνα. Εναλλακτικά, ο παίκτης θα μπορούσε να στοιχηματίσει σε πόσους γύρους θα κερδίσει ένας μεμονωμένος χαρακτήρας. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να γνωρίζουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τυχόν άκρα που μπορεί να έχει ο άλλος χαρακτήρας πριν ποντάρετε.

Στοίχημα στο Mortal Kombat online
Γιατί είναι δημοφιλές το Mortal Kombat;

Γιατί είναι δημοφιλές το Mortal Kombat;

Δεν είναι τυχαίο που αυτή η σειρά κράτησε τόσο πολύ. Από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, οι προγραμματιστές κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι που αρέσει σε πολλούς διαφορετικούς παίκτες. Προσφέρει τους γνώριμους μηχανισμούς άλλων τίτλων μάχης, αλλά με ικανοποιητικό στρογγυλό τέλος χάρη στη λειτουργία Fatality.

Σημαίνει ότι ακόμη και ο ηττημένος μπορεί να απολαύσει ένα σπλαχνικό animation του χαρακτήρα του που τελειώνει. Τα χειριστήρια είναι επίσης απλά στην εκμάθηση και έχουν παραμείνει σταθερά για τα περισσότερα παιχνίδια. Η δημοτικότητα έχει ενισχυθεί από τις προσθήκες πολυμέσων στο franchise, συμπεριλαμβανομένων πολλών ταινιών ζωντανής δράσης.

Διαδικτυακή κοινότητα

Από η σειρά υπάρχει εδώ και 30 χρόνια, είναι λογικό να υπάρχει ένας ακμάζων θαυμαστής. Το Διαδίκτυο έχει συγκεντρώσει βετεράνους παίκτες που θυμούνται τις παλιότερες δόσεις και μια νέα γενιά που έχει εμμονή με τις μεταγενέστερες. Όσον αφορά τα eSports, υπάρχουν αρκετά δημοφιλή φόρουμ.

Μπορούν να ενημερώνουν τους ανθρώπους για τις νέες εξελίξεις των τουρνουά. Αυτοί οι ιστότοποι είναι επίσης καλοί πόροι για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε έναν πιθανό νικητή. Πολλοί επαγγελματίες παίκτες του Mortal Kombat δημοσιεύουν ακόμη και βίντεο με τις καλύτερες εμφανίσεις τους στο διαδίκτυο. Η παρακολούθηση τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ερευνήσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους.

Παίζοντας Mortal Kombat online

Στο παρελθόν, κανένα από τα πρώτα παιχνίδια Mortal Kombat δεν προσέφερε διαδικτυακό παιχνίδι. Αυτό άλλαξε με περισσότερες τρέχουσες εκδόσεις. Για παράδειγμα, όταν το Mortal Kombat 11 κυκλοφόρησε το 2019, προτάθηκε οι παίκτες να παραμένουν πάντα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Μερικά από τα minigames ήταν προσβάσιμα μόνο μέσω Διαδικτύου.

Αυτό ακολουθεί μια δημοφιλή τάση στον κλάδο συνολικά. Οι τελευταίες γενιές κονσολών παρέχουν συνεχή σύνδεση, ώστε να μπορούν να εγκατασταθούν νέες ενημερώσεις. Εκτός από τη λειτουργία ιστορίας, οι παίκτες μπορούν να προκαλέσουν τους φίλους τους online μέσω αγώνων για πολλούς παίκτες. Αυτή η λειτουργία συνήθως αποτελεί τη βάση για τουρνουά eSport.

Οι παίκτες του Big Mortal Kombat

Σε όλη την ιστορία αυτού του franchise, οι διοργανωτές του πρωταθλήματος έχουν προτιμήσει την τελευταία δόση για χρήση σε διαγωνισμούς. Αυτή τη στιγμή είναι το Mortal Kombat 11 (MK11). Επομένως, οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν τους καλύτερους παίκτες σε αυτόν τον συγκεκριμένο τίτλο, εάν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κάνουν ένα επιτυχημένο στοίχημα.

Πολλά παιχνίδια eSport διαθέτουν πρωταθλητές από μια διαφορετική γκάμα υπόβαθρου. Ωστόσο, οι κορυφαίοι παίκτες για το MK 11 είναι όλοι από τις ΗΠΑ. Οι ετικέτες παικτών τους είναι οι Wuuuzie, Burninini007, Woolender, Han Rashid και Fadedsal. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιτυχία ενός παίκτη συχνά εξαρτάται από τον χαρακτήρα που θα επιλέξει.

Γιατί είναι δημοφιλές το Mortal Kombat;
Παγκόσμιο Κύπελλο Mortal Kombat

Παγκόσμιο Κύπελλο Mortal Kombat

Ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων esport θα προσφέρει αγορές για το μεγαλύτερα τουρνουά εντός της κοινότητας Mortal Kombat. Αυτή η σειρά εστιάζει σε έναν φανταστικό διαγωνισμό όπου συγκεντρώνονται όλοι οι μεγαλύτεροι μαχητές του σύμπαντος. Ως εκ τούτου, είναι εκπληκτικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πραγματικός κόσμος οριστικό γεγονός για το esport. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό.

Οι προγραμματιστές κυκλοφορούν τακτικά νέα παιχνίδια Mortal Kombat. Θεωρητικά, αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα. Άλλα franchise όπως Γάδος και Πεδίο μάχης ωφεληθείτε πραγματικά από την ύπαρξη ενημερωμένων δόσεων για εμφάνιση σε αγώνες υψηλού προφίλ. Ωστόσο, κάθε φορά που βγαίνει το τελευταίο παιχνίδι Mortal Kombat, δημιουργεί μια επαναφορά εντός της κοινότητας. Επιπλέον, οι προγραμματιστές σταματούν να παρέχουν ζωτικές ενημερώσεις σε δημοφιλείς παλαιότερους τίτλους.

Παρά αυτά τα προβλήματα, οι παίκτες μπορούν ακόμα να στοιχηματίσουν σε πρωταθλήματα που βασίζονται στο Mortal Kombat. Τείνουν να εστιάζουν σε μια τοπική περιοχή. Καλά παραδείγματα περιλαμβάνουν το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής και τη La Liga. Το InterKontinental Kombat προσπαθεί να συγκεντρώσει περισσότερες κοινότητες.

Ωστόσο, περιορίζεται κυρίως στην Ωκεανία και την Ευρώπη. Ένα από τα ευρύτερα τουρνουά είναι το ESL Mortal Kombat X Pro League. Ο νικητής αναφέρεται συχνά ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Παρόλα αυτά, η κοινότητα των eSports του Mortal Kombat στερείται οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί παγκόσμιο κύπελλο.

Παγκόσμιο Κύπελλο Mortal Kombat
Στοιχήματα σε παρόχους esports

Στοιχήματα σε παρόχους esports

Σε Ιαπωνία, η αγορά στοιχημάτων για τη σειρά Mortal Kombat είναι αρκετά δημοφιλής. Ωστόσο, οι παίκτες στη Δύση θα παρατηρήσουν ότι είναι πολύ πιο εξειδικευμένο. Μπορεί να δυσκολεύονται να βρουν μια εφαρμογή στοιχηματισμού βιντεοπαιχνιδιών ή ιστότοπο που να εξυπηρετεί αυτά τα τουρνουά.

Το Mortal Kombat 11 είναι η πιο πρόσφατη δόση της σειράς. Επομένως, οι περισσότεροι bookmakers θα επικεντρωθούν σε αυτό. Οι παίκτες θα έχουν επίσης καλύτερη τύχη να βρουν αγορές κατά τη διάρκεια ενός από τα υψηλού προφίλ εκδηλώσεις Mortal Kombat. Η πιθανότητα να έχει πρακτορείο στοιχημάτων θα εξαρτηθεί από την προσοχή που θα κερδίσει από τα μέσα ενημέρωσης γενικά.

Παρόλο που μπορεί να είναι ένας αγώνας για εύρεση διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων esport με τα στοιχήματα Mortal Kombat, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Οι καλύτεροι πάροχοι θα προσφέρουν μια σειρά από διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού. Τα στοιχήματα Round Winner είναι δημοφιλή για πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες θα θέλουν κάτι πιο συγκεκριμένο.

Είναι επίσης καλή ιδέα να επιλέξετε έναν πάροχο που προσφέρει πρόσβαση σε ζωντανές ροές αγώνων. Τουλάχιστον, θα πρέπει να παρέχουν ενημερωμένες στατιστικές πληροφορίες με τη μορφή γραφικών. Εάν τα στοιχήματα Mortal Kombat γίνουν πιο εμφανή στην κοινότητα των esports, τότε θα μπορούσε να αυξηθούν οι ιστότοποι στοιχημάτων που εστιάζουν σε αυτά.

Στοιχήματα σε παρόχους esports
Αξιόλογες ομάδες της ΜΚ

Αξιόλογες ομάδες της ΜΚ

Όταν πρόκειται για στοιχήματα esports, είναι πάντα καλή ιδέα ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το πρόβλημα είναι ότι το Mortal Kombat είναι περιορισμένο όσον αφορά τον αριθμό των τουρνουά υψηλού προφίλ. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να προσδιορίσουν ποιες ομάδες έχουν εξαιρετικές επιδόσεις. Ωστόσο, με τα χρόνια, αρκετοί από αυτούς έχουν αποδείξει τον εαυτό τους.

Αυτοί οι οργανισμοί τείνουν να παίζουν σε αγώνες για πολλούς διαφορετικούς τίτλους παιχνιδιών. Είναι πολύ σπάνιο οι ομάδες να επικεντρώνονται αποκλειστικά στη σειρά Mortal Kombat. Στην πραγματικότητα, από το top 10, μόνο μία ομάδα έχει παίξει περισσότερα από εννέα τουρνουά συνολικά. Οι ακόλουθες ομάδες αναφέρονται συχνά ως οι ισχυρότεροι διεκδικητές:

 • Echo Fox
 • NASR eSports
 • UYU
 • beastcoast
 • Panda Global
 • Κακές ιδιοφυΐες
 • Noble eSports
 • Σκοτεινής όψης
 • Ιππότες του Πίτσμπουργκ
 • Περίπου eSports

Όταν ψάχνετε για τις ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις, είναι συνετό να προτιμάτε εκείνες που τα έχουν πάει καλά σε άλλα παιχνίδια μαχητικού είδους. Αυτό συμβαίνει επειδή το Mortal Kombat απαιτεί το ίδιο σύνολο δεξιοτήτων. Όταν δύο από τις ομάδες με τη μεγαλύτερη επιρροή έρχονται αντιμέτωπες, είναι πιο δύσκολο να προσδιοριστεί ένας πιθανός νικητής. Ο παίκτης θα πρέπει να σκεφτεί ποιος έχει το πλεονέκτημα.

Αξιόλογες ομάδες της ΜΚ
Υπέρ και κατά

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

 • Αυτή είναι μια εμβληματική σειρά παιχνιδιών που έχει 30 χρόνια περιεχομένου για να απολαύσετε.
 • Με κάθε νέο παιχνίδι, τα γραφικά και η μηχανική του παιχνιδιού βελτιώνονται. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν μόνο έναν πιθανό νικητή από δύο ανταγωνιστές. Αυτό τους δίνει μια καλή ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα νικητήριο στοίχημα.
 • Τα τελευταία χρόνια, χαρακτήρες από άλλα εμβληματικά στοιχεία της ποπ κουλτούρας έχουν συμπεριληφθεί στα παιχνίδια.
 • Αυτό είναι το ιδανικό είδος παιχνιδιού για άτομα που θέλουν μια απλή εμπειρία στοιχηματισμού.
 • Οι λάτρεις της σπλαχνικής δράσης θα απολαύσουν την παρακολούθηση αγώνων.
 • Υπάρχει δυνατότητα για περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων να προσφέρουν αγορές Mortal Kombat στο μέλλον.

Μειονεκτήματα

 • Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τουρνουά που να λειτουργεί ως παγκόσμιο πρωτάθλημα.
 • Η ακραία φύση της βίας θα μπορούσε να αποθαρρύνει ορισμένους παίκτες.
 • Ανάμεσα σε κάθε δόση, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα συνέπειας του παιχνιδιού. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι παίκτες αγωνίζονται να αποκτήσουν μια σημαντική εικόνα για το τι πρέπει να αναζητήσουν σε έναν νικητή.
 • Οι παίκτες πιθανότατα θα δυσκολευτούν να βρουν έναν πάροχο για αυτήν την αγορά.
 • Το franchise δεν έχει αποκτήσει την ίδια δημοτικότητα στα eSports με άλλες μάρκες υψηλού προφίλ.
 • Προκειμένου να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα στο στοίχημα, οι παίκτες πρέπει να ερευνήσουν τα δυνατά/αδύναμα σημεία δεκάδων χαρακτήρων.
Υπέρ και κατά
Καλύτερες πιθανότητες Mortal Kombat

Καλύτερες πιθανότητες Mortal Kombat

Οι έμπειροι τζογαδόροι θα αναζητήσουν παιχνίδια που έχουν όσο το δυνατόν λιγότερους πιθανούς νικητές. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνουν τις πιθανότητές τους να βάλουν ένα επιτυχημένο στοίχημα. Το Mortal Kombat είναι δημοφιλές στους παίκτες λόγω του γεγονότος ότι σε κάθε αγώνα, υπάρχουν μόνο δύο άτομα που ανταγωνίζονται για τη νίκη. Επομένως, δεν υπάρχει μέση λύση όταν πρόκειται για αποδόσεις στοιχηματισμού esport. Θα είναι είτε 1:1 είτε 2:1. Εάν το στοίχημα επικεντρώνεται στο ποιος θα κερδίσει τον αγώνα, τότε μπορεί να δοθεί επιστροφή χρημάτων ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Εάν οι παίκτες αναζητούν πιο δελεαστικές αποδόσεις με καλύτερες πληρωμές, μπορούν να επιλέξουν ένα πιο συγκεκριμένο στοίχημα. Για παράδειγμα, μπορούν να προβλέψουν πόσο θα διαρκέσει ο αγώνας ή πόσους γύρους θα κερδίσει ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας.

Ωστόσο, αυτά τα στοιχήματα είναι επίσης πιο ριψοκίνδυνα. Οι bookmakers θα γνωρίζουν τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν αυτά τα παιχνίδια. Χαρακτήρες όπως το Sub-Zero έχουν πλεονεκτήματα που τους κάνουν πιο πιθανό να κερδίσουν. Επομένως, ο χαρακτήρας που επιλέγει ο παίκτης μπορεί επίσης να επηρεάσει τις πιθανότητες. Ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων λαμβάνουν επίσης υπόψη τις προηγούμενες επιδόσεις τους.

Καλύτερες πιθανότητες Mortal Kombat
Mortal Kombat στοιχηματικές συμβουλές και κόλπα

Mortal Kombat στοιχηματικές συμβουλές και κόλπα

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές για να διαλέξετε, η καθεμία με διαφορετικό επίπεδο κινδύνου. Σε ορισμένους παίκτες αρέσει να στοιχηματίζουν σκόπιμα σε έναν αουτσάιντερ. Ο λόγος είναι ότι οι αγώνες Mortal Kombat είναι 1v1. Επομένως, ακόμη και το αουτσάιντερ πιθανότατα θα κερδίσει μια ενδεχόμενη νίκη. Η ιδέα είναι ότι όταν το κάνουν, θα καλύψει τις απώλειες από άλλα στοιχήματα.

Μια άλλη τακτική είναι να στοιχηματίζετε στον αριθμό των θανάτων σε έναν γύρο με βάση τον μέσο όρο ανά τουρνουά. Αυτό τείνει να είναι περίπου 2,5. Ωστόσο, αυτά τα στοιχήματα έχουν αρκετά χαμηλές πληρωμές. Ανεξάρτητα από τη φύση του στοιχήματος Mortal Kombat, είναι πάντα συνετό να αναζητάτε στατιστικά στοιχεία για παιχνίδια Mortal Kombat.

Mortal Kombat στοιχηματικές συμβουλές και κόλπα