Kαλύτερα Μπόνους Esports

Αυτός ο οδηγός μπόνους στοιχημάτων eSports εξετάζει σε βάθος όλες τις καλύτερες προσφορές στη σκηνή των ηλεκτρονικών αθλητικών στοιχημάτων, πώς λειτουργούν και, κυρίως, πώς μπορούν να διεκδικήσουν και να τις χρησιμοποιήσουν οι παίκτες του στοιχήματος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα eSports στοιχήματα αναλαμβάνουν. Ενώ ο κλάδος αναπτυσσόταν αργά πριν από την πανδημία, η διακοπή των ζωντανών αγώνων στην κορύφωση του Covid-19 έδωσε νέα ζωή στα eSports. Σήμερα, η βιομηχανία στοιχημάτων eSports ανθίζει και κάθε bookmaker θέλει ένα κομμάτι της τούρτας - τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες στοιχηματισμού eSports. Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports προσφέρουν προσοδοφόρες προσφορές, γνωστές αλλιώς ως μπόνους στοιχήματος.

Μπόνους επιστροφής χρημάτων

Εάν δεν μπορείτε να ανακαλύψετε προσφορές επιστροφής μετρητών στον ιστότοπο στοιχημάτων eSport που προτιμάτε, υπάρχουν άλλες στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το καλύτερο διαθέσιμο μπόνους επιστροφής μετρητών. Μια προσέγγιση είναι η απλή αναζήτηση στο Google για μπόνους επιστροφής μετρητών. Αυτή είναι μια από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους για τον εντοπισμό του μπόνους που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Απλώς αναζητήστε τις φράσεις μπόνους επιστροφής χρημάτων, ακολουθούμενη από την επιλογή ενός αξιόπιστου ιστότοπου στοιχημάτων eSport, όπως Betway, Betsson ή 1xBet, και το προτιμώμενο eSport, εάν υπάρχει.

Εμφάνιση περισσότερων
Κωδικοί μπόνους

Το στοίχημα στα esports είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά ποντάροντας σε παιχνίδια που κυμαίνονται από Dota 2 και League of Legends έως CS:GO και Valorant. Ένας κωδικός προώθησης ιστότοπου στοιχημάτων eSports, γνωστός και ως κωδικός προσφοράς, είναι ένας κωδικός που αποτελείται από γράμματα ή ψηφία που οι παίκτες μπορούν να πληκτρολογήσουν σε ένα προωθητικό πλαίσιο σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων για να λάβουν κάποιο είδος ειδικού κινήτρου. Ένας κωδικός προσφοράς στοιχηματισμού χρησιμοποιείται γενικά από τους στοιχηματιστές ως στρατηγική απόκτησης για να βοηθήσει στην προσέλκυση νέων πελατών και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με τα eSports στοιχήματα.

Εμφάνιση περισσότερων
Μπόνους κατάθεσης

Τα μπόνους κατάθεσης είναι μια συναρπαστική προσφορά τόσο για τακτικούς όσο και για περιστασιακούς παίκτες. Ένας αυξανόμενος αριθμός διαδικτυακών καζίνο έχει αυξηθεί σε προσφορές διαδικτυακών στοιχημάτων για να προσελκύσει νέους και επανερχόμενους πελάτες. Υπάρχουν πολλά μπόνους κατάθεσης, αλλά τα δωρεάν στοιχήματα χωρίς μπόνους κατάθεσης έχουν αποδειχθεί δημοφιλής επιλογή μεταξύ του στοιχηματικού κοινού.

Εμφάνιση περισσότερων
Μπόνους καλωσορίσματος

Τα μπόνους καλωσορίσματος για στοιχήματα Esports είναι από τις καλύτερες προσφορές που θα μπορούσε να διεκδικήσει ένας παίκτης αφού εγγραφεί σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο στοιχημάτων esports. Αυτό το άρθρο εμβαθύνει σε αυτά τα μπόνους για να καθορίσει τι είναι, πώς λειτουργούν, πώς να τα διεκδικήσετε και πολλά άλλα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα μπόνους καλωσορίσματος είναι προσφορές που κάνουν χρήση των στοιχημάτων eSports σε νέους παίκτες. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μπόνους καλωσορίσματος. μπόνους χωρίς κατάθεση και κατάθεση.

Εμφάνιση περισσότερων
No Deposit Bonus

Τα μπόνους χωρίς κατάθεση προσφέρουν στους παίκτες μια φανταστική ευκαιρία να παίξουν σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων eSports χωρίς να σπάσουν τα χρήματα. Ένα μπόνους χωρίς κατάθεση σημαίνει ότι οι παίκτες λαμβάνουν συνήθως δωρεάν περιστροφές σε έναν κουλοχέρη ή μια ανταμοιβή μετρητών. Υπάρχει επίσης ένα μπόνους χωρίς κατάθεση που επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν ένα καθορισμένο ποσό δωρεάν μετρητών μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τέτοια μπόνους δημιουργούνται με την προϋπόθεση ότι ένας παίκτης εγγράφεται σε έναν ιστότοπο.

Εμφάνιση περισσότερων
Μπόνους σύστασης

Τα μπόνους παραπομπής δίνονται σε έναν ενεργό παίκτη που κάνει έναν φίλο του να εγγραφεί στις ιστοσελίδες στοιχημάτων ηλεκτρονικών αθλημάτων. Επειδή ο ενεργός παίκτης παρέπεμψε έναν νέο παίκτη στον ιστότοπο, και οι δύο λαμβάνουν ένα μπόνους που έχει σκοπό να βελτιώσει το παιχνίδι τους. Εάν το νέο μέλος παραπέμψει επίσης έναν φίλο, θα λάβει επίσης ένα μπόνους και ούτω καθεξής. Συχνά, είναι ένα μπόνους χωρίς κατάθεση, το οποίο είναι μια ευκαιρία να παίξετε χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε κανένα είδος χρημάτων. Είναι μια μέθοδος που προσφέρεται επανειλημμένα από τους bookmakers γιατί έχει πολλά οφέλη για τον παίκτη, αλλά και για την ιστοσελίδα.

Εμφάνιση περισσότερων
Μπόνους επιβράβευσης

Οι σημερινοί ιστότοποι στοιχημάτων eSports έχουν διαφορετικούς τρόπους επιβράβευσης αφοσιωμένων παικτών. Εάν παίζετε τακτικά, το αθλητικό τετράδιο θα σας προσκαλέσει σε διάφορα προγράμματα επιβράβευσης κάποια στιγμή. Αφού εγγραφείτε στο κλαμπ, θα αρχίσετε να κερδίζετε πόντους όταν συμμετέχετε σε ορισμένες δραστηριότητες, όπως η κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σας.

Εμφάνιση περισσότερων
Δωρεάν στοιχήματα

Ένα δωρεάν στοίχημα είναι ένα στοίχημα στο οποίο το ποντάρισμα δεν απαιτείται να πληρωθεί. Τοποθετώντας ένα δωρεάν στοίχημα, κερδίζετε την ευκαιρία να κερδίσετε χωρίς να βάλετε χρήματα στο έπαθλο. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για αρχάριους να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν. Εγγυάται ότι δεν μπορούν ποτέ να χάσουν το αρχικό τους ποντάρισμα και να είναι πιο άνετα με τον διαδικτυακό τζόγο. Τα δωρεάν στοιχήματα τους επιτρέπουν επίσης να παρακολουθούν την πρόοδό τους στα στοιχήματα βλέποντας αν έχουν κερδίσει ή χάσουν σε κάθε ημέρα στοιχηματισμού.

Εμφάνιση περισσότερων

No Wagering Bonus

Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser
Τι πρέπει να ξέρετε για ένα μπόνους στοιχημάτων esports

Τι πρέπει να ξέρετε για ένα μπόνους στοιχημάτων esports

Για αρχή, τα μπόνους στοιχημάτων esports είναι προσφορές που στοχεύουν παίκτες που ασχολούνται με τα στοιχήματα esports. Τώρα, λειτουργούν τα μπόνους στοιχημάτων esports; Και αν ναι, γιατί ένας μπουκ να μοιράζει χρήματα έτσι;

Ενώ ορισμένοι αρνητές ισχυρίζονται ότι τα μπόνους στοιχημάτων βιντεοπαιχνιδιών δεν είναι νόμιμα, η αλήθεια είναι ότι τα μπόνους λειτουργούν. Ναι, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν χρήματα στους παίκτες με τη μορφή προσφορών.

Αυτό που κάνει τους περισσότερους παίκτες να αμφιβάλλουν για τις ανταμοιβές στοιχημάτων είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να υπερβούν τα αυστηρά όρια στοιχηματισμού που συνοδεύουν τα μπόνους.

Ως προειδοποίηση, ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί με κάποιους κακοπροαίρετους αντιπροσώπους με ψεύτικα μπόνους. Αλλά οποιαδήποτε άδεια και ρυθμίζεται ιστοσελίδα στοιχημάτων esports προσφέρει νόμιμα μπόνους. Λοιπόν, γιατί οι μπουκ προσφέρουν στους παίκτες προσφορές στοιχημάτων;

Για να κατανοήσετε τον λόγο, είναι πρώτα σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός στον τομέα του διαδικτυακού τζόγου. Υπάρχουν χιλιάδες bookmakers που προσφέρουν αγορές στοιχημάτων esports.

Όπως κάθε άλλη επιχείρηση, οι φορείς εκμετάλλευσης ιστοτόπων στοιχημάτων esports πρέπει να δίνουν κίνητρα σε νέους παίκτες και, κυρίως, να διατηρήσουν τους υπάρχοντες. Τα τμήματα μάρκετινγκ διαθέτουν έναν προϋπολογισμό για την απόκτηση και τη διατήρηση πελατών. Αυτά τα χρήματα στη συνέχεια δαπανώνται για την προσφορά μπόνους στους παίκτες.

Τι πρέπει να ξέρετε για ένα μπόνους στοιχημάτων esports
Πώς λειτουργούν οι προσφορές διαδικτυακών στοιχημάτων esports;

Πώς λειτουργούν οι προσφορές διαδικτυακών στοιχημάτων esports;

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα μπόνους στοιχημάτων esports. Μπορούν να ταξινομηθούν σε δύο κύριες κατηγορίες. μπόνους χωρίς κατάθεση και μπόνους κατάθεσης.

Esports μπόνους χωρίς κατάθεση

Οι καλύτερες ανταμοιβές που προσφέρουν οι στοιχηματιστές esports είναι το μπόνους χωρίς κατάθεση, γνωστό και ως δωρεάν στοιχήματα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι παίκτες δεν χρειάζεται να καταθέσουν χρήματα για να διεκδικήσουν αυτές τις προσφορές.

Υπάρχει ένα μπόνους χωρίς κατάθεση που προσφέρεται σε νέους παίκτες ως μπόνους καλωσορίσματος. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες για να διεκδικήσουν αυτό το δώρο είναι να εγγραφούν στον ιστότοπο στοιχημάτων και να συμπληρώσουν τα προφίλ παικτών τους. Εκτός από το μπόνους καλωσορίσματος χωρίς κατάθεση, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν αυτές τις καταθέσεις αργότερα στο στοιχηματικό τους ταξίδι. Αυτό συμβαίνει εάν η συγκεκριμένη εταιρεία στοιχημάτων ηλεκτρονικών αθλημάτων δεν έχει μπόνους κατάθεσης.

Μπόνους κατάθεσης Esports

Πολλοί ιστότοποι δεν έχουν μπόνους κατάθεσης, αλλά οποιοσδήποτε αξιόλογος στοιχηματισμός esports δεν θα χάσει μπόνους κατάθεσης. Εκδίδεται όταν ένας νέος παίκτης φορτώνει τον λογαριασμό του.

Το μπόνους κατάθεσης καλωσορίσματος είναι το πιο δημοφιλές και είναι προσαρμοσμένο για τους νέους παίκτες. Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν αυτό το μπόνους στις πρώτες ή τις επόμενες καταθέσεις τους, ανάλογα με την εταιρεία στοιχημάτων. Εκτός από το μπόνους κατάθεσης καλωσορίσματος, δεν υπάρχουν μπόνους επαναφόρτωσης κατάθεσης που ανταμείβουν τους παίκτες σε όλη τη διάρκεια του στοιχηματικού τους ταξιδιού καθώς συνεχίζουν να χρηματοδοτούν τους λογαριασμούς τους.

Πώς να διεκδικήσετε μπόνους στοιχήματος

Τα μπόνους στοιχημάτων Esports μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτόματα μόλις ο παίκτης πληροί τις προϋποθέσεις για την προσφορά. Άλλοι ιστότοποι απαιτούν από τους παίκτες να διεκδικούν τις ανταμοιβές χρησιμοποιώντας κωδικούς κουπονιών.

Πώς λειτουργούν οι προσφορές διαδικτυακών στοιχημάτων esports;
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους στοιχημάτων esports

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους στοιχημάτων esports

Σε αυτό το τμήμα, λάβετε από τους ειδικούς. λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης μπόνους στοιχημάτων esports, τον τρόπο χρήσης τους, ορισμένες στρατηγικές και, κυρίως, μια συζήτηση σχετικά με τις απαιτήσεις στοιχηματισμού.

Πού θα βρείτε τα μπόνους στοιχημάτων esports

Για την ιστορία, δεν έχουν όλα τα esports στοιχήματα μπόνους. Θυμηθείτε, υπάρχει ένα σύνολο παικτών που δεν θέλουν όλες τις πολυπλοκότητες που επισημαίνουν μαζί με τις ανταμοιβές.

Τι γίνεται όμως με τους παίκτες που επιθυμούν να αυξήσουν τα bankroll τους με μπόνους κατάθεσης ή να δοκιμάσουν τα στοιχήματα esports χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χρήματά τους; Λοιπόν, αυτή η ενότητα μοιράζεται πολλές συμβουλές που χρειάζονται οι παίκτες για να λάβουν τις καλύτερες προσφορές στοιχημάτων esports.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις συστάσεις από τις κορυφαίες εταιρείες στοιχημάτων διαδικτυακών βιντεοπαιχνιδιών. Σε τέτοιους ιστότοπους, οι συντάκτες κάνουν όλα τα βαριά. Συγκεντρώνουν λίστες με τα καλύτερα μπόνους στοιχημάτων esports και τα ενημερώνουν τακτικά. Αντί να χάνετε πολύ χρόνο περνώντας από εκατοντάδες ιστότοπους στοιχημάτων, βασιστείτε σε άμεσα διαθέσιμα υλικά.

Ο άλλος τρόπος με τον οποίο οι παίκτες μπορούν να λάβουν τα καλύτερα μπόνους ηλεκτρονικών στοιχημάτων esport είναι να εγγραφούν σε ειδοποιήσεις και προσφορές ανταμοιβής στον ιστότοπο ή στους ιστότοπους στους οποίους είναι εγγεγραμμένοι. Μπορούν επίσης να λάβουν τις πιο πρόσφατες προσφορές επισκεπτόμενοι τη σελίδα προσφορών του ιστότοπου στοιχημάτων. Εδώ, δημοσιεύονται όλα τα τρέχοντα και τα επερχόμενα μπόνους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους στοιχημάτων esports
Στρατηγικές μπόνους για στοιχήματα Esports

Στρατηγικές μπόνους για στοιχήματα Esports

Αφού βρουν ένα μπόνους και το διεκδικήσουν, οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει να σκεφτούν μια στρατηγική για να κερδίσουν το σπίτι. Δύο λόγοι εξηγούν γιατί οι παίκτες του στοιχήματος χρειάζονται μια στρατηγική.

Πρώτον, υπάρχει η απαραίτητη γνώση για τα μπόνους που οι περισσότεροι παίκτες δεν καταλαβαίνουν. Με τις περισσότερες προσφορές στοιχημάτων, οι παίκτες δεν λαμβάνουν πίσω το ποντάρισμά τους όταν κερδίζουν ένα στοίχημα που στοιχηματίζεται με χρήματα μπόνους.

Ένα άλλο πράγμα, υπάρχουν απαιτήσεις στοιχηματισμού. Για αρχή, αυτός είναι ο αριθμός των φορών που οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να παίξουν μέχρι να μπορέσουν να κάνουν ανάληψη των κερδών που πραγματοποιήθηκαν από τα χρήματα μπόνους.

Αυτοί οι δύο λόγοι δυσκολεύουν τους παίκτες του στοιχήματος να μετατρέψουν τα χρήματα μπόνους σε πραγματικά χρήματα όταν στοιχηματίζουν σε esports χρησιμοποιώντας χρήματα μπόνους. Αλλά με τη σωστή στρατηγική, οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις στοιχηματισμού. Παρακάτω είναι μερικές από τις στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να έχουν καλύτερες ευκαιρίες στο σπίτι.

Οι υψηλές πιθανότητες πάνε πολύ

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότερες προσφορές δεν πληρώνουν το ποντάρισμα, είναι καλύτερο να προχωρήσετε σε μεγάλο βαθμό με τα μπόνους στοιχημάτων. Ναί. Το ποντάρισμα για το αουτσάιντερ είναι επικίνδυνο, αλλά έχει καλές αποδόσεις. Πολλές φορές οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης έχουν χάσει από αουτσάιντερ. Οι παίκτες μπορούν να πυροβολήσουν το σουτ τους με ένα μπόνους επιλέγοντας αυτές τις υψηλές, «κάπως μη ρεαλιστικές» πιθανότητες.

Στοίχημα αυθαιρεσίας

Μια άλλη στρατηγική που δίνει στους παίκτες ένα πλεονέκτημα έναντι των αυστηρών όρων μπόνους είναι στοιχήματα αρμπιτράζ, δημοφιλές ως «arb» στοίχημα. Στα στοιχήματα arbitrage, οι παίκτες στοιχηματίζουν σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα. Αλλά τότε, το arbitrage δεν είναι για όλους. Πιο πολύ, οι στοιχηματιστές esport αποφεύγουν την πρακτική.

Διαχωρίστε το μπόνους σε μικρότερα πονταρίσματα

Ο διαχωρισμός των χρημάτων ανταμοιβής σε μικρότερα πονταρίσματα μπορεί επίσης να βοηθήσει τους παίκτες να πάρουν χρήματα μπόνους. Αυτό είναι με την έννοια ότι οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε μεμονωμένα παιχνίδια και να νικήσουν τις απαιτήσεις στοιχηματισμού πιο γρήγορα από το να στοιχηματίσουν το μπόνους σε ένα μεγάλο δελτίο στοιχήματος.

Στρατηγικές μπόνους για στοιχήματα Esports
Υπεύθυνος τζόγος

Υπεύθυνος τζόγος

Πράγματι, τα μπόνους στοιχημάτων esports είναι ακαταμάχητα και συχνά οδηγούν σε προβλήματα τζόγου. Για αρχή, ο προβληματικός τζόγος, αλλιώς γνωστός ως ψυχαναγκαστικός τζόγος, είναι βασικά εθισμός στον τζόγο. Ακριβώς όπως τα ίδια τα παιχνίδια esports, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες οι παίκτες να κολλήσουν στο στοίχημα. Τούτου λεχθέντος, είναι υψίστης σημασίας οι παίκτες να λαμβάνουν προφυλάξεις.

Για να αποφευχθεί ο προβληματικός τζόγος, οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει πρώτα να ορίσουν έναν αυστηρό προϋπολογισμό για στοιχήματα και να μην ξεπεράσουν ποτέ το καθορισμένο όριο, ανεξάρτητα από το τι. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγουν να κυνηγούν τις απώλειες με κάθε κόστος. Είναι σημαντικό ότι οι τζογαδόροι δεν πρέπει να υποκαθιστούν το σχολείο ή την εργασία με τα στοιχήματα ηλεκτρονικών αθλημάτων. Σε περίπτωση που ένας παίκτης υποψιαστεί ότι είναι εθισμένος, ο αυτοαποκλεισμός και η αναζήτηση βοήθειας είναι ζωτικής σημασίας.

Υπεύθυνος τζόγος
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho Kim

Ο Jun-ho Kim, ο δυναμικός μαέστρος των Esports της Νότιας Κορέας, στέκεται ως φάρος γνώσης στο EsportRanker. Συνδυάζοντας την αναλυτική ικανότητα με την έμφυτη αγάπη για τα παιχνίδια, ο Jun-ho ξετυλίγει την περίπλοκη ταπετσαρία των διαδικτυακών διαγωνισμών, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες παραμένουν ενημερωμένοι και εμπνευσμένοι.

Send email
More posts by Jun-ho Kim