Τα πάντα για το στοίχημα στο Team Envy

Η Envy Gaming είναι μια εταιρεία ψυχαγωγίας και ηλεκτρονικών αθλημάτων με έδρα το Βόρειο Τέξας. Το Envy Gaming συγχωνεύτηκε με το OpTic Gaming το 2021 για να σχηματίσει μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες eSports. Αυτές οι ομάδες είναι οι OpTic Texas στο Call of Duty League, Dallas Fuel στο Overwatch League, οι κορυφαίες σειρές Halo Championship Series, Valorant και Rocket League. Κάθε μέρα, εκατομμύρια θαυμαστές παρακολουθούν τους δημιουργούς περιεχομένου gaming και lifestyle της εταιρείας στο YouTube, το Twitch και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Η Team Envy ιδρύθηκε το 2007 με ένα ικανό ρόστερ του Call of Duty. Ο Mike Rufail, ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος, έχει μετατρέψει έκτοτε τον οργανισμό που εδρεύει στο Ντάλας σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες ηλεκτρονικών σπορ στον κόσμο. Οι Post Malone, Rufail, Hector Rodriguez, Grey Television και ο πρωτοπόρος των eSports Hector Rodriguez είναι οι ιδιοκτήτες της Envy.

Τα πάντα για το στοίχημα στο Team Envy
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Σχετικά με το Team Envy

Η Rufail επικουρείται από τον Ken Hersh, τον στρατηγικό επενδυτικό εταίρο που είναι ιδιοκτήτης της Hersh Interactive Group. Ένας άλλος συνεργάτης της ομάδας είναι επαγγελματίας παίκτης πόκερ. Υπάρχουν ορισμένες πρόσθετες επενδύσεις από σημαντικές οικογένειες του Τέξας, τοπικούς επενδυτές και ορισμένους εθνικούς επενδυτές. Το Team envy έχει συνεργασίες με μεγάλες μάρκες όπως η Acer's Predator Gaming, η Corsair, η Jack in the Box, η Jack's Links και η σειρά παιχνιδιών Acer's Predator.

Παίκτες

Το ρόστερ Valorant ηγείται από τον Γενικό Διευθυντή, Talespin, ψευδώνυμο Ronnie DuPree. Επικεφαλής προπονητής της ομάδας είναι ο Τσετ Σινγκ. Τα μέλη της ομάδας είναι ο Jimmy Nguyen, με το ψευδώνυμο Marved, ο Jaccob Whitaker, το ψευδώνυμο Yay, ο Victor Wong και το ψευδώνυμο Victor. Ο Austin Roberts, γνωστός και ως Crashies, και ο FNS, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Pujan Mehta, είναι οι παίκτες της.

Ο Hector "H3CZ" Rodriguez, ο σημερινός Πρόεδρος της OpTic Gaming, είναι υπεύθυνος για το Call of Duty. Ο Seth "Scump" Abner ηγείται της ομάδας, βοηθούμενος από τους πρωταθλητές Multi-FPS Anthony "Shotzzy" Cuevas-Castro, Indervir "Illey" Dhaliwal και Brandon "Dashy" Otell.

Το Lunchbox και ο Jason Brown, ο προπονητής, απαρτίζουν το Team Halo Envy. Lucid, πραγματικό όνομα Tom Wilson, iGotUrPistola επίσημο όνομα Justin Deese, Joey Taylor, ψευδώνυμο TriPPPeY, και Brad Laws, ψευδώνυμο aPG είναι οι παίκτες.

Το Dallas Fuel διαθέτει επίσης πολλούς παίκτες Overwatch, τους οποίους επιβλέπουν ο Wolf και ο Clint Petrzelka ως μάνατζερ παικτών. Τα μέλη της ομάδας περιλαμβάνουν τους Mat' Tazmo' Taylor, Helen' Dear' Jang, Taehun' Edison' Kim και Eui-Seok Lee, επίσης γνωστός ως Fearless. Ο Hyeonseok "ChiYo" Han, ο Yeong-Han Kim, γνωστός και ως SP9RK1E, και ο Han-Been Choi, με το ψευδώνυμο Hanbin, είναι οι άλλοι παίκτες. Το lineup συμπληρώνουν οι Jun Kwon, Minseo "Griyo" Kang και Dong-Ha Kim, γνωστός και ως Doha.

Το ρόστερ της Rocket League έχει τον Nick "mist" Costello, γνωστό και ως Andreas Jordan, και τον Pierre Silfver, δημοφιλή Turbopolsa.
Ο Seth Manfield είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Team Envy στο Magic: The Gathering. Στο Super Smash Bros., ο Justin Hallet και ο Allias Wizzrobe αντιπροσωπεύουν το Team Envy.

Τα πιο δυνατά παιχνίδια της Team Envy

Το Team Envy ανταγωνίζεται, μεταδίδει ροή και δημιουργεί περιεχόμενο για διάφορα βιντεοπαιχνίδια. Το franchise έχει ομάδες eSport στα Rocket League, Call of Duty, Overwatch, Valorant και Super Smash Bros. Το Envy Gaming αναδείχθηκε ως ο όγδοος πιο πολύτιμος οργανισμός ηλεκτρονικών σπορ στον κόσμο από το Forbes το 2019.

Call of Duty

Το Team Envy είναι ίσως ο μακροβιότερος και πιο ορατός επαγγελματίας Call of Duty ομάδα. Ωστόσο, η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα πρόσφατα. Η Envy απέτυχε να δημιουργήσει μια σύνθεση που μπορεί να φέρει με συνέπεια τρόπαια στην πατρίδα, ενώ παράλληλα προσφέρει τη συνέπεια που απαιτείται για την εκπροσώπηση της επωνυμίας. Αυτό οφείλεται στις συχνές μετακινήσεις του ρόστερ, στις συλλογικές υπο-επιδόσεις και στην απώλεια βραβευμένων παικτών.

Φωτοστέφανος

Πότε Φωτοστέφανος Το Infinite αποκαλύφθηκε, το Envy ήταν μία από τις εννέα ομάδες με franchise που μπήκαν στο πρωτάθλημα με την αναγέννησή του. Κάθε μία από τις εννέα ομάδες έλαβε το σπαρτιάτικο δέρμα της και ένα χαρακτηριστικό δέρμα και έμβλημα όπλου. Ο Envy ενθάρρυνε τους θαυμαστές να αγοράσουν το skin "limited edition" της ομάδας τους.

γενναίος

Η Envy, ένας οργανισμός eSports της Βόρειας Αμερικής, μετονομάστηκε γενναίος ομάδα για να διαγωνιστεί κάτω από το πανό OpTic Gaming. Η ομάδα έχει κερδίσει πάνω από 250.000 $ σε τουρνουά όλα αυτά τα χρόνια.

Rocket League

Μετά την αγορά της σειράς Northern Gaming το 2017, η Team Envy εντάχθηκε Rocket League. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το ρόστερ της το 2018, αλλά επέστρεψε το 2020 μετά την εξαγορά της από τη Vanguard.

Γιατί το Team Envy είναι δημοφιλές;

Το OpTic έχει κερδίσει 47 τίτλους και έχει πάνω από 24 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media. Η OpTic Gaming συγχωνεύτηκε με την Envy Gaming το 2021 και η H3CZ έγινε μέλος της ομάδας ιδιοκτησίας του οργανισμού. Η OpTic Texas θα διαγωνιστεί στη σεζόν του Call of Duty League του 2022, προσπαθώντας να ανακτήσει τον τίτλο που κέρδισε η Αυτοκρατορία του Ντάλας το 2020.

Το Team Envy ανταγωνίζεται σε διάφορα παιχνίδια eSports, τα οποία παρέχουν στους παίκτες ένα ευρύ φάσμα επιλογών στοιχήματος. Οι καλύτερες στοιχηματικές τοποθεσίες Team Envy προσφέρουν ανταγωνιστικές αποδόσεις σε τρέχοντες και επερχόμενους αγώνες.

Το Team Envy είχε αρκετές εξαιρετικές σεζόν και απίστευτα επιτεύγματα σε πολλές κατηγορίες eSports. Θεωρούνται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους οργανισμούς eSports στο ιστορικό CS: GO και Call of Duty. Η ομάδα είναι η πρώτη ομάδα eSports της Βόρειας Αμερικής που ανακηρύχθηκε Πρωταθλητές Κορέας Overwatch. Το Team Envy κατέχει επίσης τη μεγαλύτερη νικηφόρα σειρά στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες του Overwatch.

Τα βραβεία και τα αποτελέσματα της Team Envy

Τα esports είναι αυτή τη στιγμή απίστευτα δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τις καλύτερες ομάδες eSports που παρέχουν μια καλή εμπειρία για τους καλύτερους παίκτες. Υπάρχουν ήδη εκατοντάδες σημαντικές εκδηλώσεις eSports που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, με μεγάλα έπαθλα.

Ένα τεράστιο και ποικίλο επιλογή τουρνουά eSports βρίσκεται στο κέντρο της βιομηχανίας eSports. Αποτελούν την καρδιά της βιομηχανίας eSports που χτυπά, θέτοντας τις βάσεις για κορυφαία ομαδικά παιχνίδια eSports και στοιχήματα eSports. Τα τουρνουά Esports ήταν μικροσκοπικά γεγονότα που φιλοξενούνταν τοπικά. Τώρα, ένα μόνο τουρνουά μπορεί να αξίζει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Αξιοσημείωτα αποτελέσματα

Η ομάδα του Call of Duty κέρδισε το Πρωτάθλημα CWL 2016, όπου έλαβε το έπαθλο των $800.000. Κέρδισαν επίσης το MLG Online National Championship 2010. Στο Πρωτάθλημα CWL 2017, η ομάδα κέρδισε 200.000 $ τερματίζοντας δεύτερη. Η ομάδα ήταν επίσης δεύτερη στα πλέι οφ του CWL Pro League Stage 2 2017, κερδίζοντας $120.000. Η ομάδα ήταν δευτεραθλήτρια σε τρεις σημαντικές περιπτώσεις επίσης. Αυτά περιλαμβάνουν Πρωτάθλημα Call of Duty 2014 & 2013 και MLG Online National Championship 2010. Με τα χρόνια, η ομάδα έχει κερδίσει πάνω από 1,8 εκατομμύρια δολάρια.

Η ομάδα Halo κέρδισε ένα εκπληκτικό ποσό 200.000 $ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Halo 2017, τερματίζοντας δεύτερη. Κέρδισαν επίσης $100.000 στο ίδιο τουρνουά το 2018. Η ομάδα κέρδισε το HCS Pro League NA 2017 Fall: Regular Season και το UMG Daytona 2017. Επίσης, η Team Envy κέρδισε το HCS Pro League NA 2016 Fall: Finals, ME Las Vegas 2016 , και HCS Pro League NA 2016 Φθινόπωρο: Κανονική σεζόν.

Άλλα αποτελέσματα

Το The Valorant κέρδισε το VCT 2021: North America Stage 1 Challengers 2 και το Cloud9 To The Skyes. Η ομάδα κέρδισε 125.000 £ στο VCT 2021: Stage 3 Masters - Βερολίνο την ίδια χρονιά. Η ομάδα τερμάτισε τρίτη στα πλέι οφ VCT 2021: North America Stage 3 Challengers, κερδίζοντας $15.000.

Το Rocket League είχε πολλές νίκες. Κέρδισε το WePlay Esports Invitational με το Rocket League- Βόρεια Αμερική. Κέρδισαν επίσης το RLCS Season X-Spring: Lamborghini Open -NA Regional Event 3 και RLCS Season X- Winter: NA Regional Event 2. Το Team Envy κέρδισε το RLCS Season X- Fall: NA Regional Event 3. Έχουν αναδειχθεί επιλαχόντες στο RLCS 2021-22- Φθινόπωρο: Περιφερειακή εκδήλωση NA 3- Fall Classic και Gfinity the United Kingdom Elite Series- Σεζόν 3.

Βραβεία

  • The Game Awards 2015 - Παίκτης της Χρονιάς στα eSports
  • SXSW Gaming Awards 2016- Η πολυτιμότερη ομάδα Esports
  • Τα eSports Industry Awards 2016- Η ομάδα της χρονιάς eSports

Οι καλύτεροι και δημοφιλείς παίκτες του Team Envy

JKap

Στο Call of Duty, η ομάδα εκπροσωπείται από τον Jordan Kaplan. Ο Αμερικανός βρίσκεται στην 193η θέση παγκοσμίως και 26ος στις ΗΠΑ. Ο 28χρονος έχει κερδίσει σχεδόν $400.000 σε 97 τουρνουά. Σε αυτούς τους διαγωνισμούς, ο Jordan απολαμβάνει ρεκόρ νικών 57,73%.

Απάθεια

Ένας άλλος γνωστός παίκτης του Call of Duty στο Team Envy είναι ο Brayan Zhelyazkov. Στις 71 διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί, ο παίκτης έχει ποσοστό νικών 54,44 τοις εκατό. Μέσω αυτών των διαγωνισμών, ο παίκτης έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 300.000 $ σε κέρδη. Βρίσκεται στην 253η θέση παγκοσμίως και 39η στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χαρούμενος

Vincent Schopenhauer είναι το επίσημο όνομα του γεννημένου στη Γαλλία παίκτη Valorant. Ο κορυφαίος παίκτης έχει κερδίσει περισσότερα από 400.000 $ σε συνολικό έπαθλο από περισσότερα από 130 τουρνουά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κατάταξη 310 στον κόσμο και 10 στη χώρα καταγωγής του. Έχει ρεκόρ νικών 82,08 τοις εκατό σε όλα τα γεγονότα.

Ατομικός

Στο παιχνίδι της Rocked League, ο 18χρονος παίκτης είναι συμπαθής. Ο Massimo Franceschi, το πλήρες όνομα του παίκτη, είχε ποσοστό νικών 74,57 σε 55 τουρνουά. Μέσω αυτών των εκδηλώσεων, έχει κερδίσει περισσότερα από 100.000 δολάρια.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Team Envy

Το Loot.bet, το Pixel.bet και το 1xBet συγκαταλέγονται στους καλύτερους ιστότοπους στοιχημάτων eSports. Αυτοί οι ιστότοποι εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα τμημάτων της αγοράς για μικρές και σημαντικές εκδηλώσεις Team Envy. Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας είναι συνήθως διαθέσιμη κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής και η ανάγνωση των παρατηρήσεων άλλων μπορεί να υποδείξει τη γνώμη των άλλων για την απόδοση μιας ομάδας και την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας. Αυτοί οι ιστότοποι προτείνονται για στοιχήματα Valorant, Halo, Rocket League και άλλες δραστηριότητες.

Ποια είναι η καλύτερη στρατηγική στοιχηματισμού για να στοιχηματίσετε στο Team Envy;

Πριν αρχίσουν οι παίκτες να στοιχηματίζουν στο Team Envy, είναι συνήθως λογικό να ορίσετε έναν προϋπολογισμό και να ξέρετε πόσα είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν. Είναι σημαντικό να καταθέτετε μόνο ποσά που κάποιος αισθάνεται άνετα να χάσει, επειδή ορισμένα στοιχήματα θα τοποθετηθούν σε στοιχήματα που είναι απίθανο να κερδίσουν.

Η παρακολούθηση προηγούμενων αγώνων του Team Envy είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να εξοικειωθείτε με την ομάδα. Βοηθά να προσδιορίσετε ποια eSports παιχνίδια διαπρέπουν και όπου οι παίκτες μπορούν να βρουν καλύτερες δυνατότητες στοιχηματισμού. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική προσέγγιση για να γνωρίσετε μεμονωμένους παίκτες και τη συμβολή τους στη συνολική απόδοση της ομάδας.

Είναι σημαντικό να ελέγχετε τις διαθέσιμες αγορές στοιχημάτων σε πολλούς παίκτες στοιχημάτων eSports, ανάλογα με τα παιχνίδια eSports που θέλουν να στοιχηματίσουν οι παίκτες. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον να τοποθετήσει στοιχήματα που είναι πιο πιθανό να κερδίσει. Οι νικητές των αγώνων, οι νικητές του γύρου και οι γενικοί νικητές είναι οι πιο κοινές αγορές ηλεκτρονικών αθλημάτων που πρέπει να εξετάσουν οι νεοφερμένοι.

Οριστικά ή μελλοντικά στοιχήματα, στοιχήματα χάντικαπ, στοιχήματα over/under, στοιχήματα μονού-ζυγού, χάντικαπ και στοιχήματα αντιστάθμισης είναι μερικές από τις άλλες αγορές στοιχημάτων. Ενώ υπάρχουν πολλά Ιστότοποι στοιχημάτων eSports, είναι συνήθως καλή ιδέα να εξερευνήσετε περιοχές με τις οποίες κάποιος είναι εξοικειωμένος.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou