Στοιχηματίστε στο Call of Duty League 2024

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα esports αποτελούνται από μια μορφή χάρτη best-of-five. Απαιτούνται τουλάχιστον 7 παίκτες και το πολύ 10 παίκτες για κάθε ομάδα. Το Hardpoint, το Search & Destroy και το Domination είναι οι λειτουργίες τριών παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται σε κάθε αγώνα.

Οι λειτουργίες παιχνιδιού Hardpoint, Search & Destroy και Domination χρησιμοποιούνται για την αναπαραγωγή των τριών πρώτων χαρτών μιας συνάντησης. Η λειτουργία παιχνιδιού Hardpoint χρησιμοποιείται για τον τέταρτο χάρτη, ενώ η λειτουργία Search & Destroy χρησιμοποιείται για τον πέμπτο.

Μετά την κανονική περίοδο, οι οκτώ πρώτες ομάδες σε βαθμούς θα κερδίσουν μια θέση στα πλέι οφ. Οι ομάδες από την 9η έως τη 12η θέση θα τοποθετηθούν στην ομάδα των ηττημένων στον πρώτο γύρο.

Τα παιχνίδια ομαδικού αγώνα head-to-head που μεταφέρονται διαδικτυακά κατά τη διάρκεια των τριών προκριματικών εβδομάδων πριν από κάθε μεγάλη κατηγορία θα καθορίσουν τη σπορά των ομάδων στα μεγάλα. Τέτοιες εβδομάδες πρόκρισης είναι ακόμη πιο σημαντικές τώρα, επειδή μόνο οι οκτώ κορυφαίοι σπόροι θα προκριθούν για τη μεγάλη.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Πώς γίνεται η κατάταξη

Οι πόντοι απονέμονται σε ομάδες για κάθε νίκη αγώνα σε όλα τα πρωταθλήματα esport. Πρόσθετοι πόντοι απονέμονται σε ομάδες με βάση την απόδοση στα μεγαλύτερα τουρνουά esports. Οι ομάδες βιάζονται να εξασφαλίσουν ένα σκληρό σημείο στον χάρτη ενώ πολεμούν την αντίπαλη ομάδα.

Μια ομάδα κερδίζει έναν βαθμό για κάθε δευτερόλεπτο που κατέχει έναν σκληρό πόντο με τουλάχιστον έναν συμμετέχοντα να στέκεται σε αυτόν. Κάθε φορά που ένας εχθρός εισέρχεται στη ζώνη, ορίζεται ως αμφισβητούμενος και δεν κερδίζονται πόντοι μέχρι να φύγουν όλοι οι εχθροί.

Το Hardpoint περιστρέφεται γύρω από τον χάρτη κάθε εξήντα δευτερόλεπτα. Οι ομάδες μπορούν να εναλλάσσονται στο επόμενο σκληρό σημείο για να προετοιμαστούν για την αλλαγή ζώνης. Κάθε χάρτης έχει διαφορετικές τοποθεσίες σκληρών σημείων, αλλά η σειρά περιστροφής παραμένει η ίδια και δεν είναι τυχαία, επιτρέποντας σε μια ομάδα να εξασκήσει τις στρατηγικές περιστροφής της.

Όλα για το CoD: Warzone

Η αποδοχή του Call of Duty για το Battle Royale είδος, Warzone, έκανε το ντεμπούτο της την περασμένη άνοιξη με μεγάλη αναγνώριση. Τον Μάρτιο του 2020 κυκλοφόρησε το Call of Duty: Warzone, ένα δωρεάν παιχνίδι μάχης royale. Το παιχνίδι έλαβε κυρίως επαίνους από τους κριτικούς, με ιδιαίτερο έπαινο για τους χάρτες. Η Activision ανακοίνωσε τον Απρίλιο του 2021 ότι η Warzone είχε ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες.

Λειτουργία SnD

Η μόνη λειτουργία στο Call of Duty Το πρωτάθλημα που δεν επιτρέπει την αναπαράσταση είναι το Search & Destroy (SnD). Σε αυτή τη λειτουργία, μια επιτιθέμενη ομάδα πρέπει να μεταφέρει μια βόμβα σε μία από τις δύο τοποθεσίες στον χάρτη, να την φυτέψει και να την αποτρέψει από την εξουδετέρωση. Εάν η συσκευή έχει τοποθετηθεί, η αμυνόμενη ομάδα έχει μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να την εξουδετερώσει πριν εκραγεί.

Εάν η συσκευή απενεργοποιηθεί, κερδίζουν. Εναλλακτικά, κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει την άλλη εξοντώνοντάς την. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αμυνόμενοι πρέπει να απενεργοποιήσουν τη συσκευή πριν τελειώσει ο χρονοδιακόπτης.

Στο πρωτάθλημα esports, ο έλεγχος είναι ένας μοναδικός συνδυασμός στοιχείων S&D και hardpoint. Οι ομάδες επιτίθενται εκ περιτροπής και προσπαθούν να υπερασπιστούν δύο προκαθορισμένες περιοχές τερμάτων στον χάρτη. Για να καταλάβουν αυτόν τον λόφο, οι επιτιθέμενοι πρέπει να σταθούν πάνω του.

Κάθε ομάδα έχει 30 ζωές ανά γύρο. Εντός του χρονικού ορίου, καταστρέψτε όλες τις ζωές της αντίπαλης ομάδας ή κάντε επίθεση και στους δύο λόφους. Ένα λεπτό προστίθεται στο παιχνίδι όταν συλλαμβάνεται ένα σημείο ελέγχου. Για να κερδίσετε, οι 30 ζωές ενός αντιπάλου πρέπει να εξαλειφθούν.

Γιατί είναι δημοφιλές το Call of Duty League Championship;

Βλέποντας τους αστέρες αθλητές να παίζουν ένα παιχνίδι στο οποίο εργάζεται κανείς αυτήν τη στιγμή, μπορεί να προσθέσει στον ενθουσιασμό της εμπειρίας προβολής, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία να μάθει. Είναι εμπνευσμένο να βλέπεις παίκτες να πετυχαίνουν σε ένα παιχνίδι. Επίσης, είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι μπορούν να ανακαλύψουν και να εφαρμόσουν με επιτυχία στο ίδιο παιχνίδι που μόλις έπαιξαν.

Για να προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό, η Activision ετοίμασε μια ειδική προσφορά για όσους παρακολουθούν τα πρωταθλήματα esports του 2021. Οι θεατές θα μπορούσαν να κερδίσουν μια σειρά από αποκλειστικές ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού για τον απλό συντονισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός κωδικού Open Beta για τον διάδοχο τίτλο του εκδότη, Call of Duty: Vanguard.

Πολλοί συντονίστηκαν, χωρίς αμφιβολία υποκινούμενοι από την προοπτική να λάβουν ειδική ανταμοιβή, η οποία είχε αντίκτυπο στα αποτελέσματα τηλεθέασης της εκδήλωσης.

Τι παρακινεί τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός;

Αν και δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πόσα άτομα συντονίστηκαν αποκλειστικά για τις ανταμοιβές, είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να αγνοηθεί όταν εξετάζουμε τα νούμερα τηλεθέασης. Το πρωτάθλημα esports διαμορφώνεται ως ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στην ετήσια λίστα των τουρνουά esports.

Συνήθως υπάρχει οικοδόμηση προσδοκιών για αυτόν τον νεοσύστατο διαγωνισμό που βασίζεται σε franchise. Το eSport League μεταδίδεται σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το YouTube και το Twitch, κάτι που βοηθά στην προσέλκυση περισσότερων θαυμαστών.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει για να βελτιώσει τις πιθανότητες νίκης ενώ στοιχηματίζει στο Call of Duty League σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων esports. Το πιο κρίσιμο είναι να παρακολουθείτε τα ηλεκτρονικά τουρνουά esports για να γνωρίζετε τη μορφή του καθενός ομάδα και παίκτης.

Οι νικήτριες ομάδες και οι μεγαλύτερες στιγμές του Call of Duty League Championship

Το πρωτάθλημα esport αποτελείται από μια κανονική σεζόν χωρισμένη σε δύο μέρη και τα επόμενα πλέι οφ. Συμμετέχει 12 ομάδες: εννέα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μία από το Ηνωμένο Βασίλειο, μία από τον Καναδά και μία από τη Γαλλία. Κάθε ομάδα φιλοξενεί μια διοργάνωση Home Series σε κάθε διάσπαση πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Ένα τουρνουά esports playoff μετά τη σεζόν ακολουθεί την κανονική περίοδο.

Το πρωτάθλημα esports δημιουργήθηκε για να προωθήσει την ανταγωνιστική ισορροπία στην επαγγελματική σκηνή COD και να επιτρέψει στους παίκτες να αγωνίζονται τακτικά καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, βοηθώντας στην ανάπτυξη παικτών σε όλα τα επίπεδα των Call of Duty esports.

Online τουρνουά Esports χρησιμοποιήστε τον πιο πρόσφατο τίτλο παιχνιδιού Call of Duty – επί του παρόντος Black Ops: Cold War, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 – για να συμβαδίσετε με την παράδοση των προηγούμενων μεγάλων τουρνουά esport. Όλα τα παιχνίδια παίζονται σε μορφή 5v5 σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις παιχνιδιού και οποιοδήποτε χειριστήριο εγκεκριμένο από το πρωτάθλημα.

Η κανονική περίοδος του 2020 ξεκίνησε στις 24 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο. Υπήρχε ένα πλέι οφ μετά τη σεζόν δύο εβδομάδων τον Αύγουστο για να καθοριστούν οι πρωταθλητές της σεζόν. Οι συμμετέχουσες ομάδες αναμενόταν να παίξουν αγώνες αυτοπροσώπως στις πόλεις τους. Από τις δώδεκα ομάδες σε κάθε πόλη, οκτώ έπρεπε να είναι παρόντες σε κάθε εκδήλωση. Πραγματοποιήθηκαν μόνο τρεις εκδηλώσεις τύπου homestand.

Μετατόπιση στο διαδίκτυο

Οι ιδιοκτήτες ομάδων και οι παίκτες ψήφισαν να μεταφερθεί το πρωτάθλημα στο Διαδίκτυο για να μεταφερθεί το πρωτάθλημα στο διαδίκτυο για το υπόλοιπο της σεζόν. Λόγω της πανδημίας του COVID-19, όταν διεξήχθησαν οι Μεγάλοι Τελικοί στις 30 Αυγούστου, η Dallas Empire κέρδισε την Atlanta FaZe, την νούμερο ένα σπόρο, και έγινε η εναρκτήρια πρωταθλήτρια του CoD League.

Από την εναρκτήρια σεζόν, η κατανομή των βραβείων έχει αλλάξει δραματικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το έπαθλο έχει αυξηθεί και και οι 12 ομάδες έχουν προκριθεί σε κάθε μεγάλο τουρνουά esports. Κάθε σημαντικό γεγονός αξίζει $500.000 και τα πλέι οφ αξίας $2.500.000, για ένα συνολικό έπαθλο περίπου $5.000.000 για ολόκληρη τη σεζόν.

Για τη σεζόν 2021, οι δώδεκα ομάδες χωρίζονται ισομερώς σε δύο ομίλους των έξι η καθεμία. Η σεζόν χωρίζεται σε πέντε στάδια, με τις ομάδες να ανταγωνίζονται σε αγώνες ομαδικού παιχνιδιού σε διάστημα τριών εβδομάδων για να καθορίσουν τη σπορά για κάθε στάδιο. Ένα χρόνο μετά την αναμέτρηση με το Dallas Empire, το Atlanta FaZe κέρδισε το Πρωτάθλημα Call of Duty League του 2021 σήμερα με 5-3 επί του Toronto Ultra.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Call of Duty League Championship

Τα στοιχήματα στη σκηνή των esports βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών χάρη στο απίστευτα επικερδές πρωτάθλημα. Υπήρξε μια έκρηξη στη ζήτηση για στοιχήματα Call of Duty. Όπως συνέβη με τα γεγονότα του Call of Duty World League, όλα τα καθιερωμένα και γνωστά διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων esports προσφέρει αγορές στοιχημάτων για εκδηλώσεις Call of Duty.

Η νέα σεζόν των επαγγελματικών πρωταθλημάτων esports θα συναντηθεί με περισσότερο ενθουσιασμό και μεγαλύτερο πλήθος, κάτι που θα οδηγήσει σε περισσότερους θεατές και περισσότερη κάλυψη σε ιστότοπους αθλητικών στοιχημάτων.

Ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων ενδέχεται να παρέχουν υψηλότερα επίπεδα Αποδόσεις στοιχήματος CoD από άλλους. Συγκρίνοντας τις αποδόσεις που προσφέρονται σε διάφορες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports, μπορεί κανείς να πάρει μια καλή ιδέα για το ποιες ομάδες CoD προτιμούν οι στοιχηματιστές. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι ευνοημένες ομάδες έχουν μικρότερες αποδόσεις.

Στο βόρειο ημισφαίριο, τα πρωταθλήματα esports διαρκούν από τα μέσα του χειμώνα έως τα τέλη του καλοκαιριού. Παρέχουν πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όποιον θέλει να στοιχηματίσει σε αγορές, καθώς και σε μεμονωμένα παιχνίδια σε όλο το πρωτάθλημα esports.

Το στοίχημα σε ηλεκτρονικά τουρνουά esport θα προσφέρει στους χρήστες πολλές επιλογές για να στοιχηματίσουν στα πρωταθλήματα esport, επειδή αυτή τη στιγμή συγκαταλέγονται στα καλύτερα τουρνουά esports.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou