Halo eSports Στοιχήματα

Αν κάποιος έχει ήδη τοποθετήσει ένα στοίχημα σε ένα FPS πριν, τότε θα ξέρει τι να περιμένει από την εμπειρία τζόγου Halo. Οι περισσότερες αγορές στοιχημάτων επικεντρώνονται στο ποια ομάδα ή μεμονωμένος παίκτης θα κερδίσει τον αγώνα. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν και πιο συγκεκριμένα διαθέσιμα στοιχήματα. Για παράδειγμα, ο τζογαδόρος θα μπορούσε να στοιχηματίσει στους τύπους των όπλων που χρησιμοποιούνται, τον αριθμό των σκοτών ή αν θα προκύψουν σερί.

Ενώ αυτά τα παιχνίδια βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο gunplay, υπάρχει επίσης αρκετός βαθμός στρατηγικής. Ο παίκτης πρέπει να εξετάσει πώς ο χάρτης, οι προμήθειες και οι στόχοι του αγώνα θα επηρεάσουν τον πιθανό νικητή. Ο τζόγος Halo είναι πραγματικά για άτομα που δεν θέλουν να περιορίζονται από μία μόνο αγορά ή προσφορά στοιχήματος. Υπάρχει μια πληθώρα για να διαλέξετε. Αυτό σημαίνει ότι στην πράξη είναι περισσότερο για έμπειρους παίκτες.

Εάν το Halo εμφανίζεται σε μια εφαρμογή στοιχημάτων esports, τότε πιθανότατα θα υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι αγοράς. Αυτές είναι οι αγορές νικητή αγώνα, χάντικαπ, νικητής και ειδικές αγορές. Το πρώτο είναι πολύ απλό. Τα άλλα τέσσερα είναι πιο περίπλοκα, αλλά οι τζογαδόροι για πολύ καιρό θα είναι εξοικειωμένοι με αυτά.

Halo eSports Στοιχήματα
Γιατί είναι δημοφιλές το Halo;

Γιατί είναι δημοφιλές το Halo;

Οι παίκτες αγαπούν αυτά τα παιχνίδια επειδή προσφέρουν τη διασκεδαστική δράση ενός FPS με την απόδραση της επιστημονικής φαντασίας. Επιτρέπουν στους ανθρώπους να πετούν με διαστημόπλοια και να πυροβολούν λέιζερ εξωγήινων. Όταν επιτυγχάνεται μια νίκη είναι πολύ ικανοποιητικό. Η φυσική έχει επίσης μια κάπως καρτουνίστικη ποιότητα που έρχεται σε αντίθεση με τις υποτονικές κινήσεις άλλων παιχνίδια στο είδος.

Εάν οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το Halo, υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο. Οι αγώνες Διαδικτύου είναι εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά μόνο στο πιο πρόσφατο υλικό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν προσδιορίζετε ποιοι επαγγελματίες παίκτες είναι οι καλύτεροι.

Η σημασία του Halo για το είδος

Υπάρχουν πολλά esport παιχνίδια εκεί έξω που ανήκουν στο είδος FPS. Γνωστά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα Call of Duty, Rainbow Six, Battlefield, Counter-Strike και Wolfenstein. Η σειρά Halo ξεχωρίζει από αυτά χάρη στην έμφαση στα στοιχεία επιστημονικής φαντασίας. Το παιχνίδι δεν στοχεύει σε ρεαλισμό ούτε προσπαθεί να απεικονίσει με ακρίβεια ιστορικές μάχες. Αντίθετα, παρέχει στους παίκτες και τους παίκτες διασκεδαστική απόδραση.

Υπάρχει μια σκόπιμη χρήση φωτεινών χρωμάτων στο σχέδιο τέχνης. Τα ροζ, τα μπλε, τα κόκκινα και τα χρυσά παρουσιάζονται έντονα. Κάνει μια αναζωογονητική αλλαγή σε σύγκριση με τις πιο θαμπές χρωματικές παλέτες άλλων esport σκοποβολής.

Επιπλέον, ο χαρακτήρας που ελέγχει ο παίκτης είναι ένας σούπερ στρατιώτης. Μπορούν να υποστούν μεγάλη ζημιά πριν πεθάνουν. Αυτό καταλήγει να διευρύνει τον αριθμό των νικηφόρων στρατηγικών αγώνα. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες πρέπει να λάβουν υπόψη επιπλέον παράγοντες πριν ποντάρουν.

Διαδικτυακή κοινότητα

Χάρη στη διευρυμένη γνώση αυτού του franchise υπάρχει μια ισχυρή διαδικτυακή κοινότητα. Ωστόσο, αυτό το fandom εκτείνεται πέρα από τη λειτουργία ιστορίας. Το Multiplayer Halo απολαμβάνει κόσμος σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν φόρουμ όπου οι παίκτες μπορούν να δημοσιεύουν βίντεο με συναρπαστικούς αγώνες.

Οι αρχάριοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις τοποθεσίες για να κατανοήσουν καλύτερα πώς παίζεται το παιχνίδι. Αυτό είναι επίσης χρήσιμο για παίκτες που θέλουν να μάθουν τι κάνει έναν πιθανό πρωταθλητή του Halo. Η διαδικτυακή κοινότητα Halo περιέχει πληθώρα βίντεο με αγώνες τουρνουά. Είναι ένας σημαντικός πόρος για όποιον ξεκινάει στο στοίχημα Halo.

Γιατί είναι δημοφιλές το Halo;
Παίζοντας Halo online

Παίζοντας Halo online

Ακόμη και όταν κυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι Halo, οι παίκτες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε μια λειτουργία πολλαπλασιαστή που τους συνέδεε με άλλους. Αρχικά το διαδικτυακό παιχνίδι περιοριζόταν σε υπολογιστές. Ωστόσο, οι κονσόλες έδωσαν τελικά πρόσβαση σε αυτούς τους τύπους αντιστοιχιών. Το Online Halo έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές με την κυκλοφορία της τρίτης δόσης το 2007.

Το κύριο ζήτημα είναι ότι όταν κυκλοφορούν νέες γενιές κονσολών, οι παλαιότερες χάνουν την ουσιαστική υποστήριξη από τους προγραμματιστές. Ως συνέπεια αυτού, μόνο τα παιχνίδια Halo που είναι συμβατά με τις πιο πρόσφατες κονσόλες προσφέρουν διαδικτυακούς αγώνες. Για παράδειγμα, το 2021 οι διακομιστές Xbox 360 για πολλούς παίκτες τερματίστηκαν.

Παίκτες Big Halo

Όταν ένα πάνελ προπονητών του Halo ανατέθηκε να επιλέξει τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, εστίασαν στην απόδοσή τους σε αγώνες. Οι αποφάσεις τους δεν βασίζονταν στη διαδικτυακή δημοτικότητα ή στο ποσό των συμφωνιών χορηγίας που πέτυχαν. Το κριτήριο ήταν το πόσο καλά τα πήγαν αυτά τα άτομα σε αγώνες 4v4.

Εξετάστηκαν επίσης οι ατομικές τους νίκες, τα βραβεία MVPS και η γενική εστίαση. Συνολικά η πρώτη πεντάδα ήταν: OGRE2, LethuL, SnakeBite, iGotUrPistola και Royal2. Όταν οι παίκτες προσπαθούν να αποφασίσουν τους καλύτερους παίκτες σε μελλοντικούς αγώνες Halo, είναι εύκολο να αποσπαστείτε από τη διαφημιστική εκστρατεία στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα ίδια κριτήρια με αυτούς τους κριτές.

Παίζοντας Halo online
Υπάρχει παγκόσμιο κύπελλο Halo;

Υπάρχει παγκόσμιο κύπελλο Halo;

ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Halo πραγματοποιείται ετησίως. Δεκαέξι από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου διαγωνίζονται για την ευκαιρία να κερδίσουν ένα μεγάλο έπαθλο. Για το τουρνουά του 2022 αυτά τα χρήματα ανέρχονται συνολικά σε $2.500.000. Στα μάτια των διαδικτυακών στοιχημάτων esport και των παικτών, αυτό είναι το μεγαλύτερο γεγονός που βασίζεται στο Halo.

Επί του παρόντος, οι πέντε παίκτες με την υψηλότερη κατάταξη Halo προέρχονται όλοι από τις ΗΠΑ. Οι ετικέτες gamer τους είναι: Enable, Frosty, Maniac, Randa και Minds. Ωστόσο, ισχυροί διεκδικητές είναι και παίκτες από τον Καναδά και την Κροατία.

Το τουρνουά διεξάγεται συνήθως γύρω στον Μάρτιο. Για το 2022 προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια. Για να προκριθεί κάθε παίκτης θα έχει υπομείνει μήνες αυστηρού ανταγωνισμού. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε εξαιρετικά εξειδικευμένες ομάδες Halo. Οι αγώνες θα χρησιμοποιούν χάρτες από το Halo 5: Guardians. Υπάρχουν 3 τύποι αγώνων: Slayer, Capture the Flag και Strongholds.

Το Slayer είναι το Halo ισοδύναμο ενός τυπικού ομαδικού deathmatch. Νικήτρια είναι η ομάδα που είτε θα πετύχει 50 σκοτώσεις πρώτη είτε θα έχει τον υψηλότερο αριθμό σκοτών μετά την πάροδο 12 λεπτών. Για να κερδίσουν το Capture the Flag πρέπει να φέρουν πίσω μια εχθρική σημαία στη βάση τους 3 φορές. Οι αγώνες Stronghold κερδίζονται κυριαρχώντας σε μια περιοχή χάρτη για μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

Υπάρχει παγκόσμιο κύπελλο Halo;
Πάροχοι στοιχημάτων Halo

Πάροχοι στοιχημάτων Halo

Με τόσους πολλούς παίκτες στοιχημάτων με τις αγορές Halo, οι τζογαδόροι θα έχουν κακή επιλογή. Τα πιο δημοφιλή προσφέρουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, οι πάροχοι στοιχημάτων esport συνήθως δελεάζουν νέους παίκτες με μπόνους καλωσορίσματος. Προσφέρουν επίσης δίκαιες αποδόσεις και ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών επιλογών πληρωμής.

Η έλευση του τζόγου για κινητά σήμαινε ότι πολλοί στοιχηματιστές προσφέρουν τώρα μια εφαρμογή για λήψη. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τους σύγχρονους παίκτες. Λόγω της απρόβλεπτης φύσης των αγώνων Halo, είναι επίσης συνετό να επιλέξετε έναν μπουκ που έχει διαθέσιμο ζωντανό στοίχημα. Για τη διευκόλυνση του χρήστη, η εφαρμογή θα μπορούσε επίσης να έχει ένα βίντεο σε πραγματικό χρόνο που δείχνει τον αγώνα καθώς εξελίσσεται.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι επιθυμητά για τους λάτρεις πολλών διαφορετικών τίτλων esport. Υπάρχει πολύ μικρή διαφορά στις ανάγκες των τζογαδόρων Halo σε σύγκριση με αυτούς που επιλέγουν άλλα βιντεοπαιχνίδια. Ένα πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι το Halo είναι τόσο δημοφιλές που πολλοί κύριοι ιστότοποι στοιχημάτων θα προσφέρουν αγορές σε αυτό.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα πιο εξειδικευμένα παιχνίδια που τραβούν πολύ λιγότερη προσοχή στην κοινότητα του τζόγου. Λόγω της πληθώρας των στοιχημάτων Halo, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα με βάση τα δικά του συγκεκριμένα γούστα.

Πάροχοι στοιχημάτων Halo
Οι καλύτερες ομάδες Halo

Οι καλύτερες ομάδες Halo

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά διαφορετικά παιχνίδια Halo που παρουσιάστηκαν πρόσφατα διαγωνισμούς esports. Ενώ όλα έχουν την ίδια σκελετική μηχανική, υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές. Επομένως, ο παίκτης πρέπει πρώτα να εξετάσει ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια νικήτρια ομάδα.

Μπορούν να γίνουν σαφείς συγκρίσεις μεταξύ του Halo 5 και του Halo Infinite. Στο παρελθόν, οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες της Σπαρτιατικής κίνησης. Ωστόσο, δεν μπορούν να στοχεύουν με μεγάλη ακρίβεια. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η εισαγωγή ενός γάντζου grappling στο Infinite. Αυτό αλλάζει εντελώς τη δυναμική των αγώνων esport. Αυτό το παιχνίδι παρέχει επίσης στους παίκτες μεγαλύτερη ποσότητα εξοπλισμού για χρήση.

Δεδομένου ότι το Halo 5 έχει κυκλοφορήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά οι καλύτεροι παίκτες. Συνολικά, οι πέντε πρώτες θεωρούνται γενικά: Cloud9, eUnited, FaZe Clan, OpTic Gaming και Sentinels. Παρόλο που το Infinite κυκλοφόρησε μόλις το 2020, 101.000 $ έχουν ήδη δοθεί σε παίκτες σε αγώνες υψηλού προφίλ.

Αυτό είναι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς πόσο διαταράχθηκαν τα Halo esports από την παγκόσμια πανδημία. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τόσο το Cloud9 όσο και το OpTic Gaming έχουν κερδίσει τα περισσότερα από αυτά τα τουρνουά. Δείχνει ότι έχουν μεταβιβάσιμες δεξιότητες που λειτουργούν τόσο για τις παλαιότερες όσο και για τις νεότερες δόσεις του Halo.

Οι καλύτερες ομάδες Halo
Υπέρ και κατά

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

 • Υπάρχει μια πληθώρα αγορών στοιχημάτων esport esport.
 • Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά ροές αγώνων Halo.
 • Η γεμάτη δράση φύση αυτού του παιχνιδιού σημαίνει ότι οι αγώνες είναι πάντα διασκεδαστικοί για τους θεατές.
 • Η πολύχρωμη καλλιτεχνική σχεδίαση και οι ρυθμίσεις επιστημονικής φαντασίας είναι αναζωογονητικές για άτομα που έχουν βαρεθεί την τυπική αισθητική FPS.
 • Η σειρά υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, ώστε οι προγραμματιστές να γνωρίζουν πώς να αναγνωρίζουν γρήγορα και να διορθώνουν σφάλματα.
 • Οι κανόνες του Halo και το παιχνίδι είναι εύκολο να κατανοήσουν οι παίκτες. Οι επαγγελματικοί αγώνες συνήθως έχουν διάρκεια μικρότερη από 30 λεπτά. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να τοποθετούν πολλά στοιχήματα κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά.

Μειονεκτήματα

 • Παρά το γεγονός ότι είναι ένα κυρίως ισορροπημένο παιχνίδι, οι χειροβομβίδες frag είναι πολύ ισχυρές. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι παίκτες τα χρησιμοποιούν ως κύριο όπλο τους και όχι ως βοηθητικό εργαλείο.
 • Οι παίκτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι παίκτες μπορούν εύκολα να στοχοποιηθούν από εχθρούς σε άδικα μεγάλη απόσταση.
 • Κατά τη διάρκεια μιας μάχης Big Team μπορεί να είναι δύσκολο για τα μέλη της ομάδας να βρουν ο ένας τον άλλον στον μεγάλο χάρτη. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει την πρόβλεψη ενός πιθανού νικητή.
 • Υπάρχουν ζητήματα σύγκρουσης παικτών που μερικές φορές οδηγούν σε απρόβλεπτες νίκες και ήττες.
 • Οι παίκτες μπορεί εσφαλμένα να υποθέσουν ότι οι παίκτες έχουν πλεονέκτημα εάν χρησιμοποιούν banshee. Ωστόσο, αυτό το όχημα μπορεί πραγματικά να αφαιρεθεί με ένα χτύπημα.
Υπέρ και κατά
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Halo

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Halo

Ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων esport θα προσφέρει στους χρήστες τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες. Οι παίκτες μπορεί να χρειαστεί να ψωνίσουν για να βρουν αγορές που είναι δυνητικά προσοδοφόρες. Το franchise Halo είναι πολύ γνωστό στην κοινότητα των μπουκ. Οι ειδικοί του κλάδου θα αναλύσουν τις ομάδες που λαμβάνουν μέρος σε αγώνες υψηλού προφίλ. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανότητες τείνουν να είναι πολύ ακριβείς.

Ένα καλό παράδειγμα είναι όταν η ομάδα Infused θεωρήθηκε φαβορί για έναν αγώνα. Η απόδοσή τους στις στοιχηματικές ιστοσελίδες Halo ήταν 1,50. Εν τω μεταξύ το αουτσάιντερ Supremacy είχε απόδοση 2,50. Αυτό σήμαινε ότι τα στοιχήματα για το Infused ήταν λιγότερο επικίνδυνα αλλά με μικρότερη πληρωμή.

Οι παίκτες μπορεί να μπήκαν στον πειρασμό να επιλέξουν το Supremacy απλώς και μόνο επειδή οι πιθανότητες ήταν πιο δελεαστικές. Ωστόσο, ο Infused κατέληξε να κερδίσει. Όταν πρόκειται για παιχνίδια Halo, είναι συνήθως πιο ασφαλές να επιλέξετε την ομάδα με τις χαμηλότερες αποδόσεις.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές μεταβλητές σε αγώνες αυτού του τύπου. Τα τραπέζια θα μπορούσαν να γυρίσουν και να αναδυθεί ένα νέο αγαπημένο. Είναι αρκετά συνηθισμένο οι πιθανότητες να κυμαίνονται ακόμη και όταν ένας αγώνας είναι σε εξέλιξη. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των δελτίων στοιχημάτων σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων esports θα ληφθούν υπόψη στον υπολογισμό των αποδόσεων.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Halo
Συμβουλές στοιχήματος για το Halo

Συμβουλές στοιχήματος για το Halo

Η σωστή στρατηγική θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν σοβαρό πλεονέκτημα έναντι άλλων παικτών. Είναι σοφό να δίνετε προσοχή σε τυχόν αλλαγές στο ρόστερ. Η απόδοση μιας ομάδας σε ένα τουρνουά Halo θα υπαγορεύεται από τους εμπλεκόμενους παίκτες. Το να βασίζονται οι αποφάσεις στοιχηματισμού Halo αποκλειστικά στα προηγούμενα αποτελέσματα τους δεν είναι συνετό.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δυναμική της ομάδας θα αλλάξει εντελώς όταν αντικατασταθούν οι παίκτες. Όταν δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους, είναι καλή ιδέα να ξαναδούμε πώς νίκησαν η μία την άλλη στο παρελθόν. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε διορατικότητα και να βρείτε πιο ακριβείς προβλέψεις.

Συμβουλές στοιχήματος για το Halo