10 Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports στο Βόρεια Μακεδονία

Στο παρελθόν, οι παίκτες της πΓΔΜ δύσκολα μπορούσαν να στοιχηματίσουν στο egaming, καθώς οι χώροι στοιχημάτων δεν ήταν ανοιχτοί για τον γενικό πληθυσμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκονταν μόνο στις πιο σημαντικές πόλεις και πόλεις της Μακεδονίας πριν από την άνοδο του Διαδικτύου. Η εισαγωγή των διαδικτυακών στοιχημάτων έχει αποδειχθεί ότι έτυχε καλής αποδοχής από τους παίκτες στην ευρωπαϊκή χώρα. Η κυβέρνηση της πΓΔΜ αδειοδοτεί τους στοιχηματιστές και τα παράνομα sites αντιμετωπίζουν πάντα μέτρα επιβολής.

Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων esports στη Μακεδονία παρέχουν σε νέους και επαναλαμβανόμενους πελάτες μπόνους και προσφορές. Για παράδειγμα, μια προώθηση επιστροφής μετρητών από ένα σημαντικό γεγονός ηλεκτρονικών αθλημάτων, όπως το The DreamHack Final, μπορεί να προσφερθεί επιπλέον του κανονικού μπόνους εγγραφής 100%.

10 Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports στο Βόρεια Μακεδονία
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων Esports στη Μακεδονία

Οι παίκτες πρέπει να συγκρίνουν τους παίκτες στοιχημάτων με βάση τα μπόνους στοιχημάτων τους και να μάθουν κάθε πληροφορία για οποιαδήποτε εταιρεία στοιχημάτων μπόνους και προώθηση. Για να μάθετε για τυχόν νέες προσφορές, θα πρέπει να ελέγχετε συχνά τις ενότητες μπόνους και προώθησης στα κορυφαία μπουκ για esports.

Μακεδονικοί ιστότοποι στοιχημάτων Esports

Μπορεί να είναι δελεαστικό να εγγραφείτε σε έναν αναξιόπιστο bookmaker που υπόσχεται ευνοϊκές αποδόσεις ή ακόμη και χωρίς προμήθεια. Οι παίκτες θα πέφτουν σχεδόν πάντα θύματα μιας απάτης και θα χάνουν όλα τα χρήματά τους. Επομένως, η επιλογή των καλύτερων εταιρειών στοιχημάτων esports με άδεια από μια αυστηρή ρυθμιστική αρχή είναι πολύ καλύτερη. Σε αυτή τη βάση, οι χρήστες πρέπει να είναι σίγουροι ότι μπορούν να αποσύρουν τα χρήματά τους όποτε θέλουν και ότι θα λάβουν πλήρη εξυπηρέτηση πελατών.

Ιστορία του e-gaming στοίχημα στη Μακεδονία

Μέχρι το 1991, όταν κήρυξε την ανεξαρτησία της και ξεκίνησε σε μια πορεία σταθερής ανάπτυξης, η Μακεδονία ήταν μέρος της Γιουγκοσλαβίας. Από τότε ο τζόγος έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική καθώς η οικονομία βελτιώνεται αργά.

Το 1997, θεσπίστηκε ο πρώτος νόμος για τα τυχερά παιχνίδια. Ήταν, ωστόσο, μια αμφίβολη στρατηγική. Ο νόμος για τα τυχερά παιχνίδια και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια τέθηκε σε ισχύ το 2011 μετά από πολλά χρόνια κατά τα οποία η τοπική επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών έμεινε σε γκρίζα περιοχή.

Ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, πολλοί Μακεδόνες πλέον τοποθετούν τακτικά στοιχήματα στα esports. Οι παίκτες επιλέγουν να στοιχηματίσουν με γνωστούς ξένους μπουκ, όπως η Bet365 και 1xBet γιατί δεν υπάρχουν πολλές νόμιμες ιστοσελίδες στοιχημάτων στη Μακεδονία. Τα bookmakers είναι δύο πολύ δελεαστικές επιλογές λόγω των υψηλότερων αποδόσεων, των ευρύτερων αγορών στοιχημάτων και των πιο σημαντικών μπόνους.

Τα Esports Σήμερα στη Μακεδονία

Τα τελευταία χρόνια, η αγορά στοιχημάτων της Βόρειας Μακεδονίας έχει αρχίσει να επεκτείνεται γρήγορα για άλλη μια φορά. Το 2013, το έθνος της πρώην πΓΔΜ νομιμοποίησε για πρώτη φορά τα τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτό δείχνει ότι η νομική πτυχή του τομέα είναι ακόμη σχετικά νέα στη χώρα.

Ο τζόγος μέσω e-sports επιτρέπεται πλέον και διέπεται στη Βόρεια Μακεδονία από το 2021. Πριν από το 2014, οι εταιρείες στοιχημάτων ηλεκτρονικών αθλημάτων δεν ήταν υποχρεωμένοι να διαθέτουν άδειες. Ωστόσο, από τότε, ο αριθμός των εταιρειών διευρύνθηκε και πλέον παρέχουν υπηρεσίες στοιχήματος.

Τα τυχερά παιχνίδια ηλεκτρονικών αθλημάτων υπόκεινται σε σχετικά μικρή φορολογία στη Μακεδονία. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα κέρδη άνω των 5.000 MKD από τους δύο αδειοδοτημένους φορείς υπόκεινται σε φόρο 10%. Ως εκ τούτου, πολλοί παίκτες τοποθετούν τα στοιχήματά τους με ξένους, μη εγγεγραμμένους μπουκ για να αποφύγουν την πληρωμή φόρων.

Οι παίκτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα όταν ανησυχούν ότι τα στοιχήματα σε αθλητικά στοιχήματα στο εξωτερικό μπορεί να έχουν δυσμενή αποτελέσματα. Αν και η κυβέρνηση είχε σκοπό να απαγορεύσει στους μη αδειοδοτημένους στοιχηματιστές να χρησιμοποιούν παρόχους υπηρεσιών Internet το 2014, δεν λήφθηκε καμία συγκεκριμένη δράση εναντίον τους ή των στοιχηματιστών που τους χρησιμοποίησαν.

Το μέλλον του βιντεοπαιχνιδιού Betting Macedonia Market

Οι τζογαδόροι στην πΓΔΜ μπορούν να επιλέξουν όποια εταιρεία στοιχημάτων θέλουν να χρησιμοποιήσουν, επειδή εκεί επιτρέπεται ο διαδικτυακός τζόγος. Ωστόσο, ο τερματισμός του κρατικού μονοπωλίου θα ήταν ένας τρόπος για να αλλάξει το σημερινό περιβάλλον.

Ως αποτέλεσμα, το φορολογικό εισόδημα θα αυξηθεί και το επίπεδο ανταγωνισμού θα αυξηθεί. Η πΓΔΜ είναι ένα φιλικό έθνος από τη σκοπιά του διαδικτυακού στοιχήματος. Μένει όμως να δούμε τι θα φέρει το μέλλον.

Τι άλλαξε στην ιστορία στις μέρες μας;

Στη Μακεδονία, τα αθλητικά στοιχήματα είναι ένα πολύ δημοφιλές είδος τζόγου, ιδιαίτερα για ποδοσφαιρικούς αγώνες. Επιπλέον, νόμιμοι και δημοφιλείς διαδικτυακοί ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων μπορεί να βρεθούν στη Μακεδονία. Ωστόσο, το παιχνίδι υπόκειται σε μονοπώλιο, το οποίο θέτει περιορισμούς στους παίκτες του στοιχήματος. Ως αποτέλεσμα, στους ανθρώπους αρέσει να χρησιμοποιούν περισσότερες παγκόσμιες πλατφόρμες που προσφέρουν καλύτερες επιλογές, όπως περισσότερα αθλήματα και πιο τεράστιες πιθανότητες.

Το Υπουργείο Οικονομικών είναι αρμόδιο για την έκδοση αδειών τυχερών παιγνίων. Επομένως, όταν οι παίκτες θέλουν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών στη Μακεδονία, πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Έχουν μια αγγλική έκδοση του ιστότοπού τους. Ο Νόμος περί Επιθεωρητικής Εποπτείας διέπει τη ρύθμιση και τον έλεγχο των αδειών.

Εφόσον διαθέτουν νόμιμο ταμείο τουλάχιστον 450.000 EUR, οι άνθρωποι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άδεια για μικρότερες αίθουσες τυχερών παιχνιδιών που παρέχουν μηχανές τυχερών παιχνιδιών ή κουλοχέρηδες βίντεο. Πολλές πόλεις και κωμοπόλεις σε όλο το έθνος φιλοξενούν αρκετές από αυτές τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, οι Μακεδόνες μπορούν να στοιχηματίσουν σε διάφορες offshore διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων esports που τους δέχονται με ανοιχτές αγκάλες.

Είναι νόμιμες οι στοιχηματικές εταιρείες Esports στη Μακεδονία;

Στη Μακεδονία ο τζόγος επιτρέπεται πλήρως. Οι Μακεδόνες επιτρέπεται να στοιχηματίζουν νόμιμα είτε στο διαδίκτυο είτε σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τους νόμους περί τυχερών παιχνιδιών της χώρας. Τόσο οι εγκαταστάσεις εκτός σύνδεσης όσο και οι ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις στη Μακεδονία υπόκεινται σε ρυθμιστική εποπτεία από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οι νόμοι για τα διαδικτυακά στοιχήματα της πΓΔΜ είναι κάπως περίπλοκοι. Για παράδειγμα, οι φορείς εκμετάλλευσης πρέπει να συνεργαστούν με την κυβέρνηση για την παροχή υπηρεσιών τζόγου Διαδικτύου στη χώρα. Επιπλέον, η κυβέρνηση πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 51 τοις εκατό των μετοχών της εταιρικής σχέσης.

Νομοθεσία για τον ηλεκτρονικό αθλητισμό στη Μακεδονία

Παρόλο που οι εταιρείες δεν υπόκεινται σε κυβερνητικούς κανονισμούς, το κράτος δεν έχει κάνει τίποτα για να τις εμποδίσει να επωφεληθούν από την τοπική αγορά. Θα ήταν επίσης χρήσιμο να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση της πΓΔΜ δεν έχει επιβάλει ποτέ φόρους στους πολίτες της για χρήση ιστοσελίδων για τυχερά παιχνίδια εκτός του έθνους.

Στη Μακεδονία επιτρέπονται όλες οι μορφές τυχερών παιχνιδιών. Ο νόμος για τα τυχερά παιχνίδια και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα στις 5 Ιουλίου 2017, θεωρείται ως το πρωταρχικό ρυθμιστικό έγγραφο για όλες τις μορφές τυχερών παιχνιδιών στη Μακεδονία. Αυτό το καταστατικό δηλώνει ότι όλες οι μορφές τυχερών παιχνιδιών, εκτός σύνδεσης και διαδικτυακά, επιτρέπονται στη Μακεδονία.

Το Υπουργείο Οικονομικών είναι ο ρυθμιστικός φορέας της χώρας για τις επίγειες δραστηριότητες. Επιπλέον, ο ίδιος οργανισμός επιβλέπει πώς λειτουργεί νόμιμα η βιομηχανία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, η κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας είναι η αναγνωρισμένη αρχή που αδειοδοτεί όλα τα επίγεια και διαδικτυακά αθλητικά βιβλία και άλλα ιδρύματα τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν στη χώρα.

Επίσης, οι ανήλικοι παίκτες απαγορεύεται να συμμετέχουν σε δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών σύμφωνα με τους κανόνες τυχερών παιχνιδιών της ΠΓΔΜ.

Πράξεις στοιχημάτων στη Μακεδονία

Ο νόμος για τα τυχερά παιχνίδια και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 2011, διέπει πλέον τις επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών στη Μακεδονία. Σύμφωνα με το νόμο, οι ακόλουθες μορφές τζόγου απαιτούν άδεια: αθλητικά στοιχήματα, λαχεία, παιχνίδια καζίνο, κουλοχέρηδες, Λόττο και στιγμιαία λαχεία.

Η ανάπτυξη των arcade αιθουσών και των γραφείων στοιχημάτων, καθώς και οι λειτουργίες στοιχημάτων, η αδειοδότηση και η προώθηση του δίκαιου και υπεύθυνου τζόγου, καλύπτονται από τους κανονισμούς για τα τυχερά παιχνίδια της ΠΓΔΜ. Παρόλο που το διαδικτυακό gaming έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα, οι κανόνες που το διέπουν δεν είναι απολύτως εντάξει, αλλά η κυβέρνηση το εξετάζει.

Αγαπημένα Esports Παιχνίδια παικτών της πΓΔΜ για να στοιχηματίσετε

Τα κινητήρια στοιχεία πίσω από τα esports είναι η προσβασιμότητα και η παγκόσμια απήχηση. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη βιομηχανία στοιχημάτων esports που δέχεται πραγματικά χρήματα. Προκάλεσε πολλές συζητήσεις όταν έγινε για πρώτη φορά δημοφιλές πριν από περίπου δέκα χρόνια και οδήγησε σε νέα κύματα νόμων και κανονισμών παγκοσμίως.

Counter-Strike: Global Offensive

Παγκοσμίως, CS: GO στοίχημα βρίσκεται σε άνοδο, με σχεδόν όλους τους καλύτερους στοιχηματιστές ηλεκτρονικών αθλημάτων να περιλαμβάνουν πλέον αυτό το ηλεκτρονικό άθλημα ως βασικό στοιχείο της επιλογής τους. Σχεδόν παντού στη γη, παίζονται παιχνίδια σε διάφορα πρωταθλήματα και σε διαφορετικά επίπεδα ικανοτήτων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ένας τόνος ενθουσιασμού που πρέπει να έχετε όταν προσπαθείτε να στοιχηματίσετε στα παιχνίδια, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές δυνατότητες για να διαλέξετε.

Το πιο παιγμένο παιχνίδι esports στη Μακεδονία είναι το Counter-Strike, που παίζεται από τοπικές επαγγελματικές ομάδες. Εκπροσωπείται από μια ομάδα, η οποία πήρε 0 δολάρια σε μετρητά. Το πιο δημοφιλές παιχνίδι σε αυτήν την περιοχή είναι επίσης το Counter-Strike αν λάβουμε υπόψη μόνο μεμονωμένους παίκτες της Μακεδονίας. 2 παίκτες διαγωνίζονται σε αυτό το είδος e-sports και έχουν κερδίσει συνολικά $52.938 σε βραβεία.

Dota 2

Στοιχήματα Dota 2 έχουν μεγάλη γκάμα επιλογών. Αυτά τα ηλεκτρονικά στοιχήματα ηλεκτρονικών αθλημάτων καλύπτουν τους παίκτες είτε τους αρέσουν τα χρηματικά ποσά, τα στρογγυλά σύνολα, τα outrights ή άλλα στηρίγματα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να στοιχηματίσουν πραγματικά χρήματα στο Dota 2 από την άνεση του σπιτιού τους. Τέλος, χάρη στα προηγμένα οικοσυστήματα στοιχημάτων για κινητά, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά αθλήματα στον κόσμο, όπου κι αν βρίσκονται.

Το παιχνίδι έχει γίνει μια τεράστια επιτυχία. το ίδιο ισχύει και για την κοινότητα των esports. Και οι δύο τομείς συνδέονται μεταξύ τους με την αγορά στοιχημάτων, η οποία, όπως και τα έπαθλα για τους Διεθνείς, μεγαλώνει σε μέγεθος χρόνο με το χρόνο.

Μία από τις πιο δημοφιλείς διαδικτυακές θέσεις στοιχημάτων esports είναι και θα συνεχίσει να είναι το στοίχημα Dota 2. Όπως η φήμη και ο πλούτος της σημαντικής ετήσιας εκδήλωσης του, Ο διεθνής, έχει μια αρκετά μεγάλη διαδικτυακή παρουσία. Οι πιο γνωστοί παίκτες Dota 2 της πΓΔΜ είναι ο Martin "Saksa" Sazdov και ο Erhan Jajovski.

Άλλα ευρέως διαδεδομένα βιντεοπαιχνίδια

Αρκετοί παίκτες παίζουν συχνά rFactor 2, PUBG και League of Legends. Οποιοσδήποτε στοιχηματισμός esports θα έχει αυτά τα παιχνίδια διαθέσιμα. Πριν επιλέξουν πού θα βάλουν τα στοιχήματά τους, οι παίκτες θα πρέπει να διεξάγουν επαρκή έρευνα γιατί κάθε στοιχηματιστής μπορεί να παρέχει διάφορες αγορές και αποδόσεις.

Τρόποι πληρωμής στοιχημάτων Esports στη Μακεδονία

Οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενοι τρόποι πληρωμής όταν πρόκειται για διαδικτυακά στοιχήματα esports στη Μακεδονία. Αυτά είναι ευρέως διαθέσιμα και πολύ απλά στη χρήση. Οποιαδήποτε μέθοδος κατάθεσης με κάρτα χρειάζονται τα στοιχεία της κάρτας να εισαχθούν στον ιστότοπο για να κάνουν κατάθεση ή ανάληψη. Επομένως, ο ιστότοπος θα αποθηκεύσει αυτές τις λεπτομέρειες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά γρήγορα. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι οι πληροφορίες πληρωμής τους να αποθηκεύονται με αυτόν τον τρόπο.

Μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν μία από τις πολυάριθμες πλατφόρμες ηλεκτρονικού πορτοφολιού ως επιλογή πληρωμής. Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό πορτοφόλι χρησιμοποιείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, δεν αποθηκεύονται προσωπικά στοιχεία από τον ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών.

Όταν οι πελάτες επισκέπτονται έναν ιστότοπο διαδικτυακού τζόγου, ακολουθούν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να προσθέσουν χρήματα στον λογαριασμό τους χρησιμοποιώντας τον τρίτο πάροχο μετά την εγγραφή τους σε υπηρεσίες διαδικτυακών πληρωμών όπως PayPal και Skrill. Δεδομένου ότι καμία πληροφορία δεν διατηρείται σε αρχείο με τον ιστότοπο τζόγου, η ασφάλεια των δεδομένων είναι ελαφρώς βελτιωμένη.

Οι παίκτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για συγκεκριμένες εναλλακτικές λύσεις πληρωμής, επειδή δεν υπάρχουν όρια όταν στοιχηματίζουν σε ξένους διαδικτυακούς μπουκ στην πΓΔΜ. Ωστόσο, είναι προτιμότερο οι συναλλαγές να γίνονται μέσω ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως Skrill και Neteller για να έχετε ταχύτερους χρόνους επεξεργασίας αναλήψεων και ασφάλεια και ανωνυμία.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν χρησιμοποιώντας το Μακεδονικό Δηνάριο σε αξιόπιστα αθλητικά στοιχήματα του εξωτερικού. Έτσι, κανείς δεν ανησυχεί για το κόστος μετατροπής νομισμάτων. Υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες στους παίκτες που αναζητούν μια κορυφαία τοποθεσία στοιχημάτων στη Μακεδονία σχετικά με τις καταθέσεις.

Συχνές ερωτήσεις

Τα κέρδη στοιχημάτων esports απαιτούν πληρωμές φόρου;

Τα κέρδη των παικτών θα υπόκεινται σε φόρο όταν μένουν στη Μακεδονία. Το αν κάποιος είναι κάτοικος ΠΓΔΜ ή όχι, καθώς και το πότε θα πάρει το βραβείο, θα καθορίσει τον φόρο.

Η κυβέρνηση πρέπει να λαμβάνει μηνιαία πληρωμή φόρου 0,5 τοις εκατό από τους χειριστές ηλεκτρονικών στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στη Μακεδονία. Επιπλέον, ο χειριστής υποχρεούται από το νόμο να αφαιρέσει φόρο 10% από τα κέρδη των παικτών πριν τα πληρώσει όταν κερδίσουν περισσότερα από 5.000 MKD.

Είναι ασφαλές να στοιχηματίσεις στα esports στην ΠΓΔΜ;

Είναι ασφαλές να παίζετε σε esports στη χώρα όταν άτομα παίζουν σε εξουσιοδοτημένο διαδικτυακό πρακτορείο στοιχημάτων. Τα τυχερά παιχνίδια στο Διαδίκτυο είναι ασφαλή. Βλέποντας την άδειά του, μπορεί κανείς να προσδιορίσει εάν ένας bookie διέπεται.

Οι ιστότοποι που έχουν άδεια και ελέγχονται σε ευρωπαϊκά κράτη όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Alderney, το Isle of Man και η Μάλτα είναι συνήθως οι καλύτεροι για παίκτες στην πΓΔΜ. Αυτοί οι οργανισμοί λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την προστασία των παικτών και έχουν αυστηρά πρότυπα που πρέπει να τηρούν οι χειριστές.

Ποιοι τρόποι πληρωμής γίνονται δεκτοί στα στοιχήματα esports στη Μακεδονία;

Όταν πρόκειται για στοιχήματα βιντεοπαιχνιδιών, η τραπεζική είναι απαραίτητη. Συνιστάται ανεπιφύλακτα ότι, ως παίκτης, κάποιος επιλέγει έναν κορυφαίο online bookie esports στην πΓΔΜ που προσφέρει μια ποικιλία επιλογών πληρωμής προσβάσιμες στη χώρα. Για τους Μακεδόνες, οι Visa, MasterCard, Maestro και ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Skrill είναι οι πιο πρακτικές μέθοδοι. Όλοι οι καλύτεροι στοιχηματιστές esports δέχονται αυτές τις επιλογές πληρωμής και το ευρώ, το οποίο είναι μια εναλλακτική λύση στο τοπικό νόμισμα.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou