Τα πάντα για το στοίχημα στο Team MVP

Το Team MVP είναι μια διάσημη ομάδα esport από τη Νότια Κορέα που είχε ρόστερ στα Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Player Unknown's Battlegrounds και League of Legends. Η ομάδα MVP φιλοξένησε στο παρελθόν τουρνουά Dota 2, Heroes of the Storm και StarCraft II. Η ομάδα του MVP Competition of Legends είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στο Division of Legends Champions Korea (LCK), το κορυφαίο επαγγελματικό League of Legends της Νότιας Κορέας, πριν υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα Challengers Korea στα τέλη του 2018. (CK).

Η ομάδα ήταν η πρώτη κορεάτικη ομάδα που προκρίθηκε για το Διεθνές IV Πλέι οφ Φάση 1. Η ομάδα έχασε από την Team Liquid αφού είχε νικήσει το Virtus.pro. Παρά το γεγονός ότι ήταν η μοναδική ομάδα της Νότιας Κορέας Dota 2 στο τουρνουά, η συμμετοχή τους στο Σιάτλ ώθησε τη ζωντανή μετάδοση του SpoTV με κοινό.

Τα πάντα για το στοίχημα στο Team MVP
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Οι παίκτες MVP της ομάδας

Dota 2

Το 2013, ο Jimmy' DeMoN' Ho (ΗΠΑ) εντάχθηκε στην ομάδα. Το TI4 Squad το 2014 αποτελούνταν από τους Νοτιοκορεάτες Park Tae-won με το ψευδώνυμο March, Kim Seon-yeob με ψευδώνυμο QO και Lee Sang-don με το ψευδώνυμο Forev. Άλλοι παίκτες στο ρόστερ ήταν ο Lee 'Reisen' Jun-Yeong και ο Lee Seung-gon με το ψευδώνυμο Heen. Δύο παίκτες έφυγαν από την ομάδα την ίδια χρονιά. Αυτοί ήταν οι Kim 'DuBu' Doo-young και Jung Har με το ψευδώνυμο Solara, και οι δύο Κορεάτες.

Το TI5 Squad το 2015 ενισχύθηκε με νέους παίκτες για να αντικαταστήσουν αυτούς που είχαν αποχωρήσει. Ο Damien' kpii' Chok (Αυστραλός) προσχώρησε στην ομάδα μαζί με τον Wong Jeng Yih με το ψευδώνυμο NutZ (Σιγκαπούρη). Την επόμενη χρονιά, ο Pyo No-a alias MP προστέθηκε στο ρόστερ. Ο Kim Tae-sung, γνωστός και ως Velo, εντάχθηκε στην ομάδα το 2016. Η ομάδα αναπτύχθηκε για να γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες esports στον κόσμο. Δυστυχώς, ο MVP Phoenix διαλύθηκε το 2017.

Counter-Strike: Global Offensive

Οσον αφορά CS: GO, η διαλυμένη ομάδα αποτελούνταν κυρίως από Νοτιοκορεάτες. Lee Hyun-pyo με ψευδώνυμο Xign, Kim' HSK' Hae-sung, Jeon Jung-Hyeon με ψευδώνυμο rindA. Άλλοι ήταν ο Kwon' Argency' Soon-woo και ο Jung Soo-Yong με το ψευδώνυμο kAyle. Ο προπονητής της ομάδας Ronald 'Rambo' Kim, ήταν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ομάδα είχε επίσης άλλους παίκτες όπως ο Ahn Ho-kyeong με το ψευδώνυμο Timon, ο Nam Hyeong-Ju alias Sound, ο Park' zwff' Min-Seok και ο Pyeon Seon-ho με το ψευδώνυμο Τέρμι, ο οποίος ήταν προπονητής. Ο Kim Kee-Suk, γνωστός και ως suckle, ήταν επίσης ένα αξιοσημείωτο προσωρινό stand-in για το Team MVP.

Λεγεώνα των Θρύλων

ο Λεγεώνα των Θρύλων Το ρόστερ αποτελούνταν κυρίως από Νοτιοκορεάτες, όπως ο Park SU-Hyeon με το ψευδώνυμο Beware, ο Kim Byeong-jun με το ψευδώνυμο Carrot και ο Kim Seon-Gyu με το ψευδώνυμο Crow. Άλλοι παίκτες στο ρόστερ ήταν οι Cho' Motive' Se-hee, Kim Jae-jin ψευδώνυμο Neulbo, Seo 'Garden' Jeong-won και Lee Ho-Seong με το ψευδώνυμο Edge. Η Kim Kyu-Seok και η Kim' Iffy' Hyeon-jun ήταν επίσης στο ρόστερ του LoL του MVP.

Το 2015, πέντε παίκτες εντάχθηκαν στην ομάδα. Kang 'ADD' Geon-mo, Oh Hyun-sik ψευδώνυμο MaHa και An Jun-hyeong με το ψευδώνυμο Ian. Ο Na Woo-Hyung με το ψευδώνυμο Pilot και ο Jeong' Max' Jong-bin ήταν το υπόλοιπο ρόστερ, όλοι Νοτιοκορεάτες. Ο Cha In-Myeong με το ψευδώνυμο ChaResh και ο Lee Jong-won με το ψευδώνυμο Saroo υπήρξαν μέλη της ομάδας του MVP.

Τα πιο δυνατά παιχνίδια της ομάδας MVP

Dota 2

Την 1η Σεπτεμβρίου, ο JeeF εντάχθηκε ως διευθυντής της ομάδας. Ο MVP δημιούργησε το δεύτερο τους Dota 2 ομάδα τον επόμενο μήνα, ονομάστηκε MVP Phoenix, στις 21 Νοεμβρίου. Τον ίδιο μήνα, ο MVP Phoenix πρόσθεσε το American DeMoN στο ρόστερ τους. Τον Δεκέμβριο, ο DeMoN άφησε την ομάδα αφού κέρδισε τη 2η σεζόν του NSL.

Τον Φεβρουάριο του 2014, η ομάδα του MVP Phoenix έπαιξε στην KDL Season 1, με τον DuBu να παίζει για την ομάδα. Τον Μάιο, ο Phoenix κέρδισε με επιτυχία ένα play-in-spot για το The International 4 αφού τερμάτισε δεύτερος στα Προκριματικά TI4 Southeast Asia. Υπήρξε πολλή δραστηριότητα για την ομάδα το 2015. Η ομάδα του Phoenix χωρίστηκε τον Φεβρουάριο, με τον Heen και τον Forev να μετακομίζουν στον MVP Hot6ix. Ο Febby και ο Kpii εντάχθηκαν στον MVP Phoenix για να καλύψουν τις κενές θέσεις. Ο Reisen έμεινε ανενεργός τον Μάρτιο και αντικαταστάθηκε από τον NutZ.

Counter-Strike: Global Offensive

Η ομάδα ήταν επιτυχημένη σε διάφορα τουρνουά πριν από τη διάλυσή της το 2020. Η ομάδα MVP έριξε νοκ άουτ τον ALPHA_Κόκκινη ομάδα στο δρόμο της για να κερδίσει το Cobx Masters Phase 2. Κέρδισε επίσης το NASR_Τα eSports στον τελικό του eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018. Στο ZOTAC Cup Masters 2018, οι ομάδες Team MVP esport απέκλεισαν το Signature Gaming στους τελικούς.

Γιατί είναι δημοφιλές το Team MVP;

Η ομάδα πολλών παιχνιδιών της Νότιας Κορέας αποτελούνταν από παίκτες σε μεγάλο βαθμό από το MVP Clan. Η ομάδα ξεκίνησε ως ομάδα StarCraft II στα τέλη του 2010. Καθώς προχωρούσε το GSL, το Team MVP εισήλθε στη σκηνή του Dota 2 τον Σεπτέμβριο του 2013. Ήταν την ίδια μέρα που η ομάδα StarCraft II της Team MVP εγκατέλειψε τον οργανισμό eSports για να ενταχθεί στο KeSPA. Η ομάδα MVP έχει χιλιάδες followers στους λογαριασμούς της στο Twitter και στο Facebook.

Γιατί το Team MVP είναι δημοφιλές για στοιχήματα;

Η ομάδα MVP έχει αγωνιστεί σε διάφορα esports παιχνίδια, το οποίο παρείχε στους παίκτες ένα ευρύ φάσμα επιλογών στοιχήματος. Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχηματισμού Team MVP προσέφεραν στους παίκτες ανταγωνιστικές αποδόσεις για τα τρέχοντα και τα επερχόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Το Team MVP Dota είχε αρκετές εξαιρετικές σεζόν και απίστευτα επιτεύγματα σε πολλές κατηγορίες esports. Θεωρήθηκαν ως ένας από τους πιο επιτυχημένους οργανισμούς esports στα μεγάλα τουρνουά Dota 2 και CS: GO. Το τρέξιμο τους στο Ο διεθνής Τα τουρνουά έχουν βοηθήσει την ομάδα MVP να συγκεντρώσει νέους θαυμαστές, κερδίζοντας έτσι δημοτικότητα.

Τα βραβεία και τα αποτελέσματα της ομάδας MVP

Dota 2

Η ομάδα ήταν πολύ επιτυχημένη σε διάφορους διαγωνισμούς όπου κέρδισε περισσότερα από 2.000.000 $ σε χρηματικό έπαθλο. Η ομάδα είχε τεράστια επιτυχία στο The International 2016 και στο The International 2015. Το Team MVP τερμάτισε έκτη και έβδομη, αντίστοιχα $934.761 και $829.333 σε κάθε τουρνουά. Η ομάδα κέρδισε επίσης 255.000 $ για να τερματίσει τέταρτη στο The Shanghai Major 2016 και 202.500 $ για να τερματίσει έκτος στο The Manila Major 2016.

Το Team MVP έχει κερδίσει πολλά τουρνουά, όπως το Pro Gamer League 2016- Summer και το WePlay Dota 2 League Season 3. Κέρδισαν επίσης Dota Pit League Season 4 και World Cyber Arena 2015 -SEA Pro Qualifiers και Korea Dota League Season 3. Το πρώτο αξιοσημείωτο της ομάδας MVP Η νίκη ήταν στη σεζόν 2 του Nexon Sponsorship LEAGUE, όπου κέρδισαν τον διαγωνισμό και κέρδισαν 75.605 $.

Counter-Strike: Global Offensive

Η ομάδα Counter-Strike του MVP της ομάδας έχει κερδίσει πολλά τουρνουά, όπως το Cobx Masters Phase 2, όπου κέρδισε $60.706. Κέρδισαν επίσης το eXTREMESLAND ZOWIE Asia CS: GO 2018 και το ZOTAC Cup Masters 2018- Asia. Κέρδισαν $40.000 και $10.000 στα αντίστοιχα τουρνουά. Ο MVP κέρδισε $30.000 μετά τη νίκη του CS: GO Asia Summit.

Στο ZOTAC Cup Masters 2018, ο MVP κέρδισε $20.000 για να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Κέρδισαν ένα παρόμοιο βραβείο όταν τερμάτισαν στη θέση δέκατη τέταρτη στους τελικούς της σεζόν 7 του ESL Pro League. Το Team MVP τερμάτισε δεύτερος σε δύο περιπτώσεις το 2018, κερδίζοντας $20.000 και $6.859 στις δύο περιπτώσεις των τελικών WESG 2017 Asia Pacific και ZEN Esports Network League 2017- Finals.

Overwatch

ο Overwatch Η ομάδα δεν είχε επιτυχία όπως το CS: GO και το Dota 2. Τερμάτισαν έκτη στην 3η σεζόν Overwatch Contenders 2018: Κορέα και όγδοη στην 1η σεζόν Overwatch Contenders 2019: Κορέα. Στους δύο διαγωνισμούς, το Team MVP κέρδισε $14.419 και $11.600, αντίστοιχα. Το Team MVP κέρδισε 14.162 $ στο Overwatch CONTENDERS 2018 Season 2: Korea.

Λεγεώνα των Θρύλων

Η ομάδα δεν είχε τεράστια επιτυχία ως ομάδα Dota 2. Τερμάτισαν δεύτεροι στο Rift Rivals 2017: LCK vs. LPL vs. LMS, όπου κέρδισαν $10.000. Κέρδισαν επίσης 17.596 $ για να τερματίσουν τέταρτοι στο LCK Άνοιξη 2017. Μια άλλη σημαντική επιτυχία ήταν το καλοκαίρι του LCK 2016, όπου κέρδισαν 9.040 $ για να τερματίσουν στην έκτη θέση και στο LCK Spring 2018 τερμάτισαν ένατη και κέρδισαν 9.348 $.

PUBG

ο PUBG Το τμήμα δεν ήταν επίσης πολύ επιτυχημένο. Τερμάτισαν τρίτοι στο PUBG Warfare Masters 2018 - Pilot Season κερδίζοντας 11.221 $ σε χρηματικό έπαθλο. Η ομάδα MVP τερμάτισε δεύτερη στο AfreecaTV PUBG League – Pilot Season, όπου κέρδισε $18.630.

Οι καλύτεροι και πιο δημοφιλείς παίκτες του Team MVP

DuBu

Ο Kim Doo-young είναι παίκτης Dota 2 της Νότιας Κορέας που έπαιξε για την ομάδα MVP. Βοήθησε την ομάδα να κερδίσει το Pro Gamer League 2016- Καλοκαίρι, WePlay Dota 2 League Season 3 και Dota Pit League Season 4. Ο DuBu είναι ένας δημοφιλής παίκτης που έχει πάνω από 100.000 ακόλουθους στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Twitch.

Stax

Επίσημα γνωστός ως Kim Gu-taek, ο παίκτης είναι συνταξιούχος επαγγελματίας Counter-Strike. Ο παίκτης έχει χιλιάδες followers μέσω των σελίδων στα social media. Ο Νοτιοκορεάτης είναι πολύ γνωστός για τον ρόλο του Rifler, όπου είχε κέρδη περίπου 23.000 $. Ο Stax έχει πάνω από είκοσι εννέα ακόλουθους στο προφίλ του στο Twitch και χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και στο Twitter.

Kim Kyu-Seok

Αυτός είναι παίκτης και προπονητής του League of Legends της Νότιας Κορέας. Είναι γνωστός για τον ρόλο του ως ζούγκλα και τις εναλλακτικές ταυτότητες του. Revenger ή Yondu.

QO

Ο Kim Sun Yeob είναι παίκτης Dota 2 από τη Νότια Κορέα και την Αυστραλία. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην Αυστραλία, ο QO έπαιζε DotA για διασκέδαση κάτω από το χερούλι RoastedKimchi όταν μάθαινε το παιχνίδι. Μόλις κυκλοφόρησε το sequel του παιχνιδιού, Dota 2, συνέχισε να το παίζει. Τον Ιανουάριο του 2017, παραιτήθηκε από το Team MVP λίγες μέρες πριν από την διάλυσή του.

Κίνητρο

Ο παίκτης του League of Legends είναι επίσημα γνωστός ως Cho Se-hee. Ο παίκτης είναι πολύ γνωστός για τον ρόλο του ως Support. Ο Motive έγινε MVP της ομάδας τον Απρίλιο του 2018 και αποχώρησε τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Team MVP

Οι παίκτες μπορούν να δουν τις αποδόσεις της ομάδας του MVP της ομάδας στα Unibet, ArcaneBet, 1xBet και Betwinner. Τα γεγονότα MVP της ομάδας μπορούν επίσης να βρεθούν στα GGBet, Pixel.bet, Casumo και 22BET, μεταξύ των οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports. Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν μια ποικιλία αγορών για τουρνουά esports, αλλά ο παίκτης πρέπει πάντα να τις συγκρίνει και να επιλέγει την πιο εμπορεύσιμη επιλογή.

Στρατηγική στοιχήματος για την ομάδα MVP

Η πρόσθετη μελέτη για οποιαδήποτε κορυφαία ομάδα esports και τους παίκτες της είναι σημαντική. Οι παίκτες μπορούν να εντοπίσουν ευνοϊκές ευκαιρίες στοιχηματισμού συλλέγοντας καλά δεδομένα σχετικά με την τρέχουσα φόρμα της ομάδας και τους βασικούς παίκτες.

Το Team MVP, από την άλλη πλευρά, θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε αγώνες head-to-head στα περισσότερα γεγονότα. Είναι σχεδόν πάντα ξεκάθαρα φαβορί, ειδικά όταν παίζουν Dota 2 και CSGO στα καλύτερά τους. Ήταν κάποτε μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες esports στα τουρνουά Dota 2. Η ομάδα MVP κέρδισε πρόσφατα έξι μεγάλα τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του The International 2017, για 934.761 $. Είναι, αναμφίβολα, οι κορυφαίες ομάδες esports στον κόσμο για να στοιχηματίσετε στις καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou