Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Esports : Οδηγός αρχαρίων

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων esports στην αγορά, αλλά δεν είναι όλοι αρκετά καλοί για να διαλέξετε. Πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο που να λειτουργεί αρκετό καιρό για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των χρηστών του. Εδώ είναι τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τον καλύτερο ιστότοπο στοιχημάτων esports:

Φήμη

Όταν επιλέγετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων eSports, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η φήμη του. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο και να τον έχουν βρει αξιόπιστο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια καλή επιλογή και για εσάς. Μπορείτε να δείτε τις κριτικές του στο Διαδίκτυο και να διαβάσετε τι είπαν άλλοι για αυτό, προκειμένου να αποφασίσετε αν αξίζει τον χρόνο και τα χρήματά σας.

Επιλογές πληρωμής

Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν α ευρύ φάσμα επιλογών πληρωμής, ενώ άλλοι μπορεί να προσφέρουν μόνο έναν ή δύο τύπους πληρωμών. Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν ιστότοπο με έναν τρόπο πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό θα διευκολύνει την κατάθεση και την ανάληψη των χρημάτων σας όταν στοιχηματίζετε.

Υποστήριξη Εξυπηρέτησης Πελατών

Αυτός είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τον καλύτερο ιστότοπο. Θέλετε να βρείτε έναν ιστότοπο που να προσφέρει καλή υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια θα πρέπει να είναι μία από τις προτεραιότητές σας όταν επιλέγετε έναν ιστότοπο στοιχημάτων esports, επειδή δεν θέλετε να παρουσιάζονται κακόβουλοι ιστότοποι ως νόμιμοι. Αναζητήστε έναν ιστότοπο που λειτουργεί αρκετό καιρό και έχει ελάχιστα έως μηδενικά παράπονα από τους χρήστες του. Αυτό διασφαλίζει ότι τα χρήματά σας παραμένουν ασφαλή και ασφαλή.

{{ section pillar="" image="" name="" group="" taxonomies="" providers="recIwObZiN0RIBhVp,reczyWtvND4y9sbqF,ckgj8zrm0232080nl9yjamkgz9,rec0pPQN59wXF6J0A,recgT5zabr6uZGkto" posts="" pages="" }} Παιχνίδια eSport για να στοιχηματίσετε

Πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα διαθέσιμα παιχνίδια στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε. Χρειάζεστε έναν ιστότοπο που προσφέρει πολλά παιχνίδια, ώστε να μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα στοιχήματά σας. Αυτό θα μειώσει τους κινδύνους σας ενώ θα σας εξασφαλίσει ποντάρετε στα αγαπημένα σας είδη παιχνιδιών.

Οι αποδόσεις στοιχημάτων eSport

Οι καλές αποδόσεις θα εξασφαλίσουν ότι θα έχετε τις καλύτερες αποδόσεις από τα στοιχήματά σας εάν κερδίσετε.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων esports περιλαμβάνουν:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10 Στοίχημα
 • Μπέτσον
 • Ελα
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner {{ /section }}
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Παιχνίδια eSport για να στοιχηματίσετε

Πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα διαθέσιμα παιχνίδια στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε. Χρειάζεστε έναν ιστότοπο που προσφέρει πολλά παιχνίδια, ώστε να μπορείτε να διαφοροποιήσετε τα στοιχήματά σας. Αυτό θα μειώσει τους κινδύνους σας ενώ θα σας εξασφαλίσει ποντάρετε στα αγαπημένα σας είδη παιχνιδιών.

Οι αποδόσεις στοιχημάτων eSport

Οι καλές αποδόσεις θα εξασφαλίσουν ότι θα έχετε τις καλύτερες αποδόσεις από τα στοιχήματά σας εάν κερδίσετε.

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες στοιχημάτων esports περιλαμβάνουν:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10 Στοίχημα
 • Μπέτσον
 • Ελα
 • LeoVegas
 • WilliamHill
 • Betwinner

Τι είναι το στοίχημα eSports;

Υπάρχουν πολλές μορφές στοιχηματισμού και το στοίχημα στα esports είναι ένα από αυτά. Με αυτήν τη μορφή στοιχηματισμού, στοιχηματίζετε σε ηλεκτρονικά αθλήματα και όχι σε σωματικά αθλητικά γεγονότα. Τα Esports αντιπροσωπεύουν τα ηλεκτρονικά αθλήματα και είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα για παρακολούθηση, επειδή περιλαμβάνουν ανταγωνισμό σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ένας παίκτης που χάνει μπορεί ακόμα να κερδίσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου, καθιστώντας το πολύ συναρπαστικό να παρακολουθείτε και να στοιχηματίζετε.

Τα στοιχήματα στα Esports κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά είναι ακόμα σχετικά νέα για τους περισσότερους ανθρώπους εκτός της κοινότητας τυχερών παιχνιδιών. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών αρχίζουν να επικεντρώνονται στα στοιχήματα eSports όλο και περισσότερο.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέχετε όταν στοιχηματίζετε σε eSports ως αρχάριος

Παίζεις για πρώτη φορά στοίχημα στα esports; Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να φροντίσετε:

 1. Επιλογή στοιχηματικού ιστότοπου: Η σκηνή των esports στοιχημάτων αυξάνεται, αλλά είναι ακόμα σχετικά νέα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί εδραιωμένοι ιστότοποι στους οποίους μπορείτε να στοιχηματίσετε.
 2. ο προϋπολογισμός σου: Θα πρέπει πάντα να δίνετε προτεραιότητα στον προϋπολογισμό σας έναντι οτιδήποτε άλλου όταν αποφασίζετε πόσα θα στοιχηματίσετε σε έναν αγώνα esports. Δεν θέλετε να ρισκάρετε περισσότερο από αυτό που αντέχετε να χάσετε γιατί αυτό θα οδηγήσει μόνο σε οικονομικά προβλήματα στο μέλλον.
 3. Πιθανότητα: Ελέγχετε πάντα τις αποδόσεις πριν τοποθετήσετε το στοίχημά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν τοποθετείτε ένα στοίχημα υψηλού κινδύνου.
 4. Το επίπεδο των ικανοτήτων σας: Εάν είστε αρχάριος και δεν έχετε παίξει ή παρακολουθήσει ποτέ esports στο παρελθόν, τότε συνιστάται ιδιαίτερα να ξεκινήσετε με χαμηλά πονταρίσματα και να παραμείνετε εκεί μέχρι να βελτιωθούν αρκετά οι δεξιότητές σας για παιχνίδια υψηλότερων στοιχημάτων.

Μάθετε για τα eSports

Όταν πρόκειται για σοβαρά αθλητικά στοιχήματα, ένας παίκτης πρέπει να έχει πλήρη κατανόηση των αθλημάτων στα οποία στοιχηματίζει. Το ίδιο ισχύει και για τα στοιχήματα eSports, γι' αυτό οι αρχάριοι ενθαρρύνονται να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για τη σκηνή των eSports πριν στοιχηματίσουν τα χρήματά τους. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τις ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν. Κάθε παίκτης ή ομάδα έχει το δικό του μοναδικό στυλ παιχνιδιού και αγωνιστικό ρεκόρ. Για τα ομαδικά eSports, είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσουμε τη δυναμική της ομάδας.

Ευτυχώς, όλες αυτές οι πληροφορίες και περισσότερες μπορούν να βρεθούν με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι και κοινότητες διαδικτύου που είναι αφιερωμένες στα eSports. Στοιχεία για τις προηγούμενες επιδόσεις ομάδων και παικτών και σε βάθος ανάλυση των επαγγελματικών τους ιστοριών μπορούν επίσης να βρεθούν στο διαδίκτυο. Σε αυτό που θα είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε αυτό το άρθρο, τα στοιχήματα eSports είναι πολύ παρόμοια με τα «παραδοσιακά» αθλητικά στοιχήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του στοιχήματος eSports

Τα στοιχήματα στα Esports γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, αλλά και πάλι δεν είναι για όλους. Ακολουθούν ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του στοιχήματος στα esports.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτός είναι ένας πολύ συναρπαστικός τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας. Θα μπορείτε να βάζετε στοιχήματα και να παρακολουθείτε εκπληκτικά παιχνίδια ταυτόχρονα.
 • Τα διαδικτυακά στοιχήματα esports είναι βολικά. Μπορείτε να στοιχηματίσετε όταν θέλετε, πού θέλετε και πόσο θέλετε.
 • Λαμβάνετε πολλά μπόνους και προσφορές σε διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων.

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχει κίνδυνος εθισμού. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορείτε να αρχίσετε να στοιχηματίζετε πολύ περισσότερα από όσα αντέχετε να χάσετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικά προβλήματα.
 • Υπάρχει επίσης κίνδυνος απάτης από αδίστακτους διαδικτυακούς ιστότοπους στοιχημάτων.

Πώς λειτουργεί ένας ιστότοπος στοιχημάτων eSports;

αναρωτιούνται πώς να στοιχηματίσετε στα esports και πώς λειτουργούν οι ιστότοποι στοιχημάτων esports; Οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων esports έχουν κάνει όλα τα στάδια για να διευκολύνουν τους αρχάριους να έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια και να αρχίσουν να στοιχηματίζουν. Για να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σε έναν ιστότοπο esports, πρέπει:

Εγγραφή με τον ιστότοπο

Όταν εγγράφεστε σε έναν ιστότοπο, πιθανότατα θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε προσωπικά στοιχεία όπως τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μόλις υποβάλετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, ο ιστότοπος θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης, μετά το οποίο θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα επιλέξετε μια τραπεζική μέθοδο και θα καταθέσετε χρήματα.

Οι καταθέσεις είναι συνήθως άμεσες για να διασφαλιστεί ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σχεδόν αμέσως μετά την εγγραφή σας και οι ιστότοποι esports θα παρέχουν πάντα ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών μεθόδων. Επιλέξτε οποιαδήποτε μέθοδο σας βολεύει.

Τοποθέτηση στοιχήματος

Για να τοποθετήσετε α στοιχηματίστε σε ιστότοπο στοιχημάτων esports, επιλέξτε τον αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε και επιλέξτε τον τύπο στοιχήματός σας. Εισαγάγετε το στοίχημά σας (το ποσό των χρημάτων που θέλετε να στοιχηματίσετε σε έναν συγκεκριμένο αγώνα) και επιβεβαιώστε το στοίχημα.

Ενώ υπάρχουν ιστότοποι στοιχημάτων esports που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε ή ακόμα και να αποσύρετε το στοίχημά σας πριν από την έναρξη, άλλοι δεν παρέχουν αυτό το περιθώριο. Γι' αυτό πρέπει να μάθετε μερικές σημαντικές συμβουλές για στοιχήματα esports και να επιλέξετε τα στοιχήματά σας προσεκτικά πριν την επιβεβαίωση.

Σημείωση: Οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων esports θα σας δώσουν ένα μπόνους καλωσορίσματος μετά την πρώτη σας κατάθεση. Κατανοήστε τους όρους και τις προϋποθέσεις του μπόνους πριν διεκδικήσετε. Με τη γνώση του τρόπου λειτουργίας του μπόνους, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη χρήση αυτών των ανταμοιβών, διασφαλίζοντας ότι λειτουργούν προς όφελός σας.

Τύποι στοιχημάτων eSports

Οι αρχάριοι του τζόγου eSports εκπλήσσονται πάντα (ευχάριστα) με τον τεράστιο αριθμό των επιλογών στοιχήματος που είναι διαθέσιμες στα eSports. Αυτή η σειρά διασφαλίζει ότι οι παίκτες επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα. Ενώ ορισμένοι τύποι στοιχημάτων κερδίζονται εύκολα, άλλοι είναι δύσκολο να κερδίσουν. Θα θέλετε να επιλέξετε ένα στοίχημα που σας δίνει καλύτερες πιθανότητες. Μερικά από τα πιο κοινά είδη στοιχημάτων eSports παρατίθενται παρακάτω:

 • Καταληκτικά δικαιώματα: Αυτό περιλαμβάνει στοιχήματα στον νικητή του αγώνα. Δεν υπάρχουν ισοπαλίες σε μια οριστική.
 • Πάνω κάτω: Αυτός ο τύπος στοιχήματος είναι τόσο εύκολος όσο η δήλωση ενός αριθμού. Για παράδειγμα, ένας κοινός νικητής σε αυτό το είδος στοιχήματος είναι αν ένα παιχνίδι θα έχει περισσότερες ή λιγότερες από 100 σκοτώσεις.
 • Νικητής τουρνουά: Αυτό το είδος στοιχήματος είναι συνήθως μια δημοφιλής επιλογή για μεγάλα τουρνουά. Θα στοιχηματίσετε στο ποια ομάδα θα κερδίσει ένα τουρνουά.
 • Περίεργο, ακόμη και: Σε αυτό το στοίχημα, θα στοιχηματίζετε αν ο αριθμός των γεγονότων σε έναν συγκεκριμένο αγώνα eSports θα είναι μονός ή ζυγός. Για παράδειγμα, σε έναν αγώνα Dota 2, μπορείτε να προβλέψετε εάν μια ομάδα θα κερδίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό ζυγών ή περιττών γύρων.
 • Σωστή βαθμολογία: αυτό περιλαμβάνει την πρόβλεψη του σωστού σκορ ενός δεδομένου αγώνα esports. Αυτό μπορεί να είναι από πλευράς πόντων, όπως 2-0 ή 4-3.

Οι παίκτες πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να κατανοήσουν τις άλλες επιλογές στοιχηματισμού που έχει κάθε παιχνίδι για να κάνουν την εμπειρία στοιχηματισμού eSports συναρπαστική.

Παρακολουθήστε eSports

Σε κάθε αθλητικό στοίχημα, η μακροπρόθεσμη επιτυχία και η γνώση του παιχνιδιού πάνε πάντα χέρι-χέρι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια από τις πιο βασικές συμβουλές για αρχάριους είναι να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα eSports πριν ποντάρετε χρήματα. Η ανάγνωση στατιστικών και η έρευνα μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί. η παρακολούθηση μερικών αγώνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια θεμελιώδη κατανόηση των eSports στα οποία ενδιαφέρεται να στοιχηματίσει ένας παίκτης. Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν ροές eSports σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το YouTube και το Twitch, είτε δωρεάν είτε σε προσιτές τιμές συνδρομής.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα Esports σε διαδικτυακά καζίνο
2023-02-09

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα στοιχήματα Esports σε διαδικτυακά καζίνο

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε που να προσφέρουν παρόμοιο επίπεδο συγκίνησης και ενθουσιασμού με τα στοιχήματα esports. Τα esports στοιχήματα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά από τα αθλητικά στοιχήματα για τακτικά αθλητικά γεγονότα, επειδή τα esports είναι πολύ πιο απρόβλεπτα από τα κανονικά αθλήματα. Το να βλέπεις μια ομάδα αουτσάιντερ να κερδίζει εναντίον μιας από τις κορυφαίες ομάδες στη σκηνή των esports δεν είναι τόσο ασυνήθιστο.