Στοιχηματίστε στο The Golden League 2024

Το Golden League είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός eSports που διευθύνεται από το Elite Gaming Channel και το Lord_Πατίτο. Είναι το γεγονός με την υψηλότερη κατάταξη από το Age of Empire (AoE) IV και προσφέρει περισσότερες από δέκα εβδομάδες εξαντλητικής δράσης από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του Age of Empire. Με ένα κοινό έπαθλο 125.000 $, αυτό το γεγονός θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα franchise AoE.

Αυτό το γεγονός, όπως και τα περισσότερα τουρνουά eSport, είναι πλήρως διαδικτυακό. Το Golden League ξεκινά με παίκτες που συμμετέχουν σε δύο μονοήμερους προκριματικούς γύρους. Οι παίκτες που προκρίνονται για το κύριο γεγονός, το οποίο περιλαμβάνει 64 παίκτες, παίζουν σε τρεις γύρους παρενθέσεων. Οκτώ από τους καλύτερους παίκτες από κάθε όμιλο διαγωνίζονται σε μορφή round-robin μετά από κάθε γύρο. Στη συνέχεια, οι τέσσερις καλύτεροι επιλέγονται για πλέι οφ το Σαββατοκύριακο.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Σχετικά με το Age of Empires

Age of Empires είναι ένα βραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (RTS) με μια διακοσμημένη κληρονομιά που εκτείνεται σε μια δεκαετία. Το AoE αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από το στρατηγικό του παιχνίδι που στηρίζεται σε βασικούς ιστορικούς πολιτισμούς. Ο τίτλος διαδίδεται σε ιστορικούς χρόνους, από την εποχή της πέτρινης εποχής έως τη σύγχρονη εποχή. Ακόμα καλύτερα, η σειρά καταγράφει επίσης μερικά θρυλικά πλάσματα μαζί με την αρχαία μυθολογία. Αν και υπάρχουν πολλά να μάθετε από το παιχνίδι, υπάρχουν περισσότερα για να απολαύσετε το παιχνίδι.

Το Age of Empires κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 15 Οκτωβρίου 1997. Από τότε, η μάρκα AoE έχει πουλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα, καθιστώντας την έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους στην Είδος RTS. Η σειρά AoE ήταν μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουμε στο gaming PC την τελευταία δεκαετία. Ενώ ορισμένα βιντεοπαιχνίδια χρησιμοποιούν μερικούς από τους μηχανισμούς του AoE, κανένα δεν ταιριάζει με τη φήμη και τη θέση που σχετίζεται με το AoE.

Παιχνίδι

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να αφήσει τους παίκτες να αναπτύξουν τον πολιτισμό τους από μια χούφτα κυνηγών και συγκεντρώσεων για να σχηματίσουν μια επεκτατική αυτοκρατορία της Εποχής του Σιδήρου. Για να εξασφαλίσει μια νίκη στο παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να συγκεντρώσει ενεργά πόρους για να παίξει από νεότερα κτίρια και να χρησιμοποιήσει προηγμένες τεχνολογίες. Ομοίως, οι πόροι πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ καθώς τείνουν να είναι σπάνιοι καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έχει 12 πολιτισμούς, ο καθένας με μοναδικά χαρακτηριστικά. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, οι παίκτες πρέπει να προχωρήσουν σε τέσσερα στάδια. Αυτά περιλαμβάνουν την Εποχή του Λίθου, την Εποχή των Εργαλείων, την Εποχή του Χαλκού και την Εποχή του Σιδήρου. Κάθε πρόοδος στο παιχνίδι βλέπει έναν παίκτη να κερδίζει νέες τεχνολογίες, όπλα και μονάδες.

Age of Empires ανάπτυξης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ιστορία του Age of Empire χρονολογείται από το 1997, όταν το Ensemble Studios το κυκλοφόρησε. Στα πρώτα του χρόνια, το παιχνίδι ήταν μοναδικό στο είδος του, συνδυάζοντας έναν τέλειο συνδυασμό Warcraft και Πολιτισμού. Αν και αυτό το παιχνίδι είχε κάποιες πλάτες λογισμικού, επιλύθηκαν γρήγορα χρησιμοποιώντας ενημερώσεις κώδικα.

Age of Empire II

Το Age of Empire II, the Age of Kings, ήταν ο δεύτερος τίτλος της σειράς, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1999. Αν και αυτό το παιχνίδι είχε αρκετές ομοιότητες με τον προκάτοχό του, είχε επίσης ανώτερα χαρακτηριστικά, τα οποία το έβλεπαν να αποσπά πολυάριθμες διακρίσεις και βραβεία σε κύκλους gaming . Με τα χρόνια, αυτός ο τίτλος υπέστη πολλές βελτιώσεις, όπως γραφικά 4K, υποστήριξη Xbox Live και αποκλειστικά επιτεύγματα.

Εποχή της Αυτοκρατορίας III

Τον Οκτώβριο του 2003 οι θαυμαστές του AoE καλωσόρισαν το Age of Empires III, το οποίο βασίζεται σε μια βελτιωμένη έκδοση του Age of Mythology και ενημερωμένα γραφικά. Η εισαγωγή του Home Cities ως συστήματος υποστήριξης για παίκτες στον νέο κόσμο. Όπως και οι προκάτοχοί του, το AOE III είχε κάποιες βασικές επεκτάσεις, όπως οι Αρχηγοί Πολέμου και οι Ασιατικές Δυναστείες.

Age of Empires IV

Το Age of Empires IV, που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017, είναι αυτή τη στιγμή η τελευταία κυκλοφορία της σειράς. Η αρχική κυκλοφορία είχε ακόμη ημιτελή μέρη και το Age of Empire IV κυκλοφόρησε επίσημα τον Οκτώβριο του 2021. Αυτός ο τίτλος μεταφέρει επίσης τους παίκτες στον Μεσαίωνα και ενσωματώνει ορισμένους μηχανισμούς και χαρακτηριστικά παλαιότερων σειρών που είχαν αφαιρεθεί στο AoE III.

Γιατί είναι δημοφιλές το Golden League;

Η δημοτικότητα του Golden League δεν μπορεί ποτέ να αμφισβητηθεί, με το Age of Empires να προσελκύει περισσότερους από ένα εκατομμύριο παίκτες κάθε μήνα. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εκδηλώσεις eSports, η φύση του ανταγωνισμού ήταν πάντα ένα βασικό πόλο έλξης για αυτό το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια. Από την πλευρά του στοιχηματιστή, η ευκαιρία να στοιχηματίσετε σε τουρνουά eSports με τα οποία είναι παθιασμένοι φέρνει περισσότερη διασκέδαση και ενθουσιασμό.

Η καθολική φύση του διαδικτυακά τουρνουά eSport είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η Golden League εμφανίζεται εξέχουσα θέση στους ιστότοπους στοιχημάτων eSports. Αυτά τα παιχνίδια είναι ανοιχτά σε όλους και η εύκολη παρακολούθηση μέσω πλατφορμών ροής συνέβαλε καθοριστικά στη διάδοση του ανταγωνισμού.

Τα στοιχήματα σε μεγάλα τουρνουά eSport έχουν γίνει mainstream. Και επειδή τα στοιχήματα eSports είναι δημοφιλή στις μέρες μας, ο αριθμός των δεικτών που θέλουν να στοιχηματίσουν στο Golden έχει αυξηθεί. Αυτή η απαίτηση, με τη σειρά της, σημαίνει ότι οι ιστότοποι στοιχημάτων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν ότι οι παίκτες έχουν «αρκετές» διαθέσιμες επιλογές.

Οι άνθρωποι συνήθως ακολουθούν τους δικούς τους αγαπημένες ομάδες ή παιχνίδια όταν στοιχηματίζετε σε τουρνουά eSport. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αναλύσουν και να τοποθετήσουν ενημερωμένα στοιχήματα αντί να κάνουν wild picks. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο Age of Empires, ο αριθμός των γεγονότων και των ευκαιριών για στοιχήματα και κέρδη αυξάνεται.

Οι νικήτριες ομάδες του Golden League και οι μεγαλύτερες στιγμές

Καθώς ο διαγωνισμός του AoE Golden League βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι ακόμη νωρίς για να κάνουμε μια κλήση σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος στη διοργάνωση. Οι δέκα εβδομάδες εξαντλητικής δράσης της διοργάνωσης θα οδηγήσουν αναμφίβολα σε έναν πρωταθλητή.

Οι παίκτες και οι οπαδοί του Age of Empires IV απόλαυσαν ένα σπάνιο θέαμα κατά τη διάρκεια των τουρνουά. Ενώ ορισμένοι λιγότερο γνωστοί παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν κάποιες «απροσδόκητες νίκες» κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, κάποιοι από τους αγαπημένους του τουρνουά ήταν επίσης σταθεροί.

Καθώς το τουρνουά ολοκληρώνεται στις 29 Μαΐου 2022, είναι εύκολο να επισημάνουμε μερικά πολλά υποσχόμενα ονόματα από το leaderboard. Κάτι σχετικά με τα καλύτερα τουρνουά esports είναι ότι οι κορυφαίες επιδόσεις είναι πάντα συνεπείς. Αυτή θα πρέπει να είναι η κατευθυντήρια αρχή για κάθε παίκτη που θέλει να στοιχηματίσει σε πρωταθλήματα ή τουρνουά eSport.

AoE IV μεγαλύτερες στιγμές

Ο διαγωνισμός First Age of Empire's IV, Genesis Competition από το Elite Gaming Channel, πραγματοποιήθηκε το 2021. Τα τουρνουά είδαν έναν βετεράνο παίκτη AoE με το μεγάλο έπαθλο. Ο νικητής, ο Ørjan "TheViper" Larsen, μακροχρόνιος πρωταθλητής της Εποχής των Αυτοκρατοριών II, αναδείχθηκε νικητής στην πρώτη διοργάνωση "S-tier".

Ο νέος διαγωνισμός είδε παίκτες από διαφορετικές κοινότητες να το παλεύουν. Δεδομένου ότι το Age of Empires IV ήταν μια σχετικά νέα προσθήκη στη λίστα των τουρνουά eSports, αυτός ο διαγωνισμός προσέλκυσε μεγάλα ονόματα από άλλους τίτλους Age of Empire, Warcraft και StarCraft. Παρ' όλες τις πιθανότητες, ο TheViper, ο πιο διακεκριμένος παίκτης του Age of Empires II σήμερα, κέρδισε το μεγάλο έπαθλο νικώντας τον Νορβηγό TheMista" Μπονίδη στον τελικό.

Το επίτευγμα του TheViper στα τουρνουά ήταν το κλειδί για την καθιέρωση της θέσης του στην Εποχή της Αυτοκρατορίας IV. Ωστόσο, παραμένει ένας κατεξοχήν παίκτης του AoE II.

Βασικά φαγητά

Οι μεγαλύτεροι παίκτες του AoE θα γίνουν γνωστοί μέχρι το τέλος της διοργάνωσης Golden League του 2022. Ωστόσο, οι διαγωνισμοί eSports συνήθως χαρακτηρίζονται από σκληρό ανταγωνισμό λόγω της δυναμικής του ανταγωνισμού. Ενώ ο νικητής αξίζει τις τιμές, ακόμη και ένας παίκτης που κατατάσσεται πέμπτος στον διαγωνισμό μπορεί να είναι ένας αξιόλογος ανταγωνιστής. Οι παίκτες που στοιχηματίζουν σε διαγωνισμούς eSport μπορούν να κερδίσουν σημαντικά ποσά μετατοπίζοντας την εστίασή τους από το κύριο έπαθλο.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι παίκτες υπόκεινται σε κάθε είδους επιλογές όπως το Open Battlefields, Off-Meta Combat, Αποκλειστικό Συμπέρασμα, Ομαδική φάση Playoff, και το Φάιναλ Φορ. Ως εκ τούτου, είναι αναμφίβολα δύσκολο να διαλέξετε έναν απόλυτο νικητή κατά τα πρώτα στάδια του διαγωνισμού.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Golden League;

Το Golden League είναι ένα πολύ γνωστό διαδικτυακό τουρνουά eSports στην κοινότητα στοιχημάτων. Ως εκ τούτου, οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSports καλύπτουν το γεγονός. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ιστότοποι στοιχημάτων δεν δημιουργούνται ίσοι, ορισμένοι στοιχηματιστές τείνουν να υστερούν σε ορισμένους τομείς, ειδικά στο φάσμα των στοιχηματικών αγορών. Υπό το πρίσμα αυτό, οι παίκτες των eSports συνιστώνται πάντα να κάνουν κάποια έρευνα για να προσδιορίσουν ποια εταιρεία στοιχημάτων προσφέρει την καλύτερη κάλυψη των αγορών στοιχημάτων.

Εκτός από την κάλυψη της αγοράς, άλλοι παράγοντες όπως η ποιότητα των αποδόσεων, τα κίνητρα στοιχηματισμού, η διαθεσιμότητα τοπικών μεθόδων πληρωμής και η φήμη του στοιχηματιστή συμβάλλουν σημαντικά στην ενημέρωση της επιλογής ενός παίκτη.

Μόλις ληφθεί μέριμνα για το ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων, ο παίκτης πρέπει να αλλάξει την εστίασή του στον τρόπο που στοιχηματίζει. Για αρχή, συνιστάται στους παίκτες να επωφεληθούν από προσφορές από το bookmaker. Λόγω της φύσης των πρωταθλημάτων eSport, οι παίκτες πρέπει να υιοθετήσουν μια στρατηγική προσέγγιση. Και αυτό απαιτεί ένα δυναμικό στυλ στοιχηματισμού που ελαχιστοποιεί τους κινδύνους και βοηθά στη διαχείριση του bankroll. Επίσης, οι παίκτες θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να ακολουθούν τις αποδόσεις που δίνονται από διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSport, καθώς συχνά ρίχνουν φως σε πιθανά αποτελέσματα σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα ή εκδήλωση eSports.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou