Warcraft eSports Στοιχήματα

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2002 ως «Warcraft 3: Reign of Chaos», το παιχνίδι αναπτύχθηκε από Χιονοθύελλα και κυκλοφόρησε για τα Microsoft Windows ως μέρος μιας ήδη διάσημης σειράς βιντεοπαιχνιδιών Warcraft. Αλλά μόλις κυκλοφόρησε το πακέτο επέκτασης του, «The Frozen Throne», λίγα χρόνια αργότερα το 2003, που το Warcraft 3 έγινε βασικό συστατικό της σκηνής των eSports.

Θα γινόταν μια συνεχής παρουσία σε μια ποικιλία διαφορετικών φεστιβάλ eSports, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Ηλεκτρονικών Αθλητισμού, τα Παγκόσμια Παιχνίδια στον Κυβερνοχώρο και την Παγκόσμια Σειρά Βιντεοπαιχνιδιών, για να αναφέρουμε μερικά. Θα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στη Νότια Κορέα και την Κίνα. Ενώ η δημοτικότητά του μειώθηκε ελαφρώς το 2010 λόγω της εισαγωγής διάφορων άλλων τίτλων eSports, διατήρησε ισχυρούς ακόλουθους που έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

Το Warcraft 3 διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Warcraft II και ακολουθεί την ιστορία της προσπάθειας της Καμμένης Λεγεώνας να καταλάβει τον φανταστικό κόσμο του Azeroth με τη βοήθεια ενός στρατού των Undead με επικεφαλής τον πεσμένο παλαδίνο Arthas Menethil. Ακολουθεί την Human Alliance, την Orcish Horde και τα Night Elves καθώς συνεργάζονται για να τους σταματήσουν πριν διαφθείρουν το World Tree.

Το Warcraft 3 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο υψηλής φαντασίας. Η στρατηγική σε πραγματικό χρόνο, ή RTS, είναι ένα υποείδος του βιντεοπαιχνίδια στρατηγικής στο οποίο όλοι οι παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα σε «πραγματικό χρόνο» και όχι σε στροφές.

Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, όπως το Warcraft, κάθε παίκτης τοποθετεί κτίρια και μονάδες ελιγμών υπό τον μερικό έλεγχό του για να εξασφαλίσει τοποθεσίες του χάρτη ή/και να αποδεκατίσει τους πόρους των αντιπάλων του. Είναι δυνατή η κατασκευή πρόσθετων μονάδων και κτιρίων σε ένα παραδοσιακό παιχνίδι RTS, αν και αυτό συνήθως περιορίζεται από την ανάγκη να δαπανηθούν συγκεντρωμένοι πόροι.

Συνοψίζοντας, ένα παιχνίδι RTS όπως το Warcraft περιλαμβάνει συλλογή πόρων, κατασκευή βάσης, τεχνολογική ανάπτυξη εντός του παιχνιδιού και έμμεσο έλεγχο μονάδων.

Warcraft eSports Στοιχήματα
Στοίχημα στο Warcraft

Στοίχημα στο Warcraft

Καθώς το παιχνίδι αυξανόταν σε δημοτικότητα και καθώς εξελισσόταν η σκηνή των στοιχημάτων eSports, ήταν αναπόφευκτο οι στοιχηματικές εταιρίες, τα αθλητικά βιβλία και οι ιστότοποι στοιχημάτων eSports να αρχίσουν να περιλαμβάνουν το Warcraft 3 στην προσφορά στοιχημάτων τους.

Μόλις αποφασίσετε να στοιχηματίσετε στο Warcraft, θα πρέπει να ανακαλύψετε τον σωστό ιστότοπο στοιχημάτων eSports για το στοίχημα που σκοπεύετε να τοποθετήσετε. Τα στοιχήματα eSports είναι πλέον προσβάσιμα σε έναν αυξανόμενο αριθμό διαδικτυακών ιστοσελίδων τυχερών παιχνιδιών, που κυμαίνονται από παραδοσιακούς στοιχηματιστές έως εξειδικευμένους ιστότοπους στοιχημάτων eSports.

Το στοίχημα σε βιντεοπαιχνίδια μπορεί να φαίνεται διαφορετικό από τα παραδοσιακά αθλητικά στοιχήματα, αλλά καθώς συνηθίζετε στα eSports, θα δείτε ότι ένα στοίχημα σε δράση eSports είναι ακριβώς το ίδιο με το στοίχημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή ιπποδρομίες.

Λοιπόν, πώς κάνετε ένα στοίχημα eSports και πώς κερδίζετε το στοίχημά σας; Είναι το ίδιο με το να κάνεις και να κερδίσεις ένα παραδοσιακό στοίχημα. Επιλέξτε την αγορά στοιχημάτων eSport που σας ενδιαφέρει και ελέγξτε την πιθανότητες eSports για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό για εσάς.

Το μεγάλο πλεονέκτημα με τα στοιχήματα eSports είναι ότι είναι πιο διαδραστικό με τις κοινότητες, τη ζωντανή ροή, τα στατιστικά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα από τις καλύτερες εταιρείες στοιχημάτων eSports που κάνουν τα στοιχήματα σε βιντεοπαιχνίδια μια τόσο εξαιρετική εμπειρία στοιχηματισμού.

Γιατί είναι δημοφιλές το Warcraft;

Το Warcraft 3 σημείωσε τεράστια επιτυχία και επανέλαβε τα διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια για πολλούς παίκτες στη σύντομη διάρκεια από τότε που κυκλοφόρησε. Το παιχνίδι πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα, καθιερώνοντας μια λατρεία και μια εξαιρετικά πιστή βάση θαυμαστών. Όταν το παιχνίδι εισήλθε στην ανταγωνιστική σφαίρα των eSports, δημιούργησε μια σειρά από δημοφιλή τουρνουά και παίκτες σταρ.

Με τόσα πολλά σημαντικά παιχνίδια στην αγορά στοιχημάτων ηλεκτρονικών αθλημάτων, το Warcraft 3 έχει παραβλεφθεί κάπως από τους μπουκ, παρόλο που εκδηλώσεις επαγγελματικών τουρνουά συνεχίζουν να πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο σχεδόν κάθε χρόνο.

Η Blizzard, από την άλλη, ξέρει πώς να αναστήσει ένα παλιό κλασικό. Καθώς η δημοτικότητα του Warcraft 3 μειώθηκε, η Blizzard αποφάσισε να δώσει νέα πνοή στο παιχνίδι. Το Warcraft 3: Reforged, μια οπτικά βελτιωμένη και ενημερωμένη έκδοση του κλασικού παιχνιδιού, κυκλοφόρησε το 2020.

Κοινότητα Διαδικτύου

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στην Κίνα, τη Νότια Κορέα, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Ιαπωνία. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν τουρνουά όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Ηλεκτρονικών Αθλητισμού, τα Παγκόσμια Παιχνίδια Κυβερνοχώρου, τα Παγκόσμια Παιχνίδια eSports, το Διεθνές Φεστιβάλ eSports και την Παγκόσμια Σειρά Βιντεοπαιχνιδιών. Και το παιχνίδι δεν περιοριζόταν μόνο σε επαγγελματικούς αγώνες. είχε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες σε διάφορους ερασιτεχνικούς αγωνιστικούς χώρους όπως το Battle.net.

Στοίχημα στο Warcraft
Παίζοντας Warcraft Online

Παίζοντας Warcraft Online

Οι παίκτες στο Warcraft 3 τοποθετούνται σε έναν χάρτη και πρέπει να συλλέξουν πόρους όπως χρυσό και ξυλεία για να αναπτύξουν τη βάση τους και να δημιουργήσουν έναν αρκετά μεγάλο στρατό για να νικήσουν τον αντίπαλό τους.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή του παιχνιδιού. Για να κερδίσει το παιχνίδι, ένας παίκτης πρέπει να υπερασπιστεί τη βάση του, καταστρέφοντας ταυτόχρονα τη βάση του εχθρού. Μεταξύ των πολλών νέων χαρακτηριστικών του, το Reign of Chaos εισήγαγε δύο νέες φυλές: τα Night Elves και τα Undead για να συμβαδίσουν με τα αρχικά Orcs και Humans, γεγονός που αύξησε τον αριθμό των φυλών σε τέσσερις.

Το Warcraft 3 είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που περιλαμβάνουν ήρωες σε μονάδες στρατού, σε αντίθεση με παιχνίδια όπως το Dota, το League of Legends ή το Starcraft 2, στα οποία είτε ελέγχετε έναν πρωταθλητή είτε επικεντρώνεστε αποκλειστικά στη δημιουργία βάσεων. Κάθε αγώνας Warcraft 3 έχει έναν μοναδικό ήρωα, με κάθε ήρωα ταξινομημένο με βάση την κατάσταση του πυρήνα του - δύναμη, ευκινησία και ευφυΐα.

Μερικοί από τους καλύτερους ήρωες από κάθε φυλή είναι ο Mountain King for the Humans, ο The Orc's Tauren Chieftain, ο αγαπημένος στο τέλος του παιχνιδιού Death Knight από τους Undead και ο Demon Hunter of the Elven race, που έχει αναμφισβήτητα τους χειρότερους ήρωες στο παιχνίδι. .

Παίζοντας Warcraft Online
Μεγάλοι παίκτες Warcraft

Μεγάλοι παίκτες Warcraft

Το Warcraft 3 ήταν πιθανότατα το πρώτο παιχνίδι υπολογιστή στην ιστορία που δημιούργησε θρύλους για τα eSports. Υπήρχαν πολλά γνωστά ονόματα στην ανταγωνιστική σκηνή egaming του Warcraft 3.

Li 'Sky' Xiaofeng

Ο Li Xiaofeng ήταν ένας Κινέζος master του Warcraft 3 που έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αντιπροσωπεύεται η ανθρώπινη φυλή στο παιχνίδι. Κέρδισε τα World Cyber Games με την κόκκινη φανέλα της Κίνας το 2005 και το 2006. Αυτός ο διαγωνισμός θεωρήθηκε ως η κορυφή του διεθνούς gaming Warcraft 3 και η νίκη του Li σε αυτό δύο συνεχόμενα χρόνια του χάρισε μια θέση στην αίθουσα φήμης World Cyber Games .

Yoan 'ToD' Merlo

Ο Yoan Merlo είναι ένας ακόμη πολύ γνωστός παίκτης που έχει κερδίσει τους Παγκόσμιους Αγώνες eSports, το Blizzard Worldwide Invitational και το Cyberathlete Professional League. Έπαιξε θαυμάσια επίσης στους Παγκόσμιους Αγώνες Κυβερνοχώρου, όπου κέρδισε ασημένια και χάλκινα μετάλλια και αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης Warcraft 3 του 2007.

Wang 'Infi' Xuwen

Όταν έπαιζε το παιχνίδι, ο Wang Xuwen ήταν γνωστός για την ανέγερση πολλών επιθετικών και αμυντικών πύργων. Κέρδισε πολλά τουρνουά, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ eSports το 2007, το KODE5 στη Μόσχα, τους Παγκόσμιους Αγώνες eSports το 2008, τους Παγκόσμιους Αγώνες Cyber το 2009 και το Warcraft 3 Champions League Season XIV με την ομάδα World Elite.

Μεγάλοι παίκτες Warcraft
Υπάρχει τουρνουά Warcraft ή Λίγκα;

Υπάρχει τουρνουά Warcraft ή Λίγκα;

Ίσως το μεγαλύτερο και πιο αναμενόμενο τουρνουά Warcraft είναι το ESL Pro Tour, ή αυτό που μερικές φορές είναι γνωστό ως DreamHack Open.

Το Dreamhack ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ως μια μικρή συγκέντρωση συμμαθητών και φίλων στο υπόγειο ενός δημοτικού σχολείου στο Malung, Σουηδία. Μεταφέρθηκε στην καφετέρια του σχολείου το 1994, και έγινε μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές εκδηλώσεις επίδειξης τεχνολογίας και τυχερών παιχνιδιών εκείνη την εποχή. Αυτή ήταν επίσης η πρώτη εκδήλωση που ονομάστηκε DreamHack.

Η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα το 1997 στο Arena Kupolen στο Borlänge, έγινε το μεγαλύτερο πάρτι LAN της Σουηδίας και το τρίτο μεγαλύτερο πάρτι στη Σκανδιναβία εκείνη την εποχή. Επιπλέον, το DreamHack 2001 και οι επόμενες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο Elmia στο Jönköping, όπου παραμένει έκτοτε.

Στις 15 Νοεμβρίου 2012, η DreamHack ανακοίνωσε μια συνεργασία με τη Major League Gaming (MLG) και την Electronic Sports League (ESL) για να υποστηρίξει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των σκηνών των eSports της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Αυτές οι συνεργασίες περιελάμβαναν καθολικές κατατάξεις, ενοποιημένες δομές ανταγωνισμού και άλλα χαρακτηριστικά.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η ESL ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να συγχωνευτεί με το DreamHack. Οι δύο επιχειρήσεις λειτουργούν ως μία, αλλά οι δύο μάρκες λειτουργούν ανεξάρτητα. Το ESL Pro Tour 2020 είναι η πρώτη επαγγελματική περιοδεία Warcraft 3 στον κόσμο. Η ESL, σε συνεργασία με την DreamHack, διοργανώνει, χορηγεί και φιλοξενεί την εκδήλωση.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κορυφαία χώρα που κέρδισε τον ανταγωνισμό στην παγκόσμια σκηνή είναι η Νότια Κορέα. Όταν η Gen.G, μια εταιρεία ηλεκτρονικών αθλημάτων με έδρα την Καλιφόρνια, άνοιξε την Gen.G Elite Esports Academy στη Σεούλ το 2019, έφτασαν στο σημείο να πουν ότι «η Νότια Κορέα εξακολουθεί να θεωρείται η Μέκκα των eSports» και ότι «αυτό εκεί είναι το μεγαλύτερο μέρος του ταλέντου"

Η Νότια Κορέα ήταν πάντα ο ορισμός του ανταγωνιστικού βιντεοπαιχνιδιού. Τα διαδικτυακά παιχνίδια απογειώθηκαν στη Νότια Κορέα νωρίτερα και πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Όταν το έθνος εισήγαγε για πρώτη φορά το διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας στα τέλη της δεκαετίας του 1990, είδε μια αύξηση στον αριθμό των 24ωρων καφέ παιχνιδιών που είναι γνωστά ως PC bangs.

Αυτοί οι συναρπαστικοί, συχνά υπόγειοι, χώροι εξελίχθηκαν σε επίκεντρα της κουλτούρας του gaming, φιλοξενώντας τελικά άτυπα τουρνουά. Μέχρι το 2000, τα καλωδιακά κανάλια της Νότιας Κορέας ήταν τα πρώτα στον κόσμο που μεταδίδουν διαγωνισμούς διαδικτυακών παιχνιδιών.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Υπουργείου Παιδείας, τα eSports είναι πλέον η πέμπτη πιο διαδεδομένη μελλοντική δουλειά μεταξύ τους Νοτιοκορεάτης μαθητές, ακολουθώντας μόνο αθλητές, γιατρούς, δασκάλους και δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου. Το 2022, τα eSports θα συμπεριληφθούν ακόμη και στους Ασιατικούς Αγώνες.

Κορυφαίοι παίκτες, όπως π.χ Λεγεώνα των ΘρύλωνΟ Lee Sang-hyeok, με την κωδική ονομασία Faker, έχει το ίδιο επίπεδο φήμης και περιουσίας με τα είδωλα της K-pop. Εκατομμύρια άνθρωποι συντονίζονται για να τους παρακολουθήσουν να παίζουν σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο. Πριν από την πανδημία, οι θαυμαστές στριμώχνονταν σε αρένες eSports που έμοιαζαν με μια διασταύρωση μιας ροκ συναυλίας και ενός σταδίου υπέρ της πάλης.

Ο κορυφαίος παίκτης είναι, αναπάντεχα, κορεάτικης καταγωγής. Ο Jang 'Moon' Jae Ho είναι πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Warcraft 3, ένας πρώην θρυλικός παίκτης των Night Elf στο Warcraft 3 και ένας παίκτης Zerg στο Starcraft II. Έχει κερδίσει τρία τηλεοπτικά εθνικά πρωταθλήματα Νότιας Κορέας, καθώς και τέσσερις σεζόν του Παγκόσμιου Πολέμου του MBCGame.

Ο Moon εμφανίστηκε συχνά στο Warcraft 3 να χρησιμοποιεί στρατηγικές που έγιναν το πρότυπο για πολλούς παίκτες Night Elf και ονομάστηκαν "5th Race". Έχει συμμετάσχει και έχει κερδίσει τα πιο τηλεοπτικά παιχνίδια Warcraft 3 από οποιονδήποτε παίκτη του Warcraft 3.

Όταν κυκλοφόρησε το Starcraft II, διαγωνίστηκε σε μεγάλες διοργανώσεις τόσο για το Starcraft II όσο και για το Warcraft 3, αλλά ο Moon τελικά μεταπήδησε στο Starcraft II με πλήρη απασχόληση όταν έγινε μέλος Fnatic τον Ιανουάριο του 2012.

Ο Moon εμφανίζεται στην ταινία ντοκιμαντέρ "Beyond the Game" ως ένας από τους παίκτες του Warcraft 3.

Υπάρχει τουρνουά Warcraft ή Λίγκα;
Στοίχημα στο Warcraft σε παρόχους

Στοίχημα στο Warcraft σε παρόχους

Οι ιστότοποι στοιχημάτων Warcraft 3 είναι πρακτικά τετράφυλλα αυτές τις φορές, αλλά υπάρχουν στοιχήματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Το Warcraft 3: Reforged που μόλις κυκλοφόρησε, καθώς και μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών που καλλιεργήθηκε εδώ και δεκαετίες, και η επιτυχία του στοιχήματος στα στοιχήματα World of Warcraft και Heroes of the Storm, έχουν βοηθήσει όλα τα στοιχήματα του Warcraft 3.

Υπάρχουν πολλά αθλητικά στοιχήματα στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε στο Warcraft 3. Πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας όταν ψάχνετε για το καλύτερο διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα. Παράγοντες όπως το πόσο συχνά παίζετε και οι τύποι στοιχημάτων που θέλετε να τοποθετήσετε μπορούν να επηρεάσουν την απόφασή σας. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να προτιμούν online bookies με φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, ενώ άλλοι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον αριθμό των στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετήσουν ανά ημέρα.

Για να στοιχηματίσετε, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη εταιρεία στοιχημάτων. Για να μειώσετε τους κινδύνους σας, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τους κανόνες του bookmaker για στοιχήματα στο Warcraft 3.

Οι καλύτερες στοιχηματικές τοποθεσίες Warcraft 3 είναι οι εξής:

  • 1xBet
  • Betwinner
  • 10 στοίχημα
  • Parimatch
  • Μπέτσον

Λάβετε υπόψη ότι επειδή ένας ιστότοπος προσφέρει ένα eSport, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσφέρει στοιχήματα σε όλους τους αγώνες. Και πάλι, επειδή ορισμένα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα βυθίζουν μόνο τα δάχτυλά τους στο νερό όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια, μπορεί να επιλέξουν να επικεντρωθούν αποκλειστικά σε σημαντικά γεγονότα όπως τα διεθνή κύπελλα, ενώ αγνοούν τα παιχνίδια για μικρότερα γεγονότα.

Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει να περιοριστείτε σε ένα μόνο αθλητικό τετράδιο. Όταν πρόκειται για στοιχήματα στο Warcraft 3, δεν είναι όλοι οι στοιχηματιστές ίσοι. Ορισμένες μπορεί να παρέχουν μόνο λίγες αγορές, ενώ άλλες μπορεί να παρέχουν ευρύτερο φάσμα.

Το πιο σημαντικό, δεν είναι όλοι οι στοιχηματιστές esport τόσο επιμελείς ή ικανοί στην τιμολόγηση των αγορών τους όσο άλλοι. Έτσι, πριν ποντάρετε, σκεφτείτε όλες τις επιλογές σας. Ενδέχεται σύντομα να ανακαλύψετε ότι έχετε μια καλή αίσθηση για το με ποιες στοιχηματικές εταιρείες ανταμείβονται περισσότερο για να στοιχηματίσετε.

Για να στοιχηματίσετε γόνιμα στο Warcraft 3, αυτά τα πράγματα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε: να μάθετε το παιχνίδι και να δείτε την τρέχουσα μορφή όλων των σχετικών παίκτες και ομάδες.

Το να έχετε υπόψη σας αυτά τα πράγματα παρέχει μεγάλη υποστήριξη επειδή είναι αλληλένδετα. Είναι επίσης καλή ιδέα να προσέχετε τις κινήσεις προσωπικού, καθώς ακόμη και μικρές αλλαγές μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική έκβαση ενός αγώνα Warcraft 3.

Δώστε προσοχή στα τρέχοντα παιχνίδια, καθώς μπορεί να έχουν αντίκτυπο σε μελλοντικά παιχνίδια, εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ενώ στοιχηματίζετε στο Warcraft 3.

Στοίχημα στο Warcraft σε παρόχους
Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες Warcraft και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες Warcraft και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το Warcraft 3 ήταν το πρώτο παιχνίδι που δημιούργησε τους πρώτους θρύλους των eSports. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το Warcraft 3 είναι ένα eSport υψηλής απόδοσης 1 έναντι 1, με μόνο ορισμένους χάρτες και τουρνουά που απαιτούν 2 έναντι 2.

Το ESL Pro Tour 2021 είναι ένα διαδικτυακό τουρνουά με παίκτες χωρισμένους σε τρεις περιοχές: Αμερική, Ασία και Ευρώπη.

Η κανονική διαδρομή ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως περιοχής, είναι να εγγραφείτε σε έναν ανοιχτό προκριματικό και στη συνέχεια να πάρετε μια θέση στον κλειστό προκριματικό. Στη συνέχεια, λάβετε μέρος στον κλειστό προκριματικό και δώστε στον Challenger μια θέση. Οι κορυφαίοι παίκτες προσκαλούνται στο Challenger. δεν αγωνίζονται σε προκριματικά.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τους καλύτερους παίκτες του Warcraft 3 και να μπορείτε να στοιχηματίζετε με ακρίβεια, εδώ είναι μερικοί από τους κορυφαίους παίκτες που πρέπει να παρακολουθείτε.

Από την Αμερική, πρέπει να παρακολουθήσετε τον Victor 'Hitman' Lin, ιθαγενή του Όρεγκον. Είναι ενεργός παίκτης Orc και παίζει αυτήν τη στιγμή για τους DuSt Gaming και Zero Effort. Επίσης από το Όρεγκον, ο Abdulaziz "CrunCher" Abed είναι ενεργός παίκτης των Human. Αυτή τη στιγμή είναι μέρος του DuSt Gaming.

Στο ασιατικό πεδίο μάχης του Warcraft 3, ο Lai "Colorful" Yongyun είναι επαγγελματίας παίκτης των Κινέζων Night Elf. Φυσικά, ο Jang "Moon" Jae Ho είναι ένας θρυλικός κορεάτης παίκτης των Night Elf, που αυτή τη στιγμή παίζει για το DRX. Ο Guo "eer0" Zixiang έπαιζε Orc όταν ήταν με το ZDR, αλλά τώρα παίζει Undead και προπονείται από το WFZ.

Οι Eom "FoCuS" Hyo Sub, Park "Lyn" Joon και Jeon "Soin" Jin Hwan είναι όλοι επαγγελματίες κορεατικοί παίκτες Orc. Ο Moon "Chaemiko" Chae Young, που δεν πρέπει να συγχέεται με τον Jang "Moon" Jae Ho, είναι ένας επαγγελματίας Κορεάτης παίκτης Human, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στο πρωτάθλημα με την RAPTOR Gaming.

Ο Xu "Fortitude" Yuxing, που ονομάζεται επίσης από ένα χαριτωμένο παρατσούκλι "Romantic", είναι ένας επαγγελματίας Κινέζος παίκτης που ειδικεύεται στην Ανθρώπινη φυλή.

Στην ευρωπαϊκή πλευρά του παιχνιδιού, πρώτος στο ταμπλό είναι ο διάσημος Dmitry "Happy" Kostin, ο καλύτερος παίκτης Warcraft 3 που καταγόταν ποτέ από τη Ρωσία, ο οποίος εστιάζει στη φυλή Undead. Ο Andriy "Foggy" Koren είναι από την Ουκρανία και ειδικεύεται στον αγώνα Night Elf.

Ο Sergey "HawK" Shcherbakov είναι ένας άλλος Ρώσος παίκτης, αλλά ειδικεύεται στην ανθρώπινη φυλή. Ο Daniel "XlorD" Spenst είναι ένας επαγγελματίας Γερμανός παίκτης Undead που εκπροσωπεί επί του παρόντος τα mousesports. Ένας άλλος Ρώσος παίκτης, ο Ilya "JohnnyCage" Yashenkov, είναι ένας ενεργός παίκτης των Ρώσων Human που παίζει αυτήν τη στιγμή στους Thunder Ducks.

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες Warcraft και στοιχηματίστε με ακρίβεια
Υπέρ και κατά

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

Το Warcraft 3: Reforged ενισχύει μερικές πτυχές του αρχικού παιχνιδιού, ενώ αφήνει αμετάβλητο το βασικό παιχνίδι, κάτι που είναι καλό. Το Reforged, ως επί το πλείστον, ενισχύει τα γραφικά. Οι δομές, τα NPC, τα τέρατα και οι περισσότερες μονάδες έχουν βελτιωθεί σε σχέση με τα αρχικά παιχνίδια.

Οι καμπάνιες για έναν παίκτη στο Reforged θα σας απασχολήσουν για ώρες και ώρες, καθώς διαθέτουν εκτεταμένες ιστορίες που λέγονται από την οπτική γωνία των διαφόρων φυλών. Επιπλέον, οι αποστολές από την αρχική επέκταση Warcraft 3 και The Frozen Throne περιλαμβάνονται στο Reforged.

Μειονεκτήματα

Η αποκάλυψη του Reforged υποσχέθηκε μια σημαντική γραφική αναμόρφωση και ενώ το Reforged βελτιώνει τα γραφικά, τα σκληρά κινούμενα σχέδια συμβάλλουν σε μια συνολική οπτική φθηνότητα. Ορισμένες υφές και χάρτες έχουν μια περίεργη θολούρα που τους κάνει να φαίνονται χαμηλότερη ανάλυση από ό,τι είναι.

Επειδή δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικά keybinds, πρέπει να μεταβείτε στα αρχεία του παιχνιδιού σας και να τα τροποποιήσετε σε ένα αρχείο DOC ή TXT για να δημιουργήσετε ξανά την εμπειρία. Επιπροσθέτως, η συμφωνία χρήστη για το Reforged έχει ξαναγραφεί έτσι ώστε η Blizzard να κατέχει όλα τα προσαρμοσμένα παιχνίδια. Το Reforged δεν προσφέρει πολλά νέα για να απολαύσουν οι βετεράνοι και αφαιρεί χαρακτηριστικά που έχουν συνηθίσει αυτοί οι παίκτες.

Υπέρ και κατά
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχημάτων Warcraft

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχημάτων Warcraft

Στην εποχή μας, online στοιχηματισμός esports παρέχετε στους παίκτες τέσσερις διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων Warcraft 3. Παραδείγματα είναι τα στοιχήματα από την αγορά στοιχημάτων νικητών αγώνων, την αγορά χάντικαπ, την αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης ή οριστικών νικητών και την αγορά ειδικών.

Η αγορά νικητών αγώνων είναι ο απλούστερος τύπος αγοράς στοιχημάτων για να κατανοήσετε. Οι παίκτες επιλέγουν ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει στο τέλος του παιχνιδιού. Τα στοιχήματα χάντικαπ τοποθετούν μια ομάδα (συνήθως τα φαβορί) σε μειονεκτική βαθμολογική θέση (-0,5, -1 ή 1,5, για παράδειγμα), και για να κερδίσει ένα στοίχημα, η ομάδα πρέπει να σκοράρει ένα γκολ παραπάνω από το χάντικαπ της.

Εκτός από τις προαναφερθείσες αγορές, οι παίκτες του Warcraft 3 μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα στην αγορά συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης ή οριστικών νικητών, όπου μπορούν να προβλέψουν τον νικητή ενός συγκεκριμένου τουρνουά πριν ξεκινήσει και τις αγορές ειδικών. Οι αγορές των ειδικών είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές επειδή περιλαμβάνουν στοιχήματα όπως Σωστό σκορ ή Αριθμός Σκοτώσεων (Πάνω/Κάτω) που μόνο ένας αληθινός θαυμαστής του Warcraft 3 θα μπορεί να προβλέψει σωστά.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχημάτων Warcraft
Συμβουλές και κόλπα Warcraft

Συμβουλές και κόλπα Warcraft

Είναι αναπόφευκτα ένα τυχερό παιχνίδι, όπως συμβαίνει με όλα τα στοιχήματα. Ωστόσο, οι παίκτες που γνωρίζουν τα περισσότερα για τους παίκτες και τις ομάδες που διεκδικούν θα έχουν πάντα περισσότερες πιθανότητες να τοποθετήσουν ένα νικητήριο στοίχημα. Πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας στο eSport, έχετε υπόψη σας τις παρακάτω συμβουλές στοιχηματισμού Warcraft 3.

Πριν τοποθετήσετε οποιαδήποτε στοιχήματα, θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με όλους τους καλύτερους παίκτες και ομάδες του Warcraft 3. Ελέγξτε τα αποτελέσματα των ομάδων και των παικτών για να σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε στοιχήματα. Εάν οι δύο ομάδες έχουν παλέψει στο παρελθόν, θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς θα εξελιχθεί αυτός ο τελευταίος αγώνας. Αυτός είναι ο τύπος πληροφοριών που χρησιμοποιούν πολλοί παίκτες για να τους βοηθήσουν να επιλέξουν την κορυφαία ομάδα σε ένα ποικιλία ηλεκτρονικών αθλημάτων και τα παραδοσιακά αθλήματα.

Για παράδειγμα, εάν ένας από τους παίκτες έχει κερδίσει τα τελευταία δέκα παιχνίδια μεταξύ τους, ο παίκτης που έχει χάσει αυτά τα δέκα παιχνίδια είναι απίθανο να κερδίσει τον ενδέκατο αγώνα. Πριν επιλέξετε έναν νικητή σε ένα ομαδικό τουρνουά, θα πρέπει να εξετάσετε τους παίκτες κάθε ομάδας. Πώς συσσωρεύεται κάθε ρόστερ; Αναζητήστε τα αποτελέσματα του προηγούμενου αγώνα και των αγώνων κάθε παίκτη για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το ποια ομάδα είναι η ισχυρότερη.

Συμβουλές και κόλπα Warcraft