Τα πάντα για το στοίχημα στο Nova Esports

Θεωρούμενη ως μία από τις πιο δημοφιλείς ομάδες esports, η Nova Esports ιδρύθηκε τον Μάιο του 2016 από έναν Anthony Yeung. Ο Yeung είχε μια ομάδα διαχείρισης αποτελούμενη από τους Trevor, Richard και Francis κατά την αρχική έναρξη της ομάδας, με τους Mathew, Oktay και Steven να εντάχθηκαν αργότερα στον οργανισμό. Το Nova eSports κυκλοφόρησε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2016 ως οργανισμός eSports με την εταιρική επωνυμία Nova eSports International Limited. Τον Οκτώβριο του 2020, η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Imperium Group Global Holdings, μια εταιρεία εισηγμένη στο Χονγκ Κονγκ. Αυτή η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των καταλόγων ομάδων για τα διαφορετικά παιχνίδια eSports που παίζει το Nova eSports.

Το Nova eSports έχει παίκτες από διαφορετικά υπόβαθρα, με κάθε μέλος της ομάδας να φέρνει μοναδικά στοιχεία για να βοηθήσει την ομάδα να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει. Εκτός από το να ανταγωνίζεται σε τουρνουά eSports, το Nova eSports αλληλεπιδρά και με την κοινότητα που έχει δημιουργήσει σε διαφορετικά επίπεδα. Για παράδειγμα, η εταιρεία διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα επιρροών και δημιουργών περιεχομένου που διασφαλίζουν ότι οι ακόλουθοι και οι θαυμαστές της ομάδας παραμένουν ενημερωμένοι.

Τα πάντα για το στοίχημα στο Nova Esports
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Παίκτες Nova Esports

Το Nova Esports έχει αρκετούς παίκτες που ειδικεύονται σε διαφορετικά παιχνίδια eSports. Η ομάδα του League of Legends περιλαμβάνει τους JDerener, Halil Berke και Lopez Miguel, ο οποίος υποδύεται τον Baron. Οι παίκτες είναι από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ισπανία, αντίστοιχα. Το ρόστερ του Game of Peace περιλαμβάνει τους Zhu Bojun, Zeng Ronghua, Xu Yinjun και Zahai Cheng, όλοι από την Κίνα. Η ομάδα δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Το Nova Esports αποκάλυψε επίσης το ρόστερ του PUGB Mobile μαζί με το ρόστερ του Game of Peace, το οποίο αποτελούνταν από τέσσερις παίκτες, έναν από τον Καναδά και τους υπόλοιπους από την Κίνα. Οι παίκτες περιλαμβάνουν τον Wu Zifan από τον Καναδά και τους Zhang Yujie, Li King Liang και Lui Jinhao από την Κίνα. Η ομάδα τους Call of Duty αποτελείται από Ευρωπαίους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Jonathan Koyenyi, Samuel Navarro, Marcos Santana, Ricard Vila και Marcos Rojas. Ο Jonathan Koyenyi είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι υπόλοιποι παίκτες είναι από την Ισπανία. Το Nova eSports, εκπρόσωπος των διαγωνισμών Clash Royale είναι ο Chenghui Huang, γνωστός και ως Lciop.

Πρώην τμήματα

Το Nova Esports συνεργάστηκε με την ομάδα PUBG Mobile της Ινδίας eSports Godlike τον Ιούνιο του 2020. Η ομάδα ήταν γνωστή ως Nova x Godlike και συμμετείχε στο PUBG Mobile World League Eastern Division. Το ρόστερ είχε παίκτες από την Ινδία, συμπεριλαμβανομένων των Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan και Chetan Sanjay. Η συνεργασία έληξε τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν η κυβέρνηση της Ινδίας απαγόρευσε το PUBG Mobile.

Τα πιο δυνατά παιχνίδια της Nova Esports

Call of Duty

Το Nova eSports είχε εξαιρετικές επιδόσεις στο Call of Duty διαγωνισμούς τα τελευταία χρόνια. Το Call of Duty είναι αρκετά δημοφιλές στους κύκλους παιχνιδιών eSports. Είναι ένα βιντεοπαιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου που ξεκίνησε με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και αργότερα εισήγαγε φουτουριστικούς κόσμους και θέματα από το διάστημα. Η ομάδα Nova Esports είχε εντυπωσιακές επιδόσεις στα τουρνουά που συμμετείχε όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα έχει περισσότερα από $43.000 σε έπαθλα για το παιχνίδι, κάτι που είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό.

FIFA

Βιντεοπαιχνίδι FIFA είναι ένα άλλο παιχνίδι eSports στο οποίο το Nova Esports προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις. Είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης ποδοσφαίρου που αναπτύχθηκε από την Electronic Arts. Ωστόσο, οι συνολικές επιδόσεις του Nova Esports στη FIFA μπορεί να μην είναι εντυπωσιακές, αλλά η ομάδα είχε εξαιρετικές επιδόσεις στις τελευταίες διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Άγνωστος παίκτης Battle Grounds Mobile

Παίκτης Άγνωστοι Γήπεδα Μάχης Το Mobile είναι αναμφισβήτητα η πιο διάσημη ομάδα eSport από τις ομάδες της Nova. Αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο κομμάτι όλων των κερδών της ομάδας σε χρηματικό έπαθλο, πάνω από 4,8 εκατομμύρια δολάρια. Πρόσφατα κέρδισε 1.530.000 σε ένα τουρνουά, το υψηλότερο ποσό που έχει κερδίσει ποτέ η ομάδα σε ένα μόνο τουρνουά. Το 2021, η ομάδα κέρδισε 2.318.831 $ σε χρηματικό έπαθλο από 10 τουρνουά. Το 78,6% όλων των κερδών του Nova eSports προέρχεται από το PUBG Mobile.

Γιατί είναι δημοφιλές το Nova Esports;

Για πολλούς λόγους, το Nova Esports συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες eSports. Ο κύριος λόγος είναι ότι αποδίδει αρκετά καλά στα περισσότερα τουρνουά, ειδικά στο PUBG Mobile. Οι περισσότεροι παίκτες συνήθως βασίζονται σε ιστορικές επιδόσεις για να λάβουν αποφάσεις για στοιχήματα, καθώς συχνά ρίχνουν φως στην πιθανή έκβαση του επόμενου αγώνα. Οι παίκτες μπορούν έτσι να στοιχηματίσουν στο Nova Esports με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι πιθανότατα θα έχει καλή απόδοση.

Ένας άλλος λόγος που το Nova Esports είναι δημοφιλές μεταξύ των παικτών είναι ότι οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports προσφέρουν συνήθως αγορές στοιχημάτων για τους περισσότερους αγώνες της ομάδας τους. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν εύκολη πρόσβαση στις αγορές στοιχημάτων, καθώς δεν χρειάζεται να αναζητούν διαφορετικές τοποθεσίες στοιχημάτων κάθε φορά που πρέπει να στοιχηματίσουν στην κορυφαία ομάδα esports. Το Nova eSports συμμετέχει επίσης σε πολλά τουρνουά. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να βρουν τους αγώνες της ομάδας για να στοιχηματίσουν τις περισσότερες φορές.

Οι περισσότεροι παίκτες στοιχηματίζουν επίσης στο Nova Esports επειδή συνδέονται με την ομάδα. Η ομάδα έχει εκατομμύρια οπαδούς από όλο τον κόσμο που παρακολουθούν στενά την ομάδα. Από την κατανόηση του τι έχει να προσφέρει η ομάδα, οι παίκτες στοιχημάτων eSports είναι πολύ πιο εύκολο να στοιχηματίσουν σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Βραβεία και αποτελέσματα της Nova Esports

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG Mobile 2020

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ομάδας Nova eSports ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PUBG Mobile το 2020. Το πρωτάθλημα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ανταγωνιστικά γεγονότα PUBG, στο οποίο συμμετέχουν 40 ομάδες σε όλο τον κόσμο. Ήταν το τελευταίο event της αγωνιστικής σεζόν του PUBG Mobile. Το Nova eSports κέρδισε 1,59 εκατομμύρια δολάρια από το έπαθλο του pool, το οποίο ήταν 6 εκατομμύρια δολάρια, ένα από τα υψηλότερα έπαθλα πόλιν σε διαγωνισμό PUBG. Η ομάδα υπερασπίστηκε τον τίτλο της το 2021 και κατάφερε να φτάσει στους τελικούς.

Peacekeeper Elite League 2021 σεζόν 3

Το Nova eSports κέρδισε το Πρωτάθλημα Peaceeper Elite League 2021 σεζόν 3. Η διοργάνωση διήρκεσε έξι εβδομάδες, με έντονους αγώνες μεταξύ 20 κινεζικών ομάδων. Η Nova κέρδισε σημειώνοντας συνολικά 210 πόντους. Το έπαθλο για την εκδήλωση ήταν 15 εκατομμύρια CNY, τα οποία διανεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες, με το Nova eSports να κερδίζει το υψηλότερο ποσό, 642.000 $.

Peaceekeeper Elite Championship 2020

Το Nova eSports κέρδισε το Peacekeeper Elite Championship του 2020, τη δεύτερη φορά που διεξήχθη το πρωτάθλημα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2020 και συμμετείχαν 15 από μερικές κορυφαίες κινεζικές ομάδες. Το έπαθλο ήταν περίπου 1,7 εκατομμύρια δολάρια. Το Nova eSports κέρδισε 756.841 $ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Paraboy, παίκτης Nova eSports, κέρδισε τον τίτλο του MVP για την εκδήλωση και κέρδισε $75.684 ως έπαθλο για το βραβείο.

Peaceeeper Elite League 2020 Season 2

Το Peacekeeper Elite League είναι το υψηλότερο επίπεδο της κινεζικής έκδοσης PUBG Mobile του επαγγελματικού πρωταθλήματος που ονομάζεται Peacekeeper Elite. Το Nova eSports κέρδισε τη δεύτερη σεζόν του πρωταθλήματος από τις 24 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου 2020. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 20 ομάδες, συμπεριλαμβανομένων 15 ομάδων φιναλίστ από την προηγούμενη σεζόν. Το Nova eSports κέρδισε 144.519 $ από το έπαθλο και ο Paraboy αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος και ηγέτης στο σκοράρισμα.

Παγκόσμιοι Τελικοί Brawl Stars 2019

Το Brawl Stars World Finals ήταν το τελευταίο γεγονός της αγωνιστικής σεζόν το 2019, που διοργανώθηκε από τη Supercell. Περιείχε μερικά από τις καλύτερες ομάδες eSport από 11 χώρες και το Nova eSports κέρδισε τους τελικούς και έλαβε 90.000 $ από το έπαθλο της πισίνας.

Night of Elites Awards

Η Nova eSports βραβεύτηκε με τον τίτλο της Λέσχης της Χρονιάς 2021 στην τελετή βράβευσης Night of Elites της PEL. που έγινε μετά από εκπληκτικές επιδόσεις καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στην ομάδα απονεμήθηκε επίσης ο τίτλος του Commercial Club της χρονιάς κατά την ίδια τελετή στις 14 Ιανουαρίου 2021.

Οι καλύτεροι και πιο δημοφιλείς παίκτες Nova Esports

Ζεχάι Τσενγκ

Ο Zehai Ceng είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους παίκτες Nova eSports, που ειδικεύεται στο Player Unknown Battle Grounds Mobile. Κατατάσσεται στο νούμερο 32 μεταξύ των καλύτερων παικτών στην Κίνα. Ο παίκτης έχει κερδίσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε χρηματικό έπαθλο τα τέσσερα χρόνια που παίζει. Τα 960.000 $ από τα κέρδη προέρχονται από την εποχή του στο Nova eSports.

Xu Yinjun

Ο Xu Yinjun, ευρέως γνωστός με το όνομα χρήστη του Jimmy, έχει κερδίσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο $ παίζοντας Player Unknown Battle GroundsMobile. Κατατάσσεται ως ο κορυφαίος παίκτης eSports στην Κίνα και 118 παγκοσμίως. Το 41% των κερδών του είναι από το 2021 και το 30% από το 2022.

Lin Yien

Ο Lin Yien είναι ο τρίτος καλύτερος παίκτης PUBG της χώρας. Ο Ταϊβανέζος παίκτης είναι ευρέως γνωστός με την εναλλακτική του ταυτότητα, King. Έχει κερδίσει περισσότερα από 815.000 $ από μόνο 11 κύρια τουρνουά, μια σαφής ένδειξη του πόσο επιτυχημένη είναι η καριέρα του στο gaming. Ακόμα καλύτερα, το 37% των κερδών του προέρχεται από τους τελευταίους πέντε μήνες.

Ζενγκ Ρονγκούα

Ο Zeng, γνωστός ως Coolboy, είναι παίκτης του PUBG Mobile για την ομάδα Nova eSports και έχει κερδίσει περισσότερα από 809.000 $ σε χρηματικό έπαθλο. Το 89% των κερδών του είναι από την εποχή του στην ομάδα Nova eSports. Ήταν ανεξάρτητος παίκτης πριν μπει στην ομάδα.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Nova Esports;

Πού να στοιχηματίσετε

Οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στο Nova eSports μέσω ενός διαδικτυακός ιστότοπος στοιχημάτων eSports. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών που μπορούν να επιλέξουν, καθένας από τους οποίους έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Η πρώτη σκέψη που πρέπει να κάνουν οι παίκτες όταν επιλέγουν έναν ιστότοπο στοιχημάτων είναι αν προσφέρει αγορές στοιχημάτων eSports. Θα πρέπει να περιλαμβάνει αγορές στοιχημάτων σε τουρνουά στα οποία συμμετέχει το Nova eSports.

Οι παίκτες του στοιχήματος θα πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη τη φήμη του ιστότοπου στοιχημάτων. Θα πρέπει να αποφεύγουν στοιχηματικούς ιστότοπους αμφισβητήσιμης φήμης. Μια αξιόπιστη ρυθμιστική αρχή θα πρέπει επίσης να αδειοδοτήσει τον πράκτορα στοιχημάτων. Άλλα ζητήματα είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής, οι προσφορές μπόνους και οι υπηρεσίες υποστήριξης πελατών.

Πώς να στοιχηματίσετε στο Nova Esports

Οι παίκτες πρέπει να ξεκινήσουν καταθέτοντας χρήματα στους λογαριασμούς στοιχημάτων τους. Διαφορετικοί παίκτες έχουν διαφορετικές προτιμήσεις σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση των καταθέσεων. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν επίσης διαφορετικά ελάχιστα και μέγιστα όρια κατάθεσης, τα οποία πρέπει να λάβουν υπόψη οι παίκτες. Οι τρόποι πληρωμής καθορίζουν και τα όρια κατάθεσης.

Ακολουθεί η επιλογή του αγώνα ή του τουρνουά στον οποίο θα στοιχηματίσετε, το οποίο διαθέτει το Nova eSports. Οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν έναν κατάλληλο τύπο στοιχήματος για να τοποθετήσουν. Οι καλύτεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports προσφέρουν τεράστιες αγορές στοιχημάτων για τον ίδιο αγώνα ή εκδήλωση. Εκτός από την ποικιλομορφία των αγορών στοιχημάτων, οι παίκτες των eSports συμβουλεύονται επίσης να δώσουν προσοχή στην ποιότητα των αποδόσεων που προσφέρουν οι μπουκ.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou