Τα πάντα για το στοίχημα στο Ninjas in Pyjamas

Η ομάδα είχε κάποια οργανωτικά προβλήματα τα επόμενα χρόνια. Τα πιο συνηθισμένα ήταν ζητήματα χορηγίας, συχνές αλλαγές ονόματος και σύνθεση παικτών. Αργότερα, στις αρχές του 2005, αποφάσισαν να τερματίσουν το συμβόλαιό τους με την SK Gaming. Μερικοί από τους παίκτες της ομάδας θα επέστρεφαν αργότερα, προς μεγάλη έκπληξη της υπόλοιπης ομάδας, καθώς είχαν προηγουμένως αθετήσει τα συμβόλαιά τους. Αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν και η ομάδα έσβησε από τα φώτα του gaming για μερικά χρόνια πριν διαλυθεί το 2007. Μετά από αυτή την αλλαγή, διέλυσαν την ομάδα το 2007 και εντάχθηκαν στον γνωστό οργανισμό SK Gaming.

Οι Ninjas με πιτζάμες επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στο CS: GO το 2012 μετά από μια μακρά παύση. Η οργάνωση υποβλήθηκε σε εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις κατά τη διάρκεια της απουσίας της σκηνής και τέθηκε υπό νέα ιδιοκτησία. Εκείνη τη χρονιά, κέρδισαν όλους τους διαγωνισμούς LAN, εκτός από έναν, στον οποίο δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Στη συνέχεια ονομάστηκαν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο για το έτος 2012.

Τα πάντα για το στοίχημα στο Ninjas in Pyjamas
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Τρέχουσα κατάσταση

Στόχος τους ήταν πάντα να είναι οι πιο δυνατοί σε οποιοδήποτε παιχνίδι συμμετέχουν. Έτσι το πλήρωμα υπέγραψε ξανά τον Threat ως επικεφαλής προπονητή για να πετύχει τον στόχο του. Υπό την ηγεσία του, οι πόροι του οργανισμού έχουν ανακατευθυνθεί προς την απόκτηση διαδεδομένων νεαρών ταλέντων όπως ο Nawwk και ο ηγέτης του παιχνιδιού Hampus. Μία από τις πολύ σημαντικές κινήσεις είδε το Dev1ce να αγόρασε από την Astralis τον Απρίλιο του 2021 για να αντικαταστήσει τους παίκτες που έφυγαν.

Η NIP συνεχίζει την πορεία της για να γίνει μια δύναμη στα σκανδιναβικά eSports. Στόχος τους είναι να ενισχύσουν περαιτέρω το σκανδιναβικό gaming, το οποίο ήταν συχνά επιτυχημένο και βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας στον κόσμο του gaming. Στις πρώτες μέρες της, οι παίκτες της ομάδας απέδωσαν θαυμάσια σε διάφορους αγώνες με ελάχιστη ή καθόλου οικονομική υποστήριξη.

Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει. Η ομάδα κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει ότι τα μέλη του NiP έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες και πόρους για να αναπτυχθούν. Εκτός από το Counter-Strike, ο οργανισμός έχει επίσης αναπτύξει ομάδες σε Valorant, Rainbow Six Siege, FIFA και League of Legends.

Νίντζα παίκτες με πιτζάμες

Η πενταμελής ομάδα CS: GO αποτελείται από τρεις Σουηδούς παίκτες: REZ (Sterner Fredrik), Plopski (Gonzalez Zamorra Nicolas) και Hampus (Poser, Hampus). Οι Dev1ce (Reedtz Nicolai) και Es3tag (Hansen Patrick), και οι δύο Δανοί, συμπληρώνουν το ρόστερ αυτής της καταξιωμένης ομάδας.

Η Rainbow Six Siege είναι επίσης μια ομάδα πέντε παικτών. Ο Καμικάζι (Gomes Joo), ο Julio (Giacomelli, Julio) και ο Psycho (Rigal Gustavo) είναι μεταξύ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Ο Muzi (Moscatelli Murilo) και ο Pino (Fernandes Gabriel) είναι επίσης μεταξύ των συναδέλφων Βραζιλιάνων της ομάδας.

Ομοίως, οι παίκτες του Valorant είναι επίσης από τη χώρα της Νότιας Αμερικής. Ο Xand (Zizi Alexander) και ο Bnj (Rabinovich Benjamin) είναι πολύ έμπειρα μέλη της ομάδας. Οι υπόλοιποι, bezn1 (da Costa Gabriel), Cauanzin (Pereira Cauan) και Jonn (Reis Walney), έχουν επίσης εξασφαλίσει αρκετά τρόπαια μεταξύ τους. Αυτά τα τρία είναι ενδιαφέρουσες προοπτικές σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.
Μόνο ένας παίκτης, ο Ollelito (Arbin Olle, από τη Σουηδία), εκπροσωπεί τη NiP στη FIFA.

Γιατί τα Ninjas in Pijamas είναι δημοφιλή;

Οι νίντζα με πιτζάμες αποτελούν μέρος της κοινότητας gaming για πάνω από δύο δεκαετίες. Ήταν μεταξύ των ιδρυτικών μελών του World Esports Association. Η κοινότητα θαύμασε την ομάδα για τη σεμνότητα και τη στοχαστικότητα της όλα αυτά τα χρόνια. Η NiP συμμετέχει επίσης στον εκπαιδευτικό χώρο της βιομηχανίας esports μέσω πολλών πρωτοβουλιών. Ορισμένα από αυτά έχουν γίνει σε συνεργασία με το Σουηδικά κυβέρνηση.

Η NiP δεν είναι μόνο μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες esports αλλά και μια εμπορική επιχείρηση. Είναι ένα παρόμοιο μοντέλο στρατηγικής που χρησιμοποιούν όλες οι κορυφαίες εταιρείες esports. Η ομάδα πουλά αυθεντικά εμπορεύματα, τα οποία έτυχαν συντριπτικής αποδοχής από τους οπαδούς της. Επιπλέον, η τρέχουσα επιτυχία τους σε διαγωνισμούς και η εταιρική αγορά συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν μια γνωστή διαδικτυακή παρουσία.

Η συνεργασία της ομάδας με την οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esports όπως και η Betway υπήρξε βασικός παράγοντας στη διάδοσή της. Η Betway ήταν η πρώτη εταιρεία στοιχημάτων που πήρε στα σοβαρά τα βιντεοπαιχνίδια. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε πυλώνα του οικοσυστήματος των Esports. Υπήρξε πολύ καλό περιεχόμενο για την κοινότητα, χάρη στη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε το 2017.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνέβαλαν σημαντικά στην αυξανόμενη δημοτικότητά του.

Νίντζα με πιτζάμες τα πιο δυνατά παιχνίδια

Το Counter-Strike είναι αναμφίβολα το πιο ισχυρό παιχνίδι της NiP. Έχουν κερδίσει τέσσερις διαγωνισμούς DreamHack τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τερμάτισαν δεύτεροι μία φορά. Κατάφεραν επίσης να κερδίσουν το τουρνουά ESL One Cologne 2014 και πολλά άλλα μεγάλα τουρνουά.

Στο Xand και στο Bnj, η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει δύο έμπειρους παίκτες. Πριν ενταχθεί στην ομάδα, ο Xand δημιούργησε μια φήμη για τον εαυτό του ως μέλος της FURIA Esports. Κέρδισε το VCT: South America Last Chance Qualifier με τη βραζιλιάνικη διοργάνωση και προκρίθηκε για Champions, όπου τερμάτισε στη φάση των ομίλων. Η σύνθεση των αντεπιθέσεων των Νίντζα με πιτζάμες δυναμώνει με τη βοήθεια όλων των άλλων νεαρών και πολλά υποσχόμενων συμπαικτών τους. Έχει ήδη καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες ομάδες esports στον κόσμο.

Ένα άλλο από τις κορυφαίες ομάδες στην ομάδα είναι το Rainbow Six Siege. Ο PSYCHO είναι ένας ηγέτης στο παιχνίδι που λειτουργεί ως ο εγκέφαλος και η φωνή της ομάδας. Ο Gustavo θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στον κλάδο των esports. Χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του καθώς και τα γρήγορα αντανακλαστικά για να ξεπεράσει τους αντιπάλους του. Μαζί, αυτοί οι αφοσιωμένοι παίκτες που έχουν διαπρέψει σε όλα τα επίπεδα βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει τρόπαια. Δεν είναι μόνο αυτό. Η υπόλοιπη ομάδα έχει μακρά ιστορία, συμπεριλαμβανομένων πολλών νικών σε πολλά διεθνή τουρνουά.

Νικήτριες ομάδες και σημαντικές στιγμές για Νίντζα με πιτζάμες

Οι νίντζα με πιτζάμες έχουν μακρά και λαμπρή ιστορία. Πράγματι, αυτός ο σύλλογος άρχισε να γεύεται μεγάλες νίκες σε αγώνες από πολύ νωρίς. Το εντυπωσιακό βιογραφικό χτίστηκε κυρίως μέσω του διαγωνισμού LAN, στον οποίο επισκίασαν την επαγγελματική διοργάνωση περνώντας αήττητοι για αρκετούς μήνες. Επιπλέον, το 2012 κατάφεραν να κερδίσουν κάθε διεθνή τουρνουά LAN.

Έχουν αποκτήσει φήμη ανταγωνιζόμενοι τους καλύτερους σε σχεδόν δώδεκα διαφορετικούς τίτλους παιχνιδιών. Μέχρι τη διάλυσή τους, η ομάδα πάλεψε στο Counter-Strike. Πριν από την αναχώρησή τους, είχαν κερδίσει και τους τελικούς CPL Winter 2001 και NGL-One Season I. Έκτοτε επέστρεψαν σε γνωστή ομάδα.

Η NiP κέρδισε το τουρνουά DreamHack Winter 2013 εναντίον της VeryGaming λίγο μετά την επιστροφή τους και το τουρνουά ESL One: Cologne τέσσερις μήνες αργότερα εναντίον της Fnatic. Θα κέρδιζαν και αυτοί DreamHack Χειμώνας 2014, DreamHack Masters Malmo και StarLadder i-League StarSeries Season 2 του StarLadder i-League. Και τα δύο τελευταία ήταν το 2016.

Ένα πολύ επιτυχημένο 2021

Η κορυφαία ομάδα esports κέρδισε επίσης την έκδοση του 2021 Έξι προσκλητήριο, ένα ετήσιο επαγγελματικό πρωτάθλημα Rainbow Six Siege που διοργανώνεται από την Ubisoft, τον προγραμματιστή και εκδότη του παιχνιδιού. Το τουρνουά, που πραγματοποιείται στο Μόντρεαλ, την έδρα του στούντιο της Ubisoft που εργάζεται για το παιχνίδι, συγκεντρώνει τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση λειτουργεί ως ένα είδος άτυπου Παγκοσμίου Κυπέλλου, σηματοδοτώντας το τέλος του προηγούμενου έτους. Η ομάδα ήρθε στη δεύτερη θέση στην έκδοση του 2020.

Κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση στο Copa Elite Six-Season 2021: Stage 2 και το Six August 2020 Major-Brazil. Άλλες αξιοσημείωτες επιδόσεις περιλαμβάνουν τους Τελικούς του Brasileirao 2021 και το Six Sweden Major 2021, όπου η ομάδα ήρθε δεύτερη.

Μετά από δύο αλλαγές στο ρόστερ, ο οργανισμός αποφάσισε να εγκαταλείψει την ομάδα του Dota 2 το 2020 για να επικεντρωθεί περισσότερο στις άλλες ομάδες του esport. Η κακή απόδοση του Dota 2 έκανε την ομάδα να αφιερώσει πόρους για να επαναφέρει τη δόξα του πληρώματος CS: GO.

Ανανέωσαν επίσης τα τμήματα του League of Legends για να αποκαταστήσουν τη μακροχρόνια παρουσία τους στη σκηνή και να παρέχουν ένα πιο σταθερό περιβάλλον. Από οργανωτικής σκοπιάς, η ομάδα πιστεύει ότι αυτή η βελτιστοποίηση είναι απαραίτητη για να επικεντρωθεί πλήρως στην παροχή των αποτελεσμάτων που περιμένουν όλοι οι θαυμαστές και οι συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε σε νίντζα με πιτζάμες

Η ομάδα Ninjas in Pijamas πετάει ψηλά στο CS: GO. Οι ομάδες Rainbow 6, VALORANT και FIFA είχαν επίσης αξιέπαινα αποτελέσματα. Έτσι, το στοίχημα σε αυτά μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ιστότοποι για στοιχήματα esport 1xBet, Betway, ComeOn bet, ivip9 είναι τα καλύτερα μέρη για να βρείτε αγορές που περιλαμβάνουν αυτές τις ομάδες. Αυτά είναι τα καλύτερα γιατί προσφέρουν μεγάλες αποδόσεις και ένα ευρύ φάσμα επιλογών στην αγορά.

Τα στατιστικά στοιχηματισμού των Ninjas in Pajamas στο CS: GO δείχνουν ότι είχαν μια δυνατή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Οι χρήστες μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν ότι η ομάδα θα κερδίσει εξ ολοκλήρου μια συγκεκριμένη έκδοση. Η πλειονότητα αυτών των τοποθεσιών τυχερών παιχνιδιών σάς επιτρέπει να το κάνετε πολύ νωρίτερα. Οι παίκτες μπορούν να διαφοροποιηθούν σε ειδικά στοιχήματα για αυτήν την ομάδα, όπως χάντικαπ, αγορές πάνω/κάτω από τους συνολικούς γύρους και στοιχήματα σωστού σκορ. Επομένως, αυτή η ομάδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες.

Ως παίκτης, η παρακολούθηση γεγονότων ή βίντεο που αφορούν την ομάδα βοηθά να μάθετε περισσότερα για τους διάφορους τομείς όπου αυτές οι ομάδες είναι ισχυρές. Επιπλέον, οι ομάδες Valorant της NiP, League of Legends και FIFA έχουν όλες δυνατότητες, επομένως οι παίκτες θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να στοιχηματίσουν σε αυτές στις επερχόμενες διοργανώσεις τους. Επειδή αυτές οι ομάδες δεν έχουν κάνει ακόμη μεγάλο όνομα για τον εαυτό τους, θα ήταν σκόπιμο να στοιχηματίσετε με μικρά ποσά και να επιλέξετε τις επιλογές του νικητή του αγώνα.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Οι νίντζα με τις πιτζάμες συνεχίζουν να κυριαρχούν στο eSport
2022-07-21

Οι νίντζα με τις πιτζάμες συνεχίζουν να κυριαρχούν στο eSport

Το ZETA Division εξασφάλισε τον τελικό Valorant Champions Tour Κουλοχέρης πλέι οφ Masters Reykjavik με μια κρίσιμη νίκη δύο προς ένα επί των Ninjas στις Πυτζάμες. Και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγώνα αποκλεισμού με ένα ρεκόρ στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας τη Fnatic και χάνοντας από την DRX.