Στοιχηματίστε στο Valorant Champions 2024

Το Valorant Champions βρίσκεται στη λίστα των τουρνουά eSports που αγαπούν οι λάτρεις των eSports. Είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά στη σκηνή στοιχηματισμού eSports, συναγωνίζοντας τα γνωστά ονόματα στο είδος shooter πρώτου προσώπου (FPS). Αυτή η συλλογή καλύπτει όλες τις βασικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι λάτρεις αυτού του βιντεοπαιχνιδιού και οι λάτρεις του στοιχήματος eSports για τους Valorant Champions, από το ίδιο το παιχνίδι, τη δημοτικότητα των Πρωταθλητών μεταξύ των παικτών και, κυρίως, τον τρόπο στοιχηματισμού σε αυτό.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Σχετικά με το Valorant

γενναίος είναι ένα βιντεοπαιχνίδι shooter πρώτου προσώπου για υπολογιστές (Microsoft Windows). Παρόλο που η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε πολύ πίσω το 2014, μόλις στις 2 Ιουνίου 2020 κυκλοφόρησε επίσημα.

Αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Riot Games, την ίδια δύναμη βιντεοπαιχνιδιών πίσω από το League of Legends (LoL), το Valorant έχει ανέβει στις βαθμίδες για να γίνει αγαπημένος μεταξύ των οπαδών των παιχνιδιών shooter πρώτου προσώπου που συναγωνίζονται το Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) και το franchise Call of Duty (COD). Μετά την κυκλοφορία του το 2020, έγινε αμέσως επιτυχία. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, η δημοτικότητα του Valorant σημειώνει εκθετική αύξηση.

Τολμηρός σε αριθμούς

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η Valorant διατηρούσε περίπου 12 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες μηνιαίως το 2021 και το 2022, οι αριθμοί συνεχίζουν να εκτινάσσονται στα ύψη. Υπήρχαν περίπου 16 εκατομμύρια ενεργοί παίκτες μηνιαίως το 2022, που μεταφράζεται σε περίπου 1,5 εκατομμύρια παίκτες καθημερινά. Αυτοί οι αριθμοί είναι απόδειξη ότι, πράγματι, ο Valorant υπήρξε επαναστατικός. Διάφοροι λόγοι μπορούν να αποδοθούν στη δημοτικότητα του Valorant.

Πρώτα είναι η επιλογή της Riot Games για το Unreal Engine 4, το οποίο προσφέρει μια ρευστή εμπειρία παιχνιδιού με εξαιρετικά γραφικά και ήχο για μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Το δεύτερο είναι ότι το Valorant είναι ένα δωρεάν βιντεοπαιχνίδι που σημαίνει ότι οι λάτρεις των παιχνιδιών FPS μπορούν να μπουν στη δράση χωρίς να ξοδέψουν δεκάρα.

Τέλος, η Riot Games έκανε επίσης το παιχνίδι μεγαλύτερο προσθέτοντας συνεχώς νέο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων νέων ηρώων (πρακτόρων), χαρτών, χαρακτηριστικών, λειτουργιών παιχνιδιού και άλλων στοιχείων.

Τολμηρό παιχνίδι και στόχοι

Διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, το Valorant είναι ένα παιχνίδι τακτικής σκοποβολής που φέρνει δύο ομάδες σε μια τακτική μάχη 5v5 που απαιτεί ατομικές δεξιότητες και ομαδική εργασία. Ο στόχος του παιχνιδιού εξαρτάται από τον τρόπο παιχνιδιού. Το Valorant έχει επτά τρόπους παιχνιδιού: Unrated, Competitive, Deathmatch, Spike Rush, Escalation, Replication και Snowball Fight.

Τολμηροί Πρωταθλητές

Ενώ υπάρχουν πολλά τουρνουά και διαγωνισμοί Valorant, το Valorant Champions είναι το μεγαλύτερο και πιο διάσημο τουρνουά. Το Champions διοργανώνεται και φιλοξενείται από την Riot Games και προσελκύει ένα έπαθλο 1.000.000 $ που διανέμεται σε όλες τις ομάδες με βάση την κατάταξη. Σε αντίθεση με τα τυπικά διαδικτυακά τουρνουά eSport, το Valorant Champions είναι ένα τουρνουά εκτός σύνδεσης.

Μέχρι στιγμής, έχει υπάρξει μόνο ένας Valorant Champions, η διοργάνωση του 2021, που πραγματοποιήθηκε από 1 έως 12 Δεκεμβρίου στη Γερμανία. Ο διαγωνισμός προσέλκυσε 16 κορυφαίες ομάδες eSports με ρόστερ Valorant. Μερικές από τις μεγάλες ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση περιλαμβάνουν Gambit Esports, Φρουροί, Team Envy, KRÜ Esports, Σύννεφο 9, Team Liquid, Acend, Team Secret, και Fnatic, μεταξύ άλλων.

Ακριβώς όπως το ίδιο το παιχνίδι, το Valorant Champions είναι μεγάλο. Η τηλεθέαση των Πρωταθλητών 2021 κορυφώθηκε στους τελικούς, όταν η εκδήλωση προσέλκυσε 1.089.068 θεατές, ενώ η μέση τηλεθέαση του τουρνουά ήταν 469.083. Είναι ενδιαφέρον ότι οι συνολικές ώρες παρακολούθησης ήταν 46.048.311.

Πρόγραμμα

Τα προσόντα για τους Valorant Champions εξαρτώνται από τις επιδόσεις των μεμονωμένων ομάδων Valorant eSports στις αντίστοιχες βαθμολογίες κυκλωμάτων της περιοχής τους. Όσον αφορά τη μορφή του τουρνουά, ξεκινά με τις φάσεις των ομίλων πριν προχωρήσει στα πλέι οφ.

Από όλες τις ενδείξεις, οι Valorant Champions θα διεξάγονται ετησίως καθώς οι Valorant Champions 2022 βρίσκονται σε εξέλιξη. Το δεύτερο πρωτάθλημα Valorant eSport έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2022. Οι προκριματικοί είναι ήδη σε εξέλιξη.

Γιατί είναι δημοφιλές το Valorant Champions;

Στοιχηματίστε στα καλύτερα τουρνουά eSports έχει γίνει δημοφιλής σήμερα. Ως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα esports, το Valorant Champions είναι δημοφιλές μεταξύ των παικτών. Διάφοροι λόγοι εξηγούν γιατί αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά eSport στα οποία στοιχηματίζουν οι παίκτες.

Πρώτον είναι το γεγονός ότι το Valorant Champions είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα eSport για το Valorant. Το τουρνουά είναι το πιο ανταγωνιστικό και προσελκύει το μεγαλύτερο έπαθλο στα Valorant eSports. Λαμβάνοντας υπόψη την ανταγωνιστικότητα, οι λάτρεις του στοιχήματος Valorant πάντα το περιμένουν.

Ο άλλος λόγος που οι Valorant Champions είναι δημοφιλείς είναι ότι υπάρχουν πολλοί αγώνες για να στοιχηματίσετε, από τα προκριματικά μέχρι τους τελικούς. Για παράδειγμα, το 2022 Valorant Champions ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022 και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.

Υπάρχουν επίσης πολλές διαδικτυακές τοποθεσίες στοιχημάτων με αγορές στοιχημάτων Valorant. Αν και είναι ένα σχετικά νέο παιχνίδι, πολλοί παίκτες στοιχημάτων χρησιμοποιούν τις αγορές στοιχημάτων Valorant Champions για να καλύψουν τον μεγάλο αριθμό των οπαδών στοιχημάτων Valorant.

Το γενναίο στοίχημα είναι επίσης εύκολο. Ως ένα Παιχνίδι FPS, τα στοιχήματα σε αυτό είναι παρόμοια με τα στοιχήματα όπως το Call of Duty και το Counter-Strike: Global Offensive.

Τέλος, σχεδόν όλες οι κορυφαίες ομάδες που συμμετέχουν στα μεγάλα τουρνουά eSport έχουν ρόστερ Valorant. Έτσι, τώρα που οι λάτρεις του στοιχήματος eSports έχουν πάθος για τις αγαπημένες τους ομάδες, έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυτές στην παγκόσμια σκηνή.

Οι ομάδες που κερδίζουν οι Valorant Champions και οι μεγαλύτερες στιγμές

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπήρξε μόνο ένας Valorant Champions. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχουν πολλά να καλύψουμε όσον αφορά τους νικητές. Ωστόσο, η περσινή εκδήλωση ήταν γεμάτη δράση. Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση μερικών από τις μεγαλύτερες στιγμές του τουρνουά.

Ομαδικά στάδια

Στη φάση των ομίλων, υπήρχαν τέσσερις όμιλοι, ο καθένας με τέσσερις ομάδες από διαφορετικές περιοχές. Οι αγώνες της φάσης των ομίλων ήταν σε μορφή best of three. Να πώς κατέβηκε.

  • Όμιλος Α - Ο πρώτος αγώνας έριξε τον Acend εναντίον του Vivo Keyd, ενώ ο δεύτερος αγώνας του ομίλου ήταν μια μάχη μεταξύ Team Envy εναντίον X10 CRIT. Η Acend κατάφερε να κερδίσει τη Vivo Keyd με 2-1 ενώ η Team Envy συνέτριψε το X10 CRIT με 2-0.
  • Όμιλος Β - Στον δεύτερο όμιλο, οι Sentinels αντιμετώπισαν το FURIA Esports, ενώ το KRÜ Esports και η Team Liquid το πολέμησαν στον δεύτερο αγώνα του ομίλου. Οι Team Liquid και Sentinels αναδείχθηκαν νικήτριες, νικώντας τους αντιπάλους τους με 2-0 και 2-1, αντίστοιχα.
  • Το Group C - Gambit Esports αντιμετώπισε το Team Secret ενώ το Team Vikings έπαιξε εναντίον του Crazy Racoon. Η Gambit Esports κέρδισε την Team Secret με 2-1. Στο άλλο ματς, η Team Vikings κατέρριψε το Crazy Racoon με 2-0.
  • Το Group D - Vision Strikers αντιμετώπισε FULL SENSE στον τελευταίο όμιλο ενώ ο Fnatic ήταν εναντίον του Cloud9 Blue. Οι Vision Strikers αναδείχθηκαν νικητές στον πρώτο αγώνα, νικώντας το FULL SENSE με 2-0, ενώ ο Fnatic δυσκολεύτηκε να ρίξει το Cloud9 Blue με 2-1.

Προημιτελικά

Οι προημιτελικοί ήταν γεμάτοι δράση, με τις κορυφαίες ομάδες να μάχονται για μια θέση στα ημιτελικά.

  • Προημιτελικός 1 - Ο Acend τέθηκε αντιμέτωπος με το Team Secret και προς έκπληξη πολλών, ο Acend πυροβόλησε το Team Secret κερδίζοντας τον αγώνα με 2-0.
  • Προημιτελικός 2 - Ο δεύτερος προημιτελικός ήταν η Team Liquid εναντίον του Cloud9 Blue. Η Team Liquid κέρδισε το Cloud9 Blue με 2-0.
  • Προημιτελικός 3 - Στον τρίτο προημιτελικό, η Gambit Esports αντιμετώπισε το X10 CRIT, όπου ο πρώτος κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με 2-1.
  • Προημιτελικός 4 - Ο τελευταίος προημιτελικός ήταν η Fnatic κόντρα στην KRÜ Esports, και προς σοκ πολλών, η Fnatic αποκλείστηκε αφού νικήθηκε με 2-1.

Ημιτελικοί

Όπως και τα δεκάλεπτα, τα ημιτελικά ήταν τα καλύτερα τριών αγώνων και ήταν επίσης γεμάτα δράση.

  • Ημιτελικός 1 - Η Acend αποδείχθηκε ισχυρή στον πρώτο ημιτελικό νικώντας την Team Liquid με 2-0. Αυτό ήταν σοκαριστικό, καθώς όλοι περίμεναν ότι η Team Liquid θα είχε την ημέρα.
  • Ημιτελικός 2 - Στον δεύτερο ημιτελικό, το Gambit Esports πυροβολούσε όλους τους κυλίνδρους. Κατέρριψε την KRÜ Esports, κερδίζοντας τον αγώνα με 2-1.

Τελικοί Valorant Champions 2021

Μετά από μια σειρά αγώνων, από τη φάση των ομίλων έως τους τελικούς, η Acend και η Gambit Esports βρέθηκαν σε μια καλύτερη από πέντε μονομαχίες στους τελικούς. Μετά από μια φρικτή μάχη, η Acend κατάφερε να νικήσει την Gambit Esports με σκορ 3-2.

Ο Acend έφυγε με το χρηματικό έπαθλο των $350.000, ενώ το Gambit Esports πήρε 150.000 $. Το καλό είναι ότι όλες οι ομάδες που συμμετείχαν πήραν κάτι να πάρουν μαζί τους.

Στοίχημα στους Valorant Champions

Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSports αξιοποιούν τις δυνατότητες του στοιχήματος eSports, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων Valorant. Για όσους στοιχηματίζουν σε τουρνουά Valorant Champions eSport, παρακάτω είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Το πρώτο είναι να γνωρίζεις ποια είναι οι καλύτερες ομάδες για να στοιχηματίσετε. Από το περσινό τουρνουά, η Acend, η νυν πρωταθλήτρια, είναι η καλύτερη ομάδα για να στοιχηματίσετε. Άλλες κορυφαίες ομάδες στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε περιλαμβάνουν τα Gambit Esports, KRÜ Esports, Fnatic, Team Secret, Cloud9 Blue και X10 CRIT.

Ακολουθεί η εύρεση των καλύτερων διαδικτυακών στοιχημάτων eSport με τις αγορές στοιχημάτων Valorant. Εδώ, βεβαιωθείτε ότι ένας διάσημος ρυθμιστικός φορέας στοιχημάτων αδειοδοτεί τον ιστότοπο. Ο πράκτορας στοιχημάτων θα πρέπει επίσης να έχει πρόσθετα, όπως ζωντανή ροή, ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν τη δράση απευθείας από τον ιστότοπο στοιχημάτων.

Τρίτον, φροντίστε να κατανοήσετε το παιχνίδι και τους κανόνες του Valorant. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη οι παίκτες να κατανοούν τις διάφορες διαθέσιμες αγορές στοιχήματος και τι σημαίνουν. Ωστόσο, στις αγορές, οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πώς λειτουργούν οι αποδόσεις Valorant. Θυμηθείτε, όπως στα παραδοσιακά στοιχήματα, όσο υψηλότερες είναι οι αποδόσεις, τόσο μικρότερες είναι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το στοίχημα και αντίστροφα.

Τέλος, εκμεταλλευτείτε Μπόνους στοιχημάτων eSports όπως μπόνους καλωσορίσματος, μπόνους επαναφόρτωσης και επιστροφή μετρητών, μεταξύ άλλων προσφορών.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

Το Valorant ταράζει την αγορά με νέες κυκλοφορίες
2022-07-14

Το Valorant ταράζει την αγορά με νέες κυκλοφορίες

Το Valorant είναι το ναυαρχίδα First-Person Shooter που δημιουργήθηκε από την Riot Games. Το ασυνήθιστο σχέδιο μάρκετινγκ της Riot με χρήση streamers έχει ήδη σημειώσει πολλά ρεκόρ Twitch. Η δημοτικότητα οφείλεται τόσο στην πρωτοτυπία του παιχνιδιού όσο και στη μοναδική τεχνική μάρκετινγκ της Riot που έκανε το Valorant μια επιλογή για διαδικτυακά στοιχήματα esports.