Ειδήσεις

October 29, 2023

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed στο TI12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Η Valve ανακοίνωσε επίσημα την άφιξη ενός νέου ήρωα της Dota, του Ringmaster, στο TI12. Αν και οι λεπτομέρειες είναι σπάνιες αυτή τη στιγμή, περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες.

Ringmaster: The New Dota Hero Revealed στο TI12

Ringmaster - Νέος Ήρωας

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε λίγο πριν από τους Μεγάλους Τελικούς του TI12, η ​​Valve επιβεβαίωσε ότι το Ringmaster θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024. Το βίντεο παρουσίαζε τον Axe σε ένα τρομακτικό δάσος με θέμα το τσίρκο, κυνηγώντας ένα μηχανικό ερπυσμό της ζούγκλας του τσίρκου. Αυτό οδήγησε σε εικασίες ότι ο νέος ήρωας μπορεί να έχει ένα στοιχείο παγίδας. Στο τέλος, ο Axe παρασύρθηκε σε ένα παιχνίδι Test Your Strength και σκοτώθηκε γρήγορα από τον Ringmaster που αναδύθηκε από μια δομή που μοιάζει με Iron Maiden.

Ρόλος του Νέου Ήρωα Dota

Η διαφημιστική εικόνα για το Ringmaster έχει ένα θέμα τσίρκου και κοροϊδεύει αρκετούς ήρωες όπως ο Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana και Keeper of the Light. Αν και αυτό δεν παρέχει πολλές ενδείξεις, υποδηλώνει ότι ο Ringmaster πιθανότατα θα είναι ένας ήρωας σώμα με σώμα, πιθανώς με επεκτεινόμενους μηχανικούς βραχίονες. Δεδομένου ότι ο προηγούμενος ήρωας, ο Muerta, ήταν ένας φορέας ευφυΐας, οι θαυμαστές της Dota μπορούν να περιμένουν έναν νέο ήρωα μάχης σώμα με σώμα.

Η Valve επιφυλάσσει συναρπαστικά σχέδια για τους οπαδούς της Dota για το επόμενο έτος και μόνο ο χρόνος θα αποκαλύψει την πλήρη έκταση των αλλαγών.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις