Ειδήσεις

November 1, 2023

Honkai: Star Rail Χορηγοί Κινεζικές Ομάδες στο TI12, Προσφέρει Stellar Jade Rewards

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Το Honkai: Star Rail, το διάσημο RPG διαστημικής φαντασίας που αναπτύχθηκε από την HoYoverse, χρηματοδότησε και τις δύο κινεζικές ομάδες για το The International 2023 (TI12). Ως μέρος της προώθησης, διεξήγαγαν μια καμπάνια που προσέφερε «δωρεάν» Stellar Jade στους παίκτες με βάση τον τρόπο που οι ομάδες τοποθετήθηκαν στην εκδήλωση.

Honkai: Star Rail Χορηγοί Κινεζικές Ομάδες στο TI12, Προσφέρει Stellar Jade Rewards

Stellar Jade Rewards

Με βάση την καμπάνια, οι παίκτες θα λάμβαναν μεταξύ 100 και 1000 Stellar Jade ανάλογα με την απόδοση του Azure Ray ή του LGD Gaming. Δεν διευκρινίστηκε εάν οι αξίες θα προστεθούν εάν και οι δύο ομάδες τοποθετηθούν εντός των πόντων.

Η LGD Gaming και η Azure Ray τερμάτισαν 3η και 5η αντίστοιχα, που σημαίνει ότι το Honkai: Star Rail θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 600 και πιθανώς 1100 Stellar Jade στους παίκτες.

Στοιχεία χορηγίας

Η έκταση των συμφωνιών των δύο ομάδων με το Honkai: Star Rail παραμένει άγνωστη, αν και η επωνυμία του Honkai: Star Rail εμφανιζόταν σε εμφανή θέση στις φανέλες των δύο ομάδων.

«Η LGD Gaming και η Honkai: Star Rail έφτασαν επίσημα σε συνεργασία! Το Honkai: Star Rail θα χορηγεί το τμήμα LGD Dota 2 για να διαγωνιστεί στο TI 2023. Είθε αυτό το ταξίδι να μας οδηγήσει στα αστέρια!" - διαβάζεται μετάφραση της ανάρτησης του LGD.

Διανομή ανταμοιβών

Οι ανταμοιβές διανέμονται από σήμερα έως τις 15 Νοεμβρίου στις 6:00 π.μ. και είναι διαθέσιμες μέσω του συστήματος αλληλογραφίας εντός του παιχνιδιού.

Honkai: Star Rail's Unique Approach

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ασυνήθιστο για ένα παιχνίδι για κινητά όπως το Honkai: Star Rail να χορηγεί ομάδες esports. Το παιχνίδι δεν προσφέρει καν λειτουργία PvP και είναι καθαρά μη ανταγωνιστική διασκέδαση PvE. Ωστόσο, αυτή η χορηγία ευθυγραμμίζεται με τη φήμη της HoYoverse ως ενός από τους κορυφαίους προγραμματιστές παιχνιδιών της Κίνας και παρέχει την ευκαιρία να προωθηθεί το παιχνίδι σε μια διάσημη εκδήλωση esports. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια για τις χορηγίες esports του Honkai: Star Rail είναι ακόμη ασαφή, αλλά σίγουρα θα εκθέσουν τους σκληρούς θαυμαστές του Dota 2 στο είδος παιχνιδιών για κινητά.

Νέες Συνεργασίες στη Σκηνή Dota 2

Με τη διακοπή του Dota Pro Circuit το επόμενο έτος, τα τουρνουά τρίτων ενδέχεται να γίνουν πιο διαδεδομένα στον τομέα των esports Dota 2. Αυτό ανοίγει τη δυνατότητα για παιχνίδια όπως το Honkai: Star Rail και το Genshin Impact, ένα άλλο παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την HoYoverse, όχι μόνο σε ομάδες χορηγών αλλά και σε ολόκληρα τουρνουά Dota 2. Αυτές οι χορηγίες θα μπορούσαν να υποδηλώνουν την αυξανόμενη επικάλυψη μεταξύ των τίτλων casual gaming και του τομέα των esports.

Αυτή η επιρροή αποδεικνύεται περαιτέρω από τον ενθουσιασμό για αυτά τα παιχνίδια για κινητά μέσα στην κοινότητα Dota 2. Ο επαγγελματίας παίκτης Wang "Ame" Chunyu παρουσίασε ένα cosplay του χαρακτήρα του Genshin Impact, Childe, νωρίτερα φέτος, και ένας παίκτης VALORANT έχασε ακόμη και έναν αγώνα για να δώσει προτεραιότητα στο Honkai: Star Rail.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις