Ειδήσεις

October 28, 2023

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Είναι μια στιγμή για το "do-or-die" για τους G2 και BLG καθώς αναμετρώνται στον τελευταίο γύρο του Worlds 2023 Swiss Stage. Ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση; Ας το αναλύσουμε.

G2 vs BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι G2 και BLG θα διαγωνιστούν στην τελική σειρά Bo3 της Ελβετικής Σκηνής για να εξασφαλίσουν μια θέση στη φάση Νοκ άουτ. Παρά το δυνατό ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες, έχουν δείξει κάποιες αδυναμίες στο καθοριστικό σερί.

Προκλήσεις του G2

Το G2 φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα με την προετοιμασία του σχεδίου του. Στη σειρά τους εναντίον των NRG και Gen.G, αγωνίστηκαν να επιβραδύνουν το παιχνίδι και να περιμένουν τις σωστές αιχμές ισχύος. Η NRG αποδείχθηκε πιο ισχυρή και πιο ενεργή, ενώ η Gen.G έθεσε επίσης μια πρόκληση. Το G2 πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα που προχωρούν στη σειρά κατά της BLG.

Απόδοση της BLG

Η BLG είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στην T1, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την κορεατική ομάδα. Πιάστηκαν απροσδόκητα από την επιλογή του Tahm Kench και δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στο δεύτερο παιχνίδι. Επιπλέον, υπήρξαν ορισμένες περιπτώσεις υπερβολικής επέκτασης και έλλειψης συντονισμού σε κρίσιμες ομαδικές μάχες.

Βασικοί συντελεστές

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σύνθεση της ομάδας. Η μετα-ανάγνωση της BLG είναι σταθερή και μπορούν να μάθουν από την εμπειρία τους ενάντια στο T1. Το G2, από την άλλη, πρέπει να είναι πιο ενεργό και να βρει τρόπους να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι. Η αναμέτρηση της κάτω λωρίδας θα είναι κρίσιμη για τους Hans Sama και Mikyx.

Προφητεία

Είναι δύσκολο να προβλεφθεί το αποτέλεσμα λόγω της σημασίας της επιλογής πλευράς. Ωστόσο, περιμένω ένα κοντινό σερί με νίκη 2-1 εκατέρωθεν. Η BLG μπορεί να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω των συνολικά καλύτερων ντραφτ.

Πρόβλεψη: G2 1 – 2 BLG

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις