Ειδήσεις

October 27, 2023

Το LNG Scout σκέφτεται τη νίκη και κοιτάζει μπροστά στο Worlds 2023

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Εισαγωγή

Αφού εξασφάλισα μια θέση στη φάση Νοκ άουτ με μια νίκη εναντίον της KT Rolster, είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον LNG Scout για τη σειρά και την απόδοση της ομάδας στο Worlds 2023.

Το LNG Scout σκέφτεται τη νίκη και κοιτάζει μπροστά στο Worlds 2023

Αναλογιζόμενος τη σειρά

Παρά τη νίκη εναντίον του LCK #3, ο Scout εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πρώιμη αγωνιστική απόδοση της ομάδας στους τρεις αγώνες. Το βαθμολόγησε με 5 στα 10, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βελτίωση.

Στο πρώτο παιχνίδι, το LNG δυσκολεύτηκε αρχικά, αλλά κατάφερε να ανατρέψει την παλίρροια με ένα καλο-εκτελεσμένο κάλεσμα βαρώνου και μια ομαδική μάχη που άλλαξε το παιχνίδι. Ο Scout επαίνεσε το GALA, το bot laner, για το αποφασιστικό κάλεσμα και επαίνεσε την εξαιρετική του παρουσίαση.

Ωστόσο, το KT Rolster επανήλθε στο δεύτερο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος τους πρώιμους αγώνες του LNG. Ο Scout αναγνώρισε τις προσπάθειες της ομάδας να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα στο ντραφτ για το τρίτο παιχνίδι και τόνισε τη σημασία του να είναι πιο συγκεντρωμένος στο αρχικό παιχνίδι.

Ενίσχυση στο Mid-Game

Παρά τις πρόωρες δολοφονίες του KT, το LNG επέδειξε τη δύναμή του σε ομαδικές μάχες στα μέσα του παιχνιδιού. Αξιοποιώντας τη σύνθεση της ομάδας τους, εκτέλεσαν σταθερούς συνδυασμούς και δημιούργησαν ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα από το οποίο οι αντίπαλοί τους δεν μπορούσαν να ανακτήσουν.

Σκέψεις για την ελβετική μορφή και τους μελλοντικούς αγώνες

Ως έμπειρος βετεράνος με έξι συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Σκάουτ μοιράστηκε την άποψή του για το νέο ελβετικό σχήμα. Απέρριψε την ιδέα ότι διαφέρει σημαντικά από τις προηγούμενες φάσεις των ομίλων, υποστηρίζοντας ότι ισχυρές ομάδες θα εξακολουθήσουν να επικρατούν.

Με την εξασφάλιση της θέσης τους στους Προημιτελικούς, το LNG περιμένει τον 5ο γύρο της Ελβετίας για να καθορίσει τον αντίπαλό του. Όταν ρωτήθηκε για τον αντίπαλό του που προτιμά και το τρέχον meta των Κόσμων, ο Σκάουτ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στα προημιτελικά. Αναγνώρισε ότι το τρέχον έμπλαστρο μπορεί να μην είναι ευνοϊκό για αυτούς, αλλά παρέμεινε αισιόδοξος για την υπέρβασή του.

Συνεισφορά Προσκόπων στην Ομάδα LNG

Η εμπειρία και οι γνώσεις του Scout, που αποκτήθηκαν από τη ζωή στην Κορέα για ένα σημαντικό μέρος της ζωής του, ήταν ανεκτίμητες για την ομάδα LNG. Αντιμετωπίζει ενεργά ζητήματα και συμμετέχει σε συζητήσεις με την ομάδα, παρέχοντας καθοδήγηση και υποστήριξη.

Αντιμετώπιση της πίεσης και του στρες

Παρά τη χαλαρή του συμπεριφορά, ο Scout μοιράστηκε τις στρατηγικές του για τη διαχείριση της πίεσης και του άγχους. Του αρέσει να βλέπει διασκεδαστικά βίντεο και να ακούει μουσική ως μέσο χαλάρωσης, αποφεύγοντας τα τηλεοπτικά δράματα.

συμπέρασμα

Η αποφασιστικότητα και οι υψηλές προσδοκίες του LNG Scout για βελτίωση είναι εμφανείς στις σκέψεις του για τη σειρά εναντίον του KT Rolster. Με το βλέμμα τους στους ημιτελικούς, το LNG επικεντρώνεται στην ενίσχυση της φόρμας τους και στην υπέρβαση οποιωνδήποτε προκλήσεων συναντά.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις