Ειδήσεις

November 8, 2023

Προσεχείς αλλαγές στο LoL Patch 13.23: Meta Adjustments και άλλα

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Τώρα που το Patch 13.22 είναι επίσημα στους ζωντανούς διακομιστές, ας ρίξουμε μια ματιά στο επερχόμενο Patch 13.23 που έρχεται στο LoL.

Προσεχείς αλλαγές στο LoL Patch 13.23: Meta Adjustments και άλλα

Τι αλλαγές έρχονται;

Το Patch 13.22 εισήγαγε τα νεύρα σε δυνατές επιλογές στο meta και προσαρμογές σε πρωταθλητές όπως η Seraphine και η Janna για να βελτιώσουν τον ρόλο τους ως υποστηρικτές. Οι μάγοι μεσαίας λωρίδας έλαβαν επίσης λάτρεις της ταχύτητας επίθεσης για να κάνουν τις αυτόματες επιθέσεις τους πιο ομαλές και συνεπέστερες.

Μια προσαρμογή της όρασης θα επηρεάσει τα υψηλά Elos στη σκάλα κατάταξης, μειώνοντας την ακτίνα αποκάλυψης και τη διάρκεια των επιθέσεων για να αποτρέψει την αποκάλυψη των συμπαικτών κατά την εκκαθάριση των θαλάμων.

Καθώς η σεζόν 13 φτάνει στο τέλος της, οι προετοιμασίες για τη νέα pre-season τον Ιανουάριο με το Patch 14.1 βρίσκονται σε εξέλιξη. Πριν από αυτό, το Patch 13.23 θα επαναφέρει το LoL Arena και θα εισαγάγει μερικές ακόμη μετα-προσαρμογές.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Patch 13.23 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη patch πριν από το τέλος της σεζόν 13.

Επίδραση στο meta

Οι συγκεκριμένες αλλαγές στο επερχόμενο patch δεν έχουν ακόμη διαρρεύσει. Ωστόσο, αναμένεται ότι η Riot θα επικεντρωθεί στο νερφάρισμα των επιλογών με υπεραπόδοση από το Patch 13.22 και στην εξουδετέρωση των επιλογών που δεν έπαιξαν λιγότερο.

Ο Senna έχει ήδη λάβει ένα nerf στο τρέχον patch και πρωταθλητές όπως ο Nilah και ο Jarvan IV ενδέχεται επίσης να στοχοποιηθούν για προσαρμογές.

Ενδεικτικές Αλλαγές

Δεν υπάρχουν αλλαγές που έχουν διαρρεύσει για το Patch 13.23 αυτή τη στιγμή. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις τις επόμενες μέρες!

Επικείμενα Skins

  • Bee'Koz – 1350RP
  • Beezcrank – 1350RP
About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις