Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends 2022

Ειδήσεις

2022-01-06

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends είναι το πιο διάσημο και μεγαλύτερο ετήσιο τουρνουά στο άκρως ανταγωνιστικό League of Legends. Καθώς τα στοιχήματα esports έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα, τόσο αυξάνει το ενδιαφέρον για αυτό το γεγονός.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends 2022

Κορυφαίες διαδικτυακές τοποθεσίες στοιχηματισμού προσφέρουν αγορές σε όλες τις μεγάλες περιοχές και στάδια του παγκόσμιου πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων της φάσης των ομίλων, των προημιτελικών, των ημιτελικών και των τελικών.

Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends;

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends είναι μια ετήσια εκδήλωση όπου οι καλύτεροι παίκτες από κάθε περιοχή συγκεντρώνονται για να διαγωνιστούν για ένα έπαθλο άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Το γεγονός εκτείνεται σε περισσότερες από τρεις εβδομάδες αγώνων και κορυφώνεται στον τελικό αγώνα, όπου οι ομάδες μάχονται στο Summoner's Rift για κυριαρχία και δικαιώματα καυχησιολογίας.

Είναι ένα πολύ δημοφιλές διαδικτυακό στοιχηματικό γεγονός που ανυπομονούν οι λάτρεις του στοιχήματος eSport. Περιττό να πούμε ότι θα υπάρχει υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος ιστοσελίδες στοιχημάτων esport, όπου θα λάβετε επίσης πολλές συμβουλές για στοιχήματα eSport.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL 2022 θα συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες του League of Legends στον κόσμο. Θα συνοδεύεται από καλές ευκαιρίες διαδικτυακού στοιχήματος για τους λάτρεις του στοιχήματος esports.

Πού θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LoL 2022;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends 2022 ανακοινώθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Riot Games.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends θα διεξαχθεί στη Βόρεια Αμερική φέτος, αλλά το τουρνουά άλλαξε σε Κίνα. Αυτό έγινε για να προσφέρει στους Κινέζους οπαδούς μια πιο αυθεντική εμπειρία Worlds αφού η χώρα φιλοξένησε ένα μικρό τουρνουά το 2020.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για το 2021 διεξήχθη στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο στο Shenzen της Κίνας. Μεταφέρθηκε στην Ισλανδία λόγω συνθηκών που προκλήθηκαν από την πανδημία. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ή πότε η Κίνα θα φιλοξενήσει άλλη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος LoL στο μέλλον.

Όπως επισημαίνει η Riot, είναι η πρώτη φορά που ο ετήσιος διαγωνισμός διεξάγεται σε περισσότερες από μία χώρες. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά από το 2016 που θα φιλοξενηθεί στη Βόρεια Αμερική.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει με το πρώτο στάδιο που θα διεξαχθεί στην Πόλη του Μεξικού και ο χώρος θα είναι η αγωνιστική αρένα της Liga Latinoamerica.

Η φάση των ομίλων του διαγωνισμού και οι προημιτελικοί θα φιλοξενηθούν στη Νέα Υόρκη και ο χώρος θα είναι το Hulu Theatre που βρίσκεται στο Madison Garden στη Νέα Υόρκη.

Οι τελικοί θα ακολουθήσουν τους ημιτελικούς στο Scotiabank Arena του Τορόντο στο Levi's Stadium του Σαν Φρανσίσκο.

Ενώ ο κόσμος εξακολουθεί να ανακάμπτει από τις επιπτώσεις της πανδημίας, η Riot Games κοιτάζει ήδη μπροστά για το 2022, όταν οι Κόσμοι θα πραγματοποιηθούν στη Βόρεια Αμερική. Ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα esports για τα στοιχήματα LoL στο διαδίκτυο, είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν το Worlds 2022 θα έχει ζωντανό κοινό ή όχι. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να δημοσιευτούν για το τουρνουά στις αρχές του επόμενου έτους, καθώς εξελίσσονται οι οδηγίες ασφαλείας για τη συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19.

Τελευταίες ειδήσεις

Οδηγός στοιχημάτων FIFAe για να σας προετοιμάσει για την επιστροφή των τελικών της FIFAe του 2023
2023-01-26

Οδηγός στοιχημάτων FIFAe για να σας προετοιμάσει για την επιστροφή των τελικών της FIFAe του 2023

Ειδήσεις