Ειδήσεις

October 28, 2023

Οι Gaimin Gladiators θριαμβεύουν επί της Team Liquid στο The International 12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Ο αγώνας μεταξύ της Team Liquid και της Gaimin Gladiators στο The International 12 ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενος και παρακολούθησαν πολλοί. Οι οπαδοί του Team Liquid ήλπιζαν σε μια ιστορία λύτρωσης, αλλά δυστυχώς, δεν ήταν γραφτό να γίνει.

Οι Gaimin Gladiators θριαμβεύουν επί της Team Liquid στο The International 12

A Thorn in Liquid's Side

Οι Gaimin Gladiators έχουν αποδείξει σταθερά ότι είναι ένας τρομερός αντίπαλος για την Team Liquid καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτός ο αγώνας δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς το GG επέδειξε την κυριαρχία του για άλλη μια φορά. Η νίκη τους επί της Liquid αναμφίβολα θα τροφοδοτήσει το κίνητρό τους για την ερχόμενη σεζόν.

Τα κυριότερα σημεία του παιχνιδιού

Στο πρώτο παιχνίδι, η Team Liquid έδειξε την ικανότητα και την ανθεκτικότητά της. Παρά το γεγονός ότι αρχικά υστερούσε σε σκοτώσεις, ο Micke's Luna παρέμεινε μια υπολογίσιμη δύναμη, εξασφαλίζοντας την κορυφαία φάρμα σε όλο το παιχνίδι. Ένας κομβικός αγώνας στο pit του Dire Rosh ανέτρεψε το ρεύμα προς όφελος των Liquid, οδηγώντας τους στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι Gaimin Gladiators αναπήδησαν στο δεύτερο παιχνίδι. Η επιλογή Lone Druid του Ace, σε συνδυασμό με ένα Harpoon και Radiance που χτίστηκε πάνω στην αρκούδα, αποδείχτηκε ότι ήταν υπερβολικό για το Liquid. Αυτό έδειξε γιατί οι Gaimin Gladiators άξιζαν την υψηλή κατάταξή τους στο TI 12.

Το τρίτο παιχνίδι ήταν μια απελπιστική κατάσταση για το Liquid, καθώς ο Κένταυρος του Zai πάλευε ενάντια στον Υφαντή του Dyrachyo. Στα 20 λεπτά, ήταν ξεκάθαρο ότι το παιχνίδι ήταν σε μεγάλο βαθμό υπέρ των Gaimin Gladiators.

Κοιτάω μπροστά

Αν και ήταν ένα απογοητευτικό τέλος της χρονιάς για την Team Liquid, δεν είναι κακή ομάδα. Ενώ μπορεί να υπάρχει δυνατότητα αναδιάταξης ρόστερ, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τη σταθερή απόδοσή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά καλά, απλώς δεν είναι οι καλύτεροι. Καθώς πλησιάζει η επόμενη σεζόν, το Liquid θα έχει την ευκαιρία να κάνει επαναφορά και να επιστρέψει πιο δυνατός.

Αυτό μπορεί να είναι το τέλος του ταξιδιού της Team Liquid στο The International 12, αλλά σίγουρα δεν είναι το τέλος της παρουσίας τους στη σκηνή του Dota 2. Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν να δουν περισσότερα από αυτήν την ταλαντούχα ομάδα στο μέλλον.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις