Ειδήσεις

November 8, 2023

Ξεκλειδώστε Skins με θέμα το χειμώνα στο Jotunn Winter Battle Pass του Brawlhalla

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Η Brawlhalla επαναφέρει το Jotunn Winter Battle Pass, δίνοντας στους παίκτες την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν τις χαμένες ανταμοιβές. Αυτή είναι η τρίτη σεζόν του Classic Battle Passes που επιστρέφει στο παιχνίδι. Σε αντίθεση με ορισμένους άλλους τίτλους, τα Brawlhalla Battle Passes δεν είναι μόνιμα κλειδωμένα μετά την αρχική τους ολοκλήρωση. Οι παίκτες μπορούν να ξαναμπούν και να προσπαθήσουν να ξεκλειδώσουν τα καλλυντικά με θέμα το χειμώνα και άλλα αντικείμενα στο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτά τα Classic Battle Passes είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε ενεργήστε γρήγορα εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας στα skins που σχετίζονται με τον χειμώνα.

Ξεκλειδώστε Skins με θέμα το χειμώνα στο Jotunn Winter Battle Pass του Brawlhalla

Λεπτομέρειες Jotunn Winter Battle Pass

  • Season 3 του Classic Battle Passes
  • Ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου
  • Διαθέτει καλλυντικά με θέμα το χειμώνα

Θρυλικά αντικείμενα διαθέσιμα

  • Jormungandr Mako – Tier 1
  • Royal Warrior Thor – Tier 23
  • Master Blacksmith Ulgrim – Tier 47
  • Vanir Guardian Bodvar – Tier 71
  • Aurora Brynn – Tier 85

Αυτά τα θρυλικά skins είναι διαθέσιμα στην premium πλευρά του Battle Pass, γνωστό ως Gold Pass. Για να ξεκλειδώσετε τα πιο ψυχρά αντικείμενα, θα χρειαστεί να πάρετε αυτή την πλευρά του πάσου. Λάβετε υπόψη ότι το Brawlhalla Jotunn Winter Battle Pass είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε φροντίστε να το ολοκληρώσετε εάν θέλετε να αποκτήσετε κάποιο από αυτά τα skins.

Το Battle Pass δεν είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρετε, γι' αυτό αξίζει να το περάσετε τις επόμενες εβδομάδες. Αν και αυτά τα δέρματα Battle Pass δεν είναι τα πιο σπάνια στο Brawlhalla, γίνονται πιο σπάνια μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις