Ειδήσεις

November 1, 2023

Κατανόηση των αλλαγών στις τάξεις CS2: Ένας οδηγός για την αναρρίχηση στους πίνακες κατάταξης

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Το CS2 εισήγαγε ένα νέο σύστημα κατάταξης με ορισμένες σημαντικές διαφορές από το CS:GO. Εάν στοχεύετε σε υψηλότερες τάξεις CS2, είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτές τις αλλαγές πριν βουτήξετε σε ανταγωνιστικούς αγώνες. Αυτό το άρθρο θα σας παρέχει υποδείξεις, συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την Ανταγωνιστική σας ανάβαση στο σωστό δρόμο.

Κατανόηση των αλλαγών στις τάξεις CS2: Ένας οδηγός για την αναρρίχηση στους πίνακες κατάταξης

Αλλαγές στις τάξεις CS2

Το νέο σύστημα κατάταξης CS2 επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με το CS:GO. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή είναι η αφαίρεση ονομαστικών επιπέδων όπως η Silver, η Gold Nova ή η Global Elite. Αντίθετα, το CS2 χρησιμοποιεί τώρα ένα διαφανές σύστημα ELO, όπου ένας μεμονωμένος αριθμός αντιπροσωπεύει τους συνολικούς πόντους που έχετε κερδίσει για να αναρριχηθείτε στο leader board.

Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι η εισαγωγή δύο ξεχωριστών πινάκων κορυφαίων: Competitive και Premier.

Ανταγωνιστικές βαθμολογίες CS2

Οι ανταγωνιστικές τάξεις CS2 λειτουργούν παρόμοια με το CS:GO. Αφού ολοκληρώσετε έναν καθορισμένο αριθμό παιχνιδιών τοποθέτησης, θα τοποθετηθείτε σε αγώνες με βάση την κατάταξή σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με πριν, η κατάταξή σας στο Competitive CS2 δεν είναι πλέον συνολική κατάταξη για όλους τους χάρτες. Αντίθετα, θα έχετε ξεχωριστή κατάταξη για κάθε χάρτη στον οποίο έχετε παίξει.

Αυτές οι CS2 Ranks συνοδεύονται από μεμονωμένους πίνακες κορυφαίων για κάθε χάρτη. Εάν έχετε αφιερώσει χρόνο για να κατακτήσετε έναν συγκεκριμένο χάρτη, όπως το Nuke, μπορείτε να παρουσιάσετε τη βαθμολογία σας στον πίνακα κορυφαίων του Nuke στο Competitive CS2.

Premier CS2 Ranks

Στο Premier CS2, έχετε την επιλογή να ακολουθήσετε μια συνολική κατάταξη για το παιχνίδι σας, παρόμοια με αυτή που ήταν στο CS:GO. Ωστόσο, η Premier εισάγει ένα σύστημα επιλογής/απαγόρευσης σε στυλ τουρνουά για χάρτες, που μοιάζει με τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι παίκτες CS2 Pro σε επαγγελματικούς αγώνες.

Η κατάταξη που επιτυγχάνετε στο Premier CS2 ονομάζεται Αξιολόγηση CS. Ξεκλειδώνεται μετά τη νίκη του 10ου αγώνα Premier και δεν χωρίζεται πλέον σε τάξεις όπως στο CS:GO. Αντίθετα, το CS2 χρησιμοποιεί τώρα ένα σύστημα ELO που κυμαίνεται από 0 ELO έως 35000 ELO, κατηγοριοποιημένο σε 7 χρώματα. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για να κατανοήσετε πώς συγκρίνονται οι βαθμολογίες CS2 με το CS:GO.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις