Ειδήσεις

October 30, 2023

Η Guild Esports εξασφαλίζει επένδυση 1 εκατομμυρίου £ για να επεκταθεί στην περιοχή MENA

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Η Guild Esports, ένας διεθνής οργανισμός esports, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία συνδρομής για να συγκεντρώσει έως και 1 εκατομμύριο £. Η επένδυση προέρχεται από μια εξέχουσα επωνυμία esports, δημιουργία περιεχομένου και πολυμέσων.

Η Guild Esports εξασφαλίζει επένδυση 1 εκατομμυρίου £ για να επεκταθεί στην περιοχή MENA

Επέκταση Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων

Η Guild Esports σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής της Βόρειας Αφρικής (MENA). Αυτή η περιοχή προβλέπεται να έχει 88 εκατομμύρια παίκτες μέχρι το 2026, καθιστώντας την μια πολλά υποσχόμενη αγορά για τα esports.

Στοιχεία Επένδυσης

Η επένδυση ενός εκατομμυρίου δολαρίων περιλαμβάνει δύο άνευ όρων πληρωμές των 250.000 λιρών. Επιπλέον, υπάρχει μια τρίτη δόση της συνδρομής για £500.000, η ​​οποία εξαρτάται από τη διαπραγμάτευση και τη σύναψη ευρύτερης εμπορικής συμφωνίας μεταξύ της επωνυμίας και της Guild.

Αρπάζοντας την Ευκαιρία

Η Guild Esports αναγνωρίζει την αυξανόμενη διεθνή όρεξη για esports, ειδικά στην περιοχή MENA. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος Jasmine Skee τονίζει ότι αυτή η επένδυση είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση του οράματός τους να γίνουν η κορυφαία διεθνής μάρκα πολυμέσων που εστιάζει στα esports και τα παιχνίδια.

Εμβάθυνση Δεσμών

Η Guild Esports ανυπομονεί να εμβαθύνει τους δεσμούς με την επενδυτική επωνυμία, καθώς πιστεύει ότι είναι μια συμπληρωματική επιχείρηση. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Guild Esports να ενισχύσει τη θέση της στον κλάδο και να εδραιώσει την παρουσία της στην περιοχή της ΜΕΝΑ.

Εγγραφείτε στο GI Daily για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και ενημερώσεις απευθείας στα εισερχόμενά σας.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις