Ειδήσεις

November 9, 2023

Η ομάδα RICOCHET της Activision παρουσιάζει το "Splat" για την καταπολέμηση των απατεώνων στο Call of Duty

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Η ομάδα RICOCHET της Activision εργάζεται πάνω σε συναρπαστικές ενημερώσεις για τον anti-cheat engine προετοιμάζοντας την κυκλοφορία του Modern Warfare 3 και της επόμενης γενιάς του Warzone. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, οι θαυμαστές του Call of Duty ενημερώθηκαν για τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο RICOCHET, με έναν συγκεκριμένο μηχανικό κατά των εξαπατήσεων να ξεχωρίζει για την ευθυμία του.

Η ομάδα RICOCHET της Activision παρουσιάζει το "Splat" για την καταπολέμηση των απατεώνων στο Call of Duty

Παρουσιάζοντας το "Splat"

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της ενημέρωσης ονομάζεται 'Splat'. Αυτός ο μηχανικός έχει σχεδιαστεί για να κάνει το παιχνίδι άπαιχτο για τους απατεώνες, ανακατεύοντας το παιχνίδι τους με χιουμοριστικό τρόπο. Όταν ένας παίκτης εντοπιστεί ότι απατά στο λόμπι πριν από το παιχνίδι, θα βρεθεί να πηδά έξω από το αεροπλάνο εισόδου χωρίς αλεξίπτωτο. Και αν εντοπιστεί ένας απατεώνας μετά την επιτυχή ανάπτυξη, η ταχύτητά του θα προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα μια πτώση 10.000 ποδιών που τον σκοτώνει αμέσως. Είναι ένας παράξενος αλλά αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τους απατεώνες.

Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα

Η ομάδα RICOCHET έχει τονίσει ότι η λειτουργία 'Splat' είναι ασφαλής και θα ενεργοποιηθεί μόνο για εντοπισμένους απατεώνες. Δεν θα ενεργοποιηθεί από αναφορές βάσει παικτών. Αυτή η διαβεβαίωση είναι σημαντική για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης των παικτών στο σύστημα κατά της απάτης. Στην πραγματικότητα, το λογότυπο RICOCHET Anti-Cheat προστέθηκε στο kill feed για να παρέχει σε πραγματικό χρόνο οπτική επιβεβαίωση της προστασίας του συστήματος.

Μηχανική εκμάθηση για βελτιωμένη ανίχνευση

Εκτός από τη δυνατότητα «Splat», η ομάδα RICOCHET χρησιμοποιεί τη Μηχανική Εκμάθηση για τον εντοπισμό νέων συμπεριφορών εξαπάτησης στα δεδομένα πελατών και διακομιστή. Αυτή η τεχνολογία τους επιτρέπει να αμφισβητούν ενεργά την ανώμαλη συμπεριφορά και να προστατεύουν την κοινότητα από τους απατεώνες. Αναλύοντας περίπου 700 αποσπάσματα παιχνιδιού καθημερινά, η ομάδα RICOCHET εργάζεται για να καταπολεμήσει τη συνεχή εισροή απατεώνων στην κοινότητα του Call of Duty. Με τη βοήθεια του νέου «Εργαλείου Διερεύνησης Επανάληψης», το μοντέλο Μηχανικής Εκμάθησης μπορεί να ελέγχει αυτόματα έως και 1.000 κλιπ ανά ημέρα, με αυτόν τον αριθμό να αναμένεται να αυξηθεί.

συμπέρασμα

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τη δέσμευση της Activision να αντιμετωπίσει τους απατεώνες στο Call of Duty. Η εισαγωγή της δυνατότητας «Splat» και η χρήση της Μηχανικής Εκμάθησης αποδεικνύουν την αφοσίωσή τους στην προστασία της εμπειρίας παιχνιδιού για τους νόμιμους παίκτες. Αν και υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης, αυτές οι ενημερώσεις είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μείνετε συντονισμένοι στο Esports.net για περισσότερα νέα του Call of Duty.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις