Ειδήσεις

November 7, 2023

Εγγραφείτε στο Fortnite Reboot Rally και κερδίστε δωρεάν καλλυντικά!

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Το Fortnite Reboot Rally επιστρέφει για έναν ακόμη γύρο! Αυτό το περιστασιακό γεγονός από την Epic στοχεύει να επαναφέρει στο παιχνίδι παίκτες που έχουν καθυστερήσει. Συνεργαζόμενοι με έναν νέο ή έναν παίκτη που επιστρέφει, μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν καλλυντικά και να απολαύσετε ειδικές ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της σεζόν Fortnite OG.

Εγγραφείτε στο Fortnite Reboot Rally και κερδίστε δωρεάν καλλυντικά!

Προκλήσεις επανεκκίνησης

Το Reboot Rally είναι ένα σύνολο προκλήσεων όπου οι παίκτες έχουν την αποστολή να «επανεκκινήσουν» έναν άλλο παίκτη. Αυτή η προσφορά ξεκίνησε με την τελευταία σεζόν στις 3 Νοεμβρίου. Για να συμμετάσχουν, οι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν αποστολές εντός του παιχνιδιού για να ξεκλειδώσουν ένα σετ νέων καλλυντικών.

Πώς να Συμμετάσχετε

Για να συμμετάσχετε στην έκδοση Fortnite OG του Reboot Rally, πρέπει να συνεργαστείτε με έναν παίκτη που έχει παίξει Fortnite για λιγότερο από 2 ώρες στις 30 ημέρες πριν από τις 2 Νοεμβρίου. Εάν γνωρίζετε κάποιον που ταιριάζει στον λογαριασμό, ενθαρρύνετέ τον να ξεκινήσει το παιχνίδι και να συμμετάσχει στο πάρτι σας.

Κερδίζοντας ανταμοιβές

Μόλις δημιουργήσετε ένα πάρτι, μπορείτε να ρίξετε μέρος σε παιχνίδια και να ολοκληρώσετε ειδικές αποστολές μαζί. Η ολοκλήρωση αυτών των αποστολών θα ανταμείψει και τους δύο παίκτες με δωρεάν καλλυντικά. Οι ανταμοιβές για το Fortnite Reboot Rally αυτή τη φορά περιλαμβάνουν:

  • Infernal GG Emoticon (50 βαθμοί)
  • Burning Dragon Wrap (100 πόντοι)
  • Skerran Glider (150 πόντοι)
  • Knight's Treachery Pickaxe (200 πόντοι)

Πώς να κερδίσετε πόντους

Για να ξεκλειδώσετε αυτά τα στοιχεία, πρέπει να κερδίσετε πόντους. Κάθε αποστολή στην καρτέλα Fortnite Reboot Rally θα σας δώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Εάν κάποιες αποστολές αποδειχθούν πολύ απαιτητικές, μπορείτε να εστιάσετε στις ευκολότερες για να συγκεντρώσετε αρκετούς πόντους για να ξεκλειδώσετε τα πάντα.

συμπέρασμα

Το Fortnite Reboot Rally για τον Νοέμβριο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθείτε με το παιχνίδι και να κερδίσετε δωρεάν καλλυντικά. Με τους αριθμούς των παικτών να ανεβαίνουν σε επίπεδα ρεκόρ, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν κατάλληλοι παίκτες που μπορείτε να στρατολογήσετε για να συμμετάσχουν στο Reboot Rally. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απολαύσετε το παιχνίδι και να συλλέξετε αποκλειστικές ανταμοιβές!

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις