Ειδήσεις

November 7, 2023

Βελτιστοποιήστε το κατάστρωμά σας με ισχυρές προσφορές Digimon

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Στον κόσμο του Digimon TCG, υπάρχουν διάφοροι τύποι καρτών, όπως starter decks, booster sets και promos. Οι προσφορές είναι ειδικές κάρτες που συχνά δίνονται ως μπόνους σε εκδηλώσεις ή με αγορές προϊόντων. Αυτές οι κάρτες, που φέρουν την ετικέτα προϊόντος "P-XXX", είναι συνήθως κάρτες αλουμινίου που μπορούν να βελτιώσουν συγκεκριμένα αρχέτυπα ή έχουν ευρεία χρήση σε πολλαπλές τράπουλες.

Βελτιστοποιήστε το κατάστρωμά σας με ισχυρές προσφορές Digimon

Τα πιο διαδεδομένα συρραπτικά

Αν και μεμονωμένα μπορεί να μην έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, υπάρχουν δύο προσφορές που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλά decks.

  • Ενισχύει τη μνήμη χρώματος: Αυτές οι κάρτες επιτρέπουν στους παίκτες να αναζητήσουν 4 κάρτες με χαμηλό κόστος. Δεν είναι δαμαστές, επομένως δεν συμβάλλουν στις συνθήκες νίκης του DeathXmon ή του Quartzmon. Επιπλέον, το εφέ Καθυστέρησης τους επιτρέπει να σταλούν στον κάδο απορριμμάτων για να δώσουν στη συσκευή αναπαραγωγής 2 μνήμη. Για να εξουδετερώσουν τα αποτελέσματά τους, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πύλες μνήμης όπως το BT6-021 ModokiBetamon ή το BT3-061 Chuumon. Αυτές οι κάρτες παρουσιάστηκαν αρχικά σε περιορισμένες ποσότητες, αλλά έκτοτε ξανατυπώθηκαν στα Gallantmon & UlforceVeedramon Starter Decks και RB01.
  • Κάρτες προπόνησης: Αυτές οι κάρτες, που έκαναν το ντεμπούτο τους ως Box Toppers στο BT14, επιτρέπουν στους παίκτες να αναζητήσουν 2 κάρτες με κόστος 2. Σε αντίθεση με τα Memory Boosts, οι κάρτες Training μπορούν επίσης να πάρουν κάρτες Option και Tamers εκτός από το Digimon. Όταν χρησιμοποιείτε το εφέ καθυστέρησης των καρτών προπόνησης, οι παίκτες πρέπει να Digivolve σε ένα φύλλο του αντίστοιχου χρώματος με μειωμένο κόστος 2. Λόγω της ευελιξίας τους και της έλλειψης floodgates, αυτές οι κάρτες έχουν γίνει playsets στις περισσότερες τράπουλες στην Ανατολή.

Strongest Digimon Promos

Οι ισχυρότερες προσφορές Digimon, όπως έχουν δημιουργηθεί για την αγγλική έκδοση του BT14, περιλαμβάνουν κάρτες έως και P-130, την πιο πρόσφατα ανακοινωθείσα προσφορά που είναι κατάλληλη για τις νεότερες αποφάσεις Ultimate Cup.

Συμπερασματικά, οι προσφορές Digimon είναι πολύτιμες προσθήκες στη συλλογή κάθε παίκτη. Οι κάρτες Color Memory Boosts και Training είναι ευρέως χρησιμοποιούμενα βασικά που προσφέρουν στρατηγικά πλεονεκτήματα στο παιχνίδι. Είτε θέλετε να βελτιώσετε συγκεκριμένα αρχέτυπα είτε να βελτιώσετε τη συνολική απόδοση της τράπουλάς σας, αυτές οι προσφορές αξίζει να εξεταστούν. Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ανακοινώσεις για να ανακαλύψετε νέες και ισχυρές προσφορές Digimon που μπορούν να ανεβάσουν το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις