Ειδήσεις

October 29, 2023

Έντονη μάχη στους Grand Finals Dota 2: Team Spirit εναντίον Gaimin Gladiators

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserDimitris VasiliouLocaliser

Μετά από 3 μεγάλα Σαββατοκύριακα, ήρθε επιτέλους η ώρα για τους International Dota 2 Grand Finals. Είναι μια μάχη των ευρωπαϊκών τιτάνων καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές Team Spirit πρέπει να αντιμετωπίσουν τους Gaimin Gladiators. Πολλά παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο κερδίζονται και χάνονται μόνο στα ντραφτ. Θα παρακολουθούμε ζωντανά κάθε draft του Μεγάλου Τελικού και θα κάνουμε τις προβλέψεις μας.

Έντονη μάχη στους Grand Finals Dota 2: Team Spirit εναντίον Gaimin Gladiators

Συναρπαστική σειρά Dota

Αυτή πρόκειται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές σειρές Dota της χρονιάς. Και οι δύο ομάδες είναι πραγματικά στην κορυφή του παιχνιδιού τους. Δεν θα ήταν περίεργο αν πήγαινε σε 5 παιχνίδια και είναι δύσκολο να καλέσουμε ποιος θα βγει στην κορυφή.

Ομαδικό πνεύμα στο TI12

Η Team Spirit ήταν πραγματικά κυρίαρχη σε αυτό το τουρνουά και ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να φτάσει στους μεγάλους τελικούς του The International Dota 2. Δεν έχει χάσει ούτε μία σειρά και έχει χάσει μόνο μερικά μεμονωμένα παιχνίδια. Πολλές ομάδες είναι πραγματικά φοβισμένες να αντιμετωπίσουν την Yatoro, και για καλό λόγο.

Ενώ η εστίαση είναι συχνά στους παίκτες μεταφοράς του Spirit, το υποστηρικτικό τους δίδυμο Mira και Miposhka είναι ένα από τα καλύτερα στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ξεχάσει κάποιος το παιχνίδι της Miposhka που κερδίζει η Enchantress σε αυτό το τουρνουά.

Έχουν περάσει από δύναμη σε δύναμη και ενώ οι Gaimin Gladiators θα είναι ο πιο δύσκολος αγώνας τους μέχρι τώρα, αν κάποιος μπορεί να τους καταρρίψει, είναι το Team Spirit.

Οι Gladiators Gaimin είναι TI Τιτάνες

Οι Gaimin Gladiators είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες στην ιστορία της Dota. Έχουν κερδίσει κάθε Major και DreamLeague, και έχουν επίσης νικήσει το Liquid στην κάτω παρένθεση. Ενώ οι οπαδοί αναγνωρίζουν τα επιτεύγματά τους, πολλοί έχουν βαρεθεί να τους βλέπουν να κερδίζουν κάθε Μεγάλο Τελικό. Μπορούν να το κάνουν άλλη μια φορά;

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο midlaner Quinn για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αλλά φαίνεται ότι το Dyrachyo είναι αυτό που πρέπει να παρακολουθήσετε. Ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης με μια τεράστια ομάδα ηρώων θα πρέπει να έχει ακόμα και τον καλύτερο τρέμουλο στις μπότες του.

Αν έπρεπε να κάνουμε μια πρόβλεψη, θα λέγαμε ότι το Team Spirit θα μπορούσε να κερδίσει. Δεν έχουν χάσει μεγάλο τελικό, αρκεί να έχουν φτάσει τόσο μακριά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτός ο τελικός είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην ιστορία της Dota.

Τα ντραφτ του International Dota 2 Grand Finals

Αγώνας 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Ο Haruki Nakamura, που ονομάζεται στοργικά "DataSensei" στο σύμπαν των Esports, είναι ο μόνιμος οδηγός δεδομένων του EsportRanker. Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την αγάπη του για τα Esports με την ικανότητά του στην έρευνα, παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις που ωθούν τη βιομηχανία προς τα εμπρός.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Τελευταίες ειδήσεις

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια
2023-11-26

Βελτιστοποιήστε το VALORANT παιχνίδι σας με αστεία σταυροδρόμια

Ειδήσεις