World of Tanks eSports Στοιχήματα

Το World of Tanks (WoT) είναι μια κορυφαία δημιουργία της Wargaming, μιας εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών με έδρα την Κύπρο. Η τελευταία ανακοίνωσε την ανάπτυξή της το 2009, ισχυριζόμενη ότι ο προϋπολογισμός της ήταν μεγαλύτερος από οποιονδήποτε άλλο τίτλο στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών τότε. Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του επόμενου έτους μετά από μια σειρά επιτυχημένων δοκιμών beta.

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013, το World of Tanks είχε πάνω από 70 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες παγκοσμίως. Είναι αναμφισβήτητο ότι η βάση χρηστών αυτού του παιχνιδιού έχει αυξηθεί πάρα πολύ από τότε. Σημειωτέον, δεν παίζουν όλοι WoT για να εξαλείψουν την πλήξη. Υπάρχει επίσης μια υποδιαίρεση eSports όπου ικανοί παίκτες και ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για διάφορα έπαθλα.

World of Tanks eSports Στοιχήματα
Τι να περιμένουμε από το World of Tanks;

Τι να περιμένουμε από το World of Tanks;

Το να παίζετε το World of Tanks, για απόλυτη διασκέδαση ή ανταγωνιστικά, απαιτεί από τους παίκτες να συγκεντρώσουν τεράστιες γνώσεις σχετικά με αυτό. Αυτό το θρυλικό μαζικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες σε απευθείας σύνδεση (MMO) διαθέτει εκατοντάδες οχήματα μάχης από τον 20ο αιώνα, συμπεριλαμβανομένων πυροβολικού ατμομηχανών, τανκς (ελαφρών, βαρέων και μεσαίων) και κυνηγών τανκς.

Αυτά τα θωρακισμένα αυτοκίνητα προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Ιαπωνία, η Πολωνία, η Γερμανία, η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, είναι όλα προσαρμόσιμα και δεν συνοδεύονται από παρόμοιες ερμηνείες, ρόλους ή δυνάμεις στο πεδίο της μάχης. Ανάλογα με τους στόχους του, ένας παίκτης αποφασίζει τον πρόσθετο εξοπλισμό που χρειάζεται το όχημά του.

Το παιχνίδι παίκτες εναντίον παικτών (PvP) είναι η κύρια λειτουργία παιχνιδιού του World of Tanks. Επομένως, κάθε παίκτης επιλέγει ένα μοναδικό όχημα μάχης για χρήση. Μόλις προσγειωθούν σε ένα τυχαίο πεδίο μάχης, είναι υπεύθυνοι για την κίνηση και την πυροδότηση του. Μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν τη λειτουργία φωνητικής ή δακτυλογραφημένης συνομιλίας για να επικοινωνούν με άλλους παίκτες, συμμάχους ή άλλους, όποτε τους βολεύει.

Οι παίκτες του WoT μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες μάχες σε αυτό το παιχνίδι. Οι κύριοι τύποι είναι οι εξής:

 • Τυχαίες μάχες
 • Ομαδικές μάχες
 • Μάχες τανκ-εταιρειών
 • Ειδικές μάχες
 • Μάχες ομαδικής προπόνησης
 • Μάχες οχυρών
Τι να περιμένουμε από το World of Tanks;
Στοίχημα στο World of Tanks

Στοίχημα στο World of Tanks

Αμέτρητοι ικανοί στοιχηματιστές του World of Tanks μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το ποντάρισμα σε αυτό το παιχνίδι είναι ένα περίπατο! Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι ότι το προσφέρουν πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων esport, οι περισσότεροι από τους οποίους παρέχουν ευνοϊκά χαρακτηριστικά, όπως μεγάλες αποδόσεις σε διαφορετικά τουρνουά WoT, πολλαπλές τρόποι κατάθεσης/ανάληψης, και φιλοξενία ομάδων υποστήριξης πελατών.

Επιπλέον, τα στοιχήματα του World of Tanks eSport είναι απλά, ειδικά αφού ένας παίκτης έχει εντοπίσει έναν παίκτη στοιχημάτων του οποίου οι πτυχές πληρούν τις μοναδικές απαιτήσεις του. Να τι πρέπει να κάνουν:

 • Επισκεφτείτε την ενότητα eSports του ιστότοπου στοιχημάτων
 • Κάντε κλικ στο "World of Tanks (WoT)"
 • Επιλέξτε μια αγορά
 • Εισαγάγετε το ποσό στοιχήματος
 • Επιβεβαιώστε το στοίχημα

Προετοιμασία στοιχήματος World of Tanks

Αν και το ποντάρισμα στο World of Tanks είναι απλό, οι παίκτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για αυτό εάν ελπίζουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο. Πώς όμως μπορούν να το κάνουν αυτό; Για αρχή, μπορεί κανείς να ερευνήσει τις δημοφιλείς διαθέσιμες αγορές, όπως:

 • Χάντικαπ
 • Πρώτο αίμα
 • Νικητής χάρτη
 • Νικητής αγώνα/Στοιχήματα Moneyline
 • Η βάση καταλήφθηκε
 • Συνολικό σκορ

Είναι επίσης έξυπνο για έναν παίκτη να αξιολογεί την ασφάλεια ενός στοιχηματικού ιστότοπου καθώς προετοιμάζεται να ξεκινήσει το στοιχηματικό του εγχείρημα World of Tanks. Η αλήθεια είναι ότι, ενώ υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή από ασφαλείς, νόμιμες ιστοσελίδες στοιχημάτων WoT, υπάρχουν και μερικές ανασφαλείς. Και οι παίκτες πρέπει να τους αποφεύγουν πάση θυσία.

Στοίχημα στο World of Tanks
Γιατί το WoT είναι δημοφιλές;

Γιατί το WoT είναι δημοφιλές;

Το World of Tanks κατατάσσεται μεταξύ των τα πιο δημοφιλή παιχνίδια esport στη σκηνή σήμερα. Αυτό μπορεί να οφείλεται στους ακόλουθους παράγοντες.

Διαδικτυακή κοινότητα

Το World of Tanks διαθέτει μια τεράστια κοινότητα με πάνω από 160 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν συναντηθεί ποτέ προσωπικά, περνούν πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο συζητώντας αυτό το παιχνίδι. Μερικά από τα κοινά θέματα που σχολιάζουν περιλαμβάνουν προηγούμενα και επερχόμενα τουρνουά, συμβουλές για στοιχήματα και παιχνίδια και τους πιο ικανούς παίκτες που πρέπει να προσέχετε.

Παίζοντας το World of Tanks online

Η απλότητα και η προσβασιμότητα του WoT είναι άλλα στοιχεία που του επέτρεψαν να κερδίσει την εύνοια πολλών λάτρεις των eSports παγκοσμίως. Αυτός ο τίτλος είναι διαθέσιμος σε πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS, Android, Xbox 360 και macOS.

Οι παίκτες του Big World of Tanks

Είναι επίσης ασφαλές να πούμε ότι οι θρυλικοί παίκτες του World of Tanks έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στη βελτίωση του φανατισμού αυτού του παιχνιδιού. Μερικοί από αυτούς είναι ο Τυραννόσαυρος_Riggx και LuNaTic_-Lore, που εμπνέουν τους παίκτες να παίζουν αυτό το παιχνίδι πιο συχνά για να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους.

Γιατί οι παίκτες αγαπούν το World of Tanks

Το να γνωρίζετε γιατί οι παίκτες εξακολουθούν να μην χορταίνουν το World of Tanks είναι το κλειδί για την κατανόηση της αυξανόμενης δημοτικότητάς του. Ναι, αυτός ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά πριν από μια δεκαετία, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται φρέσκος, χάρη στις τακτικές ενημερώσεις του. Οι μηχανισμοί του WoT είναι επίσης διαφορετικοί και διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά. Στους περισσότερους παίκτες αρέσει επίσης το γεγονός ότι η Wargaming λαμβάνει υπόψη τη συμβολή τους κατά την κυκλοφορία των τελευταίων εκδόσεων της.

Πώς να παίξετε WoT

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας άλλος λόγος που εξηγεί τη φήμη του World of Tanks. Το να μάθετε πώς να παίζετε αυτό το παιχνίδι είναι μια περιπλάνηση. Και εφόσον ένας παίκτης κατακτά τα κόλπα του, είναι έτοιμος να πάει! Για παράδειγμα, οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν στους συμπαίκτες τους λίγο χώρο για να βοηθήσουν στη βέλτιστη απόδοση. Η στάθμευση πίσω από έναν σύμμαχο δεν συνιστάται, καθώς ελαχιστοποιεί τα όπλα στη μάχη. Επιπλέον, οι παίκτες θα πρέπει να περιηγούνται προσεκτικά στις καυτές ζώνες μάχης.

Οι μεγαλύτερες ομάδες και παίκτες του World of Tanks

Επιπλέον, το World of Tanks είναι ευρέως γνωστό επειδή οι παίκτες έχουν μια μακρά λίστα ομάδων και παικτών για να σκεφτούν όταν πρόκειται να στοιχηματίσουν σε αυτό στο ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων esport. Είναι ακόμη ελεύθεροι να τοποθετούν πολλά στοιχήματα ή να εξερευνούν διάφορες αγορές, αν τους μπερδεύουν οι πολλές διαθέσιμες επιλογές. Αναμφίβολα, αυτό ενισχύει τον ενθουσιασμό για τους περισσότερους παίκτες καθώς περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα.

Γιατί το WoT είναι δημοφιλές;
Υπάρχει κάποιο τουρνουά World of Tanks για να στοιχηματίσετε;

Υπάρχει κάποιο τουρνουά World of Tanks για να στοιχηματίσετε;

Ναί. Υπάρχουν διαφορετικά πρωταθλήματα WoT, τα οποία επιτρέπουν σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες esports να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Αυτές οι εκδηλώσεις ενδέχεται να συνοδεύονται από διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις για να διέπουν τις δραστηριότητες όλων των συμμετεχόντων μερών.

Συνήθως, το World of Tanks τουρνουά διατίθενται σε τρεις μορφές – Αψιμαχίες, Προκλήσεις και Τουρνουά Φυλών. Ανάλογα με έναν συγκεκριμένο διαγωνισμό, οι ομάδες μπορούν να έχουν από τρεις έως δεκαπέντε αθλητές eSport. Οι περισσότεροι από αυτούς τους οργανισμούς φέρνουν επίσης ειδικευμένους «εφεδρικούς» παίκτες για να αντικαταστήσουν αυτούς που ενδέχεται να μην φτάσουν στη σκηνή λόγω προβλημάτων όπως οι επιπλοκές της έκδοσης βίζας.

Το τελευταίο παγκόσμιο τουρνουά World of Tanks ήταν το 2022 World of Tanks Championship International, το πρώτο γεγονός αυτού του παιχνιδιού 15VS15. Οι κορυφαίες ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό ήταν από την Ευρώπη, την Κίνα, την Ασία-Ειρηνικό, τη Βόρεια Αμερική και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών. Το έπαθλο ήταν 130.000 ευρώ, αρκετά μεγάλο για να ωθήσει αυτές τις ομάδες να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μεγάλοι Τελικοί του World of Tanks είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα μεταξύ των παικτών του WoT. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να στοιχηματίσετε σε esports.

Αναμφίβολα, αυτά τα παγκόσμια τουρνουά World of Tanks είναι τεράστια υπόθεση, ειδικά για όσους ανήκουν στην κοινότητα των eSports. Παρέχουν στους αθλητές ευκαιρίες να επιδείξουν τις τρελές δεξιότητές τους στο WoT, να προκαλέσουν τους αντιπάλους τους, να χτίσουν ένα όνομα για τον εαυτό τους και αισιόδοξα να ανοίξουν το δρόμο για περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη.

Υπάρχει κάποιο τουρνουά World of Tanks για να στοιχηματίσετε;
Στοίχημα στο World of Tanks σε παρόχους

Στοίχημα στο World of Tanks σε παρόχους

Οποιοσδήποτε λάτρης του World of Tanks μπορεί να στοιχηματίσει σε αυτό σε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους eSports σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των 22BET, Betwinner και Megapari. Οι παίκτες θα πρέπει να εγγραφούν σε αυτούς τους ιστότοπους στοιχημάτων μόνο αφού επιβεβαιώσουν ότι ταιριάζουν στις διαφορετικές στοιχηματικές τους ανάγκες. Ποιος είναι όμως ο καταλληλότερος τρόπος για να γίνει αυτό; Λοιπόν, η αξιολόγηση των χαρακτηριστικών τους βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας.

Ένας άξιος στοιχηματισμός WoT διαθέτει έναν διαισθητικό ιστότοπο και επιτρέπει στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε κινητά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτό το δημοφιλές eSport ενώ βρίσκονται σε κίνηση, στη δουλειά ή ακόμα και όταν μοιράζονται ένα γεύμα με τους φίλους τους.

Επιπλέον, παρέχει λογικές αποδόσεις World of Tanks που αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας των παικτών, ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας τους. Αυτό τους παρακινεί και τους επιτρέπει να προωθήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στον τζόγο.

Η διαφάνεια είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέχετε σε μια εφαρμογή στοιχημάτων eSports που παρέχει το World of Tanks. Θα πρέπει να προσφέρει ολοκληρωμένες ρυθμιστικές πολιτικές ώστε οι παίκτες να γνωρίζουν τι πρέπει και δεν πρέπει να απολαμβάνουν όλες οι υπηρεσίες της. Έχουν επίσης ειλικρινείς, πολύγλωσσους εμπειρογνώμονες εξυπηρέτησης πελατών που καθοδηγούν τους παίκτες του στοιχήματος και τους βοηθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις στοιχηματικές τους επιχειρήσεις WoT.

Στοίχημα στο World of Tanks σε παρόχους
Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες WoT και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες WoT και στοιχηματίστε με ακρίβεια

Οι γνώσεις σχετικά με τις κορυφαίες ομάδες του World of Tanks είναι πάντα χρήσιμες όταν στοιχηματίζετε σε αυτό το παιχνίδι. Δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εντοπίσουν αουτσάιντερ και φαβορί και, ελπίζουμε, να επιλέξουν τις πιο κερδοφόρες αγορές στοιχημάτων.

Αυτά είναι μερικά από οι καλύτερες ομάδες WoT του σήμερα.

Natus Vincere

NAVI ιδρύθηκε το 2009. Διαθέτει ομάδες και αθλητές eSports που αγωνίζονται όχι μόνο στο World of Tanks αλλά και στα Dota 2, FIFA, Apex Legends, League of Legends, Paladins, Valorant και Fortnite. Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη θέση στο Wargaming.net League of World of Tanks το 2014 και το 2016.

Tornado Energy

Εδώ είναι μια άλλη ομάδα με υψηλή κατάταξη World of Tanks που έχει παίξει αρκετούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Βγήκε νικητής στους μεγάλους τελικούς WoT 2017, επιστρέφοντας στο σπίτι με ένα τεράστιο ποσό 150.000 $, που μοιράστηκε μεταξύ του WoT του

ενεργό ρόστερ τότε.

HellRaisers

Το HellRaisers είναι επίσης γνωστό για την όμορφη ομάδα του World of Tanks που έχει αγωνιστεί εναντίον άλλων στο πολλά τουρνουά. Έχει υπογράψει ταλαντούχους παίκτες WoT όπως οι Vladislav "Neskwi" Kanaev, Andrei "lolwo" Dzenisenka και Vladimir "DYADOR" Drutskiy.

Άλλες εξαιρετικές ομάδες του World of Tanks που αξίζει να παρακολουθήσετε αυτή τη στιγμή είναι:

 • Ομάδα Dignitas
 • Virtus. επαγγελματίας
 • Ανυψώνω
 • RoX
 • PENTA Sports
 • Όχι τόσο σοβαρό
 • Ουπς - The Tough
Ακολουθήστε τις καλύτερες ομάδες WoT και στοιχηματίστε με ακρίβεια
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του World of Tanks

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του World of Tanks

Οι παίκτες που παίζουν το World of Tanks θα πρέπει να κατανοήσουν τα προνόμια και τις αδυναμίες του για να πάρουν μια ιδέα για το τι να περιμένουν. Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα ως εξής.

 • Εύκολο και προσιτό: Οι παίκτες του WoT δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε ειδική εκπαίδευση για να απολαύσουν αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν είναι προσομοιωτής σκληροπυρηνικών. Αυτό που είναι ακόμη πιο βολικό είναι ότι δεν χρειάζεται να αποχωριστούν μια δεκάρα για να το κάνουν, επειδή είναι εντελώς δωρεάν να παίξουν. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για ερασιτέχνες και ικανούς παίκτες με προϋπολογισμό ή με άλλο τρόπο.

 • Αμέτρητα οχήματα μάχης: Το World of Tanks διαθέτει πολλά τεθωρακισμένα οχήματα για να ξεκλειδώσουν και να αξιοποιήσουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της μάχης. Όλα αυτά τα διαθέσιμα μηχανήματα είναι αναβαθμίσιμα, επιτρέποντάς τους να πειραματιστούν, να αναγνωρίσουν τα δυνατά τους σημεία και τελικά να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους ως gamers.

 • Το Mystery: World of Tanks είναι ένα αίνιγμα που προορίζεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παικτών που αγαπούν τα θρίλερ. Κάθε μάχη σε αυτό το παιχνίδι παίζεται διαφορετικά, ακόμα και όταν οι παίκτες χρησιμοποιούν παρόμοιες μηχανές προσαρμοσμένες με τον ίδιο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πάντα κάτι μοναδικό να περιμένουμε, ενισχύοντας τον ενθουσιασμό που παρέχεται.

Μειονεκτήματα

 • Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα του World of Tanks είναι ότι οι παίκτες πρέπει να πληρώσουν για τα premium χαρακτηριστικά του. Επομένως, όσοι δεν μπορούν στερούνται τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες αυτού του τίτλου.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του World of Tanks
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος World of Tanks

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος World of Tanks

Το να μάθετε πώς να διαβάζετε τις αποδόσεις του World of Tanks θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε παίκτη που σκοπεύει να το κάνει ποντάρετε σε αυτό το esport εκτός αν θέλουν να προετοιμαστούν για αποτυχία.

Συνήθως, διαφορετικές ιστοσελίδες στοιχηματισμού παρέχουν αποδόσεις WoT για τα μέλη τους και μπορεί να διαφέρουν από τον ένα στοιχηματιστή στον άλλο. Η κατανόησή τους είναι εύκολη, αρκεί να κατανοήσει κανείς τις δημοφιλείς μορφές που είναι διαθέσιμες σήμερα. Αυτά περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, στα ακόλουθα.

 • Δεκαδικές πιθανότητες: Πολλοί ιστότοποι στοιχημάτων World of Tanks χρησιμοποιούν δεκαδικές αποδόσεις επειδή οι περισσότεροι παίκτες μπορούν άνετα να τις διαβάσουν και να τις χρησιμοποιήσουν για να υπολογίσουν τα πιθανά κέρδη τους. Χρειάζεται μόνο να τα πολλαπλασιάσουν με τα αντίστοιχα πονταρίσματά τους.
 • Κλασματικές πιθανότητες: Οι κλασματικές αποδόσεις WoT είναι αρκετά κοινές μεταξύ των στοιχημάτων esports στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως οι παραπάνω δεκαδικές αποδόσεις, είναι επίσης απλές. Ενώ ο επάνω αριθμός αντιπροσωπεύει τις πιθανές πληρωμές, ο κάτω δείχνει το ποσό που πρέπει να ποντάρετε. Για παράδειγμα, ένας παίκτης στοιχημάτων μπορεί να προσφέρει αποδόσεις 10/1 για μια συγκεκριμένη ομάδα του World of Tanks. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες κερδίζουν $10 για κάθε $1 που ποντάρουν.
 • Αμερικανικές αποδόσεις: Οι παίκτες WoT μπορεί να βρουν αμερικανικές αποδόσεις σε πλατφόρμες στοιχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτά έρχονται με θετικούς ή αρνητικούς αριθμούς. Το πρώτο δείχνει το ποσό που θα μπορούσαν να πάρουν αν ποντάρουν 100 $. Από την άλλη πλευρά, το τελευταίο δείχνει το ποσό που πρέπει να στοιχηματίσουν αν ελπίζουν να κερδίσουν 100$.
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος World of Tanks
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα World of Tanks

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα World of Tanks

Το World of Tanks είναι μια δημοφιλής επιλογή τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριοι παίκτες. Αυτά τα μέρη μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορες στρατηγικές για να εξασφαλίσουν ότι οι στοιχηματικές τους επιχειρήσεις αποφέρουν καρπούς. Ένα από αυτά είναι να παρακολουθούν τις επιδόσεις της αγαπημένης τους ομάδας ή παίκτη. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με την ανάλυση των αποτελεσμάτων των τελευταίων δέκα ή περισσότερων διαγωνισμών στους οποίους συμμετείχε.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους παίκτες WoT σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το Twitch για να μετρήσουν τις δεξιότητές τους και να αποφασίσουν αν είναι συνετό να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Αν υποθέσουμε ότι ένας παίκτης που στοιχηματίζει θέλει να στοιχηματίσει σε τουρνουά WoT, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα τελικά στάδια των αγώνων – τα προκριματικά είναι απρόβλεπτα και είναι εύκολο να στοιχηματίσετε σε ομάδες του World of Tanks ή παίκτες που ενδέχεται να αποκλειστούν νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα World of Tanks