Tekken eSports Στοιχήματα

Παρόλο που το Tekken είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, η σκηνή στοιχηματισμού esports δεν είναι τόσο ισχυρή όσο με άλλους τίτλους esports. Για παράδειγμα, τα στοιχήματα Tekken δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο άλλα γνωστά esports παιχνίδια όπως CSGO, Dota και LOL. Συνεπώς, δεν προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες στοιχήματα για αγώνες Tekken. Ωστόσο, ακόμη και ο καλύτερος ιστότοπος στοιχημάτων esport προσφέρει αποδόσεις και ευκαιρίες στοιχηματισμού για μεγάλα τουρνουά Tekken. Γενικά, τα στοιχήματα Tekken λαμβάνονται για αγώνες μεταξύ δύο μαχητών. Εδώ είναι τα κοινά στοιχήματα Tekken στο ιστοσελίδες στοιχημάτων esports:

 • Νικητής αγώνα: Παίκτης που κερδίζει έναν αγώνα 1v1. Είναι το πιο εύκολο στοίχημα για το Tekken. Είναι πιθανό να επικρατήσουν παίκτες με χαμηλότερες αποδόσεις
 • Νικητής Γύρου: Παίκτης που κερδίζει τον γύρο
 • Διάρκεια Γύρου: Οι παίκτες στοιχηματίζουν για το πόσο διαρκεί ο γύρος
 • Νικητής Τουρνουά: Βάλτε ένα στοίχημα για το ποια ομάδα ή παίκτης κερδίζει ολόκληρο το τουρνουά
 • Σύνολο γύρους: Ποντάρετε στον αριθμό των γύρων, συμπεριλαμβανομένου του κάτω ή πάνω από έναν συγκεκριμένο αριθμό.
 • Fighter Total: Ένας παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει στον συνολικό αριθμό γύρων που κερδίζει ένας μαχητής
 • Χάντικαπ: Με το στοίχημα χάντικαπ, ένας παίκτης μπορεί να αφαιρέσει πόντους από έναν αγαπημένο παίκτη και να μεταφέρει τους πόντους στο αουτσάιντερ
 • Μονός ή Ζυγός: Αυτό το στοίχημα αφορά τον αριθμό των γύρων σε έναν αγώνα που πέφτουν σε ζυγό ή μονό αριθμό
 • Άλλα: Τα ειδικά στοιχήματα περιλαμβάνουν ποιος παίκτης θα είναι ο πρώτος που θα επιτεθεί ή ποιος παίκτης ξεκινά τον πρώτο συνδυασμό του αγώνα.
Tekken eSports Στοιχήματα
Γιατί το Tekken είναι δημοφιλές;

Γιατί το Tekken είναι δημοφιλές;

Η δημοτικότητα του Tekken βασίζεται στο γεγονός ότι είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που συγκέντρωσε παγκόσμιους, πολλών εκατομμυρίων παικτών. Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, οι προγραμματιστές του παιχνιδιού μπήκαν σε μια αγορά που επιθυμούσε να συμμετάσχει σε καθηλωτικά παιχνίδια με την ικανότητα να ελέγχουν διαφορετικούς χαρακτήρες.

Διαδικτυακή κοινότητα

Με μια ισχυρή κοινότητα που βασίζεται στο Διαδίκτυο, το Tekken απολαμβάνει παγκόσμια δημοτικότητα. Εκατομμύρια παίκτες απολαμβάνουν το παιχνίδι. Ως ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια esports στην ιστορία των esports, οι θαυμαστές του Tekken συμμετέχουν σε διαδικτυακές κοινότητες και εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αλληλεπιδρούν με παίκτες που έχουν ομοϊδεάτες. Οι παίκτες από κάθε επίπεδο δεξιοτήτων συγκεντρώνονται για να συζητήσουν στρατηγικές παιχνιδιού. Τα μέλη της κοινότητας σχεδιάζουν τοπικά τουρνουά και συναντώνται για συνεδρίες gaming στο διαδίκτυο. Μερικοί παίκτες μιλούν άτσαλα και άλλοι υποστηρίζουν τους συμπαίκτες τους. Η άνοδος των διαδικτυακών πλατφορμών, όπως οι γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Discord και Twitter, είναι ανταγωνισμός για κοινότητες παιχνιδιών παλιάς σχολής. Ένας ιστότοπος, το Tekken Zaibatsu, έκλεισε το 2021, καθώς οι παίκτες μεταναστεύουν σε πιο δημοφιλείς ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να συναντηθούν, να προγραμματίσουν και να συζητήσουν για τα σκουπίδια.

Γιατί το Tekken είναι δημοφιλές;
Παίζοντας Tekken online

Παίζοντας Tekken online

Καθώς η αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών εξελίσσεται, ο τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα παιχνίδια Tekken αλλάζει ανάλογα με τη ζήτηση της αγοράς. Οι διαγωνισμοί βιντεοπαιχνιδιών του Tekken έχουν τη μορφή οργανωμένων εκδηλώσεων. Παίζοντας ατομικά ή με ομάδες, το ερασιτεχνικό gaming έχει δώσει τη θέση του σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο προγραμματιστής δημιουργεί ενεργά νέα παιχνίδια με σκοπό την ανάπτυξη τουρνουά για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής βάσης θαυμαστών.

Γιατί το παιχνίδι αρέσει στους παίκτες;

Οι παίκτες αγαπούν το Tekken για πέντε βασικούς πολλούς λόγους, όπως:

 1. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες και στυλ μάχης προσελκύουν παίκτες που θέλουν να ζήσουν διαφορετικές εμπειρίες παιχνιδιού
 2. Τα κινούμενα σχέδια και τα εφέ κάνουν το παιχνίδι συναρπαστικό και ενδιαφέρον για παρακολούθηση.
 3. Η δυνατότητα προσαρμογής του παιχνιδιού είναι ελκυστική για τους παίκτες, ειδικά επειδή ορισμένες επιλογές προσαρμογής δεν απαιτούν επιπλέον πληρωμές.
 4. Η ευκολία παιχνιδιού κάνει το παιχνίδι ελκυστικό για αρχάριους που μπορούν να επιλέξουν επιλογές για παιχνίδι και να απολαύσουν το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την απλή στην κατανόηση τεχνολογία.
 5. Οι λειτουργίες προσφέρουν έντονο παιχνίδι και αρκετή ποικιλία μάχης για να κρατήσουν τους παίκτες να επιστρέφουν για περισσότερα.

Πώς να το παίξετε;

Ενδιαφέρεστε να παίξετε Tekken; Απλώς κατεβάστε το παιχνίδι σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Εγκαταστήστε το αρχείο. Οι παίκτες πρέπει να έχουν αρκετό χώρο στον σκληρό δίσκο και RAM. Το παιχνίδι απαιτεί τουλάχιστον 6 GB για να τρέξει, καθώς και RAM 2 GB.

Παίζοντας Tekken online
Υπάρχει τουρνουά Tekken;

Υπάρχει τουρνουά Tekken;

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tekken 6 είναι το μεγαλύτερο τουρνουά για το Tekken στην ιστορία του παιχνιδιού εκείνη την εποχή. Το 2010, η Namco Bandai Games χρηματοδότησε το τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για παίκτες: Xbox 360 και PlayStation 3. Οι διοργανωτές επέλεξαν δύο νικητές από κάθε κατηγορία στους τελικούς του Τόκιο. Η Namco, με επίσημη ονομασία, Γύρος της Ιαπωνίας, διεξήγαγε τους τελικούς στο διεθνές φόρουμ του Τόκιο.

Το 2022, η Namco και άλλοι διοργανωτές τουρνουά λαμβάνουν εκτεταμένες προφυλάξεις υγείας για να προστατεύσουν τους παίκτες του τουρνουά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο γίγαντας gaming πολυμέσων Twitch συνεργάζεται με την Bandai Namco Entertainment America για να φιλοξενήσει επερχόμενες εκδηλώσεις τουρνουά. Τον Ιούνιο, μια περιοδεία αγώνα πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Ορλάντο της Φλόριντα. Το συνολικό έπαθλο του World Tour είναι 200.000 $.

Υπάρχει τουρνουά Tekken;
Ομάδες Tekken

Ομάδες Tekken

Από σχετικά νέους παίκτες μέχρι ομάδες που αγωνίζονται επαγγελματικά για λίγο, το ανταγωνιστικό τοπίο του Tekken είναι ώριμο για ακραίο ανταγωνισμό. Εδώ είναι ένα δύο ομάδες για να παρακολουθήσετε στις επόμενες σεζόν του τουρνουά.

The Uncertified Geeks

Το Uncertified Geeks (γνωστό και ως TUG) περιλαμβάνει μια ομάδα αυτοαποκαλούμενων geeks με έδρα τη Νότια Αφρική. Αυτοί οι έντονοι παίκτες ακολουθούν την κουλτούρα geeky και εργάζονται για να βελτιώσουν την απόδοση του παιχνιδιού για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί. Η ομάδα ξεκίνησε όταν ένας φίλος παρατήρησε πόσο καλά έπαιζαν οι συνομήλικοί του και πρότεινε να ενωθεί η ομάδα για να αγωνιστούν επαγγελματικά. Γεννημένος από φιλία και αγάπη για τα παιχνίδια, η ομάδα προπονείται σκληρά για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητές της. Το TUG διαγωνίζεται στα τουρνουά Tekken 7, Smash Bros και EA FIFA. Καθώς οι δεξιότητες της ομάδας βελτιώνονται, στοχεύει στη διεθνή επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο.

Vision Strikers

Το Vision Strikers είναι μια κορεατική ομάδα esports, η οποία δραστηριοποιείται στον αγώνα στη σκηνή του παιχνιδιού. Μετά την πρόσληψη τριών από τους καλύτερους παίκτες του Tekken, η ομάδα αναμένει να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Το Vision Strikers στοχεύει να δημιουργήσει έναν κορυφαίο οργανισμό esports στην Ασία, μετά την απόκτηση της ομάδας Rox Gaming, θρυλικής για επιτυχία στα τουρνουά Tekken. Η εξαγορά είναι βέβαιο ότι θα κάνει άλλους ανταγωνιστές του Tekken να προσέξουν το Vision Striker στα επερχόμενα τουρνουά.

UYU

Η UYU είναι ένας οργανισμός esports στη Βόρεια Αμερική, ο οποίος είναι ανταγωνιστικός στο Call of Duty μετά την υπογραφή των Skyz, Proto, Mayhem, Nova και Spoof. Διαγωνιζόμενοι στο CWL Pro League, διαφορετικές παραλλαγές ρόστερ γνώρισαν επιτυχία σε διαγωνισμούς esports. Ανακοινώθηκε ένα σχέδιο franchise της οργάνωσης. Το ρόστερ των παικτών έφυγε για τα δικά του ρόστερ franchise. Μέχρι το 2019, η UYU ανακοίνωσε ένα ρόστερ με τους Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch και Pentagrxm. Η ομάδα esports είναι ένας από τους κορυφαίους κερδισμένους διαγωνισμούς των τουρνουά Tekken.

Team Liquid

Όποιος σχετίζεται με τα esports είναι εξοικειωμένος Team Liquid, ένας πολυπεριφερειακός όμιλος esports, ο οποίος εδρεύει στην Ολλανδία. Το 2000, οι ιδρυτές κυκλοφόρησαν το Team Liquid μετά την κυκλοφορία του StarCraft II. Μέχρι το 2012, η ομάδα απέκτησε μια ομάδα της Βόρειας Αμερικής για το παιχνίδι Dota 2. Το 2015, μια συγχώνευση με την Team Curse συγκέντρωσε πολλούς παίκτες υψηλής κατάταξης. Η ευρωπαϊκή ομάδα Dota 2 κέρδισε στο International 2017, κερδίζοντας το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των τουρνουά esports μέχρι σήμερα. Τα μέλη της Team Liquid έχουν κερδίσει τίτλους LCS και το τουρνουά Intel Grand Slam 2019 για εξαιρετικό παιχνίδι CS:GO. Το Team Liquid είναι κορυφαίος κερδισμένος έπαθλο Tekken.

Talon Esports

Το Talon Esports βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ και διαγωνίζεται σε όλη την Ασία. Η ομάδα Tekken του ομίλου αναφέρεται ως μία από τις κορυφαίες εισπράξεις για το βιντεοπαιχνίδι. Επίσης διάσημη για το ότι παίζει καλά στο League of Legends, η ομάδα ονομάζεται επίσης PSG Talon λόγω της συνεργασίας της με την PSG Esports. Το Pacific Championship Series είναι ένα πολύ γνωστό πρωτάθλημα που δραστηριοποιείται στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ταϊβάν, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο.

Team Secret

Από το 2014, Team Secret έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές με το εξαιρετικό παιχνίδι Dota 2. Η ομάδα esports απέκτησε μια γυναικεία ομάδα CS:GO το 2016. Επέκτεινε επίσης την ανταγωνιστικότητά της στον κόσμο των παιχνιδιών Street Fighter και υπέγραψε έναν κορυφαίο παίκτη Super Smash. Μέχρι το 2018, η Team Secret απέκτησε βασικά μέλη της Team TyRanT για να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο Age of Empires. Το 2018, η ομάδα επεκτάθηκε ξανά όταν υπέγραψε το Rainbow Six Siege Team IDK. Το Team Secret κατατάσσεται ψηλά στα κέρδη από τα τουρνουά Tekken.

Ομάδες Tekken
Υπέρ και κατά

Υπέρ και κατά

Κάθε χαρακτήρας του Tekken έχει πολλά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία μαθαίνουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα, ορισμένοι χαρακτήρες κλειδώνονται συνεχώς από άλλους χαρακτήρες και είναι ασυνεπείς. Άλλα είναι γρήγορα και διασκεδαστικά στη χρήση. Το ίδιο το παιχνίδι λαμβάνει επαίνους και ένα κύριο παράπονο.

Πλεονεκτήματα

 • 3-D Animation
 • Δημιουργικοί χαρακτήρες
 • Προσαρμογή
 • Ευκολία παιχνιδιού

Μειονεκτήματα

 • Χρόνοι φόρτωσης
Υπέρ και κατά
Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Tekken

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Tekken

Στα Tekken esports, οι πιθανότητες είναι αντιπροσωπευτικές της πιθανότητας να κερδίσει μια ομάδα ή μεμονωμένος παίκτης. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να στοιχηματίζουν σε διαδικτυακά αθλητικά βιβλία με δίκαιες αποδόσεις. Υπάρχουν τρεις κύριες είδη στοιχηματικών αποδόσεων, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών, κλασματικών και δεκαδικών.

Τα περισσότερα αθλητικά βιβλία προσφέρουν δεκαδικές αποδόσεις. Με τις δεκαδικές αποδόσεις, όσο χαμηλότερη είναι η απόδοση σημαίνει ότι ο παίκτης είναι πιο πιθανό να κερδίσει. Ωστόσο, η πληρωμή είναι γενικά χαμηλή. Με υψηλότερες αποδόσεις, ο παίκτης παίρνει υψηλό ρίσκο, αλλά η πληρωμή είναι μεγαλύτερη για τους νικητές. Η κατανόηση του τρόπου υπολογισμού των αποδόσεων στοιχήματος είναι απαραίτητη, πριν από την τοποθέτηση ενός στοιχήματος.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Tekken
Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα Tekken esports

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα Tekken esports

Γνωρίστε το παιχνίδι

Είναι σημαντικό για τους παίκτες να κατανοήσουν το παιχνίδι Tekken. Για να κερδίσει ένα στοίχημα esports, ο παίκτης πρέπει να γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Η παρακολούθηση διαδικτυακών σεμιναρίων, η ανάγνωση οδηγών και η ενημέρωση για τα νέα του κλάδου θα βελτιώσουν τις πιθανότητες να κερδίσετε ένα στοίχημα.

Προϋπολογισμός

Κάθε στοίχημα είναι ένα ρίσκο. Επομένως, ένας παίκτης του στοιχήματος πρέπει να προσδιορίσει τον προϋπολογισμό του για στοιχηματισμό. Η τήρηση ενός προϋπολογισμού βοηθά στη διατήρηση ασφαλών συνηθειών στοιχηματισμού για αρχάριους και έμπειρους επαγγελματίες. Ο καθορισμός ενός προϋπολογισμού είναι απαραίτητη και έξυπνη συμπεριφορά τζόγου. Ο προγραμματισμός του πόσα και πότε θα στοιχηματίσει βοηθά έναν παίκτη να λάβει ενημερωμένες και κερδοφόρες αποφάσεις.

Επιλέξτε έναν καλό πράκτορα στοιχημάτων

Τα αξιόπιστα αθλητικά βιβλία είναι πιο πιθανό να προσφέρουν ευνοϊκές αποδόσεις και αξιόπιστες πληρωμές. Έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι ο πράκτορας στοιχημάτων είναι σωστά αδειοδοτημένος και αξιόπιστος. Είτε στοιχηματίζετε μέσω ιστότοπου είτε μέσω εφαρμογής στοιχηματισμού esports, η ανάγνωση των όρων διασφαλίζει ότι ο παίκτης κατανοεί τι να περιμένει κατά την κατάθεση χρημάτων και την τοποθέτηση ενός στοιχήματος. Η εξέταση των διαδικτυακών κριτικών μπορεί να δώσει σε έναν παίκτη μια ιδέα για το πώς τα πήγαν άλλοι καταναλωτές όταν έπαιξαν σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Αυτοπαρακολούθηση

Όπως συμβαίνει με όλα τα τυχερά παιχνίδια, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε μόνοι σας για συμπεριφορές τυχερών παιχνιδιών ηλεκτρονικών αθλημάτων που διατρέχουν κίνδυνο για να αποφύγετε τον εθισμό κατά τον τζόγο σε ιστότοπους στοιχημάτων esports. Η εθιστική συμπεριφορά περιλαμβάνει την αδυναμία να σταματήσει να βάζει στοιχήματα, να στοιχηματίσει χρήματα που δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ένας παίκτης και να βιώνει συναισθήματα άγχους και κατάθλιψης. Εάν εμφανίσει κάποιο από αυτά τα συμπτώματα, ένα άτομο μπορεί να επιλέξει να αυτο-αποκλειστεί. Οι αδειοδοτημένοι χώροι συνήθως επιτρέπουν σε έναν παίκτη να κάνει ένα διάλειμμα επιλέγοντας να βάλει έναν λογαριασμό σε αναμονή για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Τοπικοί, εθνικοί και διεθνείς φορείς, όπως οι ανώνυμοι παίκτες, παρέχουν συμβουλευτικές και άλλες υπηρεσίες για να βοηθήσουν όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού.

Το Tekken της Namco είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά βιντεοπαιχνίδια στην αγορά. Ως ένα από τα πρώτα που περιλαμβάνει προηγμένα κινούμενα σχέδια και γραφικά, το παιχνίδι συνεχίζει να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού στους παίκτες. Διαθέτοντας έναν αριθμό δημιουργικών χαρακτήρων, το παιχνίδι συναρπάζει τους παίκτες με τη δυνατότητα να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες και να επιλέγουν διάφορους τρόπους παιχνιδιού.

Ως βασικό μέλος του τοπίου των esports, τα τουρνουά Tekken συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη συμμετοχή των παικτών και τον ενθουσιασμό των θαυμαστών με κάθε νέα απόδοση του παιχνιδιού. Στο νέο τοπίο αθλητικών στοιχημάτων, τα μεγάλα τουρνουά Tekken στοιχηματίζουν ενάντια σε ποιον θα το κάνει κερδίσει μεγάλα τουρνουά. Οι παίκτες σε μεγάλες ομάδες ηλεκτρονικών αθλημάτων φτάνουν σχεδόν σε διασημότητα, καθώς οι ομάδες κερδίζουν μεγάλα έπαθλα και κερδίζουν δημοτικότητα.

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα Tekken esports