Στοιχηματίστε στο World of Tanks Grand Finals 2024

Το World of Tanks Grand Finals είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά eSport, με πρωτίστως τους παίκτες του World of Tanks eSports. Το τουρνουά πραγματοποιείται κάθε χρόνο, οργανωμένο από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού, Wargaming. Ωστόσο, το τουρνουά έκανε ένα διάλειμμα από το 2017 αλλά πρόκειται να επιστρέψει. Συνήθως περιλαμβάνει 12 κορυφαίες ομάδες από τα τέσσερα περιφερειακά πρωταθλήματα eSport της Wargaming, που μάχονται για τον τίτλο του πρωταθλητή μπροστά σε χιλιάδες ζωντανούς θεατές και εκατομμύρια διαδικτυακούς θεατές.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε διαφορετικούς χώρους. Οι διοργανωτές επιλέγουν τους χώρους με βάση τη χωρητικότητα, την ευκολία και τους νομικούς λόγους. Οι νικητές του World of Tanks Grand Finals συνήθως λαμβάνουν χρηματικά έπαθλα. Το έπαθλο του μπιλιάρδου μοιράζεται μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο οι τέσσερις τελευταίες ομάδες φεύγουν χωρίς μερίδιο από το έπαθλο του μπιλιάρδου.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Σχετικά με το World of Tanks

Η δημοτικότητα του τουρνουά επεκτείνεται στη βιομηχανία του τζόγου. Οι παίκτες ηλεκτρονικών αθλημάτων ανυπομονούν πάντα για το γεγονός καθώς παρέχει τεράστιες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων eSports συνήθως προσφέρουν μια μακρά λίστα στοιχηματικών αγορών για το γεγονός, διευκολύνοντας τους παίκτες να βρίσκουν και να τοποθετούν στοιχήματα.

Το World of Tanks είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που αναπτύχθηκε από μια Λευκορωσική εταιρεία που ονομάζεται Wargaming. Ο διάσημος τίτλος eSport ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 για δοκιμές alpha, με μόνο έξι διαφορετικά οχήματα εκείνη την εποχή. Και στις 12 Απριλίου 2011, το παιχνίδι κυκλοφόρησε επίσημα Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

Το World of Tanks διαθέτει οχήματα μάχης που προέρχονται από την εποχή του 20ου αιώνα. Ο προγραμματιστής παιχνιδιών χρησιμοποιεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο freemium. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες. Ωστόσο, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε λειτουργίες premium για μια πιο συναρπαστική και καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί από έναν υπολογιστή παιχνιδιών ή από διάφορες κονσόλες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Xbox One και PlayStation 4.

Παιχνίδι

Το παιχνίδι περιλαμβάνει τους παίκτες που παίρνουν τον έλεγχο των αυτοκινούμενων οχημάτων πυροβολικού ή των μεμονωμένων τεθωρακισμένων τανκς που προτιμούν. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν τις κινήσεις των οχημάτων και τη βολή των όπλων τους. Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με άλλους παίκτες μέσω φωνητικών ή δακτυλογραφημένων συνομιλιών. Για απλούς αγώνες, οι παίκτες κερδίζουν καταστρέφοντας όλα τα τανκς της αντίπαλης ομάδας ή καταλαμβάνοντας τη βάση τους. Μια ομάδα μπορεί να κατακτήσει τη βάση ενός αντιπάλου μένοντας σε αυτήν αρκετό καιρό χωρίς να καταστραφεί.

Η κύρια διαφορά στο Το παιχνίδι World of Tanks η λειτουργία είναι οι κανόνες της μάχης. Ωστόσο, η μηχανική του παιχνιδιού παραμένει η ίδια για όλες τις λειτουργίες παιχνιδιού. Η ποικιλία των μηχανικών παιχνιδιών περιλαμβάνει ροκοσέτες με κοχύλια, καμουφλάζ, ζημιές μονάδων και προσωπικές ζημιές.

Οι παίκτες του World of Tanks μπορούν να επιλέξουν από έξι βασικούς τύπους μαχών. Οι μάχες που εμφανίζονται στα περισσότερα από αυτά τα διαδικτυακά τουρνουά eSport περιλαμβάνουν μάχες τανκ-εταιρειών, μάχες ομαδικής εκπαίδευσης, ομαδικές μάχες, μάχες οχυρού, τυχαίες μάχες, και ειδικές μάχες. Οι παίκτες μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν αποστολές στο παιχνίδι, με ποικίλες ανταμοιβές. Οι τυχαίες μάχες μπορεί να έχουν έως και 15 παίκτες ανά ομάδα. Οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν bots για να γεμίσουν τις θέσεις για παίκτες που λείπουν.

Οχήματα

Τα περισσότερα από τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στο World of Tanks έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με μοντέλα της πραγματικής ζωής, με μερικές μόνο παραμέτρους τροποποιημένες για να ταιριάζουν με τους μηχανισμούς του παιχνιδιού και να βελτιώνουν το παιχνίδι. Υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τύποι οχημάτων στο παιχνίδι: αυτοκινούμενο πυροβολικό, καταστροφείς αρμάτων μάχης, βαριά άρματα μάχης, μεσαία άρματα μάχης και ελαφρά άρματα μάχης. Επί του παρόντος, το παιχνίδι διαθέτει περισσότερα από 600 τεθωρακισμένα οχήματα από 11 χώρες.

Οι επιλεγμένες χώρες τείνουν να έχουν ένα δέντρο τεχνολογίας με κλάδους οχημάτων που κυμαίνονται από το επίπεδο 1 έως το επίπεδο X. Οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε οχήματα υψηλότερης βαθμίδας καθώς προχωρούν στο παιχνίδι. Διατίθενται επιπλέον οχήματα υψηλής ποιότητας, αλλά δεν περιλαμβάνονται στα τεχνολογικά δέντρα, στα οποία μπορείτε να προσπελάσετε χρησιμοποιώντας πιστώσεις εντός του παιχνιδιού ή μετρητά.

Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν όλα τα οχήματα στο World of Tanks οπτικά και ως προς την απόδοση σε κάποιο βαθμό. Τα περισσότερα από τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την προσαρμογή των αυτοκινήτων, όπως πυργίσκους, όπλα και κινητήρες, μπορούν να αγοραστούν από το δέντρο τεχνολογίας του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης δύο σχέδια καμουφλάζ για τα τανκς, συμπεριλαμβανομένων μοτίβων ειδικά για το παιχνίδι και ιστορικά ακριβή μοτίβα για γρήγορη προσαρμογή.

World of Tanks Blitz

Η Wargaming ανακοίνωσε το World of Tanks Blitz τον Μάιο του 2013. Η έκδοση για φορητές συσκευές του World of Tanks μπορεί να αναπαραχθεί σε smartphone και tablet που λειτουργούν σε Windows, iOS και Android. Το gameplay μοιάζει με αυτό του κύριου παιχνιδιού, με μικρές διαφορές. Επιτρέπει το πολύ επτά παίκτες ανά ομάδα, σε αντίθεση με το κύριο παιχνίδι, που επιτρέπει 15 παίκτες ανά ομάδα.

Γιατί είναι δημοφιλές το World of Tanks Grand Finals;

Το World of Tanks Grand Finals θεωρείται ένας από τους καλύτερα τουρνουά eSports για ΠΟΛΛΟΥΣ λογους. Περιλαμβάνει ομάδες από διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Κάθε ομάδα έχει πολλούς οπαδούς σε παγκόσμιο επίπεδο, όλοι παρακολουθούν τις επιδόσεις των αγαπημένων τους ομάδων στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στους μεγάλους τελικούς του World of Tanks θεωρούνται οι καλύτεροι στον διαγωνισμό. Έχουν εκπληκτικές δεξιότητες και χρησιμοποιούν στρατηγικές που προκαλούν δέος, όλες ελκυστικές για τους λάτρεις του παιχνιδιού World of Tanks. Επιπλέον, η εκδήλωση συνήθως περιλαμβάνει πολλές άλλες μορφές ψυχαγωγίας που μπορούν να απολαύσουν οι θεατές και οι διαδικτυακοί θεατές.

Ένας άλλος σημαντικός λόγος για τη δημοτικότητα του World of Tanks Grand Finals είναι ότι προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στοιχηματισμού για παίκτες που στοιχηματίζουν σε τουρνουά eSport. Είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα eSports μεταξύ των παικτών. Σχεδόν όλοι οι κύριοι ιστότοποι στοιχημάτων eSports συνήθως παρέχουν διάφορες αγορές στοιχημάτων σε αυτά τα πρωταθλήματα eSport, κάνοντας το γεγονός πολύ πιο δημοφιλές.

Ένας προφανής λόγος για τον οποίο το παιχνίδι είναι δημοφιλές είναι ότι είναι δωρεάν. Οι παίκτες μπορούν να κατεβάσουν και να απολαύσουν το παιχνίδι εύκολα και στη συνέχεια να εργαστούν για να γίνουν μέρος του World of Tanks Grand Finals. Χρειάζεται μόνο να εγγραφούν σε μια ομάδα που συμμετέχει σε ένα περιφερειακό πρωτάθλημα Wargaming.net και να βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα για να συμμετάσχει στους Μεγάλους Τελικούς.

Νικήτριες ομάδες του World of Tanks Grand Finals

Αρκετά διαφορετικές ομάδες έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα World of Tanks Grand Finals. Υπήρχε πάντα ένας νέος νικητής σε καθένα από αυτά τα μεγάλα τουρνουά eSport, υποδεικνύοντας πόσο ανταγωνιστικό είναι το τουρνουά. Παρακάτω είναι μερικές από τις νικήτριες ομάδες και άλλες ομάδες που αξίζει να σημειωθούν λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων τους στις διοργανώσεις.

Tornado Energy

Η ομάδα Tornado Energy κέρδισε τον Μεγάλο Τελικό του World of Tanks το 2017. Είναι μια ομάδα PUBG που χορηγεί η εταιρεία Tornado Energy Drink Company. Το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά εντυπωσιακό, αποτελούμενο από αρκετούς γνωστούς παίκτες από τη Ρωσία, τη Μολδαβία και τη Γεωργία που συμμετέχουν σε μια λίστα τουρνουά esports. Το Tornado Energy έχει κερδίσει περισσότερα από 540.000 $ σε μόνο 19 τουρνουά eSport στα οποία συμμετείχαν στο 77% των κερδών που προέρχονται ειδικά από το παιχνίδι World of Tanks.

Natus Vincere

Natus Vincere, ευρέως γνωστό ως Na'Vi, αυτή τη στιγμή κατατάσσεται ως η καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι World of Tanks. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί στο όνομά της, που σημαίνει «γεννημένος για να κερδίζει». Ο οργανισμός εδρεύει στην Ουκρανία και διαγωνίζεται σε πολλά άλλα παιχνίδια eSports εκτός από το World of Tanks.

Η ομάδα έχει κερδίσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικό έπαθλο από τα περισσότερα από 500 τουρνουά στα οποία συμμετείχε. Περισσότερα από 860.000 δολάρια από τα κέρδη προέρχονται από το παιχνίδι World of Tanks. Ένα από τα κύρια επιτεύγματα της ομάδας ήταν η νίκη του 2016 στον Μεγάλο Τελικό του World of Tanks.

HellRaisers

Η KellRaisers είναι μια άλλη κορυφαία ομάδα eSports που έχει κερδίσει πολλά τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του 2015 World of Tanks Grand Finals. Η ομάδα προκρίθηκε επίσης στους Μεγάλους Τελικούς του World of Tanks 2016, αλλά δεν κέρδισε τη νίκη. Ωστόσο, απέδωσε αρκετά καλά για να πάρει τη δεύτερη θέση. Η ομάδα έχει κερδίσει περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικό έπαθλο από μόνο 150 τουρνουά. Πάνω από το 25% των κερδών προέρχεται από το παιχνίδι World of Tanks.

Virtus.pro

Το Virtus.pro είναι μια δημοφιλής ομάδα eSports Αξίζει να αναφερθεί σχετικά με τις επιδόσεις στο World of Tanks Grand Finals. Η ομάδα δεν έχει κερδίσει ποτέ ακόμα τη διοργάνωση. Ωστόσο, προκρίθηκε για να λάβει μέρος στα πρωταθλήματα του 2015 και του 2016, στα οποία επέδειξε εκπληκτικές επιδόσεις. Η ομάδα έχει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια στο όνομά της ως χρηματικό έπαθλο που έχει κερδίσει από περισσότερα από 570 τουρνουά που έχει παίξει. Περισσότερα από 121.000 $ του χρηματικού έπαθλου προέρχονται από τουρνουά World of Tanks Grand.

Άλλες αναφορές περιλαμβάνουν RoX, Elevate, Team Dignitas, και PENTA Sports.

Πού να στοιχηματίσετε στο World of Tanks Grand Finals

Ο ευκολότερος τρόπος για να στοιχηματίσετε στους μεγάλους τελικούς του World of Tanks είναι μέσω διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSport. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι στοιχημάτων eSports που καλύπτουν το γεγονός. Ωστόσο, οι παίκτες πρέπει να λάβουν υπόψη αρκετούς παράγοντες πριν συμβιβαστούν με οποιονδήποτε μπουκ. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα πρέπει να εξετάσουν τις πιθανότητες που προσφέρονται. Η επιλογή ενός ιστότοπου με σχετικά υψηλότερες αποδόσεις προσφέρει στους παίκτες υψηλότερα πιθανά ποσά κέρδους. Άλλα ζητήματα θα πρέπει να περιλαμβάνουν την αδειοδότηση, την καταλληλότητα, τις προσφορές μπόνους και τον αριθμό των αγορών στοιχημάτων που προσφέρονται για το γεγονός.

Πώς να στοιχηματίσετε στους μεγάλους τελικούς του World of Tanks

Οι παίκτες πρέπει να ξεκινήσουν με την εγγραφή τους σε έναν ιστότοπο στοιχημάτων eSports που προσφέρει αγορές στοιχημάτων World of Tanks Grand Finals. Διαφορετικοί ιστότοποι στοιχημάτων ενδέχεται να έχουν διαφορετικές διαδικασίες και απαιτήσεις εγγραφής. Το επόμενο βήμα είναι να καταθέσετε χρήματα στον στοιχηματικό λογαριασμό. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν ως στοιχήματα για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν. Οι παίκτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν μπόνους σε ιστότοπους στοιχημάτων με προσφορές μπόνους χωρίς κατάθεση για να στοιχηματίσουν χωρίς να καταθέσουν ή να ρισκάρουν τα χρήματά τους.

Τέλος, ένας παίκτης μπορεί να επιλέξει τον τύπο στοιχήματος που προτιμά για οποιοδήποτε παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το τουρνουά και να ακολουθήσει τα κατάλληλα βήματα για να τοποθετήσει το στοίχημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι πάροχοι στοιχημάτων eSports έχουν ελάχιστες και μέγιστες απαιτήσεις σχετικά με τα ποσά στοιχημάτων, τα οποία πρέπει να λάβουν υπόψη οι παίκτες.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou