Στοιχηματίστε στο Smite World Championship 2024

Όταν πρόκειται για τουρνουά esport που βασίζονται στο παιχνίδι Smite, το SWC ξεχωρίζει ως το πιο δημοφιλές. Πραγματοποιείται ετησίως κάθε χειμώνα στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Τα Hi-Rez Studios διοργανώνουν την εκδήλωση. Το SWC ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2015. Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά esports. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων esport ευνοούν το SWC λόγω της μορφής του. 10 ομάδες διαγωνίζονται σε στάδια διπλών αποκλεισμών πριν ξεκινήσει ένα μόνο τελικό στάδιο νοκ άουτ. Αυτό δίνει στους παίκτες πολλές ευκαιρίες να αναλύσουν την απόδοση κάθε παίκτη.

Πολλά γεγονότα esport κερδίζουν την προσοχή της κοινότητας των τυχερών παιχνιδιών λόγω των υψηλών επάθλων τους. Ακόμη και στο χαμηλότερο επίπεδο, κατάφερε να φτάσει συνολικά τα εντυπωσιακά $785.000. Τέτοιες υψηλές ανταμοιβές έχουν προσελκύσει τις καλύτερες ομάδες Smite από όλο τον κόσμο.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Τα πάντα για το Smite, το παιχνίδι

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους υπήρχαν 2,6 εκατομμύρια δολάρια για αρπαγές. Αυτό το έκανε το τρίτο πιο προσοδοφόρο prize pool esports του 2015. Γνωστοί διαγωνισμοί όπως ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends είχε χαμηλότερες ανταμοιβές παρόλο που θεωρούνταν πιο υψηλού προφίλ εκείνη την εποχή.

Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν το SWC μέσω διαδικτυακών ροών και να στοιχηματίσουν στους αγώνες. Μια σειρά από μπουκ είναι ανοιχτές αγορές που βασίζονται σε αυτό το τουρνουά.

Το Smite ανήκει στο διαδικτυακή αρένα μάχης για πολλούς παίκτες (MOBA) είδος. Από την κυκλοφορία του, το παιχνίδι ήταν δωρεάν. Αυτή είναι μια κοινή πτυχή πολλών από τους πιο δημοφιλείς τίτλους esport. Το Smite είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες. Αυτό περιλαμβάνει PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο μιας μυθολογικής φιγούρας όπως θεού ή θεάς. Συμμετέχουν σε ομαδικούς αγώνες μάχης. Κάθε διαφορετικός χαρακτήρας θα έχει μια μοναδική ικανότητα να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα πρέπει να καταλήξει σε μια στρατηγική νίκης για να ξεπεράσει τόσο τους παίκτες του αντιπάλου όσο και τα τσιράκια του NPC.

Smite esport Τα πρωταθλήματα όπως το SWC τείνουν να επικεντρώνονται στις λειτουργίες παίκτη εναντίον παίκτη. Κατά συνέπεια, οι παίκτες πρέπει να εξοικειωθούν με τον τρόπο λειτουργίας αυτών των αγώνων. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε συγκεκριμένου θεού.

Μόνο μια ντουζίνα από αυτά είναι διαθέσιμα δωρεάν σε μηνιαία βάση. Ωστόσο, είναι δυνατό να ξεκλειδώσετε περισσότερα ξοδεύοντας νομίσματα εντός του παιχνιδιού και ολοκληρώνοντας προκλήσεις.

Στους επαγγελματίες παίκτες αρέσει να εξατομικεύουν τους θεούς χαρακτήρες τους με μοναδικά δέρματα και συναισθήματα. Ωστόσο, γεγονότα όπως το SWC συνήθως περιορίζουν τις αναβαθμίσεις απόδοσης για να κάνουν τους αγώνες όσο το δυνατόν πιο δίκαιους. Είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη όταν κάνετε ένα στοίχημα.

Οι κανόνες του παιχνιδιού Smite

Πριν ποντάρετε σε πρωταθλήματα esport, ο παίκτης πρέπει να έχει μια δίκαιη κατανόηση των κανόνων του παιχνιδιού. Το Conquest είναι η πιο κοινή λειτουργία παιχνιδιού. Είναι παρόμοιο με αυτό που φαίνεται σε Λεγεώνα των Θρύλων. Δύο ομάδες που αποτελούνται από πέντε παίκτες προσπαθούν να καταστρέψουν τους Φοίνικες της αντίπαλης ομάδας. Υπάρχει επίσης ένας γιγάντιος πολεμιστής που ονομάζεται Τιτάνας που πρέπει να καταρριφθεί.

Οι ομάδες ξεκινούν τον αγώνα στα αντίθετα άκρα του χάρτη. Πριν μπει στο παιχνίδι ένας παίκτης έχει ένα ορισμένο ποσό χρυσού για να ξοδέψει σε αρχικά αντικείμενα. Οι παίκτες του Pro Smite σκέφτονται τακτικά ποιες βελτιώσεις θα ωφελήσουν την ομάδα.

Για να φτάσετε από τη μία πλευρά του χάρτη στην άλλη, οι παίκτες πρέπει να ταξιδέψουν μέσα από μία από τις τρεις λωρίδες. Κάθε ένα υπερασπίζεται από ένα πλάσμα Phoenix μαζί με αμυντικούς πύργους. Εάν οι παίκτες πλησιάσουν πολύ κοντά τους, θα υποστούν μεγάλη ζημιά.

Τα Minions είναι χρήσιμα NPC που βοηθούν τους παίκτες να εξοντώσουν τους εχθρούς. Έχουν μια αρκετά αδύναμη επίθεση, αλλά γεννούν τακτικά. Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες θεών: πολεμιστής, μάγος, κυνηγός, δολοφόνος και φύλακας. Οι καλύτερες ομάδες θα καταλήξει σε μια νικητήρια διαμόρφωση τάξης που συμπληρώνει την ομάδα ως σύνολο.

Γιατί είναι δημοφιλές το Smite World Championship;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι παίκτες μπορεί να θεωρούν το SWC ως ένα από τα καλύτερα τουρνουά esports. Κάθε αγώνας είναι γρήγορος και συναρπαστικός. Ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός του παιχνιδιού είναι γνωστός για το ότι είναι πολύχρωμος και συναρπαστικός. Όταν γίνονται επιθέσεις, συχνά καταλήγει σε μια έκρηξη αποχρώσεων.

Εκτός από την αισθητική, υπάρχουν επίσης πολλές τακτικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες. Εάν γνωρίζουν τα δυνατά σημεία/αδυναμίες κάθε χαρακτήρα θεού, θα είναι ευκολότερο να προβλέψουν ποια ομάδα θα βγει στην κορυφή.

Η λίστα των τουρνουά esports που είναι δημοφιλή στους λάτρεις του στοιχήματος θα επικεντρωθεί σε αυτά που εξαλείφουν όσο το δυνατόν περισσότερο το στοιχείο της τύχης. Αντίθετα, τα παιχνίδια θα ανταμείψουν τους παίκτες που γνωρίζουν τους κανόνες και αναλύουν την απόδοση των παικτών. Αυτό είναι σίγουρα η περίπτωση του Smite.

Αυτό το παιχνίδι είναι επίσης αγαπητό από ανθρώπους που έχουν γοητεία με τη μυθολογία. Οι χαρακτήρες στο Smite προέρχονται από μια σειρά από διαφορετικά πάνθεον. Περιλαμβάνουν θεούς των ελληνικών, σκανδιναβικών, κελτικών, αρχαίων αιγυπτιακών, κινεζικών και σλαβικών θρύλων. Αν κάποιος ήθελε ποτέ να δει αυτές τις φιγούρες να παλεύουν μεταξύ τους, τότε το Smite είναι ο ιδανικός τίτλος για αυτούς. Το να μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτές τις επικές μάχες θεών θα είναι πιθανότατα πολύ ελκυστικό.

Οι νικήτριες ομάδες του SWC

Όταν στοιχηματίζετε σε τουρνουά esport, είναι πάντα σημαντικό να επιλέγετε τη σωστή ομάδα. Στο Smite πρέπει να υπάρχει μια καλή ισορροπία μεταξύ αυτών που προκαλούν ζημιά και θεραπεύουν τους συντρόφους. Εάν όλοι επιλέξουν έναν πολεμιστή τύπου τανκς, τότε οι αντίπαλοί τους είναι πιο πιθανό να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες τους. Αντίθετα, οι νικητές του SWC επέλεξαν τους θεούς τους προσεκτικά.

Τα μεγάλα τουρνουά esport όπως το SWC έχουν μεγάλα χρηματικά ποσά στη γραμμή. Μόνο οι καλύτεροι παίκτες του Smite θα περάσουν στον τελικό. Εάν ένας παίκτης δεν είναι σίγουρος για το ποιον να στηρίξει, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να προσέξετε. Είναι χρήσιμο να υπολογίσετε το συνολικό ποσό της ζημιάς που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα.

Εάν αυτό είναι χαμηλότερο από τους αντιπάλους τους, τότε θα μπορούσαν να νικηθούν. Η ταχύτητα είναι ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο. Αυτά τα παιχνίδια έχουν εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Οι νικητές πρέπει να εκτελούν επιθέσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Οι παρακάτω ομάδες ήταν πρωταθλήτριες του SWC στο παρελθόν. Επομένως, πρέπει να παρακολουθήσουν εάν συνεχίσουν να συμμετέχουν στο τουρνουά στο μέλλον:

  • Epsilon Esports
  • NRG Esports
  • eUnited
  • Splyce
  • SK Gaming
  • Ιππότες του Πίτσμπουργκ
  • Ατλαντίδα Λεβιάθανς

Οι μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του SWC

Δεδομένου ότι το SWC είναι ένα από τα τα πιο συναρπαστικά διαδικτυακά τουρνουά esport, είναι λογικό ότι υπήρξε ένα ευρύ φάσμα εμβληματικών στιγμών από την έναρξή του. Για παράδειγμα, το MLCSt3alth εντυπωσίασε τους θεατές όταν ξέσπασαν σε ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα ΤΙΤΑΝ. Ξεχώρισε ως μια από τις πιο υψηλές μάχες οκτανίων στην ιστορία του Smite.

Όταν το Epsilon και το Cloud 9 ανταγωνίστηκαν μεταξύ τους, ο παίκτης YAMMYN κατάφερε να πετύχει ένα τετραπλό kill μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτός ο Σουηδός επαγγελματίας του Smite έκανε επίσης ένα εντυπωσιακό σκοτωμένο Celestial Beam σε έναν ξεχωριστό αγώνα μεταξύ Luminosity και NRG.

Όταν το Team Rival πάλεψε με το Eunited, ο παίκτης PolarBearMike χρησιμοποίησε τις ειδικές επιθέσεις του θεού με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κατέληξε να πετύχει το φονικό χτύπημα εναντίον ενός γίγαντα της φωτιάς. Αυτή η κίνηση κέρδισε την ομάδα του το παιχνίδι. Σε άλλες περιπτώσεις οι παίκτες έχουν δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές χάρη στην εξειδικευμένη αμυντική στρατηγική τους.

Αυτό συνέβη σε αγώνα μεταξύ Dignitas και Splyce. Ο καπετάνιος του Splyce κατάφερε να πολεμήσει ολόκληρη την αντίπαλη ομάδα. Είναι δίκαιο να πούμε ότι κάθε χρόνο του τουρνουά υπάρχει τουλάχιστον μια στιγμή που καταλήγει να μείνει στις μνήμες των θεατών.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο Smite World Championship

Δεδομένου ότι αυτό το τουρνουά λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν αυτή τη σεζόν του έτους προτού ανοίξουν οι αγορές SWC. Στοίχημα στα esport Τα τουρνουά έχουν γίνει πολύ πιο εύκολα τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα στοιχήματα βιντεοπαιχνιδιών γίνονται όλο και πιο mainstream.

Στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, οι παίκτες θα αναγκάζονταν να αναζητήσουν εξειδικευμένους στοιχηματιστές esport. Ωστόσο, τώρα ένας μεγάλος αριθμός παραδοσιακών αθλητικών στοιχημάτων έχουν προσθέσει ενότητες βιντεοπαιχνιδιών. Δεδομένου ότι το Smite είναι πολύ δημοφιλές, δεν θα είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ευκαιρίες για να στοιχηματίσετε στο SWC.

Μόλις το άτομο επιλέξει τον προτιμώμενο στοιχηματιστή του, είναι καιρός να εξετάσει ποιον τύπο στοιχήματος να κάνει. Οι περισσότεροι παίκτες θα αρκεστούν στο να προβλέψουν την ομάδα που θα κερδίσει έναν αγώνα ή ένα τουρνουά. Εάν ο παίκτης θέλει ένα πιο εξειδικευμένο στοίχημα, υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορεί να μαντέψουν την ομάδα ή τον παίκτη που τραβήξει το πρώτο αίμα.

Δεδομένου ότι οι καταργήσεις δομών είναι μια μεγάλη πτυχή του παιχνιδιού, το άτομο μπορεί να βασίσει το στοίχημά του γύρω από αυτό. Ανεξάρτητα από τον τύπο στοιχήματος, είναι σημαντικό να ερευνήσετε προσεκτικά και τις δύο ομάδες. Αυτό μπορεί να γίνει παρακολουθώντας τους προηγούμενους αγώνες τους.

Συχνές ερωτήσεις

Πότε είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Smite 2022;

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Smite 2022 ξεκίνησε στις 9 Οκτωβρίου 2021 και ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2022.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou