Κορυφαίοι ιστότοποι στοιχημάτων Smite 2024

Το Smite είναι μια διαδικτυακή αρένα μάχης για πολλούς παίκτες (MOBA) όπου οι παίκτες ενώνονται σε ένα μυθολογικό περιβάλλον. Διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι Θεοί από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς παλεύουν για κυριαρχία. Στην τυπική λειτουργία κατάκτησης κάθε ομάδα αποτελείται από 5 μέλη. Πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις διάφορες ικανότητες και τακτικές τους για να πολεμήσουν αντίπαλες ομάδες και τσιράκια NPC.

Αν οι παίκτες ψάξουν αρκετά σκληρά, θα βρουν μια εφαρμογή στοιχημάτων esports που περιλαμβάνει το Smite. Στο παρελθόν αυτό θα ήταν πρακτικά αδύνατο. Ωστόσο τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο σε PC, Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Αυτό έχει επεκτείνει την πρόσληψη νέων παικτών. Ως αποτέλεσμα, περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν σε τουρνουά Smite. Κάθε Θεός έχει τέσσερις διαφορετικές ικανότητες. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν ζημιά στην περιοχή, γδάρσιμο ή έλεγχο πλήθους. Καθώς ο παίκτης αποκτά εμπειρία κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να αναβαθμιστούν. Οι θεοί μπορούν να φτάσουν το μέγιστο επίπεδο των 20. Ο χρυσός χρησιμοποιείται για την αγορά αντικειμένων για την αύξηση της δύναμης και της άμυνας. Κερδίζεται σκοτώνοντας εχθρούς ή πουλώντας αντικείμενα.

Κορυφαίοι ιστότοποι στοιχημάτων Smite 2024
Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter

Τι κάνει το Smite ξεχωριστό;

Υπάρχουν πολλά MOBA εκεί έξω. Ωστόσο, το Smite ξεχωρίζει χάρη στην οθόνη τρίτου προσώπου του. Αυτή είναι μια αναζωογονητική λήψη το είδος που συνήθως ευνοεί μια εμφάνιση από πάνω προς τα κάτω. Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες αισθάνονται μεγαλύτερη αίσθηση βύθισης στο παιχνίδι.

Όλα τα τυπικά τροπάρια αυτού του τύπου παιχνιδιού είναι παρόντα. Περιλαμβάνουν σαφώς καθορισμένους ρόλους ομάδας, δημιουργία χαρακτήρων και τελικές ικανότητες. Ωστόσο, αυτοί οι μηχανισμοί τοποθετούνται σε μια αφήγηση που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Η μυθολογία είναι ένα πολύ δημοφιλές θέμα. Συνέχισε να βρίσκει μεγαλύτερη απήχηση χάρη σε επιτυχημένες επιτυχίες όπως το God of War και το Assassins Creed. Οι παίκτες Smite μπορούν να πάρουν τον έλεγχο των αγαπημένων τους Θεών και να μάθουν για νέους.

Στοίχημα στο Smite

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων esport που προσφέρουν στοιχήματα σε εμβληματικά MOBA, όπως Λεγεώνα των Θρύλων. Ωστόσο, οι παίκτες μπορεί να δυσκολεύονται να βρουν ένα που να εξυπηρετεί τους οπαδούς του Smite. Είναι καλύτερο να αναζητήσετε αυτές τις αγορές σε εξειδικευμένους ιστότοπους στοιχημάτων για παιχνίδια φαντασίας. Θα έχουν περισσότερες πιθανότητες κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Smite. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν τις προβλέψεις τους για το ποια ομάδα θα καταλήξει στην κορυφή. Θα μπορούσαν επίσης να επικεντρωθούν σε μεμονωμένους παίκτες ποντάροντας σε έναν πιθανό MVP.

Η αναγνωρισιμότητα του παιχνιδιού από τους bookmakers αυξήθηκε το 2015 όταν κυκλοφόρησε στην κονσόλα Xbox One. Αυτό το έκανε ένα από τα πρώτα MOBA που επεκτάθηκαν από PC σε παιχνίδια κονσόλας. Συνεχίζει να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται πιθανό ότι θα γίνει ακόμη πιο γνωστό στις κοινότητες στοιχημάτων esport.

Μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον το Smite παίζεται σε αγώνες 5v5. Οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν την ομάδα με τη μεγαλύτερη συνοχή. Κάθε μέλος θα έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο. Αυτό θα περιλαμβάνει AD Carry, Jungler, Mid, Solo ή Support. Οι γύροι μπορεί συχνά να είναι χαοτικοί με μεγάλη έμφαση στη δράση. Ωστόσο, οι νικήτριες ομάδες τείνουν επίσης να χρησιμοποιούν τακτικές για να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους.

Γιατί το Smite είναι δημοφιλές;

Το κλειδί για τη δημοτικότητα του Smite είναι οι καινοτόμες επιλογές οθόνης του. Το γεγονός ότι οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο δωρεάν έχει επίσης οδηγήσει σε υγιή αριθμό νέων χρηστών. Η Hi-Rez Studios συνεχίζει να ενημερώνει το παιχνίδι και επιτρέπει στους θαυμαστές να πουν τη γνώμη τους στο διαδίκτυο. Το gameplay δεν είναι υπερβολικά περίπλοκο. Είναι πολύ παρόμοιο με πολλά άλλα παραδείγματα MOBA. Αυτοί οι τύποι παιχνιδιών esport είναι επίσης δημοφιλείς στους τζογαδόρους επειδή είναι συναρπαστικό να τα παρακολουθείς και μπορεί να είναι αρκετά εύκολο να προβλέψεις έναν πιθανό νικητή.

Διαδικτυακή κοινότητα

Ο Smite καταφέρνει να ενώσει δύο κοινότητες μαζί. Ο πρώτος είναι οι θαυμαστές των MOBA που αναζητούν κάτι πιο φρέσκο. Το δεύτερο είναι εκείνοι που απολαμβάνουν να μαθαίνουν για τις αρχαίες μυθολογίες διαφορετικών πολιτισμών. Η εταιρεία πίσω από το Smite ενθαρρύνει τους παίκτες να είναι ενεργοί στα διαδικτυακά τους φόρουμ.

Παίζοντας ηλεκτρονικά esports

Δεν υπάρχει λειτουργία single player για το Smite. Αντίθετα, κάθε γύρος περιλαμβάνει σύνδεση με φιλικούς και ανταγωνιστικούς παίκτες στο διαδίκτυο. Άλλα παιχνίδια αυτού του είδους τείνουν να έχουν προβλήματα επικοινωνίας. Ευτυχώς το Smite έχει ένα πολύ εντυπωσιακό σύστημα συνομιλίας κειμένου. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια λίστα με συγκεκριμένες φράσεις, ώστε η ομάδα να μπορεί να συνεργαστεί.

Μεγάλοι παίκτες esports

Ενώ ο Smite είναι σίγουρα α παιχνίδι με επίκεντρο την ομάδα υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες που έχουν πέσει στην προσοχή των τζογαδόρων. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στα οποία έχουν στοιχηματίσει οι άνθρωποι (και οι ρόλοι τους) περιλαμβάνουν:

 • MLCSt3alth (Μεσαία λωρίδα)
 • Yammyn (Μεσαία λωρίδα)
 • emilitoo (Κυνηγός)
 • Venenu (Μεσαία λωρίδα)
 • Cyno (Jungler)
 • sam4soccer2 (Jungler)
 • NeilMah (Υποστήριξη)
 • Jarcorrr (λωρίδα σόλο)

Γιατί το παιχνίδι αρέσει στους παίκτες;

Ο κύριος λόγος για την επιτυχία του Smite είναι το πλεονέκτημα τρίτου προσώπου. Αυτό το κάνει να ξεχωρίζει από άλλους τίτλους του είδους που παραδοσιακά επιλέγουν οθόνη από πάνω προς τα κάτω. Υπάρχει επίσης ένα φωτεινό και πολύχρωμο στυλ τέχνης σε συνδυασμό με μια αξιοπρεπή γκάμα λειτουργιών. Το Smite είναι δωρεάν για παιχνίδι και με δίκαιη χρέωση οι παίκτες αποκτούν πρόσβαση τόσο σε τρέχοντα όσο και σε μελλοντικά DLC.

Πώς να το παίξετε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ο παίκτης είναι να αποφασίσει τι ρόλο στην ομάδα θέλει να παίξει. Αυτό θα επηρεάσει τον χαρακτήρα του Θεού που θα καταλήξουν να ελέγχουν. Μόλις ξεκινήσει ένας αγώνας, οι 5 παίκτες συνεργάζονται για να πολεμήσουν τους αντιπάλους τους και να υπερασπιστούν την περιοχή. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπάρχουν ευκαιρίες για αγορά νέων ικανοτήτων και αναβαθμίσεων.

Οι μεγαλύτερες ομάδες Smite

Οι ακόλουθες ομάδες έχουν κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Smite. Επομένως, οι παίκτες θα θέλουν να τους προσέχουν όταν αναζητούν ένα στοίχημα:

 • COGnitive Prime
 • Epsilon eSports
 • NRG eSports
 • eUnited
 • Splyce
 • SK Gaming
 • Ιππότες του Πίτσμπουργκ
 • Ατλαντίδα Λεβιάθανς

Παγκόσμιο Κύπελλο Smite

Από το 2015 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Smite (SWC) πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. Προσκαλεί 10 από τις καλύτερες ομάδες από τον Βορρά Αμερική, Νότια Αμερική, Κίνα και την Ευρώπη για να διαγωνιστούν για ένα έπαθλο 2,6 εκατομμυρίων δολαρίων (και ανερχόμενο). Αυτό το παγκόσμιο κύπελλο esports είναι αρκετά παρόμοιο με αυτά που παρατηρούνται σε πιο παραδοσιακούς τύπους αθλημάτων. Η μορφή του τουρνουά περιλαμβάνει ένα στάδιο τοποθέτησης διπλού αποκλεισμού που ακολουθείται από έναν γύρο νοκ άουτ μονής αποβολής.

Οι ομάδες της Βόρειας Αμερικής τείνουν να κυριαρχούν. Αυτά που εδρεύουν στο Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία τα πήγε καλά τα τελευταία χρόνια. Το 2022 ο Jarcorrr της ομάδας Atlantis Leviathans επιλέχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης.

Όταν τα Hi-Rez Studios φιλοξένησαν για πρώτη φορά το τουρνουά ήταν σχετικά μικρό. Έκτοτε έχει επιτύχει υψηλότερο επίπεδο αναγνώρισης στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Αυτό έχει αυξηθεί καθώς το έπαθλο συνεχίζει να γίνεται πιο προσοδοφόρο. Αυτά τα υψηλά στοιχήματα έχουν προκαλέσει περισσότερα ιστοσελίδες στοιχημάτων esport να λάβει υπόψη. Ο αρκετά μικρός αριθμός ομάδων σημαίνει επίσης ότι οι παίκτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιλέξουν νικητή. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά αυτό το παγκόσμιο κύπελλο eSport μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας διαδικτυακές εφαρμογές ροής.

Smite πάροχοι στοιχημάτων

Αυτό δεν είναι το είδος του παιχνιδιού που θα βρείτε συνήθως σε ένα mainstream bookmaker. Παρά το γεγονός ότι έχει αυξανόμενη δημοτικότητα, το Smite είναι περισσότερο ένα καλτ παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα πρέπει να αναζητήσουν εξειδικευμένους ιστότοπους. Οι καλύτερες ιστοσελίδες στοιχημάτων esport θα προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα τίτλων για τυχερά παιχνίδια. Εάν περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία αγορών, τότε το Smite μπορεί να είναι μία από αυτές.

Μπορεί να είναι χρονοβόρο να αναζητήσετε έναν πάροχο που διαθέτει αυτό το παιχνίδι. Η αναζήτηση μπορεί να περιοριστεί εστιάζοντας σε παιχνίδια που δίνουν έμφαση στα διαδικτυακά παιχνίδια αρένα μάχης για πολλούς παίκτες. Νέες αγορές ενδέχεται επίσης να ανοίξουν όταν ξεκινήσουν το Smite Pro League και το Smite Console League. Επομένως, οι παίκτες θα πρέπει να παρακολουθούν πότε θα πραγματοποιηθούν αυτά τα τουρνουά.

Οι καλύτεροι πάροχοι θα προσφέρουν μια αξιοπρεπή επιλογή επιλογών τζόγου για αυτό το είδος παιχνιδιού. Οι επιλογές στοιχηματισμού, όπως η πρόβλεψη της νικήτριας ομάδας και του παίκτη με την υψηλότερη θέση είναι δημοφιλείς. Ωστόσο, ο παίκτης μπορεί να θέλει να επιλέξει πιο συγκεκριμένα. Τα παραδείγματα μπορεί να περιλαμβάνουν στοιχήματα για τις ακριβείς συνθήκες μιας νίκης γύρου ή τον αριθμό των σκοτών σε έναν αγώνα.

Ακολουθήστε αξιόλογες ομάδες

Εάν οι παίκτες επιθυμούν να κερδίσουν ένα πλεονέκτημα και να στοιχηματίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια, τότε αξίζει να ακολουθήσετε τις καλύτερες ομάδες σε αυτήν την κοινότητα esport. Οι προαναφερθέντες νικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Smite είναι ιδανικοί για να παρακολουθείτε. Οι καλύτερες ομάδες θα έχουν επίσης την τάση να κάνουν streaming τους αγώνες τους. Αυτό δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Είναι επίσης συνετό να αναλύετε κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δεδομένου ότι κάθε μέλος της ομάδας έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο, οι παίκτες θα γνωρίζουν με ποιο σύνολο κριτηρίων να τους κρίνουν.

 • Οι Junglers θα πρέπει να είναι καλοί στο να στέλνουν γρήγορα μεγάλες ποσότητες minions.
 • Ένα AD Carry πρέπει να επιβιώσει στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με πιο αδύναμα στατιστικά πριν οδηγήσει την ομάδα στη νίκη στα επόμενα στάδια.
 • Ένα Mid πρέπει να παρέχει άφθονη υποστήριξη όταν χρειάζεται.
 • Τα σόλο παρέχουν βοήθεια κατά τη διάρκεια ομαδικών αγώνων και ολοκλήρωσης γκολ. Επομένως, πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτα.
 • Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένας παίκτης υποστήριξης βοηθά τους άλλους, ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη.

Μόλις οι παίκτες μάθουν τους ρόλους που έχει κάθε παίκτης, θα τους βοηθήσει να μάθουν τι κάνει το καλύτερο είδος επαγγελματικής ομάδας.

Υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα

 • Η πολύχρωμη και διασκεδαστική οθόνη θα προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα παικτών.
 • Όσοι ενδιαφέρονται για τη μυθολογία είναι σίγουρο ότι θα πάρουν πολλά από το παιχνίδι.
 • Η ομάδα πίσω από το παιχνίδι το ενημερώνει τακτικά για να το διατηρεί όσο πιο ισορροπημένο γίνεται.
 • Η ποικιλία των διαφορετικών Θεών κρατά τους αγώνες ενδιαφέροντες.
 • Το Smite είναι μια αναζωογονητική άποψη για το είδος.

Μειονεκτήματα

 • Η δράση των αγώνων μπορεί να γίνει αρκετά χαοτική. Επομένως, οι παίκτες που προτιμούν πιο απλά παιχνίδια esport μπορεί να αισθάνονται συγκλονισμένοι και μπερδεμένοι.
 • Από τότε που κυκλοφόρησε το Smite το 2012, μερικοί άνθρωποι μπορεί να βρουν ότι η μηχανή παιχνιδιών είναι κάπως ξεπερασμένη.
 • Για να κατανοήσουν καλύτερα το παιχνίδι οι παίκτες θα μπορούσαν να επιλέξουν να το παίξουν. Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να μάθουμε τα μέσα και τα έξω.
 • Η έμφαση στην ισορροπία σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος χαρακτήρας του Θεού έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει.
 • Το παιχνίδι δεν έχει σχεδιαστεί για παίκτες που θέλουν μια σόλο εμπειρία.

Κατανόηση των αποδόσεων στοιχήματος Smite

Υπάρχει ένας αριθμός μεταβλητών που θα επηρεάσουν τις πιθανότητες ενός στοιχήματος Smite. Ο πιο σημαντικός παράγοντας θα είναι η φύση του ίδιου του στοιχήματος. Για παράδειγμα, η πρόβλεψη ενός οριστικού νικητή θα έχει πολύ διαφορετικές πιθανότητες για τζόγο στην επόμενη κατάρριψη ή δολοφονία δομής.

Ο κορυφαίος ιστότοπος στοιχημάτων esport θα προσφέρει στους ανθρώπους μια αξιοπρεπή σειρά επιλογών στοιχηματισμού για το Smite. Οι παίκτες μπορεί να αντιμετωπίσουν μια σειρά από διαφορετικές επιλογές πιθανοτήτων. Οι αμερικανικές αποδόσεις είναι πιο συνηθισμένες σε ιστότοπους στοιχημάτων στις ΗΠΑ. Αυτά αντιπροσωπεύονται χρησιμοποιώντας ένα σύμβολο + και -. Ο πρώτος αντιπροσωπεύει το αουτσάιντερ, ενώ ο δεύτερος τον πιο πιθανό νικητή.

Οι παίκτες του Smite μπορεί επίσης να παρατηρήσουν κλασματικές πιθανότητες. Εμφανίζουν το ποσό των πιθανών κερδών με τη μορφή κλάσματος. Για παράδειγμα, εάν το άτομο καταφέρει να κερδίσει ένα στοίχημα με απόδοση 5/1 τα κέρδη του θα είναι πέντε φορές μεγαλύτερα από το ποσό που στοιχηματίστηκε.

Υπάρχουν επίσης πολλοί ιστότοποι που μπορεί να προσφέρουν δεκαδικές αποδόσεις στα παιχνίδια Smite. Αυτά είναι παρόμοια με τα κλασματικά, αλλά χρησιμοποιούν μια υποδιαστολή. Αν κάποιος στοιχηματίσει 15 $ σε ένα παιχνίδι Smite με απόδοση 2,0 τότε τα κέρδη του θα διπλασιάζονταν στα 30 $.

Συμβουλές και κόλπα για στοιχήματα

Όταν πρόκειται για αυτού του είδους τα στοιχήματα esports, η γνώση είναι δύναμη. Όσο περισσότερα γνωρίζει ένας παίκτης για τον Smite, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να στοιχηματίσει. Επομένως, είναι συνετό να ενημερώνεστε για τις νέες εξελίξεις ακολουθώντας τους παίκτες του Smite και την εταιρεία πίσω από το παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να παίξουν Smite οι ίδιοι. Αυτό θα τους ενημερώσει για την κυκλοφορία νέων πακέτων God που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη δυναμική των μελλοντικών τουρνουά. Ένα πλεονέκτημα μπορεί επίσης να αποκτηθεί με την κατανόηση βασικών εννοιών. Αυτά περιλαμβάνουν K/D/A (Kills/Deaths/Assists), χρυσό ανά λεπτό και ασίστ παικτών.

About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
Σχετικά με

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou