Στοιχηματίστε στο RLCS 2024

Το Rocket League Champions Series, δημοφιλές RLCS, είναι ένα τουρνουά eSports που περιλαμβάνει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες Rocket League στον κόσμο. Με τα χρόνια, η σειρά RLCS, που ξεκίνησε το 2016, έχει εκτοξευτεί σε νέα ύψη. Αυτός ο διαγωνισμός είχε πάντα την πλήρη υποστήριξη μιας κοινότητας παικτών και οπαδών, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην αύξηση των επάθλων του πρωταθλήματος, καθιστώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RLCS έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς στη σκηνή των eSports της Rocket League.

Το RLCS είναι το κύριο γεγονός στο οικοσύστημα Rocket League eSports. Ο προγραμματιστής του παιχνιδιού, Psyonix, φιλοξενεί αυτό το τουρνουά. Η σειρά RCLS πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, με κάθε έναν από αυτούς τους διαγωνισμούς να διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Στην ιδανική περίπτωση, κάθε σειρά είναι συνήθως ένας συνδυασμός τελικών σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης.

Dimitris Vasiliou
WriterDimitris VasiliouWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Μια επισκόπηση της σειράς Champions League Rocket

Από το 2016, όταν ξεκίνησε το Rocket League Champions Series, αυτός ο διαγωνισμός είχε εκπληκτικούς έξι νικητές. Αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ότι το Πρωτάθλημα eSport RLCS είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά γεγονότα, καθιστώντας το εξαιρετικά απρόβλεπτο. Το έπαθλο του διαγωνισμού έχει επίσης αυξηθεί με τα χρόνια, με τον νικητή της πρώτης σεζόν να παίρνει $75.000, ενώ οι πιο πρόσφατοι νικητές κέρδισαν περίπου $1.000.000.

Η Σειρά Πρωταθλήματος RLCS περιλαμβάνει τέσσερις περιοχές. Ευρώπη και Βόρεια Αμερική θεωρούνται τα πιο δυνατά και έχουν εμφανιστεί σε κάθε εκδήλωση από τότε που ξεκίνησε το RLCS. Από την πλευρά, η Ωκεανία και η Νότια Αμερική προστέθηκαν πρόσφατα στη σειρά το 2017 και το 2019, αντίστοιχα.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rocket League

Το Rocket League World Champions είναι το σήμα κατατεθέν των αγώνων RLCS. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν 12 ομάδες, με τέσσερις ομάδες από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και δύο από την Ωκεανία και τη Νότια Αμερική.

Με το πέρασμα των χρόνων, το RLCS: Rocket League World Champions βλέπει τις ομάδες να χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες των τριών ομάδων, που διαγωνίζονται σε μια κυκλική μορφή. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προχωρούν στη φάση των νοκ άουτ. Οι προημιτελικοί είναι συνήθως καλύτερος των πέντε σειρών, ενώ οι νικητές και στους δύο ημιτελικούς συμμετέχουν σε ένα καλύτερο των επτά σειρών.

Σχετικά με το Rocket League

Rocket League έχει αναμφίβολα καθιερώσει το όνομά του ως έναν συναρπαστικό τίτλο eSports. Θεωρείται επίσης δύσκολο να κυριαρχήσει για νέους παίκτες. Το Rocket League έχει να κάνει ουσιαστικά με τους παίκτες να ελέγχουν ένα αυτοκίνητο και να κατευθύνουν μια μπάλα στο τέρμα ενός αντιπάλου. Τώρα που τα αυτοκίνητα εμπλέκονται στο παιχνίδι, είναι εύκολο να ταξινομηθεί το Rocket League ως ένα κλασικό παιχνίδι αγώνων, αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό ένα αθλητικό παιχνίδι με "αυτοκίνητα ως παίκτες"

Κάθε γύρος διαρκεί πέντε λεπτά, με διαγωνιζόμενες ομάδες προσπαθώντας να ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Το Rocket League μπορεί να παιχτεί σε λειτουργία σόλο για παίκτες που είναι νέοι στο παιχνίδι, ανταγωνιζόμενοι τον υπολογιστή. Αν και το παιχνίδι φαίνεται να είναι κάπως απλό, απαιτεί σημαντική εξάσκηση.

Ο πύραυλος μπορεί να απεικονιστεί ως μια διασκεδαστική ανατροπή στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι βλέπει τους παίκτες να χρησιμοποιούν αυτοκίνητα με πυραύλους για να σκοράρουν. Ως εκ τούτου, κάθε παίκτης πρέπει να προσαρμόσει το όχημά του για να αγωνιστεί. Το παιχνίδι συνήθως παίζεται σε ομάδες των οκτώ παικτών. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν είτε σε λειτουργίες για έναν είτε σε πολλούς παίκτες. Ενώ υπάρχει λειτουργία για έναν παίκτη, το παιχνίδι επιτρέπει το πολύ τέσσερις παίκτες στην ίδια πλατφόρμα. Το παιχνίδι επιτρέπει επίσης παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών στο PlayStation 4. Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Γιατί να παίξετε Rocket League

Στην ουσία, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι παίκτες αγαπούν το Rocket League. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι ενθαρρύνει την ομαδική εργασία. Επίσης, η κυριαρχία των δεξιοτήτων είναι ζωτικής σημασίας όταν αντιμετωπίζετε άλλες ομάδες. Χάρη στον ανταγωνισμό του και πολλούς επαγγελματίες παίκτες, το Rocket League έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.

Γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rocket League είναι δημοφιλές;

Με αμέτρητα Rocket League Ηλεκτρονικά τουρνουά eSport τρέχει όλο το χρόνο, τόσο μεγάλο όσο και μικρό, παραμένει ότι η σειρά RLCS World Championship Series είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά eSports μεταξύ των παικτών. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους το RLCS World παραμένει δημοφιλές μεταξύ των παικτών που στοιχηματίζουν σε μεγάλα τουρνουά esport:

Πρώτον, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RLCS περιλαμβάνει τα καλύτερα του κόσμου από διαφορετικά πρωταθλήματα Rocket League eSport. Οι περισσότεροι παίκτες σήμερα θέλουν να στοιχηματίζουν στα μεγαλύτερα τουρνουά eSports.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rocket League κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα τουρνουά eSports για να στοιχηματίσετε είναι η ύπαρξη περιφερειακών πρωταθλημάτων. Στην ιδανική περίπτωση, όταν οι παίκτες μπορούν να ακολουθήσουν βασικές ομάδες ή παίκτες για κάποιο χρονικό διάστημα, τείνουν να αποκτήσουν την πολυπόθητη αυτοπεποίθηση για να στοιχηματίσουν.

Εκτενής κάλυψη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος RLSC από διαδικτυακοί ιστότοποι στοιχημάτων eSport είναι επίσης ένας ισχυρός λόγος για τον οποίο αυτός ο διαγωνισμός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κύκλους στοιχημάτων. Οι περισσότεροι διάσημοι bookmakers σήμερα καλύπτουν αυτό το γεγονός, προσφέροντας τεράστιες αγορές στοιχημάτων.

Τέλος, η διάρκεια του παιχνιδιού είναι επίσης ένα άλλο κρίσιμο πόλο έλξης για τους παίκτες. Σήμερα, οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν για ώρες πριν καθοριστούν τα στοιχήματά τους. Σε κανονικό παιχνίδι, το παιχνίδι είναι εγγυημένο ότι θα τελειώσει σε 10 λεπτά, εκτός από την ισοπαλία όταν και οι δύο ομάδες πρέπει να παίξουν παράταση αιφνίδιου θανάτου για να σπάσουν την ισοπαλία.

Οι νικήτριες ομάδες του Rocket League στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και οι μεγαλύτερες στιγμές

Νικήτριες ομάδες

  • 1η σεζόν: Ο πρώτος από τους πολλούς παγκόσμιους διαγωνισμούς Rocket Leagues είδε ομάδες από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική να παλεύουν για το κορυφαίο έπαθλο. Σε έναν εξαντλητικό διαγωνισμό, το iBS βγήκε νικητής στην πρώτη σεζόν.
  • Σεζόν Δεύτερη: Ο ευρωπαϊκός-αμερικανικός διαγωνισμός συνεχίστηκε. Το Flipside Gaming κέρδισε το Mock-It στους τελικούς, παίρνοντας τον τίτλο της 2ης σεζόν.
  • Τρίτη σεζόν: το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RLCS συμπεριέλαβε την Ωκεανία. Μέσα σε μερικές ιστορικές στιγμές, η Northern Gaming (NG) κέρδισε το πρωτάθλημα.
  • Τέταρτη σεζόν: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RLCS στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά από τρία μνημειώδη παιχνίδια δράσης eSports που κόβει την ανάσα, το Gale Force Esports κέρδισε την τέταρτη σεζόν.
  • Σεζόν πέμπτη: την πρώτη σεζόν χωρίς απευθείας πρόκριση στο RLCS. Οι Τελικοί είδαν τους φιλάθλους να αντιμετωπίζονται με σπάνιες στιγμές λαμπρού παιχνιδιού στο rocket league. Τελικά, Ομάδα Dignitas κέρδισε την 5η σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος RLCS.
  • Σεζόν Έκτη: Η μάχη για το πρωτάθλημα της έκτης σεζόν είδε το Cloud 9 να μάχεται ενάντια στην ομάδα Dignitas. Τελικά, Σύννεφο 9 ήταν η δύναμη που έπρεπε να υπολογίσουμε, να κυριαρχήσει και τελικά να κερδίσει τους τελικούς.

Renault Vitality ένα NRG Esports κέρδισε τη σεζόν έβδομη και όγδοη, αντίστοιχα. Η σεζόν 9, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2020, αναβλήθηκε εν μέσω της πανδημίας COVID 19. Ας ελπίσουμε ότι το 2022 θα αναδείξει έναν νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, όπως ήταν παράδοση σε αυτόν τον αγώνα.

Οι μεγαλύτερες στιγμές

EnVy's Epic Comback 2018

ΖηλεύωΤο πολυαναμενόμενο παιχνίδι του 's ενάντια στο Tainted Minds ήταν αναμφίβολα ένα παιχνίδι που ο EnVy θεώρησε 'walkover'. Ωστόσο, οι Tainted Minds σχεδόν έκλεισαν τις προσδοκίες τους και ανέβηκαν γρήγορα με 2-1 στην επόμενη σειρά, προηγώντας 3-0 στο παιχνίδι τέσσερα. Με έναν κάπως εκπληκτικό τρόπο, με δύο λεπτά στο ρολόι, οι EnVy's έπεσαν σε μια γρήγορη διαδοχή σκορ για να κερδίσουν και να αναγκάσουν ένα παιχνίδι πέντε – το οποίο κέρδισαν.

Το G2's Loss to Evil Geniuse

G2 Esports είναι μια από τις πιο διακοσμημένες ομάδες της Rocket League. Τα πράγματα πήραν μια μάλλον απροσδόκητη τροπή στον αγώνα του G2 του 2018 με το Evil Genius στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RLCS. Με το G2 να θεωρείται ασφαλές στοίχημα, Κακές ιδιοφυΐες έκανε μια σειρά από παραστάσεις, αποκλείοντας τελικά το G2 σε έναν συναρπαστικό διαγωνισμό. Όντας ο πρώτος τους διαγωνισμός, οι Evil Geniuses υπογράμμισαν τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rocket League - Εκπλήξεις!

Νίκη για παράταση της Gale Force

Οι μεγάλοι τελικοί του 2017 ήταν κάπως αντικλιμακτικοί για τους περισσότερους οπαδούς του Rocket League eSports. Οι τελικοί υποδέχθηκαν δύο ομάδες, την Gale Force και τη Method. Ενώ η Gale Force το είχε ήδη καταργήσει εναντίον του Method σε μια σειρά επτά παιχνιδιών, οι Τελικοί αναμφίβολα έζησαν τη διαφημιστική εκστρατεία. Το παιχνίδι έπεσε στη γραμμή, με έξι λεπτά πρόσθετου χρόνου μόνο για το γκολ του Alexandre "Kaydop" Courant της Gale Force για να τους δώσει τη νίκη.

Πού και πώς να στοιχηματίσετε στο RLCS;

Το στοίχημα σε τουρνουά eSport θα πρέπει να είναι εύκολο, αλλά οι παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά eSports μπορεί να έχουν έναν όχι και τόσο εύκολο χρόνο να βρουν το δρόμο τους όταν κοιτάζουν σε μια λίστα τουρνουά eSports.

Πού να στοιχηματίσετε στο RLCS

Το πού να στοιχηματίσετε θα πρέπει πάντα να αποτελεί βασικό μέλημα για κάθε οπαδό του RCLS Rocket League. Με πολλές πλατφόρμες στοιχημάτων eSports που καλύπτουν το Rocket League, είναι πάντα ασφαλές να εξετάζετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Για αρχή, οι καλύτερες πλατφόρμες για να στοιχηματίσετε στα eSports είναι αυτές με ιστορικό κάλυψης eSports. Επιπλέον, εξαιρετική υποστήριξη πελατών, ανταγωνιστικές αποδόσεις, οι κριτικές πελατών και οι τρόποι πληρωμής θα πρέπει να αποτελούν βασικές ανησυχίες κατά την εξέταση πιθανών διαδικτυακών στοιχημάτων ηλεκτρονικών σπορ.

Πώς να στοιχηματίσετε στο RCLS

Υπάρχουν πάντα πολλές απλές αγορές στοιχήματος, όπως το στοίχημα «απόλυτος νικητής». Αν και χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να τα καταλάβετε, χρειάζονται πολύ περισσότερα για να πετύχετε στο στοίχημα eSport.

Καθώς τα στοιχήματα στο RCLS Rocket League γίνονται mainstream, η τοποθέτηση στοιχημάτων μπορεί να είναι περίπλοκη, ειδικά για αρχάριους. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές στοιχηματισμού Rocket League που πρέπει να φανούν χρήσιμες σε κάθε παίκτη των eSports.

  • Κάντε την εργασία σας – ακολουθήστε τα στατιστικά της ομάδας και τις ερευνητικές ομάδες
  • Έχετε μια στρατηγική και συνεχίστε να την βελτιώνετε ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας στο παιχνίδι
  • Διαχειριστείτε το bankroll σας
  • Αγκαλιάστε τον υπεύθυνο τζόγο
About the author
Dimitris Vasiliou
Dimitris Vasiliou
About

Ο Δημήτρης, με ρίζες από την Κέρκυρα και ειδικευμένη γνώση από την Αθήνα, αναδεικνύει τα πρότυπα του διαδικτυακού περιεχομένου καζίνο για τους Έλληνες. Συνδυάζοντας τον εγγενή του ζήλο για τα παιχνίδια με βαθιές τοπικές γνώσεις, προσφέρει μια μοναδική ελληνική αφή στον ψηφιακό κόσμο του καζίνο.

Send email
More posts by Dimitris Vasiliou

Τελευταίες ειδήσεις

A Bettors Guide: Upcoming Rocket League Events 2022
2022-08-04

A Bettors Guide: Upcoming Rocket League Events 2022

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών eSports είναι ένα αξιοθέατο εδώ και χρόνια. Και ενώ υπάρχουν παντός είδους τίτλοι σκοπευτών, οι περισσότεροι παίκτες eSports γίνονται κάπως εγκλωβισμένοι με γενικούς τίτλους και προβλέψιμες λειτουργίες παιχνιδιού. Rocket League Οι παίκτες είναι τόσο τυχεροί. Αυτός ο τίτλος eSports ξεχωρίζει στο είδος του για την παροχή μιας σταθερής έλξης, χάρη στη συναρπαστική ιδέα του. Fast forward, το Rocket League μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εντυπωσιακή λίστα ανταγωνιστικών γεγονότων.